|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sigma i Tandem- real foto i informacje- wątek uzupełniający- czytaj pierwszy po
Szare wyntylatorki z zamowienia u Ćwirki rozmiar 39
Długość wkładki 25cm Buciki wygodne i bardzo oryginalne, mnie kojarzą się z helikopterem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sigma i Tandem- real foto i informacje- wątek uzupełniający- czytaj pierwszy po
SIGMA
Zamówienie z Bebunio ![]() Sandałki pudrowy róż z ćwiekami Cena 35 zł netto Z wszystkim około 50 zł Sandałki są śliczne ![]() Na fotkach rozmiar 37 ![]() Z czystym sumieniem polecam ![]()
![]() |
#123 |
ćwir ćwir
|
Każdy następny post, który nie będzie postem z real foto i relacją będzie karany punktami karnymi.
#124 |
Zakorzenienie
|
Mungowe gladiatorki. Co prawda kupione na allegro, ale sa to sigmowe buty
![]() Kolor na zdjeciu przeklamany Ostatnia fotka - moja corka najmlodsza sigmomaniaczka ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Sigma
MARZEC_347 Rozmiarówka: zawyżona ![]() ![]() Firma: Farasion Cena 29zł netto Buciki materiałowe ![]() ![]() ![]() Załącznik 3021595Załącznik 3021596Załącznik 3021597Załącznik 3021598
#126 |
Zakorzenienie
|
Sandałki pudrowe . VICES VERSO. marcowe
cena : 43,53 zł Mój rozmiar -41 Dł. wkładki - 26,5 cm. W środku skórka. Na lekkim koturnie. Bardzo ładnie wyglądają do jeansów. Wygodne do śmigania.Wykonanie średnie , ale raczej nie na jeden sezon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Jasnoróżowe z różą . kwietniowe
Cena : 32,55 zł Rozmiar : 41 Dł wkładki wg mojego mierzenia- 27cm. Bardzo przeraziło mnie to jak wszyscy zareagowali na te buty. Nawet nie śpieszyłam się z otwieraniem pudełka a zawsze robię to w sekundę po dostaniu paczki/ odbiorze. Kiedy w koncu się za to zebrałam... stwierdzam że baleriny są śliczniutkie - takie ciuutee. Faktycznie materiał to jakiś gorszy zamszyk czy coś takiego , ale mam jedne podobne balerinki i dobrze się trzymają ![]() ![]() ![]() iii przepraszam że te ostatnie takie rozmyte , ale robione w lustrze ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-04-11 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Zamównienie u Eary Grel TANDEM
Rozmiarówka - standardowe 37 Firma - Via Gilia Cena 63,44 brutto z przesyłką z hurtowni. Buciki świetnie się prezentują, jestem zadowolona. Edytowane przez joanna453 Czas edycji: 2010-04-12 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
catch me if I fall.
|
SIGMA Baleriny z kwiatem, kolor ostry róż, model kwiecien_012
Zamowienie u bebunio ![]() Firma: Tom & Eva Rozmiarowka: wypadaja wieksze, rozmiar 39 ma wkladke ok 25,5 cm Zamsz nie jest najlepszej jakosci, ale butki wygladaja fajnie. Mocno wyciete, w srodku satyna - bardzo wygodne ![]() Cena: 32,55 zł edit: dokladniejszy pomiar wkladki
Edytowane przez starlit Czas edycji: 2010-12-03 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
catch me if I fall.
|
SIGMA Baleriny z cyrkoniową kokardą, kolor czarny, model luty_365
Zamowienie u Olencjii Firma: Miss Seven Rozmiarowka: standardowa Buciki fajne, mieciutkie, eko skórka wydaje się być dobrej jakości, podeszwa dość gruba - ogólnie solidnie wykonane. Na kokardzie są pół na pół srebrne nity i cekiny. Na fotkach rozmiar 39. Cena: 32,55 zł
Edytowane przez starlit Czas edycji: 2010-12-03 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
catch me if I fall.
