![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: głównie zapachy i trochę różności
Może chciałabys za Pleasures YD Estee Laudera , lub Lou Lou Cacharela.
Dorzuciłabym jeszcze odlewkę Samsary ok.9 ml edp ![]() Leci do mnie jeszcze Truth 30 ml z małym ubytkiem - ta wersja na noc w olejku Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-03-25 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
dziękuję Gosiu, ale Pleasures wymienię tylko na zapach z wish
![]()
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
coś za próbeczkę C. Klein Secret Obsession?
![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
kochana, samej próbeczki nie opłaca się wymieniać
![]() a do większej wymianki nic u Ciebie niestety nie znalazłam ![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
hop
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
hop
![]() |
#140 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś za: Cacharel ANais Anais 10 ml w atomizerze bez 1 psika Demeter Cinnamon Bun ok. 1,2 ml robiona Aquolina Chocolovers kremowo czekoladowy peeling do ciała 15 ml Aquolina cukier puder płyn do kąpieli 20 ml Aquolina biała czekolada balsam do ciała 10 ml Aquolina krem karmelowy żel pod prysznic 20 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
To w takim razie
De Torrente 9 Cinnamon Bun 1,2 Aquoliny za Lancome 10 Jungle Eleph 1 50 Farmona piszę pw ![]() Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-04-07 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Etro Ambra
![]() Rozumiem, że całą nie chcesz się podzielić? ![]() Jakby co ja od Ciebie przygarnę chętnie jeszcze: - Givenchy Ange ou Demon - ok. 0,7 ml robiona - Gucci Gucci by Gucci - L'Occitante Honey and Lemon 1 ml robiona Ale szczególnie zależy mi na Etro ![]() Z tych co Tobie się podoba to tak: - Dark Extacy, La Perla - 1ml - Black Cashmere - 1ml - Habanita - ile byś chciała? - Escada, Into the blue EDP - 2ml (firmowa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
-Estee Lauder Pleasures Intense
Musze tylko zobaczyc jak pachnie moze masz cos poza watkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
To ja bym przygarnęła 5-tkę Ambry Etro
![]() ![]() To ja: 5ml Etro Givenchy Ange ou Demon - ok. 0,7 ml robiona Gucci Gucci by Gucci 1ml L'Occitante Honey and Lemon 1 ml robiona Jeszcze wpadł mi w oko: -Hermes Ogródek Nilowy - kropla -Mauboussin, Histoire d'Eau Amethyste EDT - kropla I jeśli tych dwóch jest faktycznie po kropelce to poprosiłabym oba, a jeśli więcej lub uważasz że to za dużo to tylko Hermesa za - Dark Extacy, La Perla - 1ml - Black Cashmere - 1ml - Habanita 5ml - Escada, Into the blue EDP - 2ml Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
HP jest jakies 50ml zrobila bym odlewke. Jak na razie nie szukam niczego konkretnego ostatnio udalo mi sie upolowac na ebayu male co nieco
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Ciezko z tym troche Ty masz niecale 30 ml ja mam ok 50 ml nie wiem jeszcze czy zapach przypadnie do gustu. A kolejna sprawa jest taka, ze zaczynaja mi ciec perfumy z flakonu nie wiem dlaczego ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Chyba, ze odlala bym sobie te 20ml i miala bys z flakonikiem tylko pyt czy nie przeszkadza Ci przeciekajacy flakonik ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Troszke ciekna perfumy na 100% sa oryginalne podrobek nie wymieniam i nie kupuje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
witaj,
spodobał mi się u Ciebie DKNY lub zapach EL - mogę oddać mist plus coś jeszcze z wątku jeżeli byłabyś czymś jeszcze zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Co ty na to chctnie bym przygarnela
Prada Infusion d’Iris i tak jak mi proponowalas Guerlain, Aqua Allegoria Lilia Bella ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.