Razem raźniej! odchudzamy sie do 55 kg! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 21:53   #121
nikiii
Zadomowienie

GG do nikiii
Dot.: Razem raźniej! odchudzamy sie do 55 kg!

Witam, witam
Lusja, ile masz wzrostu?
sentia, słyszałam o tym- że możemy szaleć, ale do 12-13, bo wtedy są duuuże szanse, że spalimy, a skoro Tobie to nie przeszkodziło w utracie wagi, to widać, że to działa. Powiedz mi jeszcze czym najbardziej grzeszysz?
Aj dziewczyny, takie aktywne jesteście, a do mnie @ przyszła i nic mi się nie chce...
Zjadłam dziś mają kanapeczkę z szynką drobiową ("zwykła" już mi nie smakuje od dawna), w ciągu dnia wypiłam jogurt owocowy 0,5 litra, na obiad 2 gołąbki, a i dwa nieszczęsne kawałki szarlotki tak ok 14:00. Poza tym czerwona herbata, woda. Nie czuję głodu ale jeden taki dzień mi chyba nie zaszkodzi, co?
nikiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 09:06   #122
lidiamahrus
Raczkowanie

czesc dziewczyny, zyje i mam sie dobrze...nie mialam czasu pisac, ale "was czytam"
waga dzis dokladnie57,8-ale poczekam az sie to zrobi 57,2 przynajmniej i oczywiscie stabilne zeby zmienic opis na 57 hhihihihi.male a cieszy!
musze zaczac a6w ale mi sie nie chce zebrac, moze ktoras z was chcialaby sie przylaczyc, zaczelybysmy jednego dnia??
talia- 72- 71- - 69- 68- 68- 67- 66- 65- 64
brzuszek-82- 81- - 79- 78- 77- 76- 75- 74

Edytowane przez lidiamahrus
Czas edycji: 2010-03-10 o 09:10
lidiamahrus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 09:37   #123
misiasta1981
Przyczajenie

Ja mogę się przyłączyć. A6w podobno daje świetne efekty-znajoma mi mówiła. Przez rok chodziłam na pilates i tam mieliśmy podobne ćwiczenia mięsnie brzucha - miałam śliczny wysportowany brzuszek. W ogóle uważam, że pilates jest świetny dla osób które nie tyle chcą schudnąć, co wyrzeźbic swoje ciało. Trzeba tylko trafic na dobrego instruktora.
misiasta1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 10:01   #124
edytka744
Przyczajenie

witam ,chciałabym sie do was kochane dołączyć,
waże 58 kg A chciałabym tak 54,53 kg wzrost 167
w grudniu ważyłam jeszcze 62 kg ale nie jem słodyczy i pije duzo herbaty czerownej , zielonej i oczywisćie wody niegazowanej.mój problem polega na tym ze drugi tydzien cwicze i cwicze i rano i wieczorem i nie moge schudnąć boje sie ze już sie poddam,dziewczyny pomóżcie !!!!!!!!!
edytka744 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 11:22   #125
sentia
Raczkowanie

Nikiii moja zmorą są żelki i ciastkaale jakąs czekolada tez nie pogardzea jak mam @ to jestem w stanie pochłonąc wszystko co sie rusza, a co ma choc minimalna zawartosc cukruw kazdym razie nie odmawiam sobie slodyczy ale oczywiscie wszystko w granicach normy.i tez nie codziennie.a zeby czasem juz nie przesadzac to zabijam ochote na slodkie jakas smakowa maslanka,jogurtem,sokiem typu Kubus.ale to tez raczej nie w poznych godzinach.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez misiasta1981 Pokaż wiadomość
Ja mogę się przyłączyć. A6w podobno daje świetne efekty-znajoma mi mówiła. Przez rok chodziłam na pilates i tam mieliśmy podobne ćwiczenia mięsnie brzucha - miałam śliczny wysportowany brzuszek. W ogóle uważam, że pilates jest świetny dla osób które nie tyle chcą schudnąć, co wyrzeźbic swoje ciało. Trzeba tylko trafic na dobrego instruktora.
ja cwiczylam pilatesa z filmikow na youtubie: 8minute abs,legs,buns.przez jakies pol roku.boczki zniknely,brzuszek byl plaski i nie taki flakzrobilo sie wciecie w talii.duzo tez w biodrach mi zeszlo, ok 10cm. polecam te cwiczenia bo dzialaja i nie sa takie monotonne.i daja wycisk.sama do nich wroce jak tylko okres mi sie skonczy

