![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja metamofoza - doradźcie.
Dopiero na tych zdjęciach widać, jaka ładna jesteś
![]() Pożyczyłam sobie to: http://img534.imageshack.us/i/dsc00777y.jpg/ I nieco przerobiłam. (niewiele tych zdjęć nadaje się do przeróbek, powinna być buzia ze spiętymi włosami, najlepiej bez makijażu) Znalazłam Ci brązową fryzurkę, możliwą do zrobienia ze względu na długość i kondycję twoich włosów (i końcówki, które nadają się do ścięcia). Dziewczyny proponowały Ci grzywkę - ja też jestem zdania, że będziesz w niej ładnie wyglądać. Poprawiłam makijaż - jest trochę delikatniejszy zlikwidowałam cienie pod oczami, postawiłam na lekką kreskę i wytuszowane rzęsy. Oprócz tego symulacja malinowej szminki Dorzucam też dwa zdjęcia w blondzie, proszę nie rób sobie tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Haha, w blondzie wyglądam przeuroczo. Niczym świnka piggy - chyba rzeczywiście odpada...
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
takie sobie mi wyszły, nie mogę znaleźć żadnych sensownych fryzur
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
4 za krótka, ale przyznam, że 3 niezła, chociaż ogółem trochę sztucznie wyglądam :d.
dzięki za fatygę ![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam cały wątek i muszę stwierdzic,że uparta jesteś i ciężko Cię przekonac
![]() Ale masz szczęście że dziewczyny sie Tobą tak zajęły, no i te symulacje komputerowe....ah, pozazdroscic. Weź sobie ich rady w końcu do serca i pokaż się w nowej odsłonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiesz, z tym sztucznym wyglądaniem, to tak jest, jak się ucina komuś głowę a potem wstawia ją na miejsce głowy jakiejś innej pani, do tego lekko modyfikując kolory, żeby karnacja pasowała, i np wymazując kawałek czuła, bo tam się akurat loczek układa zaje...fajnie... no to i czasem wychodzi się jak jakiś robocop ![]() Zwłaszcza, jak nie chcemy stworzyć arcydzieła, tylko coś na szybko ![]() Jak znajdziesz fryzurkę, którą chciałabyś przymierzyć (musi być na wprost, en face) to wrzuć zdjęcie. Bo te moje są średnie, zupełnie mi nie szło wczoraj wyszukiwanie. Chciałam odpowiednią długość i zbliżony do brązu kolor.. Jak Ci regeneracja idzie? ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- oczywiście chodziło mi o czoło, nie czuło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
http://www.fryzury.net.pl/wp-content...6/medium_2.jpg
http://littlebonoeverywhere.typepad....6819970c-320pi te są niezłe, ale raczej niezbyt są na wprost. co do regeneracji -> obawiam się, że moje przeurocze sianko będzie wymagać dłuższej kuracji, biorąc pod uwagę to, że nie mogę wyjść z domu bez prostowania włosów...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
co do regeneracji, to końcówki które są porozdwajane to chocbys nie wiem co robiła i tak Ci sie nie posklejają, musisz je sciąc, a urażam że pierwsza propozycja, którą Ci podsunęła Wredna baba jest w sam raz. nie sa zbyt krótkie, a myslę że os takich stronisz, a zobaczysz jak obchlastasz te konce ile zyskaja twoje wlosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Wyglądasz OKROPNIE w tej czerni. Kompletnie, ale to kompletnie Ci nie pasuje. Podkreśla wszelkie mankamenty Twojej urody. Czy ludzie są ślepi mówiąc Ci, że to jest właśnie Twój kolor?
![]() To chyba jakiś żart. Widzę Cię w brązie, grzywce po skosie i w bobie. Obecnie wyglądasz staro i smutno.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Tą fryzurkę pierwszą jaką podałaś myślę, że będzie do Ciebie pasować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha i jeszcze jedno, musisz prostować włosy?? nie obejdzie się bez tego? jeśli byś zrezygnowała to pewnie kuracja potrwała by krócej i by były lepsze i szybsze efekty..
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Wiem o tym, acz niestety bez tego wyglądam strasznie - każdy włos w inną stronę.... fale etc.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
A ja bym obwstawiała blond,ale nie jakis tandetny
![]() Acha i koniecznie grzywka !! Na bok proponuję ![]()
Jestesmy mlodzi,piekni,a kiedys bogaci ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-03-16 o 21:16 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Hoho, jedynka bardzo mi się podoba!
![]() Blond... pierwszy raz mój pomysł z blondem spotyka się z pozytywną oceną! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
W jedynce faktycznie fajnie, ale najbardziej podoba mi się propozycja nr 3 wrednej baby -> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1267997433
Fryzurka rewelacyjna i uważam, że byłoby Ci w niej rewelacyjnie. I koniecznie odejdź od tej smutnej czerni! ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Przede wszystkim na Twoich zdjęciach z dzieciństwa widać, że wcale nie masz takiej białej skóry. Myślę, że tak się teraz malujesz - kup ciemniejszy fluid + puder brązujący/kulki.
