![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta plaż południowych - kto ze mną?
To ja mam taka propozycje piszcie dziewczyny jak wam idzie
![]() ![]() Aha a to narazie zjadłam dzisiaj: Poł kostki sera białego jajko pomidor herbata i kawa |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
mam do zgubienia jakieś 20 kilo. Postanowiłam ze spróbuje DDP, dzis minął drugi dzień i wszystko byłoby ok gdyby nie to że strasznie kręci mi sie w głowie .Czy to normalne???
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
![]()
hej ja jestem po 2 tygodniach diety i efekty widac tylko ze teraz waga stanela w miejscu i chyba znowu wroce do I etapu na jakis tydzien, aha no i coraz czesciej mam zawroty glowy i skurcze w nogach a przed dieta tego nie bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
![]()
mam pytanko czy moge jesc budyn bez cukru na chudym mleku no i rodzynki odpiszcie prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Rodzynki w I etapie wydaje mi sie ze nie bo to w koncu owoce winogrona tylko ze suszone a winogrona zawieraja bardzo duzo cukru, a z tym budyniem to nie wiem niby bez cukru i na chudym mleku , ale składnik budyniu to mąka ziemniaczana a ziemnieki sa zabronione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ja jestem w 3 dnu diety i dziś do pracy szłam na miękkich nogach, aż mnie to troche przeraziło ale po południu już wszystko OK
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
a ja mam pytanka dotyczące pewnych produktów,ostatnio kupiłam ksiązke i znalazłam tam takie produkty jak:"1 paluszek z cześciowo odtłuszczonego sera mozzarella"ser znam ale "paluszek" nie wiem o co chodzi i z kąd ja wezmę odtłuszczoną mozzarelle czy mozna ja zastąpić fetą light?i nie mówcie mi ze jecie ryby typu korefena lub gardłosz atlantycki?(nawet nigdy o nich nie słyszalam) ja sobie tak myśle ze z ryb to na przemian bede jadła te które są w moim miasteczku dostepne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
![]()
Chmurko! Książki nie mam, więc przepisów z niej w ogóle nie stosowałam, ale myślę, że takie wynalazki to sobie możesz zdecydowanie odpuścić. W diecie chodzi przecież nie o stosowanie ściśle podanego jadłospisu, tylko o unikanie tłuszczu, mąki i cukru... Przestrzeganie jej nie oznacza rezygnacji z prostych, pysznych potraw przecież! A że "rutyna jest wrogiem każdej diety", to sobie z jedzonkiem pokombinuj! Pozdrawiam i trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
dzieki neitka! właśnie tak bede robić nie mam zamiaru stresowac sie dodatkowo poszukiwaniem produktów "nie z tej ziemi" powodzenia w drugim etapie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
![]()
No wlasnie dziewczyny co sie z wami dzieje czemu nie piszecie jak wam idzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
![]()
mozna jesc fasole czerwona z puszki sorki ze sie pytam ale nie mam ksiazki i musze sobie jakos radzic
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
![]()
czy mozecie mi napisac laseczki o ktorej jecie poszczegolne posilki i czy jecie te 2 przekaski
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
a wiesz co jeśli chodzi o przekąski to nie mam zielonego pojęcia, ale pewnie wrąbie jajco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
![]()
Ewuniu2 jesli moge spytac od ilu dni jestes na tej diecie i czy sa jakies efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Kochana wczoraj próbowałam się przestawić i robić wg diety posiłki - naprawdę było mi trudno bo nie jestem przyzwyczajona nie jeść słodyczy.Ale zakupiłam od dziewczyny na wizazu ksiażkę i od dzisiaj biorę się za siebie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Może piersze o efektach
![]() Przekąsek nie jem jakoś nie mam czasu na nie, ale zamiast nich pije sok z pomidorów pikantny pycha polecam. Mój jadłospis też jest ograniczony biały ser pomidor i jajka dominują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
![]()
Mnie strasznie brakuje kawy z cukrem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Postanowiłam przyłączyć się do diety i od dziś won z węglowodanami. Zbierałam się, zbierałam, ale uznałam że lepiej wyrobić sie z fazą I zanim pojawi się mnóstwo owoców - bo wtedy dieta oszłaby w odstawke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Witajcie! Ja do tej dietki przymierzalam sie przez mniej wiecej tydzien. Czytalam wasze wypowiedzi i informacje w calym Internecie. Wreszcie sie do niej przekonalam i jak na razie jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
![]()
ewunia2 przeciez mozna pic kawe i herbate tyle ze bez cukru a do wszytskiego idzie sie przyzwyczaic o ile nie lubisz gorzkich, a ochota na slodycze pewnie przejdzie ci szybko tak jak mi, zawsze uwielbialam slodycze teraz nawet o nich nie mysle zmobiluzuj sie zeby przetrwac do II etapu tam jest wiekszy wybor i lepsze jedzonko hehhe jogurcik jakis owoc szczeze powiem ze w I etapie mi lepiej szlo wieksza mobilizacja ale za to w II wiecej cwicze moze cos to da.
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Kochana amelio ja wiem, że wolno kawę i herbatę tylko nie wolno dużo tak?? a ja pochłaniałam kawę i herbatę w maksymalnych ilościach, piłam dużo i często, ale sie nie łamię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
![]()
No to kochana Amelko jestesmy juz dwie, co to maja maly klopocik z II etapem... Bo mnie tez w pierwszym latwiej sie bylo zmobilizowac... i juz dzis sobie pozwolilam nieco... ale nic to! Jutro bedzie lepiej! A pytanie mam takie : czy w drugim etapie nadal wolno jeść ile się chce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
![]()
Kurcze piszecie że po 7 dniach tracicie 3kg, a ja tylko 1kg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
![]()
witam ponownie, wydaje mi sie ze mozna jesc tyle ile sie chce ale ja sie do tego nie stosuje wole zjesc mniej bo chce jak najszybcej widziec efekty a tak pozatym to chyba juz musze zrobic porzadki w szafie bo wszytskie spodnie zrobily sie za duze i kolejny wydatek hehe. Mam pytanko czy moge jesc od czasu do czasu miod??
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
![]()
nie zalamuj sie agawe napewno bedzie dobrze w koncu bedzie widac efekty najwazniejsze nie zalamywac sie dzieki temu forum jescze jakos trwam w tej diecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Agawe to wszystko zalezy od organizmu. Kazda z nas inaczej bedzie chudla. Amelko ja mam podobnie do Ciebie- gdyby nie to forum to chyba bym sie zlamala i zjadla te wszystkie slodkie pysznosci, ktore sa w domu. Ale na razie sie trzymam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.