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez lidiamahrus Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, zyje i mam sie dobrze...nie mialam czasu pisac, ale "was czytam"
waga dzis dokladnie57,8-ale poczekam az sie to zrobi 57,2 przynajmniej i oczywiscie stabilne zeby zmienic opis na 57 hhihihihi.male a cieszy!
musze zaczac a6w ale mi sie nie chce zebrac, moze ktoras z was chcialaby sie przylaczyc, zaczelybysmy jednego dnia??
gratuluje spadku wagitez chcialabym juz sie pochwalic jakimkolwiek spadkiem ale najpierw musze miec sie na czym zwazyc a na razie jedyną wagą jaka posiadam jest waga kuchenna a ze jej maksymalne obciazenie to 3kg wiec same rozumiecie

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez edytka744 Pokaż wiadomość
witam ,chciałabym sie do was kochane dołączyć,
waże 58 kg A chciałabym tak 54,53 kg wzrost 167
w grudniu ważyłam jeszcze 62 kg ale nie jem słodyczy i pije duzo herbaty czerownej , zielonej i oczywisćie wody niegazowanej.mój problem polega na tym ze drugi tydzien cwicze i cwicze i rano i wieczorem i nie moge schudnąć boje sie ze już sie poddam,dziewczyny pomóżcie !!!!!!!!!
witaj edytka! sa dwie mozliwosci tak na moje oko.albo stosujesz zla diete i waga nie spada,bo nie wystarcza same cwiczenia.trzeba tez pilnowac co sie je.albo poprostu wlasnie stoi Ci waga bo organizm broni sie przed dalszym spadkiem.i jesli jest to wlasnie ten powod to musisz byc cierpliwa.to minie.ale z doswiadczenia wiem ze mozne trwac nawet miesiac.ale jak juz ruszy to konkretnie.wiec sie nie zalamuj i cwicz dalej a efekty napewno beda!

Gubię kilogramy: start 01.02.2013

68 -...-66,8-...-60-......-58,8-58 może 55....
sentia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 11:23   #126
szklankawody
Zadomowienie

Rose Madder, Lusja, edytka744 witamy! coraz więcej nas mówicie, że pilates jest dobry? hmm... poszukam w weekend jakichś filmików, jak macie sprawdzone to proszę wrzućcie linki ja póki co robię zwykłe brzuszki, skośne, trochę rozciągania i pół godziny hula hop, a ile zajmują wam ćwiczenia pilates? mi zależy na tym by były skuteczne i nie trwały dłużej niż godzinę, bo z czasem kiepsko, a zawsze robię je w czasie trwania serialu- dwa w jednym a co do słodyczy to też całkowicie nie rezygnuję, ale staram się maxymalnie ograniczyć, jak wiadomo nie zawsze to wychodzi
chwila odpoczynku przy herbatce zielonej z ananasem i biorę się do nauki
Stary 2010-03-10, 12:22   #127
edytka744
Przyczajenie

fajnie jest gdy ktoś ciebie wspiera, my dziewczyny musimy sie wspierać!!1 nie ma co wiosna tuż tuż i trzeba będzie pokazań nogi i nasze ciało piekne kobiece mobilizacja na 1000%
nie jem białaego chleba a ziemniaków od dzisiaj bo kiedyś nie jadła to pamietam ze schudłam tak ze az mi spodnie spadały hi hih hi wiec teraz tez sobie ostatnio kupiłM NOWE SPODNIE mniejsze i gdy na nie patrzę to chce mi sie odchudzać

