![]() |
#121 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIV
mnie zawsze podrywali chłopcy z instrumentem
![]()
#122 |
Zakorzenienie
|
Mnie maminsynkowate, zakompleksione kujonki
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest to wiek kwestia urody bo ja nie jestem idealna i piekna (nie mowie, ze czuje sie paszteciara ale wiem, ze do idealu mi daleko), moze pewnosc siebie przyciaga facetow... Moze to, ze ja uwielbiam meskie towarzystwo... Moze mam to po babci... Poszlam dzis do Sucharka, pogadac do jego biura jego. Cos tam gadusiamy, ja zasiadlam wygodnie na krzesle na przeciwko niego i zalozylam noge na noge. Nagle przerwal co mowi i zawias i 'no i sie rozkojarzylem ... nie rob tak bo mi same oczy leca'. A ja jak jakas nastka sie podjaram... ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
kliknij tu ![]() To ja Cie poderwe 'z kont klikash koffanie?, poklikamy?' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||||
Wiedźma
|
Powiedzmy, że pomogła mu osoba trzecia.
Na swoje usprawiedliwienie (w sensie, żem nie ostatnia oferma) ma tylko tyle, że byłam odwrócona tyłem. Częściowo sam się regeneruje. Ale mam skierowanie do laryngologa i okulisty, b z ostrością widzenia też mam kiepsko. Cytat:
Tyle, że Ty naprawdę masz figurę taką, że Ci szat do ozdoby nie trzeba. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, Pin Up, ależ pojechałaś. Zachwycania się Clooneyem w ogóle nie pojmuję. Dla mnie to nawet Edzio - pedzio nie jest, tylko typ "pan z kiesku Ruchu". Bleh. Nie ma opcji, żebym tknęła. W desperacji wolałabym chyba z owcą prędzej. ![]() Bloom to jak Depp, tylko jeszcze gorzej. ![]() Dno? Dno den (dnów??)? Potencjalna impotencja (damska)? Zero absolutne? Celibat do śmierci? Torsje po śnie erotycznym? ![]() No dobra. Przesadziłam. Jest przecież jeszcze Clooney. I Allen. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#126 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czy to znaczy, że teraz możesz beczki w akrobacyjnych samolocikach kręcić i nie poczujesz sie przy tym dziwnie? ![]() Cytat:
![]() Mówią, że niektórzy faceci są jak małpki - nie puści jednej gałązki, dopóki nie złapie się porządnie następnej.... Ale ten widocznie lubił się pohuśtać trzymając za dwie ![]() Ja w młodości trochę nagrzeszyłam... Zakręcił się obok taki jeden 10 lat starszy, do tego żonaty w separacji, a mieszkający z jeszcze inną 10 lat od niego starszą ![]() Ja wiedziałam jak się sprawy mają, ale oczywiście w pewnym ubarwieniu, oczekiwań wielkich nie miałam, ale chemia była taka, że ciężko byłoby unikać się całkowicie... Ona wiedziała w wersji light, że się widujemy, w szachy gramy przy kawie, czy tam matmy uczymy ![]() Zrdazali się wzajemnie po równo... Aż w końcu wylądowałam w jej mieszkaniu w pewnego sylwestra, coś wywąchała... a wtedy właśnie zaciął się zamek do drzwi i nie miałam się jak ewakuować... Przez okno mnie chciała wyrzucać, na szczęście ktoś kopniakiem wydarł dziurę w drzwiach i udało się opuścić ten cyrk na kółkach. Później się nawet trochę zaprzyjaźniłyśmy i widujemy dość często przy kawie czy drinku, nikt już nie wraca do starych historii. Cytat:
![]() Pewnie kasujesz ich na wstępie w rozmowie i wymiękają ![]() Ja kiedyś stosowałam taki odpychacz, że jak któryś do mnie startował, to pytałam co wie o czarnych dziurach i teorii chaosu... I wcale nie chodziło mi o wykład, a o to żeby wybrnął z tego jakoś, np. dowcipnie... Najlepszymi "zawodnikami" okazywali się koledzy przystojniaka, tacy przy kości i zwykle zajęci. Z nimi najlepiej się gadało... ![]()
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
![]() Mnie rzadko podrywają - wytłumaczenia są dwa chyba: albo ze mnie ostatni pasztet albo budzę może jakiś dystans czy cuś ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bede miec nowe powiedzonko ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
A wiesz, że 22.00 już jest? Nie ściemniaj, bejbe
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Jest godzina 21sza ! Ha
![]() Si poszedl sie omyc wiec ja udam sie na gore za chwile krotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||
Nindżopesz
|
Znaczy się fujary?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę, osobiście mam słabość do młodszych - nawet dużo młodszych (ale pełnoletnich, na litość) ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, u was 21.00 ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() umarłam ![]()
![]() |
#134 |
Nindżopesz
|
A jeszcze: planuję zrobić w weekend to: http://bardzo-lubie-gotowac.pl/?p=538
I śmiem się nie zgodzić z objeżdżaniem Deppa i Blooma! Depp jest boski i już a Bloom jako jelfik miał urodę rzeczonego ministranta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() A na poważnie - dwie nisze znalazłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
grozi wypollizowaniem
|
ide spac ...
