![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SUKNIA ŚLUBNA Z DRUGIEJ RĘKI? co o tym myślicie??
Dlaczego? Masz nietypowy rozmiar?
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Problem tkwi w tym, że przyszłe P.M traktują komis jak szmatex tylko, że z sukniami ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
A ja planuję kupić używaną. Na allegro, olx jest tego masa... Mogę kupić wymarzoną suknię za 2 tys, która nowa w salonie kosztuje ponad 6 tys zł- wtedy na pewno bym jej nie kupiła.
Przecież te suknie wyglądają jak nowe, w zasadzie niczym się nie różnią, a zaoszczędzone pieniądze można wydac np na lepsze obrączki,które będą na całe życie ![]() Kobieta zmienną jest. Jeszcze niedawno uważałam,że to najpiękniejszy dzień w życiu i muszę mieć suknię nową, pachnącą i tylko moją. Poszperałam po internecie,zobaczyłam te wszystkie piękne suknie i zmieniłam zdanie. Boję się tylko że będzie problem z dopasowaniem do figury, choć jestem przeciętniakiem ( rozmiar m, 164 cm wzrostu).
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Ja o swojej suknie marzyłam od małego, ale jakoś nigdy nie zastanawiałam się nad tym czy ma być nowa czy używana. Jak się zaręczyłam i zaczęliśmy planować budżet to raczej stało się jasne, że nowej mieć nie będę. Planowałam wydać na wszystko 1500 suknia + buty+welon. Niestety, mam chyba za drogi gust, bo zakochałam się w sukni za 6200
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
sprzedaz
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2015-04-03 o 11:48 Powód: sprzedaż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2015-04-03 o 11:49 Powód: cytowanie posta sprzedażowego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Ja mam suknię z drugiej ręki i... w ogóle tego po niej nie widać. Suknia jak od Zienia a kosztowała 1200zł. W porównaniu do tych tandetnych, sztywnych sukien jakie proponują nam w salonach za 3000zł to jest mega zadowolona. Suknia szyfonowa, lekka, delikatna i romantyczna o kroju princeski. Wolałam zaoszczędzić resztę pieniędzy na podróż poślubną (lub cokolwiek w mieszkaniu) a sukienkę którą raz założę, znów mogę odsprzedać za 1000zł w tym samym komisie. Myślę, że w dzisiejszych czasach to najlepsze rozwiązanie, szczególnie dla tych którzy nie chcą brać kredytu na wesele lub zaoszczędzić na pampersy (jeśli dziecko już w drodze). Polecam komis "Lilia" w Rybniku. Mają piękne suknie w ofercie, nowe i używane w naprawdę niskich cenach (chyba nie przekraczają 2000zł). Zastanówcie się Panie na co mądrze wydać pieniądze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.