|
|
#121 | |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Dot.: kosmetyki mineralne LUCY MINERALS
Cytat:
a ja pewnie sobie coś jeszcze dobiorę .. bo mnie oświeciło że tam różne formuły są .... tak ... są ? to moze Ci dobrać też .. i wyślę z Bluschem
|
|
|
|
|
|
#122 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze pozostaje wymianka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#123 | |
|
Organizatorka
|
no małpy jedne no !
ja tu się cieszę, że znalazłam coś, co na mnie wygląda wygląda naprawdę dobrze (a moja cera w stanie wołającym o pomstę do nieba ostatnio...w miedzyczasie z 20 roznych podkładów przetestowałam po tym, jak edm się na mnie obraził i nie chciał wspólpracować z moją skórą) phi, to ja juz nic nie będę mówić zdjęcia tylko wstawię ![]() Cytat:
![]() bo NIE MA, po prostu NIE MA czegoś takiego, co dobrze leży na każdej więc niebawem wątek wymiankowy zostanie zalany próbkami Lucy Minerals. Ktora jeszcze nie kupiła, neich się wstrzyma...
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uffff.A kiedy będą te zdjęcia?
|
|
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdjecia wstawiaj szybciutko |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy któraś z was mogłaby mi pomóc i zamówić ze mną próbeczki
ja nie mam możliwości płacenia przez paypala a widzę, że na wspólnych zakupach jeszcze nie ma wątku tej firmy, a tu czytam tyle dobrych opinii
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() Dzień bez kuszenia to dzień stracony
|
|
|
#128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym razem kcem sama... pierwszy raz sie bawię paypalem, kiedyś musze sie nauczyć ![]() Cytat:
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
i ja i ja bede miec probki
![]() dzieki aljaka
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem głównym prowokatorem kusicielki - Cathy, dawaj zdjęcia!
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia! Zdjęcia!
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie mineralowe maniactwo nie dopadlo, nie musze miec wszystkiego, co piekne ale jak mi EDM zupelnie przestalo odpowiadac, a czytam, ze Tobie tez, to po prostu musialam kliknac probeczke, niecale 5zl to nie majątek, na pewno bedzie lepiej mi sluzylo niz EDM, na ktore nie moge doslownie juz patrzec czekam jeszcze wytrwale na podklady Pixie, a jak mi nie podpasują, to chyba robie sobie przerwe mineralowa, przynajmniej do lata, jak widze photoshopowe buźki kolezanek uzywających klasycznych podkladow, to az mam ochote do nich wrocic, tylko ta ubogi wybor odcieni zniecheca teraz mam wrazenie, ze mineraly prawie nie kryją, wrecz nie przylegaja do twarzy jak dawniej, nawilzanie od zewnatrz niewiele daje wzielam odcien Cream, jak przyjdzie to sie podziele wrazeniami, skoro sa kremowe, powinny mi podpasowac, im bardziej proszkowe mineraly, tym zwykle gorzej na mnie wygladaly![]() kuś kuś, fajnymi kosmetykami, byle w jakiejs rozsądnej cenie |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Ja mądrej rady oczywiście nie posłuchałam i kliknęłam kilka próbek
. Idę z wizazu bo im dłużej tu siedzę tym więcej pieniędzy opuszcza mój portfel.pozdrawiam |
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli Cream jest jasnością zbliżone do Fawn'a, to fail
![]() Co do cer, minerałów, przesileń - coś jest na rzeczy, bo mnie się niedawno cera poprawiła przy ... Colorstayu
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
i ja sie skusilam
![]() ale tylko na 1 probke podkladu wysylka w koncu bezplatna, a w ten sposob i tak przetestuje formule
|
|
|
|
|
#136 | ||
|
Zadomowienie
|
no szaleństwo normalnie
![]() Cytat:
soft fawn to mój kolor, jak znajdę odpowiednik w LM, będę krzyczeć ![]() Cytat:
podkład Lucy o tyle trudny jest, że nie ze wszystkimi kremami chce współpracować - trochę cięższy nawilżacz i po robocie, wszystko płynie albo zbiera się w porach (no ale fakt, u mnie w tej chwili to kratery są..) a przy aktualnym stanie skóry na samo chude serum pod spód nie mogę sobie pozwolić.. ale powalczę jeszcze bo jest o co - krycie boskie już przy minimalnej ilościco do nakładania, to robię to dokładnie tak, jak opisała Kasia ( |