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

tylko ze ja mam problem z nogami tzn z udami górna cześc ciała mam szczupłą płaski brzuszek i nie mam oppnek tylko te uda sa takie feee ale ja czuje ze dam rade tak sie zaparłam ze ehhhh

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 12:23   #128
season
Raczkowanie

ojej dziewczyny ale naskrobałyście hehe zabieram się za czytanie :P

Raz na jakiś czas, człowiek Cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć Ci dech w piersiach. '

60 - 59- 58 -57-56-55
season jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 12:57   #129
idgi
Raczkowanie

callanetics jest świetny, szczególnie na uda
nawet przy diecie i ćwiczeniach może się trafić, że się nie chudnie - tłuszczyk zastępują mięśnie, nei ma się co martwić
idgi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 13:35   #130
edytka744
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez idgi Pokaż wiadomość
callanetics jest świetny, szczególnie na uda
nawet przy diecie i ćwiczeniach może się trafić, że się nie chudnie - tłuszczyk zastępują mięśnie, nei ma się co martwić
też zapuszczam włoski 35 cm
Stary 2010-03-10, 13:57   #131
idgi
Raczkowanie

ooo super a masz jakieś sposoby na poprawę stanu włosów? albo przyspieszenie ich porostu? mnie się marzy 45 cm ale co chwilkę myśli mi sie, żeby obciąć na krótko, jakoś asymetrycznie. chociaż jak dziś obejrzałam sobie vicky cristina barcelona to znowu zapragnęłam mieć takie jak Penelope dziś albo w najbliższych dniach sobie chyba przeciągnę szamponem koloryzującym, pierwszy raz taki ciemny odcień wzięłam, zobaczymy co wyjdzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 14:16   #132
season
Raczkowanie

jest godzina 14 a ja już pochłonęłam 900 kcal
ale wracałam dziś z uczelni piechotką, jakiś kilometr i 300 podskoków na skakance, a wieczorem pobiegam, więc może pozwolę sobie jeszcze na jakaś kolacyjkę

Raz na jakiś czas, człowiek Cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć Ci dech w piersiach. '

60 - 59- 58 -57-56-55
Stary 2010-03-10, 14:55   #133
tusia50
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez linkina Pokaż wiadomość
Hej! A ja mogę się przyłączyc do was ?
Odchudzam się już od września około,niestety ostatni miesiąc przeżyłam coś na styl efektu j-jo,rzucałam się na jedzenie. Masakra. A schudłam około 10kg wtedy,na szczęście nie dużo przytyłam,około 3 kg,ważę coś około 58kg. Wzrostu mam 170cm. Od poniedziałku jestem na diecie,dodatkowo chcę w weekend wrpowadzic głodówkę,ale nie wiem jak to wyjdzie,nie mam aż tak silnej woli.. Póki co jest dobrze Jem około 5 posiłków dziennie,tj. śniadanie-activia albo jabłko,2 śniadanie zależnie ile mam lekcji w szkole albo kanapkę z jednej kromki z odrobiną masła albo jabłko lub mandarynka. No na obiad najczęściej jakiś jogurt,np jogobella,bakoma 7 zbóż,a podwieczorek to różnie często jest łączony z kolacją i wychodzi tak,że jabłko albo gratka. Na obiad jak jestem głodna to czasem jeszcze kromka chleba z masłem. Do tego piję gdzieś z 6 szklanej wody dziennie,3 szklanki herbatki zielonej,czasem rumianek albo mięta,łyżka kminku na szybsze trawienie. Dziś jak na razie zjadłam: actvię,kanapkę z jednej kromki z niewielką ilością masła,no ten chleb oczywiście razowy,jogurt jogobella i pół marchewki. Do tego też zjem później chyba gratkę i może jabłko.
Jak myślicie dużo schudną na tym?
Tak do 50 bym chciała,no 51-52kg do lata zrzucic.
Z cwiczeń,hmmm na razie nie mam czasu za bardzo,ale jak będzie ciepło to z 30-60 min na rowerze
Oprócz tego,że nie mam czasu,to nie mogę cwiczyc,bo boli mnie strasznie wszystko,jestem przemęczona. Nie daję rady..
Na razie przeżywam jeszcze katorgę,np bułeczki drożdżowe tak mnie kuszą i pyszna bułeczka pszenna. Ale nie zjem,dam radę!
A dziś pizzerka w szkole,myślałam,że zwariuję,ale na szczęście dałam radę i nie kupiłam

