|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam zakwasów bo 4 razy w tygodniu ćwiczę po 40 min. na wf
A mogę tego Petitka- misia zjeść.?
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: -6kg! Kto ze mną od jutra?
Cześć dziewczyny, mogę się również przyłączyć? W zeszłym roku mniej więcej o tej porze z wizażem udało mi się zrzucić jakieś 3-4 kg, aale potem racjonalne odżywianie poszło w las i przytyłam. W nic się nie dopinam, bo moim przypadku tyję tylko na brzuchu
Mój cel to 5 kg w dół, czyli waga 52 kg Wzrost 168 Waga 57 Waga docelowa 52 PLAN: pożywne śniadanie w pracy ok 8:00 II śniadanie w pracy ok 11:00 III śniadanie w pracy ok 13:00 (jem 3 śniadania, bo pomiędzy obiadem a kolacją czasowo nie upchnę już podwieczorku) obiad ok 16:00 (więcej warzyw kolacja ok 20:00 (jakieś jajko, jogurt itp.) --------------------------- Wiem, że wcale nie ważę aż tak dużo, ale tak jak pisałam, w brzuchu mam ok 86
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam mleko
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja też chcę się zapisać
Mam do zrzucenie 5 kilo, ale 6-ioma też nie pogardzę ![]() Do studniówki udało mi się trochę schudnąć (ważyłam 52kg), ale po niej coś we mnie pękło i tak od 2 tyg co drugi dzień wpierniczam i już się nie mogę na siebie patrzeć . Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia jako moją motywację. Podziałało... przestraszyłam się. Musze mieć znowu płaski brzuch ![]() Moje dane: wzrost 1,55 waga 55 kg (jak nie więcej, nie mam wagi w domu i to chyba całe szczęście bo czuje się wielka) cel: I 52 kg II 49 kg Achhh gdybym tyle schudła byłabym w siódmym niebie, podobałam się sobie mając 49 kg (chociaż moim marzeniem jest 47)Przyjmiecie biedną i smutną sierotkę ? ![]()
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2010-02-07 o 21:22 |
|
|
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. U mnie właśnie z brzuchem jest największy problem, skubaniec zaczał powoli się wymykac spod kontroli, podobnie jak pośladki Wszyscy je komplementują, ale moim zdaniem zrobiły się już zbyt duże.brzuch, uda, pośladki -> właściwie waga nie ma znaczenia, chodzi o te partie ciała Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
Callitus o którym musli mówisz ?
Bo też coś z biedronki wcinam ![]() A kakao zwykłe czy takie dla dzieci ? ![]() |
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykłe to to takie gorzkie?
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Callitus ja bym poleciała dla odchudzającej się kakao zwykłe nie dla dzieci bo wiadomo, że tam jest dodatkowo cukier
np taki http://www.opinie.egospodarka.pl/zdj...-39552-big.jpg
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Ja od czasu do czasu piję kakao. Mam jakieś tam z Tesco ;D
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Ja to przed chwilą jako to dzień przed odchudzaniem chciałam wypić kakao z gellwe ale było okropnie słodkie i wylałam na śnieg, żeby szybciej się rozpuścił
Wolę takie zwykłe ciemne, bo ma fajny gorzki posmakCytat:
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Wizażystki, co robić, kiedy napada mnie wielka ochota na czekoladę, którą mam w szufladzie ;D?
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Mnie napada na tego Petitka ;D
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
roztrzepanna albo zjeść jedną lub dwie kostki, żeby później się na nią nie rzucić (z doświadczenia to mówię) albo wyrzucić
(drastyczna metoda mogą polecieć łzy )
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Witam
U laa..ile juz postów ![]() Ja pije zwykłe kakao naturalne (10-12%tłuszczu-tak piszą xD a w jednej łyżeczce zaledwie 15-16 kcal więc luuzik )Dziś pojechałam niestety po caaaaałej linii Ogółem zjadłam (nie w tej kolejności): -owsiankę ze startym jabłkiem -owsiankę z warzywami ( starta marchewka, pieczarki,cebulka, sałata usmażone na teflonie z przyprawami, bez żadnego tłuszczu) -duuuży jogurt naturalny -tak szklankę p.kukurydzianych (dodawałam ich do np. owsianki, jadłam na sucho i tak się uzbierało) -3/4 kostki twarogu chudego -parę łyżek otręb i p.owsianych na sucho lub do jogurtu nat. -1 jajko -2x pieczywo chrupkie wasa (zaledwie 20 kcal na jedną 'kromkę') wypiłam 0,5l maślanki, troche mleka 0,5%,kakao x3 (1/3 kubka mleka 0,5% + 3/4 wody + łyżeczka do każdego kubka kakaa naturalnego). Wiem, że totalna masakra maagdulaa masz 171cm, 50.9 kg => BIM=17,4 , czyli NIEDOWAGĘ (jest od 18,5 <), myślę, że 'dążąc do swoich ideałów' możesz przegiąć, ale to twoje życie... Ogólnie rzecz biorąc to dziś był już 'Szejken Asemm' Rano 50 min ćwiczeń w tym 10 min hula hop, przerwa w nauce to jakieś rozciaganko , było dwa razy i o 22 jeszcze poćwiczę (obym nie zobaczyła na podłodze w czasie ćwiczeń tego, co ostatnio zjadłam umm..zdazy może uleżeć się ) Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki i jak tam po pierwszym dniu ? W mnie chyba okej.
