![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() To pracodawca takich rzeczy nie załatwia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | ||||||
Rozeznanie
|
heelloo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nad tym tonikiem też się zastanawiałam tylko nie wiem jak w połączeniu z effeclar K ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zależy mi na tym aby zgubić brzuch i boczki, wyrzeźbić tyłek, biust i ramiona no i wysmuklić uda ( tak przy okazji, bo na tym to mi akurat najmniej zależy:P ) - na to akurat znalazłam fajne ćwiczenia w klubie do którego będę chodzić jak już w końcu dostanę moją kartę ![]() ![]() No i ... chciałabym być taka super rozciągnięta - więc tutaj chyba najlepszy pilates co? Cytat:
Cytat:
hihihihi ![]() ![]()
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() Cytat:
Musisz poczytać opis i dobrac do swojej cery. Drogeryjne kosmetyki też lubią mnie zapchać. Praktycznie wszystkie mleczka do demakijażu, wiele kremów do twarzy, a największym zapychaczem jest wszystko co z Iwostinu ![]() natomiast kosmetyki z BU nigdy mnie nie zapchały...a oleje z hialuronowym i olejek do demakijażu do dla mnie kosmetyki nr 1. Radzę po prostu wypróbować Cytat:
Aczkolwiek coś to daje bo ja na stojąco wkładam nogi między kolana z ręcami założonymi na tył kostek ![]() Poza tym każdy dzień tygodnia to trochę inne zajęcia. W piątek i czwartek mamy ćwiczenia z gumą...super są, dają dużo bardziej w kość i pięknie wysmuklają ręce ![]() Ale cóż z tego jak mi najbardziej pasuje wtorek ![]() Generalnie pilates to nie takie hop siup. Idź choć na jedne zajecia a zobaczysz. Moja kolezanka po pierwszych sie załamała...bo myślała że nie jest z nią tak źle, a na pilatesie wyszło szydło z worka ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry czwartkowo, śpię jeszcze i mam masę roboty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Co do pilatesu ja się też przekonałam do tych ćwiczeń, zawsze wolałam układy taneczne i lubię nadal, ale jak jest sensowna instruktorka, ostatnio miałam taką beznadziejną, że odechciewało się wszystkiego więc nie miałam motywacji do ćwiczeń żadnej. Teraz biorę się za pilates, póki co ćwiczę w domu z płytą 3x w tygodniu, a wraz z wiosną kupuję karnet na siłownię i wskakuję na bieżnię i będę wyciskać siódme poty, ale to muszę poczuć wiosnę ![]() ![]() Się rozpisałam z rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
o Dori, miałam cię poprosić, bo ty chyba tam na bieżąco do tych butów zaglądasz. Jak będą zamawiane baleriny z kokardą (kolor w zasadzie obojętny) to daj mi znać, co? Ja tam zaglądam, ale najczęściej lista jest już pełna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
http://sigmatomczak.pl/displayimage.php?album=48&pos=52
o te, tylko nie ten kolor brązowy na górze, reszta może być. Dzięki Dori ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj tłusty czwartek, macie zamiar pojeść pąków ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Haniu, wylatuję we wtorek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dori, wpadłam przez Ciebie jak śliwka w kompot z tymi butami ![]() ![]() ![]() ![]() Znalazłam na allegro podobne i chyba też kupię, bo cena nie wysoka: http://moda.allegro.pl/item910938042...natowe_37.html Lubię takie buty ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2010-02-11 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brakuje na nie cały czas 2 chętnych ![]() I na moje koturny też ![]() Kurcze nie wiem co robić..bo idą 2 zamówienia na koturny - czarne i beżowe. Na beżowe jest więcej chętnych i nie wiem czy się nie zapisać bo jest wolne 38 ![]() Jak potwierdzi się zamówienie na czarne...to trudno bedę miała 2 kolory..to w końcu tylko 50 zł za parę ![]() Ja idę na pilates w ramach tłustego czwartku ![]() Na szczęście nie lubię pączków więc mnie zupełnie nie kuszą ![]() Ale może zjem napoleonkę ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-11 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witaj w klubie wciągniętych w kanał obuwniczy ![]() Te na koturnach co pokazujesz w ogóle mi się nie podobają, ja toleruję tylko koturna w delikatnej formie, bo te np. z allegro kojarzą mi się z butami ortopedycznymi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ja non stop włażę na wątek Sigmy z nadzieją że moje zamówienia sie potwierdzą
