![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Boże... zaraz nie wytrzymam. Właśnie wróciłam od lekarza, dostałam antybiotyki na zapalenie krtani. Strasznie mnie kuje w gardle, nie mogę słowa powiedzieć, zjeść też nic nie mogę ani pic
![]() ![]() Poza tym przy wzięciu oddechu kuje mnie w klatce piersiowej. Wgl nie kaszle ani nic, a lekarz że zapalenie krtani. W nocy spałam chyba z godzinę, bo nie mogłam się połozyć, bo miałam duszności, i przesiedziałam. ![]() ![]() ![]() ![]()
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bedzie dobrze ![]() Malenka, zapomnialam jeszcze o rihannie i stupid in love ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aagusiaa88 Czas edycji: 2010-01-25 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16698238]Jej zazdroszcę, też bym pojechała na jakies zakupy. Chyba musze się ladnie usmiechnac do mojego taty.
![]() Za pozno nigdy nie jest, człowiek przeciez uczy sie przez całe zycie. ![]() Coraz bardziej utwierdzacie mnie, że mam za malo kosmetyków do włosów. Wczoraj przeczytałam w Urodzie, że na włosy nic nie daja domowe sposoby typu wcieranie zółtka jajka itp. Ale czmeu to Wam nie powiem, bo nie pamiętam. ![]() ![]() ![]() Dobra, ide jeść to śniadanie. ![]() Ja z żółtkiem zrobiłam kiedyś raz i zrezygnowałam- zrobiła się skorupa na głowie, śmierdziało i nie mogłam tego zmyć dokładnie;/ Ale olejki działają jak najbardziej wiem po sobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam polski rock( Kult, T.LOve, Kobranocka,Republika itd), ostatnio namiętnie zasłuchuję się w Lady Gaga , lubię stare piosenki Lady Pank ( ale te prawdziwe, stare dinozaury) , Pink Floyd,
muzyka taneczna , też lubię, ATB (szczególnie ostatnio What About US ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Love Game ![]() ![]() Słyszałaś jej występ jak śpiewała na żywko Poker face, ale wersja na pianinie, ma głos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam i jestem pod wielkim wrażeniem
![]() ![]()
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja Lady Gagi nie znoszę. Ani jej piosenek, ani jej osoby. Zawsze mi brzydnie to czym inni się tak zachwycają, że mnie aż mdli. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie w nowej części
![]() [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16690644]Tak sobie popatrzyłam teraz na nasze avki i stwierdziłam, że mało która ma w nim swoje zdjęcie, większość (m.in ja) mamy jakies inne dziewczyny. Mam nadzieje, że niedługo to się zmieni i z dumą wstawimy swoje AGatkowe avki. ![]() ![]() ja nie mam z ostrożności o znajomych jakoś nie chcialabym aby tak przez przypadek tu weszli i aby czytali moje posty itp. Może kiedy sie skuszę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16699381]To ja nie miałam takich problemów z żółtkiem. Owszem włosy miałam posklejane, ale nic nie śmierdziało, co jedynie to naftą, a jak zmyłam to były bardzo fajne. Ja jak sobie uzbieram kasę to kupię Kallosa i Protein Rx Frederic'a Fekkai. Dostałam kiedyś próbkę. Super jest tylko droga strasznie. ![]() Ja Lady Gagi nie znoszę. Ani jej piosenek, ani jej osoby. Zawsze mi brzydnie to czym inni się tak zachwycają, że mnie aż mdli. ![]() ja jej piosenki uwielbiam ( niektóre ), ale ona jako osoba wygląda dla mnie jak strraszydło . wpadłam na chwilkę, bo mam sesję i pełno egazminów nie długo, więc na razie za często nie będę tu przebywać, ale się postaram ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
tiruriruu
![]() ![]() a ja sobie siedzę z olejem kokosowym na łbie ![]() ![]() ciekawe jak to się zmywać będzie ... ![]() a co do tej maski z jajem to tez jej nie lubię, przez tę skorupę stwardniałą na głowie ![]() W ogóle to od dziś oficjalnie zaczynam zapuszczanie włosia ![]() Od wewnątrz zjadam: Belisse, Vitaral, Magnesium B6 i witaminkę C ![]() a od zewnątrz wszystko co się da ![]() zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj byłam na spacerze z Tz miałam buty-trepy 3 pary skarpetek grube rajstopki i jeansy potem jeden golf, sweterek taki cienki, gruby golf, bluze, kamizelke z kapturem, 2 szaliki, czapkę (ogółem 2 kaptury były bo jeszcze od kurtki), kurtkę narciarską, 2 pary rękawiczek i zamarzałam ![]() ale wcale tak źle nie wyglądałam aaaa i miałam termos z gorącą herbatką z miodem ![]() ![]() Cytat:
lady gaga to dla mnie jakaś porażka... tzn posłucham jednej (max) i koniec ostatnio jestem cięta na tę piosnkę http://www.youtube.com/watch?v=YvkX3t5LgVI Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-01-25 o 11:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16690644]Tak sobie popatrzyłam teraz na nasze avki i stwierdziłam, że mało która ma w nim swoje zdjęcie, większość (m.in ja) mamy jakies inne dziewczyny. Mam nadzieje, że niedługo to się zmieni i z dumą wstawimy swoje AGatkowe avki.
![]() ![]() [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16690981]Ja jak mi ktos pstryknie fajna fotke to wstawię. Fotograf dal samej siebie ze mnie marny nigdy mi zdjęcia nie chcą wyjść. Jeszcze cos mi sie kamerka zepsuła ostatnio przy sprzataniu i nie działa. ![]() Pokażę Wam coś, kompletnie nie związane z AG, ale jak zobaczyłam to myślałam, że padnę. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vnQZvKPPXxE[/QUOTE] Cytat:
![]() A ja sobie wlasnie słucham piosenki z filmiku Burciagi, przypomina mi poczatki jak przylaczylam na stałe do wątku, to chyba wakacje były ![]() http://www.youtube.com/watch?v=lyXFP7e8KF4 Co do avka to tez długo miałam swój, ale mi sie znudził, moze wstawie ![]()
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Ja uwielbiam Kings of Leon, a najbardziej Use Somebody i Soft:
http://www.youtube.com/watch?v=obfNTE-Arv0 A słyszałyście The Ting Tings? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iX-7u9OzH9o That's not my name http://www.youtube.com/watch?v=x50nU0a5l4s Shut up and let me go http://www.youtube.com/watch?v=-yAFi...eature=related Great Dj Może Wam wpadnie w ucho. ![]() Przynudzam. ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() Zobaczyłam te dzieci neostrady. Zgłupiałam. To oni? Ci sami co ja wstawiałam? Bo tak to śmiesznie wygląda, te same podkoszulki i wszystko tylko starsi trochę. Może ociemniała jestem, ale to nie czyjaś przeróbka tylko naprawdę oni teraz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Własnie przyłapałam się na tym, że napisałam cos w inny mwątku i właśnie wszyscy widzą moje zdjęcie. Szybciutko zmieniłam avek. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jessica ma tam swietne wlosy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
powklejajcie fotki brunetek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16700539]Ja uwielbiam Kings of Leon, a najbardziej Use Somebody i Soft:
http://www.youtube.com/watch?v=obfNTE-Arv0 A słyszałyście The Ting Tings? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iX-7u9OzH9o That's not my name http://www.youtube.com/watch?v=x50nU0a5l4s Shut up and let me go http://www.youtube.com/watch?v=-yAFi...eature=related Great Dj Może Wam wpadnie w ucho. ![]() Przynudzam. ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- O nie słyszałam tego. ![]() Zobaczyłam te dzieci neostrady. Zgłupiałam. To oni? Ci sami co ja wstawiałam? Bo tak to śmiesznie wygląda, te same podkoszulki i wszystko tylko starsi trochę. Może ociemniała jestem, ale to nie czyjaś przeróbka tylko naprawdę oni teraz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Własnie przyłapałam się na tym, że napisałam cos w inny mwątku i właśnie wszyscy widzą moje zdjęcie. Szybciutko zmieniłam avek. ![]() ![]() eee no co ty, zrobil ktos dla jaj hehe no i co ze widzą, bardzo ladne masz zdjecie ![]()
#143 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale nigdy nie wiadomo kto ze znajomych jeszcze na wizażu siedzi, a potem będzie gadanie. ![]() BTW. Zawsze jak jestem na internecie to mało piszecie, jak tylko pójdę to potem nie nadążam z czytaniem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16701697]Świetnie to komus wyszło.
![]() ![]() Ale nigdy nie wiadomo kto ze znajomych jeszcze na wizażu siedzi, a potem będzie gadanie. ![]() BTW. Zawsze jak jestem na internecie to mało piszecie, jak tylko pójdę to potem nie nadążam z czytaniem. ![]() ja mam to samo, ale teraz lece na zakupki , trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
wczoraj mowiłam TŻ-towi zeby kupil mi pokrzywe i skrzyp polny w herbatkach jak bedzie do mnie jechał, dzisiaj dzwonie i sie pytam: kochanie pamietasz co masz mi kupic jak bedziesz jechał? Na to on: tak, pamietam - LEN
![]() ![]() ![]()
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
jeszcze mu dołozyłam do zamowienia olej rycynowy, mam nadzieje ze nie wroci z kroplami zołądkowymi
![]() ![]()
#150 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To my tu popadamy w kompleksy oglądając te foty, a one wszystkie po operacjach.. bulwers Cytat:
![]() udanych łowów ![]() Cytat:
heheee mój o dziwo jest bardzo szczególowy w tej kwestii ![]() ![]() A ja zaraz się szykuję bo jadę do TŻta i na solarium chyba, tylko zanim zdejme te wszystkie warstwy a potem je na siebie ubiore to minie trochę... A i ja też uzywam masła kakaowego z Ziaji ktoś tu o tym pisał. Kupiłam w rossmanie ale latem, nie wiem czy przez cały rok jest do kupienia.. Do wieczora Ag ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.