|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: APLEFIT
kończę pierwsze opakowanie. zmniejsza apetyt, ale coś dzieje się z cerą, niestety. nie wchodzę jeszcze na wage, bo jakoś nie czuję wielkiej róznicy... ale biustonosze stają się za luźne i spodnie też jakoś luźno leżą. zobaczymy po nastepnym opakowaniu
|
|
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
a ja od dziś zaczęłam brać ten specyfik i zobaczę jakie będą efekty
jeśli chodzi o Therm Line II to mi bardzo szkodził, owszem, brałam go przez 5 dni zaledwie ale efekty były juz widoczne, jednak bardzo podnosił mi ciśnienie, byłam rozdrażniona, poddenerwowana i bolało mnie serce, po prostu, jak dla mnie zbyt duża dawka kofeiny, szkoda bo wiem że mogłabym dużo schudnąć dzięki niemu.
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Kończę drugie opakowanie, biorę coraz mnie jregularnie, najczęsciej 2 tabletki dziennie- jesli juz o tej drugiej nie zapomnę. Luz w ubraniach sie zwiększa, ludzie zwracają uwagę ze chudnę. NIE ciągnie mnie do śłodyczy. Tylko ta cera... Ale z nią zaawsze był problem
|
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
wiatm wszystkich mam zamiar zacząc brac aplefit ale ciagle nurtuje mnie jedno pytanie czy po odsatwieniu tabletek waga sie utrzymuje czy nastepuje efekt jo-jo?? prosze o odpowiedż z góry dziekuję
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez nicci Czas edycji: 2013-06-30 o 19:50 Powód: . |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie - kupilam aplefit w zestawie z chromem organicznym - czy te 2 preparaty mozna przyjmowac jednoczesnie ? Oba w swoim skladzie zawieraja jod ... jak myslicie?
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
nikt nie wie?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Też trafiłam na taki zestaw, ale nie mieszałam chromu i aplefitu. Teraz dostawiłam bo to co działo się na mojej twarzy to był koszmar. Nic nie pomagało. Ale wrócił apetyt na słodycze.
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie na innym forum dziewczyny pisaly,ze braly chrom i aplefit razem,ale wolalam sie upewniec czy tak mozna... |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
up up
![]() ktoś stosuje ciągle ? ja zastanawiam się nad kupnem |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
i dlatego
Tysia, kolejny raz przeniosłam Twoje posty do utworzonego przeze mnie wątku. Dodatkowo, za łamanie regulaminu, dostajesz ode mnie punkty karne.
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
ja poprosiłam mamę o kupno chromu, a kupiła mi opakowanie promocyjne z Aplefit
i właśnie czekam na przesyłkę z Polski... Chrom nie raz pomógł mi w kryzysowych sytuacjach. kiedy go brałam regularnie, słodycze dosłownie kojarzyły mi się z g... :/ właśnie to miałam przed oczami, patrząc na czekoladę skoro sprzedają razem i to w aptece, to chyba nie po to, żeby sobie zrobić z tego zapas... dlatego ja zamierzam brać razem
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Nigdy,ale to nigdy nie wierzyłam w takie specyfiki i ich nie stosowałam.
Ale 4 dni temu to opakowanie wydało mi się takie ładne,a skoro już wkroczyłam na drogę odchudzania to po przeczytaniu ulotki,uznałam,że mi nie zaszkodzi. ![]() Zażywam i czuję,że to działa!<sama nie wierzę,że to piszę,ale to prawda ;o.> Zauważyłam znaczną poprawę jeżeli chodzi o sprawy łazienkowe,czuję się najedzona i mimo szeleszczących paczek chipsów w domu,odeszła mi na nie ochota!<jak narazie,oby na jak najdłużej,bo to moja zmora.;/..Ale nie dam się,o! >.Zastanawia mnie tylko jedno - jak z tym efektem jo-jo po odstawieniu? ![]()
Akcja: racjonalne odżywianie ![]() ...i oczywiście TRENING! Edytowane przez Hei_di Czas edycji: 2010-02-18 o 23:48 |
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Nikt nie wie jak z tym jo-jo i ogólnie efektami ubocznymi po odstawieniu.?
![]() Jak narazie zażywam i żadnych efektów ubocznych,mam nadzieję,że tak zostanie
Akcja: racjonalne odżywianie ![]() ...i oczywiście TRENING! Edytowane przez Hei_di Czas edycji: 2010-02-23 o 01:14 |
|
|
|
|
#137 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja po odstawieniu Aplefit miała ataki na jedzenie... Po Apleficie nie chce się jeść bo zapełnia żołądek, ale kiedy go odstawiłam żołądka nic nie zapełniało więc ciągle byłam głodna ![]() UWAGA! Nie bierzcie chromu bo jest rakotwórczy !!! |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