#137 | ||||||
Zakorzenienie
|
ooo, dobry typ!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurczę, ja nawet w młodości nie nagrzeszyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mój ulubiony suchar to Harrison Ford ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-18 o 21:26 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Widzisz! To między nami to przeznaczenie było! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymaj się! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- A przez Maję i jej horyzont zdarzeń zacząłem przetrząsać wikipedię pod kątem astrofizyki, ogólnej teorii względności i geometrii nieeuklidesowej, by stwierdzić, że ja tego w ogóle nie rozumiem, nie przemawia to do mnie (i pod skórą czuję, że to wszystko jedna, wielka, naukowa ściema i tak wcale nie jest, o!) ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego teraz głównie na nich zawieszam wzrok miło dołączyć do anty klubu Blóómów, Deppów i Clooneyów Depp - to baba / trans bloom to brzydka baba / kojarzy mi sie z jakimś gatunkiem kur ![]() a clooney nie mam pojecia - aczkolwiek zdarzylo mu sie dobrze zagrac szczegolnie komedie wtedy zapominam ze to ten Clooney z czerwonego dywaniku i motorku ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
lekarz mojego taty wygląda jak Harrison Ford 20 lat wczesniej czyli mniej więcej wtedy kiedy sie w nim bujałam via TV lekarz juz skumał ze cos ze mna nei teges bo lampie sie na niego jakw obrazek Ale tej całej Ally mac Beal czy Caliscie zazdraszczam sucharka no ale taki dr House jest akuratny - kocha dobrą muzyke, sarkazm, taki męski jest i nei za stary, nad czym sie tu zastanawiac ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-03-18 o 23:50 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |||||||
Zakorzenienie
|
Mnie....!
![]() ![]() ![]() "pielęgnowanie kultu zmarłych -staje się tu makabryczne, a więc przesadne jak też przy takiej konstelacji istnieje pewien pociąg do zmarłych ( ![]() ![]() "Kreator lub zwiastun zniszczenia" ( ![]() "Działa podstępnie i bez litości. Z premedytacją wykorzystuje swoje zdolności przeciwko ludziom siejąc śmierć i zniszczenie. Cierpliwie wyczekuje na niewinne ofiary, jak wampir wysysa z nich krew, energię. " ( ![]() "Kompleks anal relache - rozluźniania się, rozwiązłości. Narowistość, samowola. Popędy, perwersja. Kompleks wycofania się a wówczas zamienia się w Pannę" (nie dość, żem zakompleksiona analnie, to jeszcze zamieniam się w Pannę. No cóż... ![]() Poza tym dowiedziałam się, że: "mogę ulegać złamaniom w kolanie, biodrze, jak też ramionom rąk" (hę? ![]() "Piękno bywa mi podnietą" <--- no to już szczyt zboczenia ![]() "Druga osoba w małżeństwie niespokojna i może wcześnie umrzeć" (no i jak ja mam z tym żyć, no jak?! ![]() ![]() "Podejrzliwość oraz sadyzm i złośliwe szykanowanie zmierzające do zniszczenia przeciwnika" ( ![]() Nie ma co, ten horoskop gniecie suty po prostu, jakiś yntelygent to popełnił ![]() ![]() ![]() Odkopujemy, hę? ![]() Cytat:
![]() I gładzić, i gładzić, żeby się "szorstkości" pozbyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Służę swoim w razie potrzeby ![]() I gdzież mu tam do Brucka, echhhhhh..! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-03-18 o 23:56 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej jednak pomysly ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Ostatnie wklejenie Prusaka- finito!
