![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Gino człowiek lasu?
![]() raczej z fryzem to na mini Tarzana z dżungli ma wygląd ![]() seriale żenua, wszystko ściągnięte, skalkowane lub na obcych licencjach, laski mega wyluzowane, faceci zniewieściali lub na maksa macho, jeden serial oglądałam Czas honoru, ale coś sie skończył, pewnie dokręcają albo taśma im pękła ![]() ![]() za to moj syn uwielbia serialowe piosenki i melodie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() On by zyl na dworze jakby bylo mozna..... Jemu podworka ciagle malo. Dobrze, ze mam teraz ogrod, ale jak sie na swoje przeprowadzimy, to juz tylko taras zostanie. Trzeba bedzie wychodzic z nim na plac zabaw. A seriale to racja, ze czesto sa beznadziejne.... Moja mama tez uwielbia Czas Honoru. Na Polonii puscili pierwsza serje, ale przegapilam niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja tam zadna serialowa tez nie jestem, nawet nie miałabym kiedy. Jedynie Gotowe i Housa uwielbiam, no i przyznam ze brzydule tez czesto oglądałam ![]() Kasiulka a wiesz ze w 1 litrze coli jest 24 kostek cukru? moj TZ wypija dziennie z 2 litry, ciekawe kiedy zacznie tyc, poki co jedzaie tak chyba z 10 lat. Nie wypowiem sie o sstanie jego zołądka ![]() moja tez człwiek lasu, nawet przed chwilką ubrała sie w szalik i robiła papa. A tu tez wieje strasznie wiec ze spaceru nici ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Wersta jaki to rimmel? moze tez spróbuje ![]()
#124 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie,z e zaczelyscie temat tych butkow, bo mi samej sie nei podobaja, a mlodemu cos wygodnego trzeba bedzie kupic na lato.
Jowisz i tak na kawke sie wprosimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
małż zabrał małą na pieszy spacer. ja zrobiłam ciasto na gofry, będą po 18. ja oczywiście nie jem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Takuśna
zdaj proszę relację, co do tych worków próżniowych, czy się nie rozszczelniają i podaj linka co to było za cudo muszę popakować ubranka niedługo i przechować przez jakiś czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Paulette powiem Ci że w życiu nie dałabym 20 euro za plastikowe buty
![]() ![]() ![]() Ja mam z tych tanich z hipermarketu, są mięciutkie i nie poci mi się noga. Tymek też ma z tych bardziej plastycznych ![]() Co do tej coli, to ostatnio oglądałam program na tvn style i tam włąśnie było powiedziane że w jednej puszcze jest 11 kostek cukru to przestałam pic ![]() Dobra zaczyna się Majka ![]() A od jutra you can dance !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jupi : |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...jacy-rzesy.htm
to ten ![]() wypiłam 3 duuuże kubasy zielonej herbatki w przeciągu 3 godz. plus kawa i co 5 min. sikaaaaam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Wersta Tak piszecie o tych ekspresach, ze zatesknilo mi sie do mojej kawusi...dzisiaj musialam kupic sobie dobra kawke w kawiarni, bo nie mam tu dobrego ekspresu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do podrobek, ja osobiscie nie probowalam, ale taboretowa tak i je wyrzucila po paru dniach, bo tak jej sie nogi w nich pocily. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
a ja Figure pije... co za paskudztwo... a wszystko przez to, ze wczoraj weszlam na wage i sie okazalo, ze przez zime przytylam ponad 2 kilo..... wiec zarzadzilam diete... zero slodyczy i codzienne spacerki (szybki marsz) plus cwiczenia w domu...... ciekawe ile wytrzymam
![]()
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa ja Cię podziwiam, sama zeżarłam 3 kawały pizzy dzisiaj... gofry też wciągałam ostatnio na wieczór, moja figura pozastawia wiele do życzenia, ale nie wyobrażam sobie odmówić podczas gdy sama coś tworzę, jesteś dzielna!
![]() Takuśna kochana, może być i 50 kostek ![]() ![]() ![]() ![]() Werstunia miałam ten tusz kilkakrotnie i potwierdzam jest super, miałam także wersję tego kosmetyku z białą bazą ![]()
#135 | |
Zakorzenienie
|
jeloł
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() mnie ta izzy wyjatkowo smakuje, bo jest delikatniuśka ![]() Werstulasta tuszos za 16zyla ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Ja podobnie jak Poulette jak kupie butki za 20 euro to ejstem szczesliwa - z promocji! ale ostatnio mama kupila mi fajne buciki w PL na oko i utrafila - bardzo fajne mieciutkie i wydala polowe mniej niz tu bym dala
![]() Moja figura tezx pozostawia wiele do zyczenia a tu dzis wieczorem pizza nadjezdza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
dziś kupiłam zosince upatrzone w clarksie butki - czerwone z paseczkiem na klamerkę
![]() Anka tusz zazwyczaj wywalam po 2 m-cach, bo 2 razy dziennie zazwyczaj się maznę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
fiu
post, utrapienia, niezłe przygotowania do świąt ![]() ![]() ![]() dla mnie cola to lekarstwo, na mdłości migrenowe ale, że tyle kostek cukru w niej się mieści nie mogę uwierzyć ![]() ![]() ![]() wersta dzięki, chodziło mi bardziej o to czy szybko zasycha na rzęsach, żeby nie czekać zbyt wiele ![]() jestem taka niecierpliwa w tej kwestii, ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-02 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
szybko, nie kseruje się na powiekach po malowaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() w takim razie przestestuje go bez zbytniego ryzyka zawsze można na Was liczyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
niezła z nas linkownia
![]()
#143 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny która chce ekspres za 370 zł ?
![]() ![]() ![]() A tańsza jest bo ma jeden boiler więc najpierw kawa, i trzeba chyba chwilę odczekać zanim mleko się spieni. no ale może komuś to nie przeszkadza, a woli mnie zapłacić ![]() ![]() Ania no czekaj czekaj. wiesz jak jest, jak otworzę nową kawę to starą odstawię, potem pewnie stwierdzę że już zwietrzała i pójdzie do kosza jak nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
veronka i ja będe polować na te klocki drewniane z renomowanego sklepu, w poniedziałek ruszam na obchód
![]() ![]() ![]() sukces Miki w końcu układa te puzle drewniane, wydaje mi sie że na pamięć to robi, taki z niego wzrokowiec jak mamusia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() moj tez leci na pamiec, pamieta, ze obok kury jest kaczka, obok konia krowa itd.. i zawsze zaczyna od tych samych klockow |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pije juz 3 lampke wina ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, kuknij też tu:
http://allegro.pl/item939251927_ysl_...t_laurent.html czy cena nie zawyżona i ile ewent. mogę mniej zaproponować ![]() aaa. i jeszcze jedno pytanie. b.lubię ninę premier jour - taka delikatna na wiosnę, lato. możesz podpowiesz co innego podobnego mogłoby mi się spodobać ? Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-02 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Anka prosze
![]() nic sie nie rozszczelniło a bedzie juz z 2 miesiące ![]() musze wypróbowac tego rimmelka, ostatnio ciesze sie jak dziecko jak moge cos taniej kupic ![]() ![]() a jesli chodzi o te butki piankowe bądz gumowe to u nas w SCC tez widziałam takie stoisko na pasazu ale nigdy nie zaglądałam bo dla mnie te buty to paskudztwo ![]()
#150 |
Zakorzenienie
|
hej
ekspresik jutro ma frunąć do mnie ![]() już się nie mogę doczekać co myślicie o tej kawce/ facetka mi ją poleciła /http://www.allegro.pl/item932519388_...aroma_1kg.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.