|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zapachy, pędzle, troszkę różności
Hej, interesowałaby mnie od Ciebie odlewka Ziai Pro pod oczy, ale jest więcej chętnych na Ange ou demon i muszę się zastanowić co wybrać
|
#122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja wina. Jakby co to chyba mam ze dwie 15ml i nic więcej w tym guście.Jest aktualna, mogę dołożyć odlewkę maski do twarzy z tej samej serii. |
||
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam, ale będę na bieżąco do Ciebie zaglądać
A próbkę Tresor in love dorzucę Ci do następnych wspólnych zakupów (pamiętam o rozbiórce Opium Poesie de Chine-już wkrótce ).
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Lilusiu, czekam niecierpliwie wobec tego.
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahaaaaaa
No to się "dogadałyśmy" hehe Hmm to może zróbmy tak... Jeśli masz jakiś atomek 15 ml i ja mam 2-3 po 5 ml to może bym wzięła od Ciebie tylko Inspire? Co byś za nią chciała z tych odleweczek? Bo chyba 60 ml nie ulejemy ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Tendre niestety już nie mam Ale resztę chętnie oddam jak za Kryśkę Co Ty na to?
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
A nie ma sprawy, Tendre miał być do testów. Myślę, że możemy się dogadywać.
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
To co, mogę zapukać na PW ?
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, zapraszam.
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Yves Rocher, Pur Desir de Lilas, przepiękny zapach bzu, 30ml bez testowego psika?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Ukrycior, próbeczki perfum za odlewkę esencji pod oczy?
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana gdybyś napisała wczoraj trochę wcześniej, a tak to niechcący mi się kliknęła wczoraj flaszka bzu na allegro
Chyba, że jak dojdzie i zapach mnie powali tak, że będę kciała jeszcze Twoje 30 ml to się odezwę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
To poprosze adres na PW.
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Jeszcze tylko dla upewnienia się że się rozumiemy - za Ziaję wysyłam Ci 6 małych próbeczek perfum (bez miniatury Ange ou demon)
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Dokładka w pierwszym poście - zapraszam. |
||
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie zaś mi się podoba tylko: - J'adore L'Eau Florale EDC Jeśli Paczula się zwolni to jeśli chcesz możemy spróbować coś wykombinować (choć taka mała wymianka jest jednak średnio opłacalna jednak ).Aha, czy paczula jest wolna będę wiedzieć najprawdopodobniej dopiero w przyszłym tygodniu. |
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() najchetniej przygarnebym cos z pielegnacji, moze coz wlasnie z serii ziaja pro lub bielendy kolczyki zakupilam za 25zl - wiec taki jets ich orientacyjny koszt czekam na propozycje ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- ok, poczytam o tej maseczce, a jaka ilosc bys mi mogla oddac?
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ładne pudełeczka po pudrach Joko. Na oko myślę, że mieści się tam ok. 50ml
|
|
|
|
#138 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Mnie interesuje seria Ziaja Pro, ale widzę w wątku tylko odlewkę maski, a za to tuszu nie oddam. Jeśli masz coś jeszcze z tej serii to daj znać. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
O, interesują mnie flowerbombki, demeterek i ziaja pro
![]() mam poza wątkiem szampon zwiekszajacy objetość L'oreal Professionel, buteleczka 100 ml, zużycie ok 20% ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Ziaja Pro jest pod oczy? A masz coś poza tym z tej serii?
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, przepraszam zapomialm wczesniej odp
jednak podziekuje za maseczke pozdrawiam
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Bylabym chętna na demeterka, flowerbomby, maskę rozswietlajaca, algi i troszeczkę serum pod oczy
jeżeli to za dużo, to zrezygnuje z ostatniej pozycji
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
cos za ziaja pro peeling i maska? Mam odlewke smoka [jest na Twojej wish]
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
L'Oreal Professional: seria seria do włosów z pasemkami
mam do oddania połowę pełnowymiarowego opakowania - raz użyte
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Pingwinku, a co byś u mnie widziała za niego?
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Hej, cieszę się że wszystko doszło ok. To czekam na swoją paczuszkę
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Aha, i zapomniałam napisać że zapłakałam się bo zobaczyłam Chance jak już dawno wybyło
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było szans - akcja błyskawica.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
moze napisz ile bys chciala, ja nie wiem jeszcze ile warte sa te maski [ale to pozniej sprawdze] i ile byc mogla oddac
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam:-(
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

Mam dosłownie 2 czy 3 po 5 ml... Czy masz może jakieś swoje? Bo jeśli nie to będę musiała pokombinować 
Moja wina. Jakby co to chyba mam ze dwie 15ml i nic więcej w tym guście.

Chyba, że jak dojdzie i zapach mnie powali tak, że będę kciała jeszcze Twoje 30 ml to się odezwę