![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nocne Marki
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17633352]Witam, widzimy się w kolejnym już wątku
![]() Ja dziś zarwę nockę, bo jutro mam ważny test na geografii ![]() Tak tak, poznaję !!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17635525]Ja mam geo tylko raz w tygodniu (po 2 godziny) i co tydzień sprawdzian - w końcu matura tuż tuż
![]() Ja mam 4x w tyg ![]() a jak Ci spr. poszedl? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
Trudno powiedzieć, większość pytań była typu "wyjaśnij".
Jedno mnie rozwaliło... "Porównaj cechy rozmieszczenia ludności na wschodnim i zachodnim krańcu Chin ze wschodnimi i zachodnimi wybrzeżami RPA" - bez atlasu oczywiście, a na kartce było 3/4 strony wykropkowane na treść, czcionką mniej więcej taką jak tutaj... Coś tam wymodziłam, ale mam wrażenie, że powstała właśnie Wielka Improwizacja II ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17662683]Trudno powiedzieć, większość pytań była typu "wyjaśnij".
Jedno mnie rozwaliło... "Porównaj cechy rozmieszczenia ludności na wschodnim i zachodnim krańcu Chin ze wschodnimi i zachodnimi wybrzeżami RPA" - bez atlasu oczywiście, a na kartce było 3/4 strony wykropkowane na treść, czcionką mniej więcej taką jak tutaj... Coś tam wymodziłam, ale mam wrażenie, że powstała właśnie Wielka Improwizacja II ![]() niezle ![]() JA osobiscie wole sprawdzianu typu wyjasnij, opisz (oczywscie gdy sie uczylam ![]() ![]() ![]() A ty jestes w 2 lo? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17662683]Trudno powiedzieć, większość pytań była typu "wyjaśnij".
Jedno mnie rozwaliło... "Porównaj cechy rozmieszczenia ludności na wschodnim i zachodnim krańcu Chin ze wschodnimi i zachodnimi wybrzeżami RPA" - bez atlasu oczywiście, a na kartce było 3/4 strony wykropkowane na treść, czcionką mniej więcej taką jak tutaj... Coś tam wymodziłam, ale mam wrażenie, że powstała właśnie Wielka Improwizacja II ![]() Omg ![]() Geografia ![]() Matko chyba jeden z najgorszych rpzedmiotów w szkole, juz chyba bardziej wolałam historię.... ![]() ![]() Podziwiam ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Z geografi to zawsze sie cos latwiej wymysli niz z historii.
Chociaz kiedys poszlam do odpowiedzi z histori (zgodnie z zasada, ze lepiej sprobowac niz nie sprobowac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gościu nam po prostu robi sprawdziany z każdego działu i z mapy co tydzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Ale za to potem jakie wakacje dlugie.
Chociaz pewnie bedziesz chciala troche popracowac. Ale w pracy przynajmniej meczysz sie za pieniadze a w szkole za darmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
Pracować będę tylko we wrześniu, bo czerwiec, lipiec i sierpień poświęcam dla TŻa, chcę się nim nacieszyć, zanim wyjedzie. Zresztą pracuję i w roku szkolnym, więc...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
E od kiedy to człowiek w szkole się męczy
![]() Boże, napisałam skargę do Rossmanna własnie przed chwilą ![]() Mam nadzieję, że mnie przeproszą należycie :/ ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17773948]Pracować będę tylko we wrześniu, bo czerwiec, lipiec i sierpień poświęcam dla TŻa, chcę się nim nacieszyć, zanim wyjedzie. Zresztą pracuję i w roku szkolnym, więc... ![]() Bidulo Ty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Skargę o co? Coś przegapiłam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
czekaj zaraz Ci wkleję moją historię
![]() Tylko poszukam na rossmannowskim watku ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1995 ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
Łooo, też bym pisała.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17688293]W trzeciej, maturka zaraz.