Co do tych suplementów,zastanawiam się nad lineą albo np chromem. Ale jak czytałam różne opinie,to nie wiem. Różnie ludzie myślą,na niektórych działa na innych nie. Albo jakieś herbatki czy coś co zmniejszy apetyt szukam. Może znacie coś ?
A słyszałaś o batonach które można podjadać i nie przytyć. A słyszałaś o produktach spalających tłuszcz. Jezeli nie to napisz na murzynek50@wp.pl to postaram Ci trochę opowiedzieć są to wspaniałe specyfiki które wspomagają odchudzanie.
tusia50 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 15:06   #134
edytka744
Przyczajenie

Cytat:
ooo super a masz jakieś sposoby na poprawę stanu włosów? albo przyspieszenie ich porostu? mnie się marzy 45 cm ale co chwilkę myśli mi sie, żeby obciąć na krótko, jakoś asymetrycznie. chociaż jak dziś obejrzałam sobie vicky cristina barcelona to znowu zapragnęłam mieć takie jak Penelope dziś albo w najbliższych dniach sobie chyba przeciągnę szamponem koloryzującym, pierwszy raz taki ciemny odcień wzięłam, zobaczymy co wyjdzie
ja kocham długie włosy i nie planuje ich scinać narazie, cóz miłam kiedyś problem z wypadającymi i słabymi włosami lekarze, dermatolodzy, badania w normie A włosy mi leciały ze szok kupiłam skrzyp taki fioletowy i nic, merzspecial też nic i wogóle wiele innych ,natomiast gdy kupiłam vitapil i po stosowaniu 4 miesiące problem znikł kosztuje 32 zł 60 tab a opakowanie starczy na 2 mies a jesli chcesz stosowac dieta to powiennas brac go, stosuje odzywki i koniecznie jedwab w końcówki wcieram, a w maju zaczne płukanki z pokrzywy świeżej sa świetne!!!a co do porostu włosów to zależy od stanu twoich włosów i oczywiście zero rozdwojonych końcówek podcinam raz na2 lub 3 miesiące tak 2cm i widze ze nie tak dawno obcinałam (w lutym) a już mam takie same i o wiele zdrowsze i lśniące kiedyś tez miałam długie i rozdwojone końcówki i naprawde nie chciałam ich podciąć bo mi było szkoda jednak jest zasadncza róznica. to tyle na ten temat

zjadłam już obiadek krupniczek i dwa małe gotowane skrzydełka, na śniadanie jadłam płatki owsiane z jogurtem naturalnym i łyzką miodu po 11 zjadłam aktivie śliwkowa i duże jabłko, a na kolacje zjem moze rybke w piekaniku bo ryby sa dobre na odchudzanie przyspieszaja spalanie tłuszczu czy coś takiego
Stary 2010-03-10, 15:09   #135
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikiii Pokaż wiadomość
Witam, witam
Lusja, ile masz wzrostu?
Wzrost 163-4

Ograniczam już słodkie, mniejsze porcje obiadu/kolacji, a do tego 50 brzuszków codziennie ( dopiero przez 2 dni, dziś będzie 3 dzień moich ćwiczeń ) do tego w szkole dochodzą 2h wf'u w ciągu tygodnia. Przede wszystkim chciałabym pozbyć się brzuszka i mieć płaski, niekoniecznie jakiś mega wyrzeźbiony, po prostu płaski. Co mam zrobić, aby przyspieszyć ten efekt? Aaa.. i jeszcze jedno pytanie, zaczęłam pić zieloną herbatę, ile razy dziennie można?

