![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
cos u mnie za :
=BIOCHEMIA URODY - Puder bambusowy- Puder sypki, wykańczający. =LAURA MERCER- Shimmer Bloc Pink Mosaic jakis jasny podkład? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
Cytat:
Bardzo dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
=ZIAJA PRO- maska ściągająca z glinką. 250 ml, użyta 3x
=AVON- pędzel kabuki, nieużywany, nowy! =SEPHORA Professionel nr 17 Blush Biseaute- pędzel do różu, stan bdb-(trochę używany, ale wyczyszczony) =AVON- 2x gąbeczki do nakładnia podkładu, nowe, nieużywane! cos u mnie?
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
za ck chciałabym inny zapach. u Ciebie jest tylko Kenzo o podobnej pojemności a ja tego zapachu nie znam. ale podoba mi się u Ciebie:
=GIVENCHY Prisme Again! Eyeshadow Quartet , 4 Green Envy, kod 6LO1. Paletka 4-rech cieni do powiek w odcieniach zieleni. Kasetka z lusterkiem i 3 aplikatorami, kartonika nie mam, zużycie jakieś 2-3%. =LANCOME- Le Stylo Waterproof Long lasting Eyeliner- czarna, miękka, wysuwana konturówka do oczu- z drugiej strony gąbeczka do rozierania, 0,28 g- jest ok 3/4 nie mniej jak połowa(nie wysuwam, bo nie wiem, czy z powrotem wkręcę ![]() więc może do paletki i balsamu coś dobierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także za zapach się nie skuszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
=GOSH MASCARA AMAZING LENGTH'N BUILD - czarna, 10 ml, NOWA , nieużywana!
=YVES ROCHER Luminelle- czarna kredka do oczu 2x strugana. =CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, psiknięte 3x,ubytek niewidoczny, jak nowe ![]() =A.T.W. ACNE BLOCKER- ANTYBAKTERYJNY GŁĘBOKO OCZYSZCZAJĄCY ŻEL DO MYCIA TWARZY Z AKTYWNYM SREBREM 150 ml, data 10.11.2010, nieużywany! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=405033 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
focha na mnie? chyba nie o ten zel pharmaceris?
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- chyba juz jarzę o co chodzi,, to Ty byłas ta wizażanką, która miała wymieniać się z MILA?tak? no faktycznie głupio wyszło, moge tylko peplosić ![]() a jeśli szukasz jakiś zabaweczek dla córci to mam np milusiego kłapouchego z Kubusia Puchatka z małym kocykiem i jakieś pluszaczki urocze, mój syn to tylko ,,brumy'' toleruje ![]() i nie fochaj się na mię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
niestety ale za tygryska szukam zapachu z mojej wish...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający. - 12 g. 1x stestowany
=WE-MA - duży pędzel, zaokrąglony, do pudru lub różu. Używany, ale wyczyszczony.(dł. ok 20 cm) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
witaj, może za pokruszone meteorki zechciałabyś tester chanel mat lumiere?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Bardzo dziękuję...miałam ![]() ![]() Jakbyś cosik jeszcze miała- pisz śmiało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
zrobiłam w międzyczasie dokładkę, zerknij
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Hej moze skusila bym sie na =YVES ROCHER Neonatura Souffle EDP- 47/50ml, kartonik tylko najpierw musze zobaczyc jak to pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Wszystko się zgadza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
hej kiedys cos tam na chlopca ci wpadlo w oko moze jestes zainteresowana
![]() gg 5723776 elwmail@wp.pl
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() Napisz mi proszę, jaki są mniej więcej rozmiarki wszystkich rzeczy ![]() Z coś z zabawek posiadasz ? (mogą być też książeczki, kolorowanki, układanki, klocki, puzzle ![]() A co widzisz w zamian ? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-03-05 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem coś u mnie za paletkę Givenchy?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410974 ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Ale to nie ten wątek ; ) Wysłałam Ci link do nowego ; ) Dołączyłam się już do zamówienia z Lauress, więc jak przyjdzie za jakiś czas i mi coś nie podpasuje, to dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Basiu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
To dziwne, mi się otwiera normalnie nowy wątek :< https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410974
W każdym razie jest teraz na szczycie targowiska, więc nie będziesz miała problemów ze znalezieniem chyba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Szkoooda,jak będę miała dokładkę, to zapukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
podobaja mi sie paletki cieni |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
hej.
![]() ![]() ![]() podoba mi się u Ciebie finishing dust. ![]() byłabyś chętna na wymianę wielkość sample za wielkość sample? ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- albo może dobrałabyś coś jeszcze u mnie. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Wielka szkoda. ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
=ZIAJA PRO- maska ściągająca z glinką. 250 ml, użyta 3x
=SEPHORA Professionel nr 17 Blush Biseaute- pędzel do różu, stan bdb-(trochę używany, ale wyczyszczony) COS U MNIE>?
![]() |
#150 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Coś za tusz Maybelline Volume Express?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392654 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.