|
SIGMA Słynne wentylki, kolor karmelowy, model marzec_053
Zamowienie u Olencjii Firma: Girlhood Rozmiarowka: standardowa Wentyli chyba nie trzeba nikomu przedstawiać ![]() Butki wygodne, podeszwa dość gruba. Materiał - coś pomiędzy zamszem a skórką. Odcień karmelu z tych jaśniejszych. Na fotkach rozmiar 39. Cena: 32,55 zł
Edytowane przez starlit Czas edycji: 2010-12-03 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
catch me if I fall.
|
SIGMA Niskie peep toe, kolor nude / beż, model marzec_164
Zamowienie u Olencjii Firma: Jennika Rozmiarowka: standardowa Obcas ma ok 5 cm. Butki wygodne. Z boku troszke odstają od stopy. Co do jakości to nie wypowiem się, gdyż jeszcze nie miałam okazji w nich chodzić. Dziewczyny w wątku plotkowym pisały o kiepskiej jakości fleków i podeszwy. Na fotkach rozmiar 38. Sorry za lakier na paznokciach w kiepskim stanie
Edytowane przez starlit Czas edycji: 2010-12-03 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Organizatorkaaa :)
|
Platformy nude
marzec 249 obcas: 11 cm rozmiarówka raczej standardowa - 37 ma 24cm a 41- 27cm
Edytowane przez Olencjaaa Czas edycji: 2010-04-14 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sigma - real foto i informacje- wątek uzupełniający- czytaj pierwszy post!!!
SIGMA model marzec_106
* buty: kawowe butki a'la Zara ![]() * firma: IDEAL * cena: 54.51zł (bez wysyłki od organizatorki) * rozmiarowka: standardowa - mam stopę 25,5 cm - rozmiar 39 pasuje na mnie idealnie (wkładka ma ~ 25,5cm), paski BARDZO dobrze trzymają stopę, dolegają do skóry, mam naprawdę szczupłą stopę i w ogóle mi ona nie "lata", nic mi nigdzie nie odstaje; * obcas - 11,5 cm, jak wyżej napisałam - paski trzymają stopę, więc chodzi się w nich pewnie, mimo wysokiego obcasa; Butki mają świetny kolor - taki jakiś szary brąz ![]() Naprawdę świetne szpile! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Szare balerinki z zamówienia z Niut0
rozmiar niby 39 jednak jest to 38 (wkładka 24 cm) - jakby któraś była chętna proszę o info na PW zamszowe, wkładka skórzana |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Czarne sandałki z kamieniami
Firma: Vices Verso Cena: ok 40 zł z przesyłką rozmiar 40 - 25,5 cm Buciki mają skórzaną wkładkę, zamszową, podeszwa 2,5 cm, reszta skóra eko. Opaska na kostkę niestety bardzo szeroka, but okropnie lata ![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-04-14 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
TANDEM - japonko - sandałki z kwiatkiem,marzec185
Cena: 25zł netto Rozmiarowka: rozmiar 39 ma wkładkę ok 25,5 cm, troszkę są za duże. ![]() Buciki śliczne, kolor idealny ![]()
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post46511121 POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron. Edytowane przez strawberry Czas edycji: 2010-04-13 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Buciki zakupione na allegro, ale identyczne były na Sigmie.
Rozmiar: 39 Wykonane z zamszu, wygodne!!! kolor piękny granat!!!
#139 |
Wtajemniczenie
|
Zamówienie u coldold
Standardowe 38. Zgadzam się z strawberry buty są niesamowicie wygodne. Nie czuć obcasa, nigdzie nie obcierają. Solidnie wykonane. Jeżeli byłoby organizowane następne zamówienie na inny kolor bez wahania się zapisuję. Edytowane przez joanna453 Czas edycji: 2010-04-13 o 19:10 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Sigma - czarne balerinki z kwiatem, model kwiecień_012
Cena: 32,55 + koszty wysyłki Rozmiar: 39 Długość wkładki: 25-25,5 cm Butki bardzo mi się podobają, ale są płytkie - nie chodzi o przód, tutaj jest ok, ale o boki, przez co stopa mi się w nie ledwo mieści, bo mam wysokie podbicie. Zamsz wcale nie jest taki tragiczny, mi się wydaje, że całkiem w porządku. Bardzo fajna wkładka wewnątrz.
