![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziurkacze (dalprint) - akcja 2010 (+ magic, taśmy dwustronne)
Zamówienie dzisiaj poszło. Ubłagałam koleżankę z innego działu żeby się nami zajęła... Niech się dzieje wola nieba... i oby wszystkie wzory były dostępne!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki i wybacz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Joasiu, jeszcze nie przeczytałam ani jednej części! Myślałam, że w ramach prezentu z okazji uzyskania tytułu mgr mąż zmięknie i kupi mi wszystkie części ale ehh.. zmiękły tylko fundusze i nie znalazło się w nich miejsce na nowe książki
![]() ![]() Iga, daj spokój, wsio OK! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale braków jest
![]() Załamka normalnie. Zaraz Wam napiszę dokładnie. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Brakujące wzory z naszego zamówienia: AD105 nr 25 AD110 nr 106, 137, 252 AD115 nr 14 AD120 nr 10, 32 AD130 nr 32 AB605 nr 13 AD22M nr 7, 32 AB800 koło, kwiat Muszę sprawdzić dla kogo co było ale jeśli ktoś od razu identyfikuje swoje zamówienie, to plis, szybciutko info co robimy - czy zastępujemy czymś czy odejmujemy? ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Zrobiłam specjalne zestawienie braków, żeby było widać czego nie ma i u kogo. Dziewczyny, czekam na decyzję co robimy - czym zastępujemy ewentualnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
![]()
Się załamię...
![]() ![]() ![]() No nic... Ja niczym nie zastępuję-koniecznie chciałam tą stokrotkę. Tak więc u mnie bez stokrotki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Ale masakra! a tak mi zalezalo na tym duzym dziurkaczu!!
![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Wiem dziewczyny co czujecie, bo odczucia mam podobne
![]() ![]() ![]() Ewulinku, jakkolwiek. Zastąp tak by wyszło cenowo podobnie i byś Ty przede wszystkim była zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
![]()
Może uzupełnią braki... Swoją drogą powinni dawać ofertę z dostępnymi wzorami
![]() ![]() Mnie możesz przelewać pieniążki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Joasiuniu, zaraz Ci przeleję.
Paulisiu, Ty też przelew czy wrzucić do paczki różnicę? Bo jak przelew, to dopiero od męża, bo on ma bezpłatne przelewy. ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Szit. Przy quick money też się podaje kod. Grrr. Muszę karty kodów poszukać......... ![]() Joasia, poczekaj plis na resztę dziewczyn, to już jakby co hurtowo zwrócę kasę, ok? (no i znajdę do tego czasu kartę... którą, idę o zakład, że mi Samek zwinął ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- A swoją drogą, to naprawdę mi ręce opadły. Człowiek ściąga ze strony dystrybutora plik do zamówień i myśli, że skoro tam jest wszystko, to będzie wszystko. "brak" powypisywali przy rzeczach, które notabene są. Puk puk w głowę normalnie. Wkurzona jestem.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
ech szkoda... w takim razie jeżeli braków nie uzupełnią to poproszę w zamian AD120 nr 12 i AD115 nr 58
![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
pieniadze poprosze przelewem
![]() ![]()
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Nie, nic nie bedę w zamian domawiać, najbardziej zależało mi właśnie na tych "brakach" -owal z falbanką, już planowałam jakie fajne wielkanocne karteczki z nimi pokleje
![]() ![]() Pieniążki możesz mi oddać przy odbiorze dziurkaczy jak sie umówimy. ![]()
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
a niech to a chciałam już wszystkie kółka mieć. No nic jak nie uzupełnią szybko to wsadź mi pieniążki do paczuszki, bo ja konto mam w innym banku po co masz płacić za przelew. Może następnym razem się uda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
A mnie zamurowało.Nie przewidywałam ,że czegoś może zabraknąć. Mam nadzieję ,że klej z końcówką jest bo nic o nim nie piszesz.Jestem na końcówce kleju ,a kupować nie będę na mieście bo zamówilam ich sporo.
Co do braków w moim zamówieniu.Już byłam skora do zamiany na jeden owal z falbanką 7cm ,ale cóż ..tego też nie ma..hm..Ja pitole ...sama nie wiem co robić. A jeżeli poczekam kilka dni ,myślisz,że dostaniesz jakiegoś niusa o tych brakach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem, że ja wybrałam tak mało puncherów i na tyle niechodliwe wzory, że wszystkie są?