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 15:10   #136
kokoloko
Raczkowanie

ho ho nie bylo mnie pare godzin a Wy tyle naskrobałyscie:P niezla czytanka:P

Zakochani od 2004
Zaręczeni 16.05.2010

http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-13997.png[/url]

8.06.2013 będę żoną!
kokoloko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 17:31   #137
kokoloko
Raczkowanie

Próbowałam kiedys robis a6w ale brak silnej woli i przestalam moze sie skusze i zaczne cwiczyc z Wami znowu? hmmm

Zakochani od 2004
Zaręczeni 16.05.2010

http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-13997.png[/url]

8.06.2013 będę żoną!
kokoloko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 18:23   #138
Lusja
Zakorzenienie

noo ja dziś zaczynam 3 dzień robienia 50 brzuszków, ale czy to mi pomoże w celu osiągnięcia płaskiego brzuszka?

Stary 2010-03-10, 18:58   #139
idgi
Raczkowanie

callanetics dziewczyny, callanetics lek na całe zło świata w postaci wypukłego brzuszka, wiszących pośladków czy niekształtnych ud i obwisłych ramion

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 19:32   #140
szklankawody
Zadomowienie

idgi na czym polegają te ćwiczenia? ja dwa razy zaczynałam a6w ale zawsze docierałam do 4 tygodnia i wydawało mi się, że nie ma żadnych efektów, a teraz jak patrze na fotki z wakacji to nie mogę się nadziwić jaki miałam brzuch no cóż zawsze jest tak, że doceniamy coś jak to stracimy u mnie dziś 150 zwykłych brzuchów, 120 skośnych, rozciąganie i 30 min hula hop, za sobą mam 800kcal zaraz idę jakąś kolacyjke wszamać
Stary 2010-03-10, 19:32   #141
Pijana miloscia
Raczkowanie

Przepraszam że trochę zaniedbałam forum ale strasznie zabiegana jestem ; *
A więc... pytałyście o dietę Dukana i ... to owszem dieta białkowa/proteinowa
Ale dzięki rozdzieleniu na 4 fazy nie ma efektu jojo ; D
I Faza same białka (faza trwa max 7 dni w zależności od ilości kg które chcemy zrzucić. jeśli chcesz tylko 5 wystarczy 1 do dwóch dni fazy I)

II Faza to faza naprzemienna .
Jemy na zmiane jednego dnia proteiny z warzywami drugiego same proteiny jak w fazie I. trzeciego znowu waarzywa z proteinami itd. itd ; D aż do uzyskania wymarzonej Wagi ^^ W fazie I waga bardzo szybko idzie w dół , a w II już trochę wolniej ale i tak efekty są zaskakujące ; D Tłuszcz znika głównie z okolic brzucha, bioder pupy i ud. Genialna dieta na cellulit tak nawiasem mówiąc ; D !

III faza to utrwalająca. Okres trwania to 10 dni na każdy zrzucony kg. Tak więc 5 kg to 50 dni tej fazy jednak patrząc na ilośc dozwolonych produktów... ta faza jest naprawdę łatwa do przebycia bo jest mnóstwo pysznych rzeczy które możemy wcinać do woli ; D

IV faza to powrót do naszego jadłospisu sprzed diety ; D jedyne o czym trzeba pamiętać to jeden dzień dla samych protein . Powienien to być ten sam dzień np. w każdy czwartek jak zaleca dr pierre dukan ale podobno z doświadczenia znajome mówiły że przesuwają sobie o jeden dwa dni czasem te białkowe 24h bez żadnych konsekwencji.