Edytowane przez purple Czas edycji: 2010-04-14 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
SIGMA, balerinki z kokardką czarne, zamówienie u Brydzi
balerinki sa cudowne, wykonanie też jak na tą cene, wkładka skórzana, rozmiarówka troche zawyżona ale nie za bardzo bo kupiłam 38, normalnei nosze 37 i to 38 jest gdzies okolo 1 mm za duze ale nie spadaja wygodne, dobrze sie w nich biega ![]()
#142 |
Ola-Unhola
|
Sigma, Balerinki z żabotem czarne, zamówienie u Ćwirki
Cena: 26 zł netto Rozmiarówka: w miarę standardowa (3 mm mniejsza od tradycyjnego rozm. 37) Firma: Girlhood Wykonanie: skórka ekol., w środku wkładka ze skóry naturalnej. Ogólnie fajne i ładne, dobre wykonanie. But trochę płytki i mam wrażenie, że stopa troszkę wychodzi. W palcach również mniej miejsca.
#143 |
Rozeznanie
|
Koturny kwiatowe
marzec 268 firma: Wil_Star cena brutto: 47,50zl razem z przesyłka do mnie: ok 57zl rozmiar: 40 rozmiarówka standardowa dł wkładki: 25,5cm koturn: ok 11cm Koturn wysoki, w miare wygodne buty. Jak to wyjdzie "w praniu" to nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Wentylki szare z zamówienia Mourie
![]() firma Girlhood rozmiar:41 długość wkładki: 26 cm model: marzec_053 Na mnie wchodzą mimo, że mam nogę jakoś 26,4/26,5 ![]() Bardzo fajne buciki ![]() ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
Szare z kokardką z zamówienia Mourie
firma Girlhood rozmiar:41 długość wkładki: 26 cm model: marzec 055 Jestem nimi absolutnie zauroczona ![]() Buty według mnie spokojnie wejdą na nogę 26,5 cm (sama tak mam i nawet mnie nic nie ciśnie ![]() Z wszystkich trzech par, które dostałam TŻ-owi najbardziej spodobały się właśnie te ![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
Czarne z kokardką z zamówienia Mourie
firma Girlhood rozmiar:41 długość wkładki: 26 cm model: marzec 055 j.w ![]() ![]() ![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
Pudrowe balerinki z zamówienia Bebunio
![]() firma Catisa rozmiar:41 długość wkładki: 26 cm Świetnie wykonane buciki, gruba podeszwa, piękny pudrowy kolorek ![]() Tak jak już pisałam w postach wyżej .... moja noga 26,5 cm w nie wchodzi ![]() Jestem bardzo zadowolona ![]()
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-04-14 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Czarne obcasiki z zamówienia Bebunio
![]() firma Jennika rozmiar:41 długość wkładki: jakoś 26-26,2 cm Butki bardzo mi się podobają ![]() W niektórych miejscach widać klej.Mi to w ogóle nie przeszkadza bo jak je założę to tego nie widać ![]() ![]()
#149 |
Zakorzenienie
|
Fioletowe balerinki z kwiatem z zamówienia Bethie
mam rozmiar 39 i moim zdaniem jest to standardowe 39 (chyba że moja stopa jest 39,5 :P - co w sumie jest prawdopodobne) zamszowe, mocno wycięte po bokach. Wkładka satynowa, bardzo wygodne. Piękny kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Model : Sigma 314
Zamówienie u Mourie Cena ok.64zł z przesyłką od organizatorki Rozmiarówka standardowa Buty cudne. Mięciutkie, wygodne, stabilne. Nie czuć wyskokości obcasa. Zdecydowanie jedne z najlepszych sigmowych butków jakie udało mi się kupić. Polecam. Edytowane przez Mystic Shine Czas edycji: 2010-04-15 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.