![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
paulinaizabela, nie szkodzi, trudno. Będę dalej cierpliwie czekać na fotki, bo z zamówieniem tych cieni wstrzymam się przynajmniej do katalogu 5, bo wtedy będą tańsze, no chyba, że nie wytrzymam ![]() Edytowane przez malbar Czas edycji: 2010-02-16 o 23:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Koniec i kropka, swoją drogą to tez bym chciala iec takie klijentki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie, nic innego nie jesteśmy w stanie Ci zaproponować. Jeśli faktycznie twoje zamówienia są tak duże to rozumiem twoje rozczarowanie konsultatnką ale my nic na to nie możemy poradzić. Próbki/ prezenty/ rabaty są tylko i wyłącznie jej dobrą wolą... Jeśli nie chce ci się szukać nowej konsultantki to podaj miejscowość/ dzielnicę w której mieszkasz a na pewno zaraz napisze do ciebie nowa lepszejsza ![]() ![]() "Czy każda konsultantka nie daje rabatu w posatci chociażby 1zł dla klientki z takimi zamówieniami ----> i nie dostałam 1 rzeczowej odpowiedzi. Pytałam także czy znacie jakiś sprawdzony adres sklepu internetowego gdzie mogę kupić taniej kosmetyki ----> odpowiedzi brak." Do 1 pytania ---> nie, niektóre konsultantki dają rabaty Do 2 pytania ---> nie znamy takich sklepów, my tropimy te "złe" sklepy/ aukcje działające niezgodnie z regulaminem sprzedaży bezpośredniej
"Egoista - ten, który więcej dba o siebie niż o mnie." — Julian Tuwim Edytowane przez nocandy Czas edycji: 2010-02-16 o 23:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co sądzicie o zestawie do makijażu dołączonym do nowej wody Ungaro? Chodzi mi o jakość, da się tym zrobić makijaż?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Niech ktoś wrzuci fota torebek Heidi plz
![]()
#126 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia czarnej są na katalogowym, niestety nie ma czerwonej http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=870
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
ja osobiście staram się zawsze coś dać, jakąś próbkę chociażby... swoim koleżankom daje 10% a zamówienia które mi siostra daje to powyżej 50zł coś małego dorzucam...
wychodzę z założenia że lepiej coś dać i zatrzymać klientkę przy sobie niż raz zarobić parę groszy więcej i stracić klienta ps. ani razu nie zdarzyło mi się dopłacać ze swojej kieszeni do swojego zamówienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jak z trwałością Ungaro Fever (już pytałam, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi). Wiem, że dużo już o niej pisałyście, ale głównie o nutach zapachowych.
Co do klientek ja dzielę je na dwie kategorie: 1. zamawiają dużo, ale co 3-4 katalogi 2. zamawiają skromnie, tak do 50zł, ale za to co katalog Sama nie wiem którą kategorię wolę ![]() ![]() Jak większość z Was zauroczył mnie katalog 06 ![]() Aloha, wiśniowa seria do stóp, nowa seria SPA (chyba coś z kokosem, a kokos uwielbiam ![]() Wypróbowałam dziś cień do powiek kremowy taki z Color Trend (są w ON za 6,90). Mogę z czystym sumieniem polecić! Cena jest niska, a jakoś wysoka. Dobrze się nakłada, kolor jest intensywny, ładnie się błyszczy (mam złoty) i długo się utrzymuje (bez bazy). Wygląda ślicznie na oku! Dostałam w spadku, bo moją wspólniczkę uczula każdy avonowy cień w kremie.
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zaś co do tego, że Kl powinny dostawać od nas Kk katalog na wyłączność to się zgadzam, uważam, że to nasz obowiązek! Nie wyobrażam sobie oszczędzać na katalogach, gdyż to jedyne narzędzie pracy
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-02-16 o 23:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Foty Thilie na katalogowym
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
wczoraj złożyłam zamówienie na 2 termin klientka sama sie garneła do zamówienia za 160 zł ;p takiej sytuacji jeszcze nie miałam, złożyłam zamówienie na 1 termin i czekam na paczuche, szkoda że ta Pani obudziła sie z opóźnieniem ale zawsze juz coś
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- dziewczyny na maseczki z str 149 jest opust 10 % ??? interesują mnie 3 sztuki |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
swoją droga - mam dwie klientki - mamę i kuzynkę ![]() ![]() ![]() ![]() każdej klientce obcinam końcówki np. zamiast 36,9zł biorę 36zł; nie chce mi sie pierdzielic z tymi drobniakami ![]() ![]() oczywiście każda klientka, nawet taka, co zamawia tylko krem do rąk, czy cos z ostatniej strony, dostaje ode mnie próbkę (tym razem nie kupiłam perfum, bo jest w katalogu) no i właśnie katalog na własność; choć są takie, które przy najbliżeszej okazji oddają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fakt- czerwona rzuca się w oczy i mi właśnie o to chodziło ![]() jest poprostu boska - pojemna, mięciutka, ładnie wykonana itp.
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Witajcie o poranku!
![]() No i mamy popielec...Koniec karnawału ![]() Ależ tu się działo w nocy ![]() ![]() A ja czekam na paczuszkę, powinnam ją dziś dostać,a jutro czeka mnie rozwożenie zamówień ![]()
#135 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam ![]() ![]() ![]() ![]() co do wody Fever ![]() ![]() ja też nie wyobrażam sobie żeby klientka zamówiła u mnie kosmetyki bez otrzymania katalogu po to by zapoznać się z ofertami na spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
jaka szkoda że nie było mnie w nocy :P hehehe się działo :P tępić dziada szpiega
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
|
myszko skoro ty juz zbierasz takie zamowienia dla tej konsultantki to nie rozumiem twojego stwierdzenia ze nie chcesz sobie dokladac obowiazkow ty juz ponad polowe robisz a przeciez tez musisz jej to zamowienie zaniesc a pozniej odebrac kosmetyki co przy twoich zamowieniach nie jest latwe wkoncu to duza ilosc za taka kwote jest wiec moim zdaniem jakbys sama byla konsultantka to bys miala mniej do zrobienia bo tylko zamowienie bys musiala przez internet zlozyc i nic wiecej kosmetyki do domu kurier ci przywozi a ty przy takich zam masz upust i nie musisz sie prosic o takowy u konsult
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() laska prowokacyjnie założyła konto aby pośmiać się z reakcji uczestniczek forum i tyle ![]() nie te czasy żeby klientki zamawiały po 2tys, a jeśli tak naprawde jest to od razu rządają rabatu min,30% bo wiedzą /jest to powszechnie znane/że przy takim zamowieniu opłaca się chociaż na 1 katalog zapisać do avonu aby mieć taki rabat-i nikt łaski nie robi-dając taki rabat. więc gadanie że KK nie chce Pani LUKI dać to zwykła prowokacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17244126]nie rozumiem po co się tłumaczysz
![]() laska prowokacyjnie założyła konto aby pośmiać się z reakcji uczestniczek forum i tyle ![]() nie te czasy żeby klientki zamawiały po 2tys, a jeśli tak naprawde jest to od razu rządają rabatu min,30% bo wiedzą /jest to powszechnie znane/że przy takim zamowieniu opłaca się chociaż na 1 katalog zapisać do avonu aby mieć taki rabat-i nikt łaski nie robi-dając taki rabat. więc gadanie że KK nie chce Pani LUKI dać to zwykła prowokacja ![]() Dokładnie ![]()
#141 |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17244126]nie rozumiem po co się tłumaczysz
![]() laska prowokacyjnie założyła konto aby pośmiać się z reakcji uczestniczek forum i tyle ![]() nie te czasy żeby klientki zamawiały po 2tys, a jeśli tak naprawde jest to od razu rządają rabatu min,30% bo wiedzą /jest to powszechnie znane/że przy takim zamowieniu opłaca się chociaż na 1 katalog zapisać do avonu aby mieć taki rabat-i nikt łaski nie robi-dając taki rabat. więc gadanie że KK nie chce Pani LUKI dać to zwykła prowokacja ![]() Proponuję całkowicie zignorować tą myszkę... Nie pisać nie odpowiadać na jej prowokacje, bo jej tylko o to chodzi hehehe... Nikt tu nie jest tak naiwny, żeby uwierzyć w jej brednie. Ja na pewno nie odpowiem jej tutaj na żadnego posta, na żadne pytanie ![]()
#142 |
|
![]() laska prowokacyjnie założyła konto aby pośmiać się z reakcji uczestniczek forum i tyle ![]() nie te czasy żeby klientki zamawiały po 2tys, a jeśli tak naprawde jest to od razu rządają rabatu min,30% bo wiedzą /jest to powszechnie znane/że przy takim zamowieniu opłaca się chociaż na 1 katalog zapisać do avonu aby mieć taki rabat-i nikt łaski nie robi-dając taki rabat. więc gadanie że KK nie chce Pani LUKI dać to zwykła prowokacja ![]() wiem wiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie prowokacja. Ta historyjka o wielkich zamówieniach nie jest wiarygodna - przynosić konsultantce zamówienia po 2 tysiące i nic z tego nie mieć? Albo dziewczyna pomaga altruistycznie biednej koleżance-konsultantce, aby ta miała co jeść i oczywiście nic nie chce w zamian albo (za panem Zagłobą) "rozum jej się zataił".
![]() Nie wierzę w takie bajki. 99% pomocników konsultantki albo negocjuje swój rabat albo przechodzi do innej konsultantki albo sama zostaje konsultantką. A nie szuka sklepów internetowych, w których żadnego rabatu nie dostanie, bo niby dlaczego? I jeszcze koszt przesyłki trzeba płacić. Google nie gryzą, p. Myszka może sobie sama poszukać sklepu. Tutaj nikt takowego nie poleci, bo same konsultantki na forum a nieliczne klientki mają swoich stałych dostawców w postaci konsultantek. Dlatego nie korzystamy ze sklepów internetowych, to chyba oczywiste, skoro same mamy taniej ![]()
#144 |
Wtajemniczenie
|
Ja klientkom daję stały opust 10%, bo tak to chyba w ogóle by nikt nie zamawiał, ale oczywiście dbam o szczegóły, zawsze daję katalog - avonowska torbę, a przy większym zamówieniu próbki. Czekam na K06 na ten zestaw, bo chyba pierwszy raz dostaniemy próbki "za darmo". ;]
Dalej podbijam kwestię nowego tuszu wydłużającego, jakies opinie? Stwierdziłam, że jest uzależniona od AVONu i powinnam iśc na odwyk, ciągle myslę, co sobie zamówić, zamiast uczyć się do sesji poprawkowej. <ściana> ![]() Torba THALIE - boooooooooooooska! |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic dodać, nic ująć.
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
ja daje opust 15 % inaczej było by zainteresowanie avonem równe 0
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rabat to dobra wola konsultantki. Widocznie dla niej Twoje zamienia nie sa aż tak gigantyczne ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
kilka lat temu zamawiałam kosmetyki od ,,dobrej koleżanki'' płaciłam po cenach katalogowych a ona zapewniała ze nie ma ze mnie zysku , teraz to ja wiem jak to wygląda bo sama jestem konsultanktą ale kilka lat temu nie miałam pojęcia o co w tym chodzi a ona zysk miałą duży ze mnie , już nie wspomne o tym że kosmetyki dostawałam otwartę , raz dostałam nawet bransoletki które były zniszczone chciałam wymienić to powiedziała ze nie ma takiej opcji bo pewnie sama rozwaliłam a chce jej zrobic dodatkowe problemy ;/ dobrze ze przejrzałam na oczy i przestałam od niej zamawiac bo ona była nastawiona tylko na zysk bez zadowolenia klienta niestety;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.