![]() Gościu nam po prostu robi sprawdziany z każdego działu i z mapy co tydzień.[/QUOTE] oo kurcze, ja mature mam za rok ![]() ![]() Ja z angielskim i polskim mamnadzieje ze dam sobie rade, ale matma-istny koszmar ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
Ja mam kontynent na tydzień
![]() ![]() Matma... hmmm. Czuję się na lekcji, jakby babka mówiła po chińsku i nic nie rozumiem, ale jak przychodzi co do czego i mam zrobić jakieś zadanie to je zrobię - własną metodą, na logikę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17783103]Ja mam kontynent na tydzień
![]() ![]() Matma... hmmm. Czuję się na lekcji, jakby babka mówiła po chińsku i nic nie rozumiem, ale jak przychodzi co do czego i mam zrobić jakieś zadanie to je zrobię - własną metodą, na logikę. ![]() ![]() O matko to swietnie! zazdroszcze ![]() byle by ta prawdziwa tak dobrze poszla ![]() Ja w 3kl musze sobie jakies korki zalatwic, bo inaczej czarno to widze ![]() MOzecie sie smiac, chociaz nie ma z czego,ale przed 1Lo nie wiedzialam co znaczy I'm.. nie umialam kompletnie nic na dzien dzisiejszy jest zdecydowanie lepiej, w miare sie dogaduje i w klasie jestem jako 2 , bo mysle ze przyjaciolka troche lepiej umie, ale to co umialam jeszcze 2 lata temu, a dzisiaj to jest ogromna przepasc ![]() a jesli wy macie tak czesto mapki, to pewnie juz sie umie, a ewentualnie chwila moment powtorki i juz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
To nie tak, że co chwilka je mamy. Po prostu teraz, skoro matura blisko, to mamy powtórkowe sprawdziany ze wszystkich działów + z map wszystkich kontynentów, ale po jednym razie
![]() Z angola pisanego czuję się pewnie, mówionego gorzej. W każdym razie wiem, że podstawę jestem w stanie dobrze napisać. Poprzednia próbna była na 95%, dzisiejsza pewnie koło 90%, choć nigdy nie wiadomo, jak teksty będą ocenione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
wow to niezla zdolniacha z Ciebie
![]() z taka wiedza to wgl nie musisz sie stresowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Żyjecie, Marki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Żyjemy
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
Trzeba ten wątek rozkręcić
![]() Co u Ciebie, gupku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
A nic szczególnego...
![]() ![]() TŻ zdał prawko i jestesmy na etapie kupowania auta, co mnie bardzo podnieca ![]() A u Ciebie? ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
Też z mamą niedługo autko kupujemy - byle jeździło i było tanie
![]() U mnie? Wzięłam się za maturę - wierz lub nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
orlica: czemu Ty masz tego szalonego kapelusznika na avie? Co Ty w nim widzisz?
![]() Mnie to tak draznil jego ryjek przez caly film, ze mialam ochote pala go poczestowac ![]() Ogolnie niestety mnie ten film nie zachwycil. Ale mnie ogolnie ciezko zadowolic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Orlic wierze
![]() Co do auta, my kupujemy prawdopodobnie Mitsubishi carisma (nie wiem jak sie pisze dokładnie mit... ![]() ![]() ![]() Lotta a fajny był ten film w ogóle? ![]() Ale ze mnie dałn przecież napisałas, ze nie ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Taki sobie, grafika fajna, efekty 3d jakies tam byly, ale akcja mnie nie powalila. Za duzo jakis dziwnych tworow jezykowych (ogladalam wersje z napisami)
Ale rzadko co mnie powala ![]() Ostatnio stwierdzilam, ze szkoda kasy na wyjscia do kina (mimo, ze nie place sama za siebie), takze widac moj ''zachwyt'' obecnymi dokonaniami filmowymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Mi się właśnie Alicja podobała, choć przyznaję, że fabuła nie powalała jakoś bardzo. Za to cała reszta nadrabiała, z Kapelusznikiem właśnie na czele
![]() Może tak mi się podobało, bo ubóstwiam Burtona, Deppa i Bonham-Carter, ale... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
orlica: a czemu masz w podpisie o odwyku luty a nie marzec? Czyzby za duzo grzechow i nie chcesz o tym powiedziec?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ja też robię odwyk
![]() ![]() ![]() Ale ciężko mi idzie ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.