![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam cieni Guerlain
Niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- [1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17387521]hej, widzisz coś za Armani Code?[/QUOTE] Niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- A powiedz, czy L'Instant magic i klasyk to mają coś wspólnego czy to zupełnie dwie inne bajki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
no czesc, z zapachow to wiekszosc sprawdzalam w sephorze i jedynie NR edt mi sie spodobalo...a kolorowki mam sporo i nic wiecej w tej chwilii nie szukam...a moze wymienimy sie NR edt za jakis zapach? dodalam 3 zapachy dzisiaj, bo NR edt znajuje sie na mojej wish liscie w tej chwilii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No mi też póki co z dodanych zapachów nic nie podchodzi, zatem może za jakiś czas coś wymyślimy. Ja generalnie niedługo będę kończyć swój wątek wymiankowy, i jak coś to NR będę dla Ciebie trzymać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy te cienie guerlain jeszcze u mnie beda za jakis czas....moze dorzucilabym Ci cement kerastase bez splukiwania thermo? pisalas kiedys ze tez uzywasz....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Asiu, fotki cieni zrobione lecz nie udaje mi się ich załączyć, nie wiem co się dzieje ??
Mam jakiś problem techniczny, nie działa mi również od jakiegoś czasu funkcja wysyłania PW, nie wiem co z tym robić ![]() Podaj proszę adres @ to wyślę zdjęcia. Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2010-02-23 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja stanowczo wolę klasyka, magic mi jakoś nie podchodzi. Ale jest w nich coś podobnego, chociaż też dość znacznie różnią się od siebie moim zdaniem ![]() Tylko tego nie da się wytłumaczyć... Najlepiej jakbyś sobie potestowała ten zapach, jakby co mnie się nie spieszy ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Generalnie interesują mnie zapachy, kolorówki mam sporo nie chcę gromadzić zapasów
podobają mi się Silver Rain, chyba, ze masz coś jeszcze poza wątkiem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
A ja? skromnie się przypominam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za SR jestem gotowa poszperać jeszcze czegoś na dokładkę do cieni puder Clarins to jaki numer ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Asia, nie wiem, jak Ci podeszła Euphoria, ale gdybyś ją nadal chciała, to ja nadal też bym chciała albo pryzmy albo silver rain. daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |||
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17411885]A ja? skromnie się przypominam[/QUOTE]
Oj przepraszam Cię Dusiu zapomniałam odpisać. Niestety nie dla mnie Twój purarek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Tej trutki akurat nie mam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
L'Instatnt obecnie nie mam, kiedys miałam ale to dawne czasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17430468]Biznes z tego byłby kiepski
![]() ![]() pozdrawiam[/QUOTE] Może innym razem ukręcimy jakiś interes ![]() Pod oka mi nie trzeba, może masz clarinsa na twarz ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Mam, ale zostawiłam sobie tylko wersję podróżną w złotej perfumetce i jej nie oddam, bo sama lubię ;P
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
witaj mam dwa poj. cienie guerlain :
160 i 161 moze ci podejdą ? ![]()
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Chance i bombka mi się podobają
Gdybyś miała jakiś pomysł na wymianę , jestem chętna Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2010-02-25 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- A czy idylle u Ciebie aktualna ? Jakie zużycie cieni ? ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
idylka od kilku dni bezpiecznie siedzi u daisy - czyli nieaktualna
![]() cienie maja zuzycie ..jakies 0.01% ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Co mogłabyś zaproponować za cienie 6- tki ?
Tak jak wcześniej pisałam chętnie przyjmę perfumy lub puder brązujący Chanel , może masz w szufladzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
baardzo mnie kusza pryzmy
![]() ale nie mam pojecia jak to cenowo wygląda..
![]() |
#149 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
ja mieszkam w małej miescinie i u mnie takich cudów nie ma
![]() hmm może spojrze na ceny w debenhamsie ?? tam i to i to jest ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- tak sie ceny przedstawiaja ![]() http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_12322263 3199_-1?breadcrumb=Home~Beauty~ txtprisme http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_12338281 6799_-1?breadcrumb=Home~Beauty
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.