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
BRAKI - modyfikacje w zamówieniach. Do sprawdzenia
![]() Ok, przeedytowałam sobie rozpiskę. Sytucja wygląda tak: - JaneB: do zwrotu (wsadzić do paczki): 26 zł, - Babagaga: do zwrotu (przy odbiorze): 62 zł, - Joasia: zamiana wzorów lub do zwrotu (przelew): 16 zł, - Paulisia: do zwrotu (przelew M/B): 53,50 zł, - India: zamiana wzorów (AD115 nr 58, AD120 nr 12), - Ewulinek: zamiana wzorów (AD105 nr 22, AD110 nr 115), - Arletasa: ? - Moni_ka.G: zamiana wzorów (AD110 nr 13, AB605 nr 20) + arkusz kostki - Iga: ? Zgadza się? Arleto, zapytanie (zarówno o uzupełnienie braków, jak i pyt. dot. nowych wzorów) przesłałam bezpośrednio do Dalp. Łudziłam się, że jeszcze dzisiaj mi odpowiedzą a tu lipa. Mam nadzieję, że po weekendzie odpiszą. Możesz być pewna, że jak tylko coś będę nowego wiedzieć, to od razu dam znać. W kwesti kleju nie piszę, bo idzie on z innego źródła jak dziurkacze i myślę, że tu można być pewnym (producent polski, robią tylko klej nie to co Dalp., który czeka na dostawę z Chin). ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Mysiak ![]() Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-02-20 o 11:01 Powód: dodane zamiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
uuu...strasznie mi zależało na tym dziurkaczu.. ale nic to.. spróbuję zaraz pokombinować i zamienić na coś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Z bólem serca
![]() AD 105 - nr 22 AD 110 - nr 115 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
![]()
Haloooooooo poczekaj jeszcze chwilkę... Czy to znaczy że obu stokrotek nie ma??? Napisz mi PW co i jak ok??? Bo jak nie ma to nie wiem czy coś będę zamawiać w takim razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie zamiast AD 120 nr 32 (26zł) będzie:
AB 605 nr 20 (15,5zł) AD 110 nr 13 (9,2) 1,3 zł zostanie, więc możesz dorzucić jeszcze 1 arkusz kostki z pianki bo wcześniej zamawiałam 2, to będą 3 i będzie już wszystko ok ![]() Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2010-02-20 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Ja poproszę
AD-110 nr136 i 237 AD-115 nr106 tylko nie wiem ,czy dobrze to przeliczyłam ,żeby pasowało cenowo. Nie chcę, żebyś zwracała pieniądze. ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Widzę.że chyba się pomyliłam. Jak będzie brakowało pieniędzy to zabierz klej i parę pianek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
![]()
To mi Kasiu zamiast tych 16 zł do zwrotu zamów 2 dziurkacze:
AD 110 - nr 235 i 245 ![]() ![]() A i nie dziw się,że te wzory co teraz zamówiłam, zamówiłam jeszcze wcześniej ![]() ![]() Buziak i czekam na potwierdzenie,że zamówienie przyjęte i wszystko gra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Hej, witam już daleko zza Warszawy
![]() Wszystkie prośby jakie dostałam (na PW również) wzięłam pod uwagę przy modyfikacji zamówienia, czekam jeszcze tylko na Arletasę i najpóźniej jutro z samego rana przesyłam hurtowni. Pozdrawiamy całą rodzinką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Arleto, wybacz zmianę stanowiska ale sporo dziewczyn już się nie może doczekać na swoje zamówienia. Dalprint wcale nie musi odpowiedzieć w poniedziałek, nie wpłynę na nich niestety. Jedyne co mogę zaproponować, to że zadzwonię do nich z rana. Podaj mi na PW do siebie nr. Jak coś konstruktywnego się dowiem, to dam znać, w przeciwnym razie postąpię wg wskazówek i oczywiście nadpłatę zwrócę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj przesłałam już to ostateczne zamówienie
![]() A z Dalprintu mam informacje, że kontenery z nowymi wzorami i uzupełnienie stanów przewidują na okolice sezonu wakacyjnego, tj. czerwiec-lipiec. Więc jeśli będziecie miały ochotę, to wtedy zorganizujemy kolejne zamówienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
No to teraz czekamy na paczuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.