|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: nocny watek :D
Nic nie znalazlam
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Co takiego mozesz dolozyc? ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- hop |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
porównują go do shimmera 01
![]() shimmer 01 jest paskudny, sama się pozbyłam na recz popa. po pierwsze - mój shimmer nie daje takiego oczo***nego efektu jak regularny shimmer, jest bardziej perłowy i subtelny niż błyszczący i ma zdecydowanie mniejsze drobinki. powariowali na tych stronach, co je oglądasz ![]() dokładek nie przewiduję ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- kochana, ja się raczej nie garnę nic do koronkowca dokładać, bo za dużo za niego zapłaciłam, chyba że chowasz meteoryty winter radiance ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- tak się wstrzymuję, bo pucci ja używać nie będę w sumie, bo są jakieś niepomojemu a tego shimmerka jak nie wymienię, to sobie przynajmniej poużywam a Winterki strasznie mnie kręcą mam od wczoraj odsypkę i już zdążyłam osierocić pozostałe sześć pudełek
|
|
|
#125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
Avene, Diacneal - nowy?
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
dokładki zrobiłaś świetne ale motylki poleciały za 50 ml insolence
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się Thrrrob, ale boję się, że jes za jasny i na twarzy nie będzie widać efektu...
mogłabyś wkleić fotkę?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

a Winterki strasznie mnie kręcą
mam od wczoraj odsypkę i już zdążyłam osierocić pozostałe sześć pudełek