![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lady Gaga - o co chodzi z tą kobietą?:>
Masakra a ja do tej Pory zastanawiam się jak oni jej to uszyli i jak ona to na siebie włożyła? A te buty z mięsa?? Brak słów
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Nie znam jej. Nie potrafię zanucić ani jednej jej piosenki [choć kojarzy mi się coś z telefonem
![]() Zupełnie do mnie nie trafia. Kilka razy widziałam tę kobietę na VIVIE [minusy umieszczania telewizorów w miejscach publicznych] i mam wrażenie, że jedyne co robi, to szum wokół swojej osoby. Swoim wyglądem, zachowaniem, fryzurą, makijażem... wszystkim! Jak już powiedziałam - zupełnie nie moja bajka. Wolę posłuchać M. Jacksona, Queen, B. Streisand czy Led Zeppelin.
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Lubię jej głos, jest świetny, lubie jej "inność" - nie nudzi
![]() Nie akcepuje jednak jej ostatniego stroju - mięsa wołowego....no zapachniało mi nieładnie ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Pozatym, mam nadzieję że nie podda się presji mediów , opinii "fanów" i nie podda się operacjii powiększenia piersi, za to między innymi ją szanuje - ma kasę ale ma w d.... opinie innych o jej biuscie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.