![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Straż graniczna - przykładowe testy poszukuje, cz. 2
Witam wszytskich!!!
Prosze napiszcie mi kto jest z nadbuzanskiego i czy byl juz na wariografie ok grudnia, stycznia 2010 r. , ruszylo sie cos u was? Ja np w marcu bylem wzywany do SG, przeprowadzali wywiad, ktos mial takie procedury? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
No co wy, panowie. Przecież do tej pory praktycznie co tydzień była tu cała masa wpisów od "weteranów". Ach te niedobre nowe zasady na forum.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Zygmundo moje gratulacje Kochana
![]() Secik witaj ja jestem też z tego oddziału. Wario miałam w grudniu ale nie byłam wzywana. Nasz kolega z forum Smart wario miał w grudniu a w marcu wzywali go na rozmowę w sprawie ankiety. Ja to mam nadzieję że weterani w końcu się odezwą i sprawią nam jakieś miłe wieści ![]()
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
czesc wszystkim-jestem w domu na swieta!!przezylam pierwszy tydzien szkolenia w koszalinie!!strasza nas-jest ciezko ale wesolo!!!!a jak tam u mackeyya???misi?odezwijsc ie sie cos nowego wiecie?pozdrawiam wszystkich!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
EDAF , no ja tez bylem wzywany gdzies w marcu na rozmowe mieli pare pytan odnosnie ankiety. Wydaje mi sie ze jak dlugo ktos czeka na wyniki z wariografu tzn ze go przeszedl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Wy się dziwicie, że nie są wam przekazywane informacje o tym co się dzieje na kursach ?
Zobaczcie co się dzieje na tym forum. Parę osób "rządzi na tym forum" i ustawia wszystko, a tak przecież nie powinno być!!!! To forum było dla wszystkich, a nie tylko dla dzieciola, wtórującemu mu dziadzi i jeszcze jednego Pana. Oni doprowadzili do tego, że na to forum już nie chce się wchodzić. Miałam dla was ciekawe rzeczy do przekazania, ale tego nie zrobię bo nie warto tym osobom tego przekazywać. Jest to ostatni mój wpis i mam nadzieję, że reszta starej ekipy to samo zrobi. Powinniście dziękować dla eleonore, stranger i jeszcze paru innym osobom ze starej ekipy za informacje które przekazywali. To dzięki nim to forum istnieje a nie dzięki dzieciolowi, który dopiero co przyszedł na to forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
fajansiara, powiadasz trident... spoko może być... właśnie tak tu teraz jest... burackie chamskie odzywki... człowieku chyba nie wiesz o czym piszesz... poświęciłam półtora roku na to forum, nigdy wcześniej nikt z nas nie próbował sobie uzurpować najmniejszych praw do tego by w jakikolwiek sposób zarządzać tym wątkiem bo bylismy naprawdę zgraną ekipą... niesamowity przepływ informacji, mamy ze sobą doskonały kontakt nawet teraz gdy nie istniejemy juz na tym forum... i ty mi piszesz fajansiara? a czego ode mnie oczekujesz? mam ci napisać jak sie dostać do SG? pisałam niedawno że u nas cisza jeśli chodzi o nowe szkolenie... a narażać się na złośliwe komentarze dzięciołów czy innych dziwnych osobistości nie bardzo ktokolwiek ma ochotę... więcej pokory, kultury i zdrowszych relacji proponuję... to też przyda się w "eliminacjach"... pozdrowienia dla weteranów - Wesołych Świąt
![]() Edytowane przez eleonore1 Czas edycji: 2010-04-03 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Hmm, ciekawa wypowiedź, widze że na szkoleniu niektórzy bardzo wrażliwi się zrobili, ciekawe co sie stało, powiedzieli Wam: macie broń i kajdany i bądźcie wyczuleni na wszystkie głosy wkoło, a może się okazało, że mundur to nie przelewki,
![]() A tak poza tym to Wszystkiego Naj na Święta dla wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Nie napisałem że jesteś fajansiara, tylko, że Twoja wypowiedź zalatuje fajansiarą, a to duża róznica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Witam
Popieram to co napisała eleonore1. Tamte forum, a te to jest zupełnie co innego. Tam była, kultura i super atmosfera. Z tego co zdążyłem zauważyć jestem najstarszym służbą funkcjonariuszem, który udziela ( udzielał ) się na tym forum i to w jaki sposób zostałem potraktowany przy poprzedniej wypowiedzi świadczy o tym, że wiele osób po prostu nie dorosło do tego aby być funkcjonaruszem Straży Granicznej. Miałem informacje zawsze z pierwszej ręki i chętnie się z nią dzieliłem z osobami ze starego forum. Teraz też mam informacje dotyczące przyszłego naboru, ale czy warto wam to przekazywać ?????? Macie od tego moderatora dzieciola, dlaczego on tego nie wie i wam nie przekazuje ? Trident, a może dlatego tak długo czekasz bo się nie nadajesz, są lepsi od Ciebie i na pewno mają więcej kultury, której tobie brakuje. W SG nie liczy się tylko siła mięśni !!!!!!!!!! Życzę wszystkim poważnym osobom na tym forum Wszystkiego Najlepszego na nadchodzące święta. Pozdrawiam osoby ze starej ekipy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
jasne... zasada:najpierw napisać jakieś gnojne teksty a później prostować... dzięki - nie trzeba... a na szkoleniu w istocie zrobili z nas wrażliwców, delikatnych i wymuskanych i teraz razi mnie najmniejszy przytyk...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
... dorośli ludzie ...