||
|
|
|
|
#137 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
najciekawsze jest to, że wzięłyśmy dokładnie taki sam odcień biga i różu Nie mogłaś wziąć czegoś innego, to byśmy się powymieniały? Ja na bardziej treściwe kremy nie próbowałam nakładać podkładu - bardzo chude i mega szybko wchłaniające się do matu serum z SN jest pod ten podklad idealne. I dlatego nie widzę sensu szukania i kombinowania z lepszą bazą dla LM
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no popatrz a bo ja wiedziałam, że od razu kita polecisz chociaż z drugiej strony.. |
|
|
|
|
|
#139 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
nie no, wcale nie kusicie
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ok, mam wszelkich próbek jeszcze na jakieś 2-3 tydzie. Raz będę żółta, raz bardzo oliwkowa, a raz bladolica. Trudno Czekam zatem na info, mam nadzieję, że do tego czasu nie zwariuję
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Moje próbki też kliknięte
Ale to wszytsko łatwe z tym paypalem , pewnie zaczne wydawac trzy razy wiecej kasy ...
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
I co, i co ??? I nie oparłam się i też klikłam 2 próbki, bo tylko tyle kasy na Paypalu
Zamówiłam w dwóch formułach, original i oil control odcienie pale olive i cream. No jestem bardzo ciekawa co to za cudo.
|
|
|
|
|
#143 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
a mnie Tż zdenerwował i właśnie dlatego
to straszne ... tak sobie domawiać ... wysyłka darmowa ... oby mi podpasowały ....
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
co wg Was dla chłodnych dziewczyn ? |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
ja mam Golden Medium i Creamy Bisque - i myslalam, ze beda jasniejsze, a na moje oko sa sporo ciemniejsze od Light Olive EDM. i takie jakies pomaranczowe.... zupelnie nie trafilam z odcieniami (potrzebuje zblizonego do Light Almond). ech.
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam te same odcienie i o ile Golden medium jest ciemny o tyle Creamy Bisque nałożony na twarz jaśnieje i wtapia się w skórę. A normalnie używam podkładów o dwa tony jaśniejszych niż Creamy Bisque wygląda w torebce. Jeśli jeszcze ich nie nakładałaś to daj im szansę Jak odebrałam swoje próbki to przez dwa dni żałowałam, że nie wzięłam jaśniejszych. A później chciałam zobaczyć jak to się trzyma na buzi i nałożyłam i tak sobie teraz nakładam codziennie
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogłabyś zrobić swatche tych dwóch odcieni (golden medium i creamy bisque) albo przynajmniej je opisać czy golden jest dużo ciemniejszy od cb?
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
I ja tez zamowilam
|
|
|
#150 |
|
Organizatorka
|
a ja chciałam Wam pokazać jak fajnie wygląda na mnie podkład LM, ale okazuje się, że aparat bezlitośnie obnaża każdą niedoskonałość mojej skóry i chyba nie mam odwagi pokazać się w trybie makro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

moja cera ostatnio znosi tragicznie mineraly, az mam ochote wrocic do klasycznych podkladow, po prostu wzdrygam sie, jak mam nakladac proszek przed wyjsciem, z bliska twarz wyglada naprawde kiepsko
w lecie i jesienią leżały naprawde pięknie, teraz po prostu dramat

mnie mineralowe maniactwo nie dopadlo, nie musze miec wszystkiego, co piekne
czekam jeszcze wytrwale na podklady Pixie, a jak mi nie podpasują, to chyba robie sobie przerwe mineralowa, przynajmniej do lata, jak widze photoshopowe buźki kolezanek uzywających klasycznych podkladow, to az mam ochote do nich wrocic, tylko ta ubogi wybor odcieni zniecheca
teraz mam wrazenie, ze mineraly prawie nie kryją, wrecz nie przylegaja do twarzy jak dawniej, nawilzanie od zewnatrz niewiele daje
wzielam odcien Cream, jak przyjdzie to sie podziele wrazeniami, skoro sa kremowe, powinny mi podpasowac, im bardziej proszkowe mineraly, tym zwykle gorzej na mnie wygladaly

a bo ja wiedziałam, że od razu kita polecisz