chrom nie jest rakotwórczy, jeżeli nie przekracza się dozwolonej dawki. właśnie łyknęłam sobie tabletkę
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
....No cóż.![]() Chrom?Rakotwórczy?Masz jakieś podstawy,żeby tak sądzić?To znaczy ja nie miałam nigdy nic z chromem wspólnego,ale to dość dziwne co mówisz.
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
chrom jest w organizmie potrzebny. jesli bierze sie go w tabletkach i dodatkowo duzo spozywa podczas diety w jedzeniu, to moze byc szkodliwy. w rozsądnych ilosciach, zalecanych na opakowaniach (a nie 2 - 3 krotnie wiekszych, jak zdarzylo mi sie wyczytac) i brany przez niespecjalnie dlugi okres czasu nie szkodzi.
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie - umiar jest najważniejszy.We wszystkim chyba
![]() A jak tam wam idzie z Aplefitem..?Ja ciągle zażywam,3 tabletki dziennie pół godziny przed posiłkiem i przyznaję,że widzę różnicę.Co prawda w dużo większej części jest to zasługa ostatnich zmian w sposobie odżywiania i ćwiczeń,ale czuję,że Aplefit zmniejsza łaknienie i poprawiły się także..hmm..sprawy łazienkowe.^^,. Opowiadajcie jak tam u was
Akcja: racjonalne odżywianie ![]() ...i oczywiście TRENING! Edytowane przez Hei_di Czas edycji: 2010-02-27 o 19:10 |
|
|
|
|
#143 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A jak wygląda Twoje dzienne menu? ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Kazdy bierze co uważa... A tak na prawdę to we wszystkim co jemy jest chemia, co druga czy trzecia osoba (z chromem czy bez) umiera na raka... |
||
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
..To znaczy?
![]() Przed jakimiś 2 tygodniami wyeliminowałam słodycze,niezdrowe przekąski,zaczęłam kupować więcej warzyw i owoców,namawiam mamę na zmianę niektórych produktów(np.białego pieczywa,białego ryżu) na zdrowsze zamienniki no i wróciłam do swoich starych przyzwyczajeń pt.rozpoczynanie dnia od musli/otręb/płatków owsianych z jogurtem zamiast gotowych czekoladowych deserów.Na obiad staram się jeść mniej słodkich potraw mącznych,chętniej sięgam po kotlety sojowe.Na kolację różnie.Jestem narazie w trakcie zmieniania jadłospisu,więc narazie mało mogę powiedzieć w sumie heh. ![]() A co do Aplefitu...Dalej biorę i..jest okkkej!
Akcja: racjonalne odżywianie ![]() ...i oczywiście TRENING! Edytowane przez Hei_di Czas edycji: 2010-02-27 o 19:19 |
|
|
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
Ja zazywalam i aplefit i cidrex.. A co do tego gdzie go kupuje to tutaj:
bodytemple. pl/index.php?k34,odchudzanie Edytowane przez roxanna7 Czas edycji: 2010-02-28 o 00:07 |
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
Moje menu jest trochę inne...
Ja np. na śniadanie jem zawsze sałatkę, a na obiad gotuję sobie warzywka takie z gotowymi już składnikami do tego jakieś lajtowe mięsko. Odrzuciłam w ogóle chleb i omijam wszystko co zawiera mąkę. Wspieram się oczywiście aplefitem... Trzy lata temu tym sposobem schudłam 7 kg. |
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
A nie prościej po prostu w aptece
?---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
A w ile czasu schudłaś te 7 kilogramów,jeśli można..?
|
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie już nie pamiętam, ale to było przez niecałe 3 miesiące. Nie ma co sie z tym śpieszyć bo skóra potrzebuje czasu żeby stopniowo się wciągać... Jeśli chudnie sie za szybko powstają rozstępy, a skóra wisi...
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Myślę podobnie - że dieta nie powinna być taka szast,prast,dwa tygodnie 8 kg.^^,
A jesteś teraz na diecie?Zażywasz jakieś ,,wspomagacze" odchudzania.?
|
|
#150 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Muszę zrzucić 3kg na lato, które mi przybyło od jedzenia kanapeczek i specjałów mojej mamy ....No i zapomniałam jeszcze dodać że codziennie piję zieloną herbatę... Edytowane przez aagguusss Czas edycji: 2010-03-02 o 17:48 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

jeśli chodzi o Therm Line II to mi bardzo szkodził, owszem, brałam go przez 5 dni zaledwie ale efekty były juz widoczne, jednak bardzo podnosił mi ciśnienie, byłam rozdrażniona, poddenerwowana i bolało mnie serce, po prostu, jak dla mnie zbyt duża dawka kofeiny, szkoda bo wiem że mogłabym dużo schudnąć dzięki niemu.

Będę pisała o wynikach mojej cudownej wagi

>.
Akcja: racjonalne odżywianie