widać nie macie innych problemów bo przeżywacie to co dzieje się na tym forum jak byście tylko nim żyli. Czepiacie się siebie na wzajem jak gówniarze którzy dorwali się do (na dobrą sprawę) anonimowego forum. Dzięcioł chciał ułatwić sprawę ludziom, którzy poszukują konkretnych odpowiedzi na swoje pytania a wyście zareagowali jak by wam chciał usunąć forum. Sami wiele razy pisaliście "odpowiadając" na pytanie: "poczytaj sobie pisaliśmy o tym 5 stron temu...". poza tym z tego co widać forum nie zmieniło swojej formy, więc .... spokojnie po co ten stres (mało wam stresów związanych z rekrutacją) ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
dajcie już spokój z tymi wytykami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Dobre, dobre, przeszedłem taką samą rekrutację według takich samych standardów jak Wy, ale brakuje mi tego czy tamtego, dlatego jeszcze nie pojechałem na szkolenie, szkoda gadać
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Ubliżacie ludziom, którzy te rekrutacje organizowali i oceniali ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- No ale, cóż, cooltura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Moderator
|
Ehh...
Uno - nikim nie mam zamiaru rządzić, a już na pewno nie tutaj ![]() ![]() Secundo - A2004 cofnij się do swojego poprzedniego postu i zobacz za co zostałeś nie miło potraktowany. Moralność powinna kazać Ci zamilczeć w temacie kultury osobistej. Pozdrawiam malkontentów - wam także - Wesołych Świąt i mokrego Dyngusa ! ![]() ![]()
![]() |
#136 |
BAN stały
|
farciarze i plecaki sie podostawali a reszta sie do nich slini jakby sg to było nie wiadomo co a jest w uj innych ciekawszych słuzb ale telepcie sie telepcie hehe wszak nadzieja matka głupich dzieciołek kozaku no dawaj bana na co liczysz w koncu po to zglosiles sie po moda by miec wladze i kozaczyc
ponapinaj sie jeszcze tylko tutaj mozesz miec władze A2004 najstarszy sluzba moze i jestes ale napewno nie najstarszy stopniem bo mam wyzszy hehe bociekk po co ci ciekawostki?a jak sie nie dostaniesz? hehetrident to ty jeszcze nie wiesz jak sie dostac do sg???trzeba miec garba jak wielbład nie mow ze nie wiedziales no chyba ze masz tak duzego farta w zyciu jak trafienie 6 w toto hehe ale nie martw sie wazne ze masz jeszcze nadzieje hehe Edytowane przez pio77 Czas edycji: 2010-04-03 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Moderator
|
Aha jeszcze jedno, A2004 i weteranka to ta sama osoba. Jest coś takiego jak IP
![]() Jeśli komuś zależy na psuciu atmosfery tutaj to chyba właśnie tej osobie. Funkcjonariusz z moralnością na poziomie... ok, daruje sobie ciąg dalszy wypowiedzi. ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Pio77 Święta są, daruj sobie... ![]()
Ponad 20 miesięcy i 7000km przejechane, by dostać się do SG... To jeszcze nie koniec ... Edytowane przez Dzieciol Czas edycji: 2010-04-03 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
no to pięknie mamy jeszcze osobę z rozdwojeniem jaźni (i biedactwo nie może się zdecydować na płeć), do tego będzie nas karać nie podawaniem nam informacji z pierwszej ręki buuuuu
![]() ![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Widze ze zrobilo sie ciekawe zageszczenie atmosfery w tym szczegolnym Swiatecznym czasie
![]() pio77 wydawaloby sie ze sa inne fora dla tych twoich ulubionych INNYCH formacji, masz problem ze SG cie na chcialo, widocznie sie zorientowali ze masz zbyt dobra figure ![]() ![]() a ci nasi forumowi weterani niech nie zapominaja ze tutaj jest jeszcze wiele innych osob ktore chetnie wysluchaja ciekawych ( ktore moga sie roznie miec do stanu faktycznego ) informacji. I nie ma co sie stresowac...chcesz to sie podziel a nie insynuuj wiem ale nie powiem bo ktos czy cos tam.... Z gory dziekujemy ... zapewne wszyscy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich
mozecie mnie nie kojarzyc hehe i zapewne tak jest bo prawde mowiac jestem tu nowicujesz napisalem w marcu pare postow odnosnie kwestionariusz i zlozylem komplet wymganych dokumentow do NOSG jak myslicie jak dlugo w waszym przypadku trwalo oczekiwanie na zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna pozdrawiam wszystkich stara jak i nowa gwardie ![]() ps ze wzgledu na tresc wczesniejszych postow zycze Wam SPOKOJNYCH SWIAT ![]()
![]() |
#141 |
BAN stały
|
frosti twoje rady to mam daleko w tyle... a co do forum to szczególnie mnie sie własnie tu spodobało wiec zostalem tutaj na wyrazna prosbe dzieciołka bo bardzo tesknił za mna hehe zapewniam cie ze jestem totalnie wyluzowany tylko ze ja w przeciwienstwie do ciebie nie podniecam sie na mysl o SG nie jestem az tak załosny hehe a po drugie skad wiesz kim naprawde jestem i skad wiesz ze mnie nie przyjeli na forum 99,9% ludzi łże poczytaj wyzej co pisala zimcia w cyber swiecie mozemy byc kim chcemy hehe...pamietaj o tym i żyj nadzieja hehe oby tylko nadzieja ci dopisywała i ten fuks o którym wspomniałem na poczatku bo juz za niedlugo mozesz pokazac SG ten srodkowy palec
Edytowane przez pio77 Czas edycji: 2010-04-03 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak jeszcze nawiążę to siły mięśni, o którą zostałem tak ciekawie posądzony, hehe, i słusznie, jestem silny i jak sugerował nasz konspirator mam braki gdzie indziej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
a ja juz mam na to wszystko wyje.....ne!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Co za bzdury. Nie mam zamiaru uczestniczyć w tym żenującym widowisku i zniżać się do tego poziomu.
Miałem nie tracić więcej czasu na to forum, ale niestety zostałem do tego zmuszony. Sprawa zostanie przekazana Administratorowi i niech on już zajmie się tą osobą. Moderator ma pomagać w prowadzeniu tego forum a nie utrudniać, a posądzanie mnie że podaję się za kogoś innego to już raczej gwóźdź do trumny dla tego moderatora. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Biegnij na skarge jak mała dziewczynka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
BAN stały
|
A2004 nie przejmuj sie ten typ juz tak ma on wlasnie po to zapisał sie na moderatora zeby umilac zycie innym hehe koles próbuje cie zdyskredytowac bo przewyzszasz go intelektem zachorowal na władze i ta wladza mu bije coraz czesciej na mózg hehe a mnie szczerze wali jego władza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych! A po Świętach tylko dobrych wiadomości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Moderator
|
A ja mimo tej wrzawy, odpowiem na pytanie kolegi Magix86, Z tymi rozmowami to jest różnie, ja czekałem z tego co pamiętam coś około tygodnia. W tej chwili z racji bardzo dużej liczby kandydatów, pewnie może to się obsunąć jak wszystkie inne etapy. Musisz uzbroić się w żelazną cierpliwość, kto wie czy nie będziecie pretendować do nowych rekordzistów, niestety
![]() A2004 korespondencja na PW, nie chcę zaśmiecać forum. Oczywiście dysponuję dowodami ![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
pio 77
jestes zalosnym petakiem i nie mam z toba o czym rozmawiac i to jest moje ostatnie zdanie do ciebie... idz sie leczyc z komplesow, ale widzac co tu robisz to jeszcze zapewne sobie poszczekasz... hau hau... a ja sie tylko z tego bede śśśmiałłł... *kretyn* ![]() A teraz z normalnymi... magix86 ja czekalem 2 miesiace z haczykiem, ale to nie zadna regula. Uzbroj sie w cierpliwosc i czekaj na telefon. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
frosti pomęcz sie jeszcze do mnie dziecinko, lubie takich czatowych napinaczy jak ty hehe tu masz chociaz szanse pocwaniaczyc przydupasie bo w realu nie istniejesz hehe i nie mecz sie tak bo sie spocisz hehe
Edytowane przez pio77 Czas edycji: 2010-04-03 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.