![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: W co się ubrać na skromny ślub??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Piąta fajoska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Ojj ciezko znajsc plaszczyk w kolorze sukienki...Znalazlam taki,ale on jest bialy..
http://www.gendai.pl/product_info.ph...roducts_id=861 margaryt na moja figure to z tych sukienek ani jedna nie pasuje ![]() a dziewczyny co sadzicie o sukienkach,ktore wkleilam? http://allegro.pl/item925960061_rozo..._promocja.html http://allegro.pl/item923431249_nowo...laszcz_36.html
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-02-23 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się jedynie pierwsza,ale bez mega szału..Na dwóch ostatnich fotkach nie za wiele widać
.A o co chodzi z tą niechęcią do szycia sukienki,za dużo zachodu?!Z drugiej strony patrząc byłaby pięknie dopasowana i bez niespodzianek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcialam najpierw polatac tu po sklepach,moze uda mi sie cos ladnego kupic,a jak nie to koniec marca-kwiecien jade do Polski szyc.(tutaj nie bede szyc bo duzo wieksze ceny) No i wlasnie niewiem czy uda mi sie znalesc jakas dobra krawcowa,no i wkoncu malo czasu zostaje na uszycie ![]() Ehh juz chyba za duzo mysle ![]()
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-02-23 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Z Twoich propozycji podoba mi się 1. Podsyłam kilka "wygrzebanych" sukienek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
margaryt dziekuje,ze chce ci sie w ogole szukac sukienki
![]() Najbardziej podobaja mi sie 1,5,9-z ostatniego zdjecia Edit:szukalam krawcowych w moim rejonie.I znalazlam jedna,ktora by mi uszyla taka sukienke(tylko,ze do kolan) za 599zl. Napisze jeszcze do innych salonow,ktore szyja,ale orientacyjnie juz wiem ile wynosi szycie (moim zdaniem)skromnej sukienki.
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-02-23 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Piękna i koszt nie jakiś powalający
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Ta trzecią przymierzałam i wyglądała cudnie,można by uszyć taką tylko krótką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
monika1001 hej
![]() ![]() ![]() margaryt Z Twoich w oko wpadł mi nr 5 i 9 ![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Beniulka28,Natra
![]() Coraz bardziej przekonuje sie,zeby jednak uszyc ![]() Teraz dostalam od innyj krawcowej cene za uszycie tej sukni(zreszta to jest sukienka z jej stronki) i chce 800zl ![]() Jeszcze raz napislam do tamtej kobietki ile trzeba wczesniej zaczac szyc taka suknie.Zobaczymy jakie maja terminy szycia. Bardzo spodobaly mi sie takie ozdobienia (daje ponizej) fajnie by wygladaly w tej co chcialabym uszyc. Oczywiscie mala ilosc w kilku miejscach(zdj 2) I wrzucam jeszcze jedna sukienke(tez do szycia-zjd 1,3)w niej podobaja mi sie drapowania(czy jak to sie zwie) na biuscie.(mam male piersi wiec optycznie mogloby takie cos powiekszyc ![]() ![]() Jak zwykle sie rozpisalam.aaa i jeszcze jedno ![]() Natra chyba nie gniewasz sie za to ,ze to Twoj watek a ja/my go przerobilysmy na wspolny? ![]()
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-02-23 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Ta z kwiatkiem bajeczna...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Beniulka28 ciacham przy kolanach
![]() Chce zostawic sobie ta przyjemnosc ubrania dlugiej na koscielny (jezeil w ogole bedzie ![]()
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-02-23 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
monika1001 oszalałaś
![]() ![]() ![]() A co do powiększania biustu to dobre "puszapy" potrafią zdziałać cuda ![]()
Edytowane przez Natra Czas edycji: 2010-02-23 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moj Tz juz nie chce mnie sluchac bo co chwilke czyms go mecze heh Jezeli ci sie podobaja krotkie sukienki i od dawna mialas taki zamiar zalozyc je na slub koscielny,wiec teraz o tym nie mysl i zakladaj! Ja od dawna chcialam zrobic wlasnie tak,ze cywilny krotka,a koscielny dluga.A powiem ci,ze nawet niwiem czy w ogole bede miala koscielny ![]() Z tego co pamietam to robisz przyjecie slubne? A no i zapomnialam,ze sa puszapy ![]() Edit:Tz teraz ogladal te 2 sukienki i mowi,ze ta z kwiatkiem ladniejsza ![]() ![]() Dziewczyny ,a wy bedziecie mialy welony,woalki czy kwiaty we wlosach?
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-02-23 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() monika1001 ja uciekam bo oczy się mi same zamykają Do jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie będę mieć wolonu, chcę tylko rozpuszczone włosy naturalnie podkręcone, żadnych koków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Natra Napewno bedziesz slicznie wygladac w sukience ktora wybierzesz
![]() Nie wazne czy to krotka czy dluga ![]() margaryt no fajna ta z kwiatkiem,ale jakos nie lubie tak odkrytej gory. Moze uda mi sie z tych 2 sukienek uszyc jedna ![]() Ale wlasnie dostalam emaila od tej krawcowej (pytalam sie o czas szycia) to napisala ,ze obecny termin uszycia to polowa maja ![]() Ja tez chce lekko podpiete wlosy i kwiatka No i ![]() ![]() ![]() Cos mi sie post popsul..
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
U mnie będzie tylko ślub cywilny.Później przyjęcie weselne na max 25 osób trwające do północy(ja chciałam krócej) ale przyszły mąż nagle się uparł,ze chce dłużej(początkowo miał byc tylko obiad po ceremonii) No nic..jak już stanęło na tym,że impreza ma trwać ta długo ;(,to postanowiłam zaszaleć z suknią..stąd mój wybór
![]() Welonu nie chcę(chyba nawet nie bardzo tylko do cywila),zastanawiam się nad kwiatkiem we włosach,ale o takich konkretach to będę musiała pogadać z fryzjerką,której obecnie szukam.. Się nagadałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to fajnie ![]() Dziewczyny i w takim razie zostaje mi szukanie sukni gotowej ![]()
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-02-24 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja jutro jade do salonu, przymierzac dlugie suknie i wybierac, ktora chce miec krotka. Widzialam taka jedna sliczna z pliskami z tiulu, rewelacja. U mnie cena szycia 1000-1300, zdaza na czerwiec. Nie moge sie doczekac, jak jutro bede wybierac, przymierzac, wybrzydzac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak bedziesz miala zdjecia z przymiarek to sie pochwal ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() margaryt monika1001 ja też nie jestem fanka welonów, a kwiat we włosach dobrze dobrany do całosci wyglada super. Monika nie wiem czy dobrze wcześneij zrozumiałam - Ty nie szukasz juz przez internet sukienki??
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bede miala na glowie albo opaske z kokardka, albo kwiat albo tiare. Nie wiem, czy mi wlosy odrosna do czerwca, wiec pewnie fryzura i dodatki "wyjda w praniu" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Zanim pojechałam na targi ślubne, nie wyobrażałam sobie panny młodej w krótkich włosach. A tam były dziewczyny obciete na boba i miały cudnie włoski ułożone. Ja teraz mam włosy nie za długie - dopiero mi odrastają. Sięgaja mi ledwo do ramion :P
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Moje włosy są za ramiona,myślałam żeby sobie jeszcze doczepić pasma metodą clip on. Najbardziej podobałyby mi się długie rozpuszczone włosy i kwiatek za ucho
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.