![]() |
#121 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to w sumie dobrze jak w zwiazku duzo sie dzieje ![]() ![]() o jaaaa Aivilo, ale Ci sie przytrafilo ![]() ![]() Dobranoc Dziewczyneczki ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-03-30 o 22:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Mi się ciągle przytrafia, jestem naczelnym pechowcem tego wątku
![]() ![]() ![]() Kurcze, ja szczerze mówiąc jestem lekkim ksenofobem (aczkolwiek tylko tak wewnątrz siebie, nigdy żadnemu obcokrajowcowi nie dałam w żaden sposób odczuć niechęci) ale jedyne narody, jakie darzę jakąś tam sympatią to własnie narody skandynawskie. Uwielbiam ich spokój, wyciszenie, wyluzowanie, to, że szanują prywatnośc i nie naruszają strefy intymnej. I dlatego nienawidzę południowców, razi mnie, jak ktoś mi naskakuje, dotyka mnie, zbliża się do mnie, spoufala, mimo że np. widzi mnie pierwszy raz w życiu, to od razu całuje w policzki na powitanie... Na dodatek południowcy są głośni, krzyczą, gestykulują... wiele razy w życiu byłam we Włoszech, bo tak się składa, że z tym krajem jakos nasza rodzina jest zżyta, ale mnie już szlag od nich trafia... Nawet jeśli chodzi o turystykę, to sto razy bardziej wolę kraje chłodne, a nie te ciepłe, drażni mnie upał, uwielbiam za to wiatr i góry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Kurcze, rozgadałam się, a nie napisałam najwazniejszej myśli - mianowicie, ja bym się bała związku z obcokrajowcem, bałabym się różnic, bałabym się trudności w komunikacji... naprawde podziwiam takie związki ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem i już opowiadam co i jak
![]() Byliśmy umówieni na 20. O 19.55 telefon..że przeprasza,ale się spóźni,bo im się trening przedłużył..i że za 5-10min będzie. Na co ja,że ok-zaczekam. Łażę sobie w jedną i drugą..Już powoli zaczynam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie bardzo nie lubię jak ktoś się spóźnia i sama staram się tego unikać..No ale dobra..chodzę dalej..a ziimno mi,bo oczywiście się odstrzeliłam w cieniutką koszulkę..z krótkim rękawkiem, sweterka nie brałam,bo i po co ![]() W końcu 20.18 dzwoni gdzie jestem. Widzę,że już idzie w moją stronę..i od razu przeprasza sto razy, mało mnie po stopach nie chciał całować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przegadaliśmy te 2h. Myślałam,że ja duzo gadam,ale on mnie chyba przebija. Odprowadził mnie na autobus..No i mówi,że jutro ma wolne i czy mam jakieś plany na wieczóor. Od slowa do slowa..stwierdził,że sprawdzi co ciekawego graja w kinie i się odezwie ![]() Nie widzialam jeszcze żeby facet tak się przejął spóźnieniem ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-30 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
No same perwery na tym wątku
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Ja go rozumiem, ja z natury jestem spóźnialska (tzn teraz już raczej nie, bo pracuję nad sobą), potrafilam sie spóźnic nawet godzinę, a mój rekord to 2 godz 45 minut
![]() ![]() Teraz co prawda jak mam coś waznego, to zawsze wcześniejszy autobus itd, rzadko mi się zdarza, a jeśli tak, to np przez korek spowodowany wypadkiem czy inne rzeczy, na które nie mam wpływu. I jest mi zawsze tak cholernie głupio... Ach ach behind, kino to takie cudowne miejsce na randki, mało co widac, więc zawsze czuje sie człowiek ładniejszy i można 'przypadkiem' za rączke smyrnąć. Idź na horror i dramatycznie tul sie do jego piersi ![]() ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
heeej
![]() Czy mogła bym się do Was przyłączyć? Mój TŻ jest straszy ode mnie o 13 lat. ![]() behind kino to świetne miejsce na randkę. U nas pierwsze buzi-buzi na seansie "Ratatuj" było. Wiem wiem ambitnie ![]()
![]() |
#128 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I co jeszcze...może z rozpędu wskoczę mu na kolana ![]() ![]() witaj Amira_ ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Prawdę mówiąc,to ja myślałam ze może dziś na pożegnanie dostanę buziaka w policzek ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-30 o 23:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rewers super! Bardzo mi się podobał, Agata urodziła się do tej roli ![]() Cytat:
![]() Ja mam 161 cm ![]() Cytat:
Cytat:
Rozmawialiśmy o dystansie między nami. Że musi taki być… Bo za szybko wszystko gna do przodu, a on jeszcze jest trochę rozdarty wewnętrznie. Też wolę zwolnić. Chcę, by wszystko co będzie robił – robił w zgodzie z samym sobą. Cytat:
![]() Wogóle Behind... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczera rozmowa to podstawa, żeby później nie było niedomówień. Także wolniejsze tempo na pewno Wam nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-31 o 00:02 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czyli randka sie udala, jutro kino no no ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Na wstepie kazda ma nagane za naduzywanie wizazu,a co za tm idzie-czytam zaleglosci juz jakies pol h,a o 6 musze wstac.. ale przeczytalam, melduje sie i zaraz sie zegnam, bo jutro nie wstane na pkp-matko, nienawidze pociagow-mam fobie.
Generalnie, usmialam sie z Was i Waszych jajek ![]() ![]() ![]() Farbujcie sie Dziewczyny, farbujcie(Kocica, czekam na zdjecie ![]() ![]() Behind, uroczy tan K- najpierw telefon w ktorym sie ladnie wykazal, pozniej te przeprosiny, a oczy pewnie mial jak kot ze shreka-fajnie, ciesze sie kochana ![]() Mag, uwielbiam Cie czytac-a dzien rzeczywiscie nie nalezal do udanych ![]() ![]() Dziewczyny, nie ogarniam wszystkich wypowiedzi i nie jestem w stanie sie do nich ustosunkowac o tej porze. Jutro bede online to sobie z Wami poplotkuje ![]() Pora w piorka, musze sie wyciszyc przed jutrzejsza wyprawa do domu za posrednictwiem cholernego pkp... a ja juz czuje sie klaustrofobicznie. Dobranoc Ksiezniczki ![]() Jeszcze musze nawiazac do Serpentine-czasem mi sie wydaje,ze piszesz to wszystko co ja mysle,niesamowite. I rzeczywiscie, zwolnijcie... wtedy sytuacja bedzie bardziej klarowna i przejrzysta.. Teraz za duzo w