![]() Oszaleć można ![]() A co do pączków- ja nie toleruje niczego co z głębokiego tłuszczu...zjadłabym pączka gdyby był pieczony w piekarniku..a tak to w życiu ![]()
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To samo zresztą dotyczy faworków..teściowa tak mnie zrobiła w zeszłym roku "Zjedz Haneczko..one ze spirytusem są i odsączane na ręczniku papierowym" akurat..spróbowałam i stanęły mi w gardle...ohyda.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-11 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żartujesz z tymi szpilami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie masz rację ![]() ich kształt mi się po prostu spodobał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Moje 8 cm szpile leżą bez sensu ..a co dopiero byłoby z takimi 13 cm
![]() Pajęczyna by zarosły ![]()
#143 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Zaraz sobie kuknę na stronkę i poczytam o tych olejkach ![]() A robicie na pilatesie takie wygibasy jak na płytkach są - na mojej była chyba wersja hard, bo nie mogłam się napatrzeć co ta kobieta ze swoim ciałem wyprawiała ![]() Spróbować, na pewno spróbuję ![]() Cytat:
![]() a ja w przeciwieństwie do Was liczę na to, że rodzice się zlitują i kupią dużo pączków ![]()
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka uważa że robimy wygibasy ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że się tak wbiję od razu z prośba do Was:
Siedze w pracy Tż, stawiam własnie sklep internetowy w jego firmie (znowu, ale tym razem mam lepszego szefa, to inna firma jest ![]() Tutaj linka nie wstawię, bo nie wolno, chętni na pw. Branża moto- lakiery samochodowe i inne akcesoria lakiernicze, polerujące itp. rzeczy. Od tego zależy mój zarobek (muszę to rozkręcić) stąd moja desperacja i się zwracam do was. Na wątku nie bywam bo przeniosłam chwilowo do firmy swój komputer (lepiej mi sie tu pracuje), a w domu padł mi internet (modem mi się nie loguje) więc moge być tuta tylko stąd chwilowo, a tu się z kolei nie mogę wyluzować, bo obok mam biurko szefowej, i mi się wydaje, że na mnie non stop patrzy jak już jest w pokoju ![]() Widzę, że nowa część: jakieś tematy wiodące - wydarzenia??
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Hej Madlen..zrób coś z tym internetem ..jak tak można wpadać do nas raz na kilka miesięcy
![]() Fajnie że pracę masz ![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
Jak to raz na kilka, bez przesady
![]() Co zrobić...dalej na budynku nie ma kabli, zostaje mi bezprzewodowy a ten znowu własnie mi padł.... (pozytyw tego jest taki, że mam 150 stron książki już, dużo piszę, jak nie ma netu. Tylko teraz nie mam czasu bo praca. postawienie sklepu wymaga dużo wysiłku , w domu jestem po 20) ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Haniu: dziękuje ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 150 stron...wow GRATULUJĘ.
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
No...to jest jakieś 70% przewidywanej zawartości. Nie mam czasu ostatnio..ale biję się z myślami...czy nie wysłać tego ( i tak się nie wysyła całości, tylko jakiś element, pokazowo, i można napisać przewidywany czas ukończenia...) do jakiegoś wydawnictwa....Oni mają dwa miesiące żeby przeczytac i mi powiedzieć czy są zainteresowani w ogóle.
Nie wiem czy to by nie była przesada, jakiś przerost ego, pisze sobie..ale żeby wydać...to pewnie jest trudne. Jak myślicie??? Zresztą gdyby któraś była chętna moge przesłać do przeczytania. Co prawda bez korekty czyli są literówki, błędy ort i bywa, że brzmi cos źle stylistycznie, bo jak pisze to "od kopa" potem chcę poprawiać. Z założenia spontanicznie miało być.....więc błędów pewnie fura ale zawartość i styl widać.
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby mój mąż nie posłał 14 lat temu kasety do Francji teraz pewnie byłby nieszczęśliwym urzędasem ![]() Ja chętnie przeczytam..wydane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.