Tak nawiązując do ćwiczeń, to chciałbym wystartować z a6w, ale nie wiem czy do tego dokładać jeszcze jakieś ćwiczenia. Z tej tabelki (którą wklejam), wynika że na początku ma być mało tych ćwiczeń. Ja zawsze robię sobie ok. 100 brzuszków, biegam w miejscu i wykonuję ćwiczenia na uda i pupę, ale nie wiem czy mogę tak dodatkowo dorzucić jeszcze a6w. Szukałam na forach i nic konkretnego nie umiałam znaleźć. Wiecie coś na ten temat? Może któraś z Was stosuje właśnie te ćwiczenia ?!
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam jabłka w każdej postaci, mogę ich zjeść z 10 dziennie, a to chyba niedobrze :/
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
BAN stały
|
Dobry wieczór wróciłam! Nie jadłam nic od 18 i nie jestem głodna szok!! Wiadać żyje miłością Widzę że nas coraz więcej jest, miło ![]() RAZEM DAMY RADE!!! Jutro czeka mnie wielka próba, bo będę u mamy a ona zawsze ma coś dobrego w lodówce heh |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Pe.eS. U mnie takie kakao (jak w linku) kosztuje jakieś 3 zł
identyko lubie ten wiatraczek
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
karlasss647 tak szczerze jeśli masz sadełko na brzuchu daruj sobie A6W bo nic to nie pomoże, albo tylko minimalną zobaczysz różnice. Najlepsza kombinacja na spalenie tłuszczyku to: siłowe + aerobic/interwały/HIIT
agatam2211 ostatni posiłek możesz spokojnie zjeść 2/3 godz przed snem, nie musisz się męczyć wyjdzie to na dobre metabolizmowi A jeśli nawet przyciśnie Cię głód przed spaniem to dozwolone jest jedzenie pół godz przed spaniem w postaci tylko białka wolno chłonącego Mit o nie jedzeniu po 18 już dawno został obalony_EnIgMaTyCzNa_ te kakako z wiatraczkiem jest najlepsze
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Callitus ja jestem maniaczka jabłek i owsianki
Codziennie na sniadanko musi byc i koniec [.] W piwnicy mam parę skrzynek jabłek, więc codziennie jest nowa 'dostawa' ale teraz to juz jem ich mnie, bo kiedyś to potrafiłam tak z 8 spkojnie zjeśc, jak wpadłam w trans to uuu...nie było mocnych ech.. cud, miód i jabuSZka |
|
|
|
|
#144 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
wariatka345 : właśnie teraz doczytałam się, że a6w nie pomoże przy spalaniu, tylko przy rzeźbieniu, więc zostawię to na później!
Gdyby ktoś był tak miły, i napisał, jak ćwiczyć, żeby schudnąć. Wchodzę na pełno stron, ale tam wszystko jest tak profesjonalnie napisane, że po przeczytaniu całego tekstu nie wiem nic ... kto pomoże ?
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
no własnie to jest dobre pytanie...jest pełno ćwiczeń ale wszystkie na końcowe wymodelowanie ciałka. A przy odchudzaniu to chyba najlepsze bieganie bo wtedy wszystkie mięśnie pracają tak mi sie wydaje albo skakanie po prostu dużo ruchu
Trzeba spalić wszystko co się zje +jeszcze spalić tłuszczyk który UWAGA! zaczyna się spalać po 30 min ciężkiego treningu....to jest straszne mój były miał to na studiach (wychowanie fizyczne) wiec wszystko mi tłumaczył Edytowane przez agatam2211 Czas edycji: 2010-02-07 o 22:14 |
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Ojjj ja też uwielbiam jabłuszka
najlepsze są prosto z sadu zerwane i z dżdżownicą w środku ach te białko ![]() karlasss647 wejdź na forum fitness i tam naprawdę dużo rzeczy jest napisanych
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
No to czas sie pożegnać pierwszy dzień zaliczony
gratuluje wszytkim którzy wytrwali heh teraz czas na mnie bo jutro trzeba wstać o 6 na autobus jak ja nie lubie poniedziałków! Powodzenia jutro, bo chyba mnie nie będzie z Wami niestety ale będę oczywiście duchem. Dziękuję, że jesteście |
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Bry
![]() Ponad 1000 skoków na skakance, hula hop, rozciąganie, podnoszenia, brzuszki etc. zaliczone Teraz mykam kąpac się i spać ! E..ja jutro musze o 5 :00 ;p znaczy się standard, jak do szkoły się dojeżdża A co do tego spalania, to właśnie tez czytałam, że po 30 min dopiero tłuszczyk rusza xP ale nie trzeba sie jakos katować, bo to tez źle wpływa i wcale nie przespiesza spalania, róźnorodnośc to podstawa Nie ma co dzikować ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie przyjmę
![]() Wczoraj mi wyszło trochę za mało kalorii, ale jakoś tak wyszło... Miałam trochę zapierdziel, a później się o czymś dowiedziałam i już nie miałam ochoty na nic...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

A mogę tego Petitka- misia zjeść.?

. Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia jako moją motywację. Podziałało... przestraszyłam się. Musze mieć znowu płaski brzuch 
. U mnie właśnie z brzuchem jest największy problem, skubaniec zaczał powoli się wymykac spod kontroli, podobnie jak pośladki 

)
ech.. cud, miód i jabuSZka
gratuluje wszytkim którzy wytrwali heh teraz czas na mnie bo jutro trzeba wstać o 6 na autobus jak ja nie lubie poniedziałków! Powodzenia jutro, bo chyba mnie nie będzie z Wami niestety ale będę oczywiście duchem. Dziękuję, że jesteście