![]() Czy ktoś zgadnie, jaka litera jest na początku szyldu na górze obrazka? ![]() Załącznik 2960807 I jeszcze słowo do Sabb- podziwiam, że tak lekko piszesz o obawach, co do krwiaka. Wiem, co znaczy bać się, że się coś ma z głową. I najeść się strachu. ![]()
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nam to lekarz dyżurny wizażowy od psyche lepiej wytłumaczy, a na pewno ciekawiej ale też o tym czytalam ze to naturalne ze kobiety sie bujają w starszych, od zawsze od dzieciaka nie lubimy rowiesnikow, bo jestesmy bardziej do przodu, a starszy daje, z definicji powinien dawac doswiadczenie, cos lepsiejszego itd itp ponoc gdzies to mamy zakodowane nie wiem gdzie albo nie chce zgadywac gdzie młodziki nas kręcą na zasadzie ciastek, słodyczy, batoników to oczywiscie megamaksymalne uproszczenie ale cosik w tym jest niewazne czy suchar czy ptys wazne zeby nie zakalec lub tez nic - tak wyjdzie na to zaraz ze to ja pisalam te wierszyki horoskopowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesteś POOOTWOOOREEEM!!! ![]() ![]() --- Justyno, czyżbyśmy insekty w Barze mieli?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Prusak jedzacy Brie " Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-03-19 o 00:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Tylko jednego....
![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Podchwytliwe? Toż to podane jest na tacy! ![]()
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo to tylko moje skojarzenia albo obraz zalatuje plakatem, lata 80te , pop artem ? to tylko moje pierwsze skojarzenia - co nei zmienia faktu ze mi się podoba ( mniej niz mroczny ) ale jest tak pozytywny ze morda mi sie smieje do niego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Spać chyba lepiej pójdę, bo się sam do siebie jak gópi śmieję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba sobie to w CV wpiszę. Wypaliłam z powiedzonkiem, którego TY nie znasz! ![]() ![]() Dobra fujara nie zaszkodzi. Czyż nie? ![]() Cytat:
![]() Pełnoletnich ministrantów? ![]() Już widzę, jak się zaczajasz pod seminarium. ![]() ![]() Sucharem to może, ale żeby smacznym? ![]() Podobno głód jest najlepszym kucharzem, ale czy ja kiedykolwiek aż tak głodna byłam, żeby Deppa...? ![]() Cytat:
![]() Dojdę do siebie i w wiele innych miejsc, mam nadzieję. ![]() A trzymać się będę z przerwami na puszczanie. ![]() ![]() Cytat:
W najlepszym, jaki znalazłam w życiu napisane było, żem tępa tak absolutnie, że tabliczki mnożenia można mnie wyuczyć jedynie przez długotrwałe bicie. ![]() Cytat:
![]() A wiwisektor zwłok żyjących jeszcze to dopiero byłby atrakcyjny zawód. O zwłokach żyjących ponownie nie wspominam nawet... ![]() Okropność! ![]() Cytat:
![]() To już chyba planowałyśmy, ni9e? Tyle, że ponieważ aktualnie żadna z nas nie pamięta TEGO filmu (ani żadnego innego) więc chwilowo nie wiemy dlaczego chciałyśmy odkopywać. ![]() ![]() Gładzić, polerować, pastować i znów polerować. Popluć ostatecznie można, ale proszę nie grzać nad wolnym ogniem, bo się zepsuję. Towarzystwo nie wydawało się zachwycone faktem, że tam sernik wpierdzielaliśmy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - stąd www.bellnet.pl/
zle linka wpisalam no uff Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-03-19 o 01:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.