|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zakupy w Escentual.com - rozbieramy m.in. DK Fuel - pierwsza połowa lutego
Poproszę 5 ml BC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zakupy w Escentual.com - rozbieramy m.in. DK Fuel - pierwsza połowa lutego
miałam nie kupować, miałam nie kupować, miałam nie kupować...
![]() to poproszę 5ml chaosu
#123 |
Zakorzenienie
|
Założona "reklama" - czyli kolejny wątek, jest niezgodny z regulaminem.
Jeśli raz pozwoli się na taki wątek, to będą kolejne - nowe wątki reklamujące już istniejące. Najlepszym wyjściem byłoby może zmienić tytuł wątku, umieścić w nim co jest jeszcze rozbierane z ceną za ml. cbr napisz mnie czy Bellatrix PW z nową propozycją tytułu
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2010-02-25 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
A to przepraszam
![]() ![]() ![]()
#125 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Blue - chyba możemy tak zrobić? Mamusiu muminka, jeśli nie masz czasu na zajęcie się takim wątkiem, chętnie to zrobię (jako niedoszła główna partycypantka tych zapachów) ![]()
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez mamusia muminka Czas edycji: 2010-02-26 o 04:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
edit: jako nowy wątek może powisi do niedzieli i do tego czasu albo znajdą się chętne albo wiadomo ;-) Najważniejsze, że z zapisami wyrobimy się do końca lutego. cbr - pomysł jest chyba dobry?
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-02-26 o 04:31 |
|
![]() ![]() |
rozbi\u00f3rka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3z\u0142\/ml (luty\/marzec)","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Uroda\/Perfumy\/Wsp\u00f3lne zakupy perfumeryjne","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16382212,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4325,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4177}
-->
![]() |
#128 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
![]() zakładanie nowych rozbiórkowych wątków jest dopuszczalne, jeśli w "głównym" wątku Organizatorka zadeklarowała tylko pełne flachy (jak np. w przypadku Lutków u jelenny), natomiast ja tutaj wszystko rozlewam, więc to trochę insza sprawa Blue (na moją prośbę) zmieniła nam temat wątku, więc chyba najlepszym rozwiązaniem w tej chwili będzie umieszczenie w podpisach linku do wątku już istniejącego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tworzenie osobnych wątków, jeśli rozbiórka toczy się tutaj, wprowadza dodatkowe zamieszanie, komu wpłacać, kto rozlewa, komu podawać adres, nie mówiąc już o bałaganie na forum. Zresztą zasadą jest że wątek zakłada Organizator, dlatego wątek Decadence poleciał. Wrzućcie informacje o rozbiórce do swoich podpisów, wraz z linkiem.
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Dot.: Escentual.com-->rozbiórka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3zł/ml (luty/m
Tym bardziej, że ja już miałam swój wątek tutaj:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403851 i naprawdę był on jak dla mnie wyjątkowo pechowy ![]() Wrzuciłam do podpisu ten wątek ![]()
#131 |
Rozeznanie
|
Dot.: Escentual.com-->rozbiórka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3zł/ml (luty/m
![]() Edytowane przez Mimi87 Czas edycji: 2010-02-26 o 09:51 Powód: jednak nie |
![]() ![]() |
rozbi\u00f3rka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3z\u0142\/ml (luty\/marzec)","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Uroda\/Perfumy\/Wsp\u00f3lne zakupy perfumeryjne","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16382212,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4326,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4180}
-->
![]() |
#132 |
never say no to panda
|
Ludziska, przydałoby się coś konkretniej ustalić w sprawie Escentuala, bo dalej chętnych nie ma
![]() prosiłabym, żeby właścicielki flachonów:
to samo tyczy się odlewkowiczek ![]() bo będę zmuszona, jeśli chętne się nie zbiorą, zrezygnować z niektórych flachonów ![]()
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#134 |
never say no to panda
|
niestety tak
![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Cbrku, biorę całą flachę Czarnej Koszmarki
![]()
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy osoby, które biorą Chaos mogłyby choć minimalnie zwiększyć mililitraż? Ratuje nas nawet po 1-2 ml więcej na osobę. Wtedy w zasadzie ja już tą resztę wezmę. Podobnie jest z Fuelem (przynajmniej tym drugim). ![]() Mam nadzieję, że jednak się uda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Cbr, ja bym chętnie wzięła resztkę BC jeśli byłaby możliwość wysyłki z próbkami L'Artisanów
![]() Wiem, ze zasady są zasadami, ale jednak wole zapytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
never say no to panda
|
z Artisanami wysłać mogę (się już wcześniej złamałam)
![]() nie wysyłam łącznie tylko z marcowym rzutem na Lucky ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- super! ![]() zostało 14ml Fuel i 10ml Chaosu, może jakaś dobra dusza się jednak skusi?
rozbi\u00f3rka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3z\u0142\/ml (luty\/marzec)","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Uroda\/Perfumy\/Wsp\u00f3lne zakupy perfumeryjne","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16382212,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4328,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4299}
-->
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Super, widze, że juz mnie zapisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
never say no to panda
|
moja propozycja, bo trzeba dziś naprawdę to to wszystko rozebrać:
FUEL: dla każdego odlewkowicza po 1ml dodatkowo Ewas1 6ml Agnieszka32 11ml Florens 6ml Figarro 6ml ukrycior 11ml Rywka 6ml gwaihally 11ml mettemarit 11ml Big_m 11ml Decadence 2ml CHAOS: dla każdego odlewkowicza po 1,5ml dodatkowo Agnieszka32 11,5ml Big_m 6,5ml Big_m 11,5ml Decadence 11,5ml ukrycior 6,5ml et-ka 6,5ml dajcie znać, czy jesteście w stanie podołać takim mililitrażom ![]() oczywiście, jeśli ktoś mógłby wziąć więcej - uratowałoby to sytuację ![]() *edit - ukrycior - czy dałabyś radę wziąć 20ml cinnamon witch? bo po akcji z Poison jednak wątpię, że cinnamon weźmie te 20ml :/
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-02-28 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Z mojej strony może być
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
never say no to panda
|
tak, tak, w miarę możliwości łączę:
Lucky - luty Artisany Ambre Naguile AusLiebieZumDuft
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-02-28 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Wolałabym nie, zwłaszcza jeśli chodzi o Fuel, bo nie znam tych zapachów, tym bardziej, że fuel jest męski. Ale mam taką propozycję, żeby współzakupowiczki, które wzięły np. tylko jeden zapach, może zgodziłyby się wziąć mililitrowe próbki reszty zapachów.
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
edit: Będę miała małą paczuszkę i nie chcę zawyżać kosztów przesyłki większymi atomkami.
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-02-28 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
ja już napisałam Cbrkowi na pw, ale tutaj też napiszę, że ja na 6,5 ml się zgadzam
![]()
rozbi\u00f3rka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3z\u0142\/ml (luty\/marzec)","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Uroda\/Perfumy\/Wsp\u00f3lne zakupy perfumeryjne","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16382212,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4330,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
ja też wezmę ten dodatkowy 1ml Fuela, albo 2 ml (mam przecież miejsce w tey atomku 10 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
never say no to panda
|
Rywko, Figarro, Agnieszko, et-ko, Florens, mette - wielgachny buziak dla Was
![]() sytuacja powoli się klaruje - zostało 7ml Chaosu i 6ml Fuela może ktoś zechce ![]() z 20ml BC caly czas czekam na odpowiedź od ukrycior... jeśli do wieczora nie znajdą się chętnę, flachon musi wypaść ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-02-28 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Buuu a ja poniewczasie przylazłam po Chaos
![]() edit: widze ,że jest jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.