Wiem że czasowo wygląda to może dość uciążliwie... Ale naprawde jest masa rzeczy dozwolonych w tej diecie z których każdy znajdzie jakies dobre dla siebie

Radze poszukać przepisów w internecie, co pozwoli uniknąć monotonii podczas posiłków .
W razie pytań chętnie odpowiem ^^
Pijana miloscia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 19:43   #142
asvr
Zadomowienie

Cytat:
callanetics dziewczyny, callanetics lek na całe zło świata w postaci wypukłego brzuszka, wiszących pośladków czy niekształtnych ud i obwisłych ramion
ja też jestem ciekawa czy to do pilatesa podobne albo jogi?

"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy:
z nich zaś największa jest miłość."

asvr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 19:54   #143
idgi
Raczkowanie

Cytat:
Co to jest Callanetics?
Callanetics jest to system ćwiczeń fizycznych zapoczątkowany i rozpowszechniony w Ameryce. Ćwiczenia te ujędrniają ciało i podnoszą wydolność organizmu ale główną zaletą jest poprawa sylwetki. Callanetics jest programem bardzo prostych lecz skutecznych ćwiczeń, sprzyjających korekcji sylwetki od strony zdrowotnej i estetycznej. Ćwiczenia te stały się bardzo popularne i mają wielką aprobatę wśród ogromnej większości kobiet mających styczność z Callanetics.
http://************/callanetics.html

to bardzo proste i przyjemne ćwiczenia, trwają około godzinę, można wykonywać je codziennie albo co 2-3 dni. polegają na wykonywaniu delikatnych ruchów o małej amplitudzie w powtórzeniach około 100x
są w miarę proste, początkowo warto ćwiczyć z filmem, później już zna się na pamięć wszystko. polecam filmik z Callan Pinckney pt: 'Callanetics 10 years younger in 10 hours Workout'
polecam dla osob, które chciałyby zyskać na gibkości, troszkę się rozciągnąć, spłaszczyć brzuch i dorobić się "przerwy" między udami
jak znajdę to pokażę Wam zdjęcia moich postępów w przypadku dieta+callanetics

Edytowane przez idgi
Czas edycji: 2010-03-10 o 19:56

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 20:15   #144
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
http://************/callanetics.html

to bardzo proste i przyjemne ćwiczenia, trwają około godzinę, można wykonywać je codziennie albo co 2-3 dni. polegają na wykonywaniu delikatnych ruchów o małej amplitudzie w powtórzeniach około 100x
są w miarę proste, początkowo warto ćwiczyć z filmem, później już zna się na pamięć wszystko. polecam filmik z Callan Pinckney pt: 'Callanetics 10 years younger in 10 hours Workout'
polecam dla osob, które chciałyby zyskać na gibkości, troszkę się rozciągnąć, spłaszczyć brzuch i dorobić się "przerwy" między udami
jak znajdę to pokażę Wam zdjęcia moich postępów w przypadku dieta+callanetics
Wygląda to na trudne ćwiczenia Pewnie sobie z nimi nie poradzę
Hmm, jak tylko zginie śnieg wychodzę na rower, koszykówka, rolki. Zaraz 3 dzień brzuszków. Teraz robię po 50. Za jaki czas mogę zwiększyć dawkę? Te brzuszki w ogóle pomogą na rzeźbę płaskiego brzucha?

Stary 2010-03-10, 20:19   #145
szklankawody
Zadomowienie

Lusja każde ćwiczenia coś dają, ale na efekty trzeba trochę poczekać, a to kiedy zwiększysz ilość powtórzeń zależy od ciebie, jak będziesz czuła się na siłach to stopniowo zwiększaj ja spadam kąpu kąpu, a potem czeka mnie wieczór z fizyką... trzymajcie się
Stary 2010-03-10, 20:33   #146
sentia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pijana miloscia Pokaż wiadomość
Przepraszam że trochę zaniedbałam forum ale strasznie zabiegana jestem ; *
A więc... pytałyście o dietę Dukana i ... to owszem dieta białkowa/proteinowa
Ale dzięki rozdzieleniu na 4 fazy nie ma efektu jojo ; D
I Faza same białka (faza trwa max 7 dni w zależności od ilości kg które chcemy zrzucić. jeśli chcesz tylko 5 wystarczy 1 do dwóch dni fazy I)

