|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Girl - no to tak Ci powiem że co do tej wódki to emm to akurat problem jest żaden bo tak się składa że ostatnio 7 tak tak słownie SIEDEM z nas nawiedziło stolycem i było duuużo %%
![]() ![]() ![]() ![]() Co do Karela grał swego czasu w reso i szczerze powiem że też tak o nim myślałam zawsze ![]() A co to znaczy że najfajniejszych? ![]() ![]() Pomijając to że każdy wie że Zbychu jest najjj ![]() A no i ten co do tego ich buszowania po necie to ten tego tak siem składa że sama podałam niedawno na MG Danielowi Plińskiemu adres ![]() Ale to i tak chyba niepotrzebne bo mamy już conajmniej 10 dowodów na to że nas czytają ![]() Peggy wiesz że zgrzeszyłaś więc tym razem Ci darujem ![]() ![]() Sylwia a jednak Twojego? ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-02 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
a że tak się jeszcze upewnię kto zajęty
rozumiem Kadziewicz, Zagumny, Bartosz i Bartman czy ktoś jeszcze ![]() ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
Arki to się nie liczy.
![]() Karola nic nie kasuj ![]() Zajęty jeszcze Kosok i Mentos (Łomacz Grześ ) |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i ten no tak słyszałam coś o kolorze Jagodowym ![]() Ale wiesz my tu mamy taką niepisaną zasadę ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i widać czepił się jednego wyjaśnienia, że chce odmłodzić kadrę i wypróbować nowych. rozumiem, że chce przygotować tych świeżych zawodników, ale w takim razie czemu powołuje 3 lata starszego od Łukasza, przeciętnego Jurkiewicza? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
I Pujol klepnięty przez Peggy
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Miss powołań oficjalnie jeszcze nie było także nic nie jest jeszcze pewne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Klepnięty jeszcze jest Bąkiewicz
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dziemkujem ![]() Cytat:
![]() o widzę, że koleżanka w warszawiakach zorientowana ![]() Cytat:
![]() tak oczywiście ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Bąku nie mój typ, szczerze mówiąc poza Gumą wszyscy są mi obojętni
![]() ![]()
#131 | ||
Zakorzenienie
|
VIV!
![]() na kolana i żałuj za grzechy ! ![]() ![]() to MUSI być dobry omen ![]() zdradź szczegóły ![]() Arki, jeszcze Radomski! świeży narybek nr 2 ! ![]() ![]() masz szczęście ![]() ha! ![]() ![]() ![]() wydało się ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
To John the King ma żonę
![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj dużo jest poklepanych ![]() A ja bym sie cieszyła gdyby ni tu w końcu zawędrowali no bo ile można na nich czekać noo ![]() ![]() Ołł men jak ja bym chciałą mieć do nich jakieś dojście ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-02 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestem na tak ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() No weśśś. Starzejemy się chyba ![]() Tylko Michu innymi partiami ciała ukochiwał tą Mikasę ![]() ![]() I Gato ![]() To było niemiłe ![]() I mąż! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to że nie przepadasz za pewną drużyną <-- ![]() ![]() To że uważasz, iż my przesadzamy i wyolbrzymiamy Twoje nastawienie do Skry działa w obie strony. Ty też nas atakujesz. Ktos rzuci luźną uwagę (jakich wiele na naszym forum) a Ty doszukujesz się w tym aktów agresji i Bóg wie czego wobec Twojej osoby ![]() ![]() Przepraszam, że wróciłam do tego tematu ale musiałam wyrazić swoją opinię ![]() ![]() ![]() Nawet mi- kobiecie Skrze kibicującej ![]() ![]() ![]() I koniec tematu ![]() ![]() A co do zachowania Igły... Ekhm. Z całym szacuneczkiem. Kocham go i uwielbiam, że o przeogromnym szacunku nie wspomnę... Ale to jak zareagował. Kurcze ja rozumiem że: a) mógł być zaskoczony b) mógł nie wiedzieć o co chodzi c) zmęczenie mu sie udzieliło d) poczuł się zażenowany całą sytuacją itd itp ale znając poczucie humoru Igły i jego luźne podejście do takich spraw to niemiło się na nim zawiodłam. Nawet jeśli pomyslał sbie o tej całej redaktorce że się z choinki urwała i prezentuje swoją osobą dość niski poziom to nie musiał tego okazywać. W końcu to był dzień pełw\en śmiechu, wygłupów i debilizmu ![]() Cytat:
![]() I Kłos ![]() O mamusiuuuu ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
nie, nie Johny nie ma żony
mówię ogólnie o zasadzie ![]() ![]()
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobito tutaj nie wolno tak pisać! ![]() Znaczy sie nie żeby mnie to obchodziło bo zaraz sie pały posypią że Zbigniew i tak już zdradzony i opuszczony bo Mikko a teraz to jeszcze i wogole. No ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
widzę, że narzuciłyście tryb: SPAM
![]() idę się kąpać ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze to Johnego laskę widziałam raz na meczu z daleka, nie wiem czy ładna, ale ponoć związek szczęśliwy. wiem, że Ola Buszka jest śliczna, malutka, szczuplutka, większości siatkarzy się podoba ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
mózg jedno, serce drugie niestety... życie
![]() ![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
Włacha Arki coś ostatnio podejrzanie często nawijasz o Mikko i dawno nie było nic o Zbychu. Mało tego w prezentacji były zdjęcia Zbycha i to w negliżu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||||
Zakorzenienie
|
Weźcie tak nie napiep***ie w te klawiatury bo ja nie mogę się wyrobić z odpowiedziami
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kazijski ma połamane palce i nogi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękujemy za udzielenie odpowiedzi na zadane pytania ![]() ![]() Ale zaciekawiły mnie te bliskie kontakty oraz kontakty seksualne <poprawia okulary> czy chciałabyś o tym porozmawiać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak już się dobrze zgramy to skożystamy z kontaktów ![]() Włacha. Wszak do Ciebie jego należy łoże! Rajt?! ![]() VIV!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I wogole tak mi ostatnio lata po głowie że oni to są tacy super tak dla swego koła wzajemnej adoracji ![]() A jak przychodzi co do czego jeden Plina prawdziwie prawdziwy ![]() Duuupa ![]() ![]() ![]() I musze schudnąć bom może niska ale kilogramaów to łooo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Najlepszy
![]() Mi się dzisiaj śnił Grucha. Wypominał mi, że na LŚ zapomniałam zabrać szalika ![]() Oprócz tego w moim śnie była mega-ogromna wichura - aż drzewa wyrywało, a chopaki ze Skiery pod moim oknem kuchennym (no, te dziesięć pięter w dół ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem pewna, że sensem mojego snu było tylko to, żeby nigdy więcej nie zapomnieć szalika na mecz ![]() Eeeej, to któraś by się przejechała w poniedziałek do Orbity? ![]() Girl - %%? Zapraszamy na LŚ do Wro ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
Arki coś Ty w takim paskudnym nastroju ??? Więcej uśmiechu.
Koleżankę z tym wywiadem olej. To tylko 1 wywiad. I weź już przestań z tymi kilogramami ![]() ![]() Joa zapisz sobie gdzieś o tym żeby nie zapomnieć szalika bo w następnym śnie może chłopaków zawiać gdzieś ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Joa Ty to masz jakiś problem z ubraniami. Wczoraj striptiz z rękawiczka, dzisiaj szalik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Zapiszę
![]() A może Oni sami tacy zawiani byli? ![]() Wiesz, że nawet może coś w tym być? ![]() ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-03-02 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty tutaj dziewczynom nie podsuwaj takich informacji, bo będą Cię męczyć o więcej informacji ![]() trenerzy? ![]() ![]() ja tam mogę wszystko opowiedzieć, ale byś odpadła w połowie czytania, dlaczego napiszę tak w skrócie ![]() a) jakość do d.... ;] b) cały film nie najgorszy, ale to po kolei... c) okładka pudełka (tak wiem, ważne ![]() ![]() d) plus za piosenkę na koniec - we are the champions ![]() e) AŻ tak dużo mnie nie było jak myślałam, ale mogło byś mniej ![]() f) dzięki Bogu ![]() ![]() g) trochę za długi.. 3 godziny i 40 minut ![]() h) M. gwiazdą filmu ![]() i) pociąg! to musiało być ![]() ![]() ![]() j) moje 'tańce' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() k) mój kolega z klasy ![]() ![]() l) ja tańcząca z M. i jego kolegą ![]() ![]() m) a na koniec ![]() ![]() ![]() no i to chyba tyle ![]() jestem z siebie dumna, bo przebrnęłam przez cały film, tylko krótkie fragmenty przyspieszałam, bo mi koleżanka napisała, że więcej śmiechu jest xD no i naśmiałam się niesamowicie xD ale muszę przemyśleć to zanim pokażę komukolwiek xD mama widziała krótkie fragmenty co prawda, ale akurat takie gdzie nie było mnie ![]()
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Brook
![]() mój siatkarz na dziś > > > > DAWID GUNIA!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dlatego czas zwijać manatki ![]() no, pamiętała ![]() nooo nadrobiłam xD w kwestii powołań póki co się nie wypowiadam, bo muszę przeczytać co i jak ![]() ogólnie padam na pyska ![]() idę sprawdzić co się dzieje na świecie ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Może to były ładne drzewa a u nich takich nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co nam jeszcze powiesz??? ![]() Cytat:
![]() nie ma jak mecz na ulicy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.