![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
ja oddalam 2 głosy
![]() ![]() takze masz juz moje 3 ![]() mam nadzieje ze cos sie wysunelas na prowadzenie ![]() bede pozniej kobietki ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- ja tez ide do fryzjera 26 czerwca na 11 ![]() ![]() takze sie spotkamy ![]()
#122 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczynki za głosy
![]() Zaraz sprawdzę jak tam moja sytuacja i ile mi brakuje do I miejsca ![]() A ja już po badaniach jestem. Teraz tylko czekać na wyniki. Tego nie cierpię najbardziej, bo zawsze zwykłą morfologia się stresuję. Mam nadzieje, ze wszystko będzie po mojej myśli. Dowiem się po 14. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Jestem na piątym miejscu a do pierwszego brakuje mi 30 głosów, więc nie jest tak źle - tyle, ze ta dziewczyna z I miejsca szaleje z głosami ![]()
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co moge kupic siostrze na urodziny? Chodzi mi o cos symbolicznego i cos abym mogla wyslac poczta. Co roku kupowalam kolczyki- wkretki bo innych nie lubi...a teraz nie mam pomyslu.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Może jakiś fajny notes - np obity misiem (mi się osobiście takie rzeczy podobają
![]() Aniu a zagłosować możesz klikając na ten baner co go mam w podpisie i tak zagłosować. Możesz oddawać jeden głos dziennie z jednego komputera. Czyli jeśli masz neta w pracy i w domu to możesz stąd i stąd.
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi mój ginekolog też powiedział, że to częste zjawisko. Moja szwagierka studiuje medycynę i mówi, że to normalne do 3 m-ca. Tylko, że nie wiadomo czy jak się utrzyma dziecko, to czy później się właśnie jakieś wady nie pojawią. A tak to organizm sam je "likwiduje". Strasznie to brzmi, ale może lepiej, że jest tak "zaprojektowany"... AGA oddałam głos i jak tylko będę mogła, to dalej będę głosować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
TZtowi wysłalam linka, by głosował,wiec jak tylko znajdzie czas to kliknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Aga, ja też już zagłosowałam zaraz się przejdę na górę zagłosować ze stacjonarnego i jeszcze wyślę linka do tż i brata ![]()
#128 |
Zadomowienie
|
Jeeeej, ale mi się spało dziś
![]() ![]() To tak: Aga zrobiłam małą akcję- dałąm link pewnej 13latce z rodzin. Myślę,że to podziała- ma więcej znajomych niż ja znalam ludzi do tej pory ![]() gusiak23 a ty w szkole pracujesz,tak?? beatrice1234 jaki teraz styl ci sie podoba?? Nic nie napisałaś ![]() ![]() Z dzieciaczkami tak jest niestety. To nasze zycie, stres, chemia wszędzie i nowe różne choroby i się tak dzieje niestety. Ja znów mam siostrę pielęgniarkę i pisała magisterkę nt. bezpłodnosci. I zakazała dziewczynom w naszej rodzinie uzywać wszelkich pigułek i ogólnie cheicznej antykoncepcj. Bo działa niestety bardzo negatywnie na organizm po odstawieniu.
#129 |
Zakorzenienie
|
Aga wyjdzie na prowadzenie niedlugo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Widzisz Ninuska a ja np jeśli zajdę w ciąże to po urodzeniu będę niestety musiała antyki brać. U mnie to jest jak na razie jedyna metoda "leczenia"
Takie życie PCOowiczki. A nawet jak się dziewczyny z PCO starają o ciążę to czasem niektórzy lekarze dają im kuracje 3 miesięczną antykami, żeby wywołać hiperowulację. Normalnie dziewczyny zaszokowałyście mnie taką szeroko zakrojoną akcją pomocy ![]() Jestem w tej chwili już druga. Nie wiem jak to się stało ![]() Wszystkie Was muszę wyściskać mocno ![]() Justyś należy się należy i to duże ![]()
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2010-02-17 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Aga a no właśnie-kiedy trzeba to niestety trzeba i juz jak nie ma innego sposobu.
I super, już druga ![]() ![]() ![]()
#132 |
Zakorzenienie
|
Ninuska cokoliwiek by nie było, to wazne ze wygrane jest
![]() PS. 2 głosy i Aga na 2 miejscu bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
No właśnie dokładniej nie napisali. Z tego co tam widziałam to najlepszy jest taki zestaw kosmetyków coś za 25o zł chyba. Nic wielkiego niby ale... Ja sama sobie Vichy kosmetyków nie kupię pomimo, że są bardzo dobre bo mnie po prostu nie stać na coś takiego.
A może będzie jeszcze jakaś niespodzianka ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy jak bym na uczelni głos oddała, to jak sie liczy, czy kazdy komp ma swoj adres, czy wszystko pod jeden adres uczelni podchodzi?Bo jak osobny, to do kazdego podejde i zagłosuje,a co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pamiętacie jak prosiłam Was o te wierszyki ze śpiochami?
Okazało się, że rodzice Pary Młodej nie zgodzili sie na umieszczenie takiego wierszyka na zaproszeniach i jest z totolotkiem. Oni chcieli bardzo ale rodzice szczególnie panny młodej (bo mama pana młodego jest położną i ją takie rzeczy nie wzruszają a się wręcz cieszy) chyba chcą ukryć to, że Ala jest w ciąży. Ona jest młodziutka - ma 22 lata. Mieli termin ślubu już zaklepany na połowę 2011 roku no ale się okazało, że jest w ciąży to przyspieszyli sprawę i udało im sie wszystko zorganizować po Nowy roku - ślub 5 kwietnia.
#137 |
Zakorzenienie
|
To przeziez i tak ludzie sie zorientuja, ze zaszła wczesniej niz był slub.
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
No właśnie też tak tłumaczyli rodzicom Ali no ale jak widać nie udało się ich przekonać. To jednak jest starsze pokolenie i oni są mentalnie w innej epoce.
#139 |
Rozeznanie
|
Ninuska styl to mała litera A, chociaz mam 100 odmian na minute, jej jakie to trudne jest. Kendra juz odpada, mimo ze mi sie podoba, nie spałabym do dnia wesela i trułabym na ten temat wszystkim znajomym. Zazdroszcze Wam dziewczyny ze juz wybrałyście
Aga widze zeremis na razie, ale jestes na 1 miejscu, ok skoro taka szeroka akcja, umieszczam linka w opisie gg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
O widzisz to się wszystko zmienia jak w kalejdoskopie
![]() ![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
Przewaga 1 pkt.jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
beatrice1234 wiesz co, nie zwracaj uwagi na styl tylko przymierzaj wszysto coci się spodoba a na pewno trafi się ta naj. Bo jak tak czlowiek się zastanawia na sucho to i tak przewaznie jest inaczej niż się planowało
![]() azakowana przykra sprawa, jakoś tak dziwnie, przeciez pierwsze co na mysl sie nasuwa jeśli slub się przekłada o ciąża. Cóż, czasami ludzie tak mają i musimy się dostosować
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obecnie tabletki sa tak udoskonalone ze naprawde nie maja wplywu na bezplodnosc. Ale to oczewiscie zdanie kazdej osoby indywidualne. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Aga jest na pierwszym miejscu!
Kobito szalejesz! ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania moim zdaniem, jeżeli tabletki są odpowiednio dobrane i stosowane (po badaniach a nie dlatego, że dziewczyna poprosiła o receptę lekarza i dał jej pierwsze lepsze), to nic się nie dzieje złego w organizmie. Ale znam takie dwa przypadki, że dziewczyny spełniały wszystkie kryteria a mimo to tabletki poważnie im zaszkodziły. Możliwe, ze w połączeniu z jakimiś innymi specyfikami - tego nie wiem ale niby wszystko było w porządku na badaniach a potem sie okazało, ze jednak nie.
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Ywanka już druga ![]() A pierwsza jest dziewczyna, która się w ogóle nie udziela na forum. Ma 0 wypowiedzi. Dziwne to trochę.
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiscie, ciekawe jak ludzie na nia głosuja jak nie pisze na wizazu. A to jest konkurs dla osób wizazowych?
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Tak. Ona ma konto na wizażu założone w czerwcu tamtego roku. Ale na razie ani razu się nie wypowiedziała w żadnym wątku.
#150 |
Zadomowienie
|
takich osób nie powinno brać się pod uwagę jeśli chodzi o konkursy!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.