II Faza to faza naprzemienna .
Jemy na zmiane jednego dnia proteiny z warzywami drugiego same proteiny jak w fazie I. trzeciego znowu waarzywa z proteinami itd. itd ; D aż do uzyskania wymarzonej Wagi ^^ W fazie I waga bardzo szybko idzie w dół , a w II już trochę wolniej ale i tak efekty są zaskakujące ; D Tłuszcz znika głównie z okolic brzucha, bioder pupy i ud. Genialna dieta na cellulit tak nawiasem mówiąc ; D !

III faza to utrwalająca. Okres trwania to 10 dni na każdy zrzucony kg. Tak więc 5 kg to 50 dni tej fazy jednak patrząc na ilośc dozwolonych produktów... ta faza jest naprawdę łatwa do przebycia bo jest mnóstwo pysznych rzeczy które możemy wcinać do woli ; D

IV faza to powrót do naszego jadłospisu sprzed diety ; D jedyne o czym trzeba pamiętać to jeden dzień dla samych protein . Powienien to być ten sam dzień np. w każdy czwartek jak zaleca dr pierre dukan ale podobno z doświadczenia znajome mówiły że przesuwają sobie o jeden dwa dni czasem te białkowe 24h bez żadnych konsekwencji.

Wiem że czasowo wygląda to może dość uciążliwie... Ale naprawde jest masa rzeczy dozwolonych w tej diecie z których każdy znajdzie jakies dobre dla siebie

Radze poszukać przepisów w internecie, co pozwoli uniknąć monotonii podczas posiłków .
W razie pytań chętnie odpowiem ^^
powiem Ci ze mnie zaciekawilas strasznie ta dieta.nie wyglada na strasznie ciezka w stosowaniu.a z tego co sie orientowalam mozna jesc te dane rzeczy w odpowiedniej fazie bez ograniczen ilosciowych.a powiec jeszcze stosowalas ja moze?byly efekty?

Gubię kilogramy: start 01.02.2013

68 -...-66,8-...-60-......-58,8-58 może 55....
sentia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 20:48   #147
nikiii
Zadomowienie

GG do nikiii

Ja przerwałam A6W, bo zaczęła mi się robić kratka na brzuchu, a oponka jak była, tak była. Wyglądało to śmiesznie
Stary 2010-03-10, 21:03   #148
season
Raczkowanie

poczytajcie sobie dziewczyny forum fitness, ja tam wyczytałam że a6w nie pomoże zgubić oponki, od tego są ćwiczenia aerobowe , więc nie ma co się męczyć ja też zawsze myslałam że zrobię a6w i będzie gitarka, ale niestety tak nie jest :|

60 - 59- 58 -57-56-55
Stary 2010-03-10, 21:14   #149
nikiii
Zadomowienie

GG do nikiii

Nic dziś nie ćwiczyłam od rana chodzę jakaś zmęczona, bez sił i w podłym nastroju. Niech tylko @ się skończy. Po pierwszym, drugim dniu wraca mi taki apetyt, że ciągle mogłabym jeść, a wiem, że to zgubne.
Dziś: trzy kromeczki bułki z pasztetem podlaskim, kawałek szarlotki razy 2 , dwa gołąbki, kiwi, 5 sucharków, serek wiejski. Wydaje mi się, że to strasznie mało, mogłabym więcej, ale jakoś nie potrafię
Stary 2010-03-10, 21:17   #150
idgi
Raczkowanie

a ja Was będę jednak namawiać na callanetics. jeżeli ktoś i tak ćwiczy godzinę dziennie to czemu akurat nie spróbować tych ćwiczeń?
1- na początku diety
2- 4.09.09 początek ćwiczeń
3- 17.09.09 po kilkunastu dniach ćwiczeń i dietki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości