|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Raczej wygląda, że mnie ostro pilnują bo już2 takie dostałam, ale się przeterminowały bo dawno nie pisałam.. i samoa mi za skórę nie zaszła
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś krem do rąk o taki, bo ślicznie pachnie i szybko się wchłania http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/615 także polecam
![]() ![]() ![]() I jesze sobie kupiłam peeling i maskę do dłoni i mleko do kąpieli w proszku o zapachu różanym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-26 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
Humorek mam w miarę, tylko coś głodna jestem :/ a zjadłam obiadek i jogurcik naturalny z miodkiem ![]() Samoa, uwielbiam kosmetyki YR, mimo że jestem konsultantką Avonu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale długo mi zajęło zanim sie nauczyłam poprawnie wymawiać nazwę firmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
Prosze.
![]() Nie sądze by ktoś miał czas ciagle cię pilnowac,ktoś musiał wcisnąć te zp abyś te punkty dostała. |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
a ja własnie nie uwielbiałam dopóki nie nie posmarowałam tym kremem rąk jak byłam u przyjaciółki
![]() Cytat:
Jeszce wczoraj kupiłam ten błyszzyk - pięknie pachnie http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/241 a i jescze kupiłam to trozgrzewające serum eveline, superowe jest i grzeje jak ne wiem ![]() ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-26 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Hmmm a ja sie tak teraz zastanawiam... gdzie mozna kupic kosmetyki YR w douglasie beda ?? Skusilabym sie na ten krem do rak, błyszczyk tez fajnie wyglada...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę się tym przejmowała nie sądzę, żebym zrobiła coś co faktycznie kwalifikowało się do karniaków.. szczególnie że sama się zcenzurowałam.. No ale wiecie ze złośliwcem się nie dyskutuje.. choćby dlatego, że i tak złośliwiec postawi na swoim w dyskusji.. już raz z tav dyskutowałam i nic mi to nie dało więc tym razem też nie będę się ciśnieniowała.. gdybym faktycznie miała nie zasłużyć to nie dostałąbym punktów, a skoro ktoś uznał że to słowo to jest brzydkie słowo (nawet gdy sama sobie zcenzurowałam) no to cóż ... życzę powodzenia w wierze w nasze "kulturalne" społeczeństwo... nie chce mi się tego nawet komentować bo wiem, że inni jeszcze ciekawiej tu piszą bez zabawy w samocenzurowanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
YR ma swoje drogerie .. no chyba, że u Was w miastach są w sklepach.. u mnie w mieście są tylko firmowe drogerie YR |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znacznie mi teraz lepiej, bo czułam się jakby mnie tu wieki nie było ![]() Caprica, Samoa - gratuluję dzidzi ![]() ![]() Martoolka, Aicila, Tańcia - uszy do góry (łatwo mi mówić bo nie mam już egzaminów) .Ale te wasze dołki na pewno spowodowane są przez kumulację stresów: przedegzaminacyjnych, przedślubnych i pewnie kilka innych "przed" by się znalazło ... Tosia, u Ciebie to akurat stres jest jak najbardziej zrozumiały, jak ja będę tak blisko ślubu, to pewnie na Nervosolu albo innym Valerinie będę biegać... Ale trzymam kciuki, żeby wszystko było po Waszej myśli ![]() Kubusewa ![]() Jozia, gratuluję zakupu sukienki ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
zlinkowałam juz bodaj dla black zasearchuj sobie
pisałam do Kasi po ostatnich odcinkach telenoweli tu masz linka do wypowiedzi o linku https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=114 Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-26 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Dzieki tak myslalam ze w douglasie ich nie bedzie bo nigdy nie widziałam, teraz mi sie kojarzy ze przy carrefurze (czy jakos tak :P) jest ten sklep
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Samoa ale zazdroszczę tych kosmetykowych zakupków
![]() ![]() ![]()
#138 |
Raczkowanie
|
no tak a o mnie to nikt nie pamięta że mam dzień antyślubny!!
nie było mnie 2 godzinki a tu już 5 strona. Byliśmy z TŻ na obrączkach (jakie ceny!!) w jakimś zwykłym sklepie za parę 2500 zł a wzór średnio fajny. Zdzierają na tych nowożeńcach jak cholera |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to jakoś mnie to nie obchodzi.. chcą niech dają.. być moze komuś się nudzi to postanowił poprzyczepiać się głupot... bo wg mnie to totalna głupota i niech mnie za to nawet i zbanują na miesiąc.. nie będę płąkać... no chyba, że wy będziecie to to ok będzie mi żal ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Ojj tez wlasnie bym sobie poszła na takie zakupki ale przez te mrozy to tylko szkola dom spozywczak....
Ahsa nie przejmuj sie dzien minie i przyjdzie proślubny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
Samoa gratulacje
![]() Ja mam kremik do rąk z tej serii tylko waniliowy (ukradłam mamusi) i jestem w nim zakochana... Nie wiedziałam, że są też inne... Ale już wiem, na co będę polować, jak ten się zacznie kończyć... Dołączam moje butki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze jest kokos, oliwka i chyba malina ale nie jestem pewna.
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przyznam jej się że o niej napisałam Słuchajcie ta małpa się ochajtała w sylwestra o 10 rano a my (ja i nasza 3 psiapsiółka) dowiedziałysmy się o tym w piątek I tak mówiłą, że nooo wiecie bo my to się zdecydowalismy przed świętami Poszła do salonu i wybrała sobie obrączki i pyta jaka cena a pani jej mówi: 12 tyś (muszę ją poprosić żeby mi pokazała bo aż mi szczęka opadłą.. ale pewnie platynowe) a ta niewzruszona a ile trzeba czekać.. no to pani znowu: 4 tygodnie, na co moja psiapsióła:eee to za długo, i do TZ: wychodzimy. Kupiła na stronce goldrun czeka się 2 tygodnie wzory identyczne jak te firmowe a ceny bardziej przystępne... Ale rozbawiła mnei tym 12 tyś a ile się czeka ![]() Ty się tym antyslubnym nie przejmuj... pomyśl, że ja miałam antyżyciowy dzień dziś... "dzięki" @ ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Jozia wybrała nie kupiła (to tak na marginesie)
![]() Dostałam w niedzielę zaproszenie na 18-stkę 13 tutego:/ Tragedia. Dziś poszłam do nowo otwartego sklepu ikupiłam ramkę na weselne zdjęcie moje i Tz. Nic że 8 miesięcy wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Wiesz przecież że ja jestem zdolna ![]() eeej ta http://image.pushauction.com/ViewPic...2afa19c2&W=500 czy ta http://image.pushauction.com/ViewPic...2afa19c2&W=352 Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-26 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
ja nareszcie wyrosłam z tych antyżyciowych dni. teraz to tylko takie smutaski mam czasami (szczególnie gdy jestem sama).
Dobrze się do was wpisałam bo nawet nie ma się komu wygadać czasami. Od stycznia nie pracuję i nie ma z kim poplotkować a i na TŻ nie ma komu się wypłakać. ta 1 cudna. też na nią kiedyś patrzyłam ale mam za duży biust i bez stanika lub bez ramiączek to nie da rady ![]() Edytowane przez Ahsa Czas edycji: 2010-01-26 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzieki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.