Dąż do swoich wyjściowych kolorów - właśnie tych z dzieciństwa. Tam miałaś brązowe włosy + naturalna opalona lekko skóra. Włosy musisz ściąć - nie widzę innego wyjścia. I wybij sobie z głowy fiolety/śliwki/miedzie/czerwienie i każdy inny ekstremalny kolor. Szybciej wyróżnisz się z tłumu bobem w naturalnym odcieniu brązu, chociaż pewnie w to nie wierzysz. Dobry, zwracający uwagę innych wygląd nie ma nic wspólnego z oryginalnością za wszelką cenę i krzykliwym kolorem włosów, ale do tego musisz dojść sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dbaj o włosy i odstaw prostownice na bok... ![]() Zajmij się regeneracją włosów... i poczekaj na rezultacje... Potem dopiero sie zafarbuj... Nie męcz tak włosów farbą... Jesli juz odżywisz włosy, wtedy posłuchaj naszej rady i postaw na ten brąz ![]() PS. Posłuchaj naszych rad... załozyłas wątek na metamorfozach, bo chcesz sie zmienic i posłuchac rad innych- co powinnas w sobie zmienic... nie bądz az taka uparta... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
BAN stały
|
Jak chcesz miec czarne wloski to powinnas troche przyrumienic ciałko
![]() ![]() to moje zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Odpowiedz nam na takie pytania jak:
1)Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? 2)Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3)Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4)Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5)Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? 6)Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? 7)W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 -> oprawa jest raczej zdecydowana. moje oczy są błękitne, niebieskie, obwódka oczu także jest niebieska, ale ciemniejsza. 3 -> piegów absolutny brak. 4 -> moja cera jest raczej barwy brzoskwiniowej, na zdjęciach jest jasna, ponieważ od 2 lat używam dość jasnego pudru. jeżeli się rumienię - na czerwono :| 5 -> ciemny brąz, powiedziałabym nawet, że czekoladowy. przebłyski z tego co pamiętam... złotawe. 6 -> jasny róż. 7 -> dobrze czuję się w ciemnym fiolecie, czerni, czerwieni, niebieskim (praktycznie w każdym odcieniu). nienawidzę pomarańczowego, zielonego, białego (w szczególności!), no i nie przepadam za różem. ![]() A co do typu mojej figury (wcześniejsze pytanie) - jestem raczej gruszką - mam dość duże wcięcie w talii ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
http://e-styl.com/photo/product_big/...3df31a126d.jpg
a coś takiego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Propozycja nr.2 wrednej baby jak dla mnie najlepsza!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Jeszcze trzy takie. Nadal twierdzę, że blond to nie jest rozwiązanie dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
nie sugeruj się fryzurami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Autorko wątku, dodaj proszę jedno wyraźne zdjęcie en face, ze spiętymi włosami to zobaczysz jakie ładne symulacje można zrobić bo z tych zdjęć które dałaś do tej pory nie idzie zrobić nic poza śmiesznymi kulfonami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Ja również doradzam ci brąz, w blondzie będziesz po prostu i najzwyczajniej wyglądać tandetnie. Nie kombinuj ze śliwkami, wiśniami czy fioletem. Te kolory odpadają, ponieważ nie znajdziesz kogo z takim naturalnym kolorem włosów. Postaw na brąz, bo w nim będziesz wyglądać najbardziej naturalnie, ewentualnie, możesz dodać o ton jaśniejsze i ciemniejsze pasemka, żeby kolor wydawał się jeszcze bardziej naturalny. Jednak z tym wszystkim poczekaj, twoje włosy muszą odetchnąć. Odżyw je i obetnij, a dopiero później myśl o zmianie koloru.
Co do ubioru i makijażu. Nie pudruj twarzy na blady kolor! Nigdy przenigdy. Piszesz, że masz brzoskwiniowy odcień skóry. To superowy kolor, dlaczego go zasłaniasz ? Przez kilka dni nie używaj pudru, niech twoja skóra odetchnie i już nigdy więcej nie używaj jasnego pudru. Nie noś czarnych ubrań, ani bardzo ciemnych, wyglądasz w nich trupio i znikasz w tym wszystkim. Noś rurki, one są uniwersalne i pasują prawie d0 wszystkiego. Na górę bluzki, tuniki, co tylko chcesz, tak, żeby podkreślało twoją figurę. Kolory ? Nie pastelowe, ani też nie za ciemne. Oczywiście dodatki, nie wolno o nich zapomnieć, co do butów, to możesz czasem zakładać obcasy, a na co dzień bardziej sportowe. http://harel.blox.pl/resource/cztery4.jpg - nie patrz na marki, chodzi o typ ubrań, to tylko propozycja. Mam nadzieję, że coś doradziłam ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.