![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
nowy wątek <zaciesz> UWIELBIAM WAS dziopki, wiecie ? oby ten wątek nie był powodem odejścia utalentownych talenciar <tak jak to zdarzylo się w poprzednim> i oby zechciały one do nas w tym nowym wątku powrócić . i oczywiście dużo weny i jescze raz weny na tej nowej stronnicy naszej twórczości . ![]() ![]() . . . codziennie we śnie słyszę jego gorzkie 'zapomnij' . a skoro sny snią się na opak to chyba w rzeczystości chociaż trochę musi mnie kochać . i żyła w tej świadomości nieistnienia dla niego . pogodziła juz się z tym faktem, że jest dla niego jak powietrze, ale nie te bez którego nie da się żyć tylko te które jest niewidoczne. wszyscy twierdzili. że idealnie do siebie pasuja . wszyscy prócz nich samych . a ona wciąż zamyka oczy tylko po to by otwierając je poczuć jego wzrok na sobie. rysując niewidoczne serca zółtą kredką po żółtej kartce . myślała tylko o nim . bo tylko miłość do niego była taka niezauważalna jak te serca . . |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Przez sen pragnę Cię, cholerne koszmary.
Czas odebrał nam wszystko co było ważne. Zobaczyła go na rogu ulicy, rzucił krótkie spojrzenie, a ona znowu poczuła jak oblewa się rumieńcem. Oboje wiemy, że to nie miłość nas ze sobą połączyła. Przegraliśmy, uwierzysz? Dostrzegłam drugą, czarną stronę medalu, którym jest życie. Jak reagujesz na ludzkie łzy? Bezlitośnie.
Najważniejsze to pokochać siebie i swoje życie, zamiast płakać nad tym czego się nie ma, Zamiast płakać nad sobą. Uśmiech daje wszystko... Edytowane przez lall Czas edycji: 2010-01-25 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
i ten zabójczy uśmiech, w którym na zabój się zakochałam.
teraz będziesz jedynie koszmarem w moich snach. płomień rozpala nas od środka a ja czuję delikatny chłód miłości. 'a ona kochała go całym sercem.' koniec aktu, nie ta bajka . give me the darling hand and for her I will never let go. kochanie podaj mi rękę a nigdy jej nie puszczę. krokodajle cudne opisy ! Kocham Was po prostu <33
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Ohhh jak mnie tu dawno nie było;* Witam w nowym wątku ;] Pamiętacie mnie jeszcze czy już zapomniałyście
![]() Nakładam maskę na twarz ,niech wszyscy myślą że szczęściem dotknę gwiazd.... Nie zrozumiesz dzi*wko co to miłość.!Jak zabierasz ją komuś innemu.. A miało być nam jak w niebie ![]() Jedna prośba...Kochaj mnie.. Nie zwracaj uwagi na moje łzy,bo niby po co,przecież nigdy tego nie robiłeś,to czemu wierze że teraz to zrobisz.? ![]()
#125 |
Raczkowanie
|
kradnę <3
agattee , _midnight_ , grise pokłon w waszą stronę ! ![]() ![]() ************************************************ nawet niebo jest piekłem bez Ciebie </3 Znalazłeś mnie, gdy nikt inny nie szukał. Skąd wiedziałeś gdzie mogłam być? "-Więc nie kochasz? -Nie. -I...nie pokochasz?Nigdy? -szepnął -Nigdy!" jesteś świetnym kumplem, ale dzieci z tego nie będzie. Szybko! Musisz pójść ze mną - rzuciła. - Grozi Ci wielkie niebezpieczeństwo! – Dlaczego? – Bo Cię zabiję, jeśli nie pójdziesz. pamiętaj że facet ma być dodatkiem przy ,którym rozkwitasz a nie całym twoim światem w ,którym się zamykasz. ! Miłość to gdy trzymając kogoś za rękę czujesz się władcą całego świata, a cały świat jest w ramionach tej jedynej osoby, reszta tak mało znaczy.
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-01-25 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Ty wiesz, że mnie masz.
Jestem tutaj bezradnie zakochana. Kochanie, zdobyłeś mnie kiedy mnie pocałowałeś . Zawszę chcę mieć Cię przy sobie ! Tak bardzo jestem w Tobie zakochana. ;* To o Tobie tak marzę, kiedy pieścisz mnie słowami.. Bo mój świat wygląda jak spacer z Tobą wśród gwiazd (; Koniec z samotnością żegnam złe wspomnienia osób. Znalazłam sposób, to na szczęście jest recepta postarać się żyć z kimś naprawdę nie od święta..
#127 |
BAN stały
|
OMG już XVI. <33
"Jesteś moim osobistym gatunkiem heroiny...."
Nie pozwól, bym straciła wiarę w Twoją miłość. Proszę. Obiecaj mi, że nie poddasz się w walce o moje serce, bo ono tak bardzo chce do Ciebie należeć. Tak zachłannie pragnę Twojej bliskości, Tak nienormalnie chcę Twojego dotyku. Moje wspomnienia nie są jak słowa zapisane ołówkiem.! Więc nie możesz ich tak zwyczajnie wytrzeć gumką.! |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Tajemnicza Panna, CaMa, jenny1234, Voici, _midnight_ serducho dla Was <33bo w kradzieja się zmieniłam ![]() ‘Miłości trzeba się uczyć. ‘Zapomnieć chcę - i nie umiem już… ‘Już nie płaczę. Kiedys docenisz jak wiele straciłeś, a wtedy ja powiem „nie”. ‘ Ja jestem nietaka i nikt mnie nie kocha… ‘Spójrz, moje oczy nie kłamią – co ci przyrzekły- nie złamią <3 buziole dla Wszystkich :Cmok: ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Xx Purple cocaine xX - jaa pamiętam ;*
![]() blacknovice - jaa ? ![]() ![]() ![]() ![]() _____ 'Wystarczająco dużo sprawiłeś mi przykrości . 'Ja sobie nadaję sens krokom . 'Identycznie patrzyłam na Ciebie ,jak ona ... 'Kompletnie brak Ci mózgu ![]()
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2010-01-25 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
![]() Że ja w takim gronie ? Skarbie oszalałaś ? ![]() ![]() ![]() __________________ Choć czasem mnie ranisz jesteś wciąż jedynym. ;* Wymyśliłam sobie kiedyś , że będę cholernie szczęśliwa. I co ? Jestem bardziej niż przypuszczałam. ;* Jestem twoją małą , słodką dziewczynką , którą nauczyłeś kochać. ;* Czasami płaczę ale wiesz ? To nie dlatego , że jestem słaba robię to po prostu dla odmiany. ![]() Mówią mi , że mój uśmiech jest śliczny. Ale ja to wiem. Bo nawet jak udaję to ślicznie mi to wychodzi. ![]() - Naprawdę chciał byś spędzić resztę życia z taką wariatką jak ja? - Tak. Bo wtedy byłabyś tylko moją wariatką ![]() Śmiejecie się ze mnie bo jestem inna ? Ja śmieje się z was bo wszyscy jesteście tacy sami. ![]() Lubię być inna niż wszyscy wtedy jestem taka oryginalna. ![]() ______________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem " |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudowne! ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
w rytm bijącego serca, w takt spadających łez.
Może kiedyś znajdziesz czas by zatęsknić. Minął rok. I po tym wszystkim zostało mi troche wspomnień, ulubiony sok, pluszowy niedzwiadek i nowa ulubiona pizzera. mało. lubię czuć styczniowy mróz, wtedy tak mocno pachnie miłoscią. _________________ Może kiedyś znajdziesz czas by zatęsknić. www.poczujtenbit.photoblo g.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ _____ ‘ Życie jest cierpieniem, ale są chwile dla których warto żyć . ‘Czy nie słyszysz, co mówię? Chcę Cię na całe życie! Kocham Cię <3 ‘Będzie Nam ze sobą tak dobrze, jakby ktoś wymyślił Nas ponownie. ‘Ty kochaj mnie od nocy do nocy aż po noc. chyba sie uzależniam od tego wątku <3 Kochom Was Wszystkie Dziewojki ![]()
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
![]()
styrana
![]() Muszę wypić do dna gorzke wino samotnych. Może wtedy znajdę szczęście. Jestem baardzo dobra w byciu baardzo złą ![]() Mówią, że miłość przechodzi. Tak jak poimprezowy kac. Ale to nieprawda. Przecież jakie jest najlepsze lekarstwo na kaca? Trochę tego, co go spowodowało. I on będzie chciał leczyć swojego kaca miłosnego Tobą. Ale będzie się od nowa upajał tą miłością, ciągle od nowa, każdego dna.. różyczki ![]()
#135 |
Zadomowienie
|
Czy można kochać dwóch mężczyzn jednocześnie?
Jesteś moim punktem odniesienia. Nie zasługujesz nawet na pogardę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Gwiazdy umarły. Zgadnij dlaczego.
Są takie osoby, które przez słowo 'kocham' chcą pokazać jak potrafią zranić, Jestem Romeem, *******onym romantykiem. aby zdobyć Julię podpadnę jej starym. Jestem Julią. Aby spławić Romea, podpadnę swoim rodzicom. InszaMala
![]() ze wzajemnością, kociaku.<3
#137 |
Zakorzenienie
|
Zawsze byłam skryta, bo uważam, że kiedy ludzie wiedzą coś, co jest dla kogoś cenne, łatwo im to zepsuć.
Ani wzrok, ani słuch nie mają dla żywego organizmu takiego znaczenia jak dotyk. odcięto mi boską świadomość, rozumienie początku i końca Gdyby spojrzenia mogły zabijać. Tyle w naszym języku, epitetów, porównań, neologizmów, a jednak niektórych rzeczy nie potrafimy opisać słowami... Śniąc możemy robić wszystko. Nie możemy jedynie prawdziwie kochać. Wczoraj to przeterminowane jutro, którego ani zareklamować nie można, ani ugryźć już się nie da. Tyle nowych myśli, że zapominam, co wczoraj miałam w głowie. człowiek to dziwna istota. ma w sobie tyle zazdrości i nienawiści a jednak kocha.
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Zacerować serce... Zaszyć marzenia... trylylu, siabadabada ![]() Zakazany owoc smakuje najlepiej... ![]() A teraz przyjdź do Mnie. Razem usiądziemy przy oknie i w blasku księżyca będziemy cerować nasze poszarpane serca... Moje życie= Moja walka tylko szkoda że jest taka ciężka... ![]() papergirl, 12Stonka, snide1,amozefrytkidotego, z innej bajki, NieZTejBajki,Czanelka,Tus illa, Turkusek
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-01-25 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Kiedyś nie bałam się burzy... Marzę o cieple.
Gdzie podziały się magiczne dłonie ? Twoje. Kilka godzin przesiedzianych w ciszy z herbatą, o smaku sorbetu truskawkowego |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
A kradnij cukiereczku <3 W bliżej nieokreślonej przyszłości napiszę książę.
O Dodatku potocznie zwanym facetem. O konsekwencjach bliskości z tym Dodatkiem. Chociaż, po co dołować kolejną kobietę? Tymi zasmarkanymi rozterkami, schizofrenicznej Pani... Wstaję rano z uśmiechem na ustach wiedząc, że wciąż mam ogromny zapas kolorowych kosmetyków by zakryć me zapłakane oczy. Nad ranem ukradkiem pójdę do Twej łazienki, by napisać Ci na lustrze: "Jesteś pieprzonym dupkiem!"
#141 |
Zakorzenienie
|
otojest - oczywiście!
![]() ![]() -- armagedon. staram się nie tęsknić. staram się wierzyć w słowa: "Kiedyś będzie lepiej" Czujesz tą magię wokół nas? lubię spędzac z tobą wieczory. odchodząc w zapomnienie. czasem wydaje mi się,żę miłość jest w zasięgu moich rąk jednak po chwili zdaję sobie sprawę,że to tylko moja wyobraźnia. światełko w tunelu. jesteś tak daleko, a zarazem tak blisko. Twoja miłość unosi mnie tak jak ptasie mleczko w reklamie milki. przy tobie nie stanie mi sie nic. Moje serce wreszcie puka w rytm miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie mało która mnie pamięta ![]() ![]() co nam dzisiaj dane melodramat pełen łez może mały dramat co nam dziś pisane jest Republika co wieczór stawiam świecę następną co wieczór palę jedno twe zdjęcie Republika biegnę zataczając się czuje zimny oddech twój biegnę i dogania mnie pocałunków twoich chłód Republika
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
zdejmę jeansy, ale dalej patrz mi w oczy. moje życie dzięki samej sobie jest w 100 % nie doskonałe. ________ z okazji takowej iż to mój 50 post, pozwolę sobie napisać kto podbijał moje serce, z maksymalnymi skutkami. mogą być błędy w nickach, więc się usprawiedliwię, ponieważ pisałam z pamięci. najwspanialsze pod słońcem, bez których forum nie miałoby sensu. ![]() nydee,
![]() papergirl, ![]() ruda wiewiora, ![]() ciiri, ![]() inquiring, ![]() inszamala, ![]() dontgivemenames, ![]() agattee, ![]() turlajdropsa, ![]() issuuee, ![]() suve, ![]() misjaaaa, ![]() ihateu, ![]() mrs unfabulous, ![]() primadonna, ![]() grise, ![]() always be yourself, ![]() modlishque ![]() drift, ![]() cookiecrisp, ![]() chocolaaate, ![]() rilen, ![]() absurdalnie, ![]() me9so3horny, ![]() panna_miodowa, ![]() _mandarynka, ![]() nensie, ![]() kamisha, ![]() xxgroszekxx ![]() tiscatterounafoto, ![]()
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-01-25 o 19:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
TurlajDropsa - ależ możesz do mnie tak mówić, jak najbardziej
![]() InszaMala - mega mi miło ![]() cornels - jaaaacie, nawet nie wiesz jak motywujesz <3 btw. zdejmę jeansy, ale dalej patrz mi w oczy. - biorę : * _____
nie będę miała dla Ciebie litości. mam dziwny fetysz, mianowicie jesteś nim Ty. pragnę uwieść Cię w czarnej koronkowej bieliźnie, którą tak bardzo lubisz. tępo patrzę jak nawet dziurki w chlebie układają się w moich oczach w małe serduszka. To nie wróży nic dobrego. lubię gdy błądzisz palcami po jej szyji .. wariuje. pieprzona zima, przez nią jeszcze bardziej potrzebuje Twojego ciepła.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-01-25 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
masz burdel w oczach
#146 |
Zadomowienie
|
Dzięki laki za pochwały z tamtej części.
Oczywiście witam w nowej. ![]() _____________________ moim wrogiem jest bezmyslność, przemyśl to sobie spiepszyłeś to naprawiaj odejdę cicho, bo tak chcę. chciałam poskarżyć się na Ciebie Bogu - nic z tego. on też jest w Tobie zakochany. Tysiące serduszek, setki jego inicjałów na kartkach. Napisz mi proszę list, w którym mi powiesz jak bardzo jesteśmy szczęśliwi, bo nie mogę w to uwierzyć . mam więcej powodów do uśmiechu niż kiedykolwiek . poczuć tą cudowną, jedność gdy Twój wydech a mój wdech Z mojego doświadczenia wynika, że najgorsze gówno czeka spokojnie na dzień, w którym zwala się na ciebie w ilościach hurtowych.
#147 |
Przyczajenie
|
Hej.
![]() Macie coś podobnego?? ![]() -Spotkałam go wczoraj. - I co,wyznałaś mu miłość? - Tak powiedziałam ze jest dla mnie wszystkim, i pocalowałam go. - A on? - Odwzajemnił pocałunek. - I zniknoł... -Tak po prostu? - Tak. - Nie wierze... - Zniknął bo sny znikają od razu jak sie obudzisz.
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziś mam ochotę przedawkować wszystko : alkohol, papierosy .. Ciebie !
gdybym chciała, mogłabym stanąć dla Ciebie na głowie. ale widocznie mi sie ****a nie chce. ul. Plastikowego szczęścia 123.
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
cześć , cześć .
![]() __ -Nie możesz bez niego żyć ? -Nie chcę. najtrudniej jest ukryć ból. Biegnę do nikąd, choć coś mówi stój... choć pokaże Ci świat, jaki pokochałbyś. __ dontgivemenames uwielbiam Cię <3 M <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
czyste, okrągłe, bezbłędne zero.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.