![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zawiercie :)
Ja dostałam ciemnogranatową kosmetyczkę gillette (gillette najlepszy dla mężczyzny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też irytuję, ale za to w Olkuszu w Gamisie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
byłam wczoraj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
No dzisiaj byłam i też zauważyłam, że sporo, głownie tych rzeczy z promo (; już nie było.
Jak nam jeszcze zrobią tu Nature to się może nawet stąd nie przeprowadzę ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny proszę was o pomoc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- błagam laski, pomóżcie mi.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a farby są w intermarche ![]() ( pewnie za późno odpisuje, ale nie było mnie tu wcześniej ![]() znalazłaś farbę ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
już po krzyku, farbę zakupiłam w intermarche
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
ogólnie to z natury jestem ciemną blondynką, taką 'szarą mychą'. wcześniej farbowałam się na taki złocisty, miodowy blond.. ale to różnie, na początku Palette, a potem Garnier.. a teraz mam na głowie podwójną dawkę Garnier Color Naturals - Ciemny Blond (:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ![]() ![]() orientujecie się, jak wygląda sytuacja na Starej Bawełnie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam pojęcia, a też ciekawa jestem
![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Witam. Ja w sprawie Rossmana. byłam tam wczoraj na zakupach i co sie okazało ...przeszłam kilka drogeri w Zawierciu i stwierdziłam że na paru produktach zakupionych w Rossmanie przepłaciłam. Kupiłam wodę Preta Porte 100 i mascarę Maybellin Collosal ,okazało sie że w normalnych drogeriach czyli na Moniuszki i w tej dużej na ryneczku (zdaje się 3w1) było taniej, i w Rossmanie nie umiały mi doradzić jaką farbą mogę zmienić kolor.Ta pani na ryneczku ,ma na imie Wiola poradziła mi i jestem zadowolona.Jednak kupowanie w samoobsługowych ma swoje minusy.Brak fachowej porady.Najlepiej doradza jednak pani Wiola,mam do niej zaufanie. A co wy o niej sądzicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
ja generalnie lubię panią Wiolę, bo super doradza, ale raz się nacięłam jak kupiłam u niej balsam do ciała i dałam 25 zł, a w innych sklepach (min. w rossie) było po 17. Wydaje mi się, że zależy co się kupuje. A one może na razie nie umieją doradzić, bo dopiero się w to wkręcają... nie wiem szczerze mówiąc.
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Witam. I sie narobiło, nareszcie można w normalnych sklepach kosmetycznych spkojnie kupować.Zauważyłam że i ceny jakby zmalały a spory asortyment to taniej niż w Ross. Mój chłopak kupił dzisiaj Adidasa 100 po goleniu za 19,90. w Rosso widzieliśmy tą samą wodę za 39,90. Coś mi sie wydaje że te ceny w Rosso to na podpuchę wstawiają.Pytałam dzisiaj o towar w cenie promocyjnej(Nivea mleczko do ciała 400 miało być po 14.99,okazało sie że w tej cenie nie ma.Jest ale po 18. a tak na marginesie to wydaje mi się że mają mały asortyment z kolorówki,lakiery mały wybór kolorów i pomadki też niechodliwe kolor(takie dla pań po 60) pojednyńczy asortyment bywa tańszy,ale jak chce sie kupić więcej to trzeba uważać bo suma sumarum się przepłaca,jeden kupi siętaniej a 2-3 już drożej niż w naszych zawierciańskich sklepach kosmetycznych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do dziewczyn, to fakt mało zorientowane, ale wyrobią się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak samo jest z Lorealem i Garnierem ,też ten sam producent. I tak jest z wieloma produktami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
wie ktoś może jak od poniedziałku będą wyglądały ceny na bawełnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie ... gdzie w Zawierciu można dostać kosmetyki kolorowe marki
ESSENCE, będę wdzięczna za wskazanie gdzie je mogę kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Essence w Polsce są chyba tylko w Drogeriach Natura.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
tylko w Naturze, tez nad tym ubolewam. najbliższa chyba w Częstochowie :/
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
W Dąbrowie Górniczej, Będzinie, no i w Katowicach są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
mam karteczke z Bawełny-od soboty 09.lipca, 50% obniżki.
![]() BYłam tam w czwartek, powiem szczerze ze koleś się nieźle wycwanił i nieźle sobie liczy za stare szmaty, które jakby nie było są używane, czasami zniszczone... Rozkręcił biznes i ceni każdego łacha jak nówkę. Przeraziło mnie to, że bluzki które ja w UK mierzyłam nowe za cenę np. 5-7Ł on ceni rownoznacznie... no zrobił odpiedniki cen UK-PL. ![]() Sporo ciuchów jest z Primarka-sklepu najtańszego w Anglii, gdzie nowa rzecz kosztuje 4 funty, a facet bierze za nią 20 zł. POrażka... Spotkałam mnóstwo ciuchów z Asdy, Tesco, Primarka; generalnie martekotwych, które nie mają ni ceny, ni jakości [w Anglii]... i są traktowane jak jednorazówki, trochę to straszne że on jeszcze zbija kasę za to. A pamiętam czasy kiedy można było się tam fajnie ubrać za niewielkie pieniądze, cóż było, minęło... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Ja kiedyś przez jakiś czas tam zaglądałam. Pamiętam jak kiedyś z mamą coś nas tknęło, żeby pójść do lumpa bo nigdy nie chodziłyśmy i nawet nam się spodobało więc zaczęłyśmy zaglądać częściej, nie tylko na bawełnę, co prawda zazwyczaj wychodziłyśmy z niczym, gdzie ludzie łowili pełne kosze [gdzie oni to znajdują ?], ale czasem się coś upolowało co dawało motywację, że jednak warto
![]() Ale bawełna z zawrotnym tempie traciła u mnie na wartości, za dużo szmat [i niestety dosłownie szmat, chodziłam tam chyba przez ponad 2 miesiące i kupiłam tam przez ten czas tylko 2 koszulki i pasek do spodni], za dużo ludzi i zarazem za dużo chamstwa no i ceny też nie były zbyt atrakcyjne, jedynie się opłacało na 50%, ale wtedy to już nic nie ma. Ja jestem fanką małych kameralnych sklepików, co prawda 'szał' na lumpy już dawno mi przeszedł, kiedy to jeździłyśmy co tydzień, ale czasem lubię się przejść do kilku tak bardziej 'rozrywkowo', a i czasem coś się znajdzie ![]() Bawełnę jakoś znienawidziłam i jak mówisz droga Pomadko, że ceny jeszcze poszły w górę to naprawdę nie mam po co tam chodzić, choć i tak ostatni raz byłam tam chyba w kwietniu. Hah, ale się wam zwierzyłam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm tak, bawełna trochę się ''zeszmaciła'' ![]() odnoszę wrażenie, że ciuchy w PL są ogólnie droższe niż w innych krajach.... a jak patrzę po ile sprzedają ciuchy z primarka na allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do ciuchów z primarku czy atmosphere, w Anglii to przeciez najgorszy chłam a już w polskich lumpeksach spotkkałam się z tym, że życzą sobie więcej za ich ciuchy 'bo to taka dobra marka'. To, że mają ładne ciuchy i bardzo dużo ich trafia do Polski sprawia, że ludzie nie widzą tego, że to zwykłe szmaty zazwyczaj niewarte swojej ceny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
w środę jest -75% bo jak byłam tydzień temu to widziałam ulotkę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki to już kraj, niestety. Fakt, z atmosphere robią baaaaardzo dobrą firmę w PL ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.