![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: Młode mamusie łączmy sie .........:)
niedawno od niego wrocilismy. niestety krotko bylismy bo tż do pozna pracował i zanim przyjechalsmy to juz nas wyganiali;/
ja niestety widzialam go tylko z daleko bo nie wolno mi wchodzić ![]() jak przyszlismy to mały nie spał tak jak by czekał na nas ![]() czuje się juz chyba coraz lepiej a jego stan się poprawia. mysle że za 3 miesiące juz w domu bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Bravurka, oczywiście że jesteś dzielna, ja jak miałam leżeć 8 dni z małą w szpitalu, bo miała żółtaczkę, to nie mogłam doczekać się wyjścia, a swoją drogą, w tym szpitalu gdzie ja rodziłam, to gdy dziecko musi zostać dłużej, np gdy urodzi się wcześniaczek, to mama zostaje z nim tak długo, aż malucha nie wypiszą do domu. Szkoda, że we wszystkich szpitalach tak nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
U nas w szpitalu też tak jest ze mama zostaje z dzieckiem do póki dziecka nie wypisza...! Ja też ze swoim synkiem lezałam 2 tygodnie bo miał silne zapalenie płuc ale on miał już 5 tygodni i całe świeta Bożego narodzenia spedziliśmy w szpitalu
![]()
![]() |
#127 |
BAN stały
|
ja niestety musze do małego codzinnie dojedzac ok. 50 km
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
bravurka współczuje tych dojazdów ale to na pewno sama radość jak do niego jedziesz...
![]() ![]()
![]() |
#129 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a jak przyjedzamy do niego z tż to mam wrażenie tak jak by na nas czekał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny
nie odzywalam sie troche bo mialam troche problemow ale naszczescie po burzy wychodzi slonce wiec i u nas wkoncu zaswiecilo ![]() widze bravurko ze sobie swietnie radzisz i jestes silna ![]() ![]() 3mam ciagle kciuki za twojego syneczka i ciebie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
hej
też miałam troszke problemów ale już oki a teraz znowu teściowa zwłoch przyjechała i wcale sie z tego powodu nie ciesze .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Paulina na spacer umawiamy się jak do krk przyjade, a jutro wyjezdzam.
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
kizia daj zna jak wrócisz..
moje dziecie dzisiaj przeszło samo siebie spała przez cały dzień robiła tylko przerwy na jedzonko <wow> to chyba przez tą pogode |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() z małym coraz lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Iwciag - Ja niestety miałam tak jak Ty mój Kacper jak był mniejszy to wogóle nie chciał spac a jak spał to bardzo kruciutko z 15 min i koniec.miał kolke wiec mu sie zresztą nie dziwie ze nie mógł spać jak go brzuszek bolał
![]() ![]()
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A powiedz tyle się mówi kolce, a jak to faktycznie wygląda? Czytałam na ten temat nie raz, ale wiadomości z pierwszej ręki najlepsze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja tez jest we wloszech ![]() dasz rade wytrzymac ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tylko przez pierwsze dni jak wróciliśmy ze szpitala tak spał ![]() ![]() ![]() Teraz też "śpi" ciekawe ile pośpi ![]() Co do spacerów...kurczę mój Kuba to normalnie taki "mieszczuch", że lepiej nie mówić...jak pójdziemy z nim np do lasu czy nad rzekę bo mamy blisko to jest wycie w wózku a jak chodnikiem idziemy, że ludzie chodzą, samochody jeżdżą to jest OK....I daj tu dziecku trochę świeżego powietrza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
iwciag- myśle że każde dziecko przechodzi inaczej kolke, u mojego Kacpra to było tka że wogole nie mógł jesc....2 godz trwało karmienie a on całe przepłakał....az było słychać jak mu w brzuszku zbieraja sie gazy...bardzo sie dziecko męczy i to tak przy kazdym jedzeniu miał. trwało to tak do ok.4 miesiaca,już myslałam że nie wytrzymam z tą jego kolką a najgorzej było w nocy, a jadł co 3 godziny,z czego 2 godz go karmiłam przespał sie troszke i zaraz sie budził głodny bo dużo nie mógł zjeść przez ból brzuszka. Tragedia, ale na szczeście wszystko sie skończyło.
Mam nadzieje że przy 2 dziecku to mnie ominie.... ![]()
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Ale cicho na tym wątku...!!!
Widze że mlode mamusie nie mają czasu na pisanie... ![]()
![]() |
#145 |
BAN stały
|
Ja tu zagladam codziennie ale czasem nie mam czasu napisac. Milenka byla ostatnio strasznie absorbujaca. Nic nie moglam zrobic, chyba ze z nia na rekach. Placz o wszystko, wymuszanie, zlosc, wszystko na nieee itd. Ale dzis juz jest lepiej. Siedze u rodzicow, mala sie bawi z moim bratem. A tak poza tym nuda u nas
![]() Za 2 tygodnie jedzemy na maly urlop nad morze - 3-4 dni ![]() Tyle o nas, Bravurka i jak Patryczek dzisiaj? I jak Twoje przeziebienie? Poza tym co u was dziewczyny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśki
![]() Dołączam do was, ale za wiele dzisiaj nie napiszę, bo już późna godzina i czas spać. Dodam tylko, że dzisiaj moja córeczka Nina kończy 2 miesiące ![]() Ehhh... jaka ona dorosła już... ![]() Ja za 3 tygodnie skończę 27 lat więc mam nadzieję, że nikt mnie stąd nie pogoni. A i widzę tu kilka mamusiek z naszego majowo-czerwcowego 2009 wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sobie zielen walnelas hehe ![]() Agamili ale fajnie zazdroszcze tego wypadu nad morze, ja tez chce ![]() moze za rok! ![]() niunka z tym czasem to bywa roznie ![]() alkamor ale cwaniaczek z twojego maluszka hehehe ![]() moj to gdzie by nie byl to zadowolony ze jest na dworzu ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- bravurko jak tam u was??? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mój jak był mały i jeszcze jeździł w gondoli(a na spacerówkę dość wcześnie się przerzuciliśmy bo się zwyczajnie nie mieścił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Cinusiowa witam
![]() Pojechaliśmy na weekend na wieś, mała się wyszalała. Teraz to chyba odsypia. W sobotę tak podobało się jej w piaskownicy, że nie chciała wyjść ![]() ![]() My już też zapomniałyśmy, co to spanie na spacerze, ale to dobrze, bo przynajmniej można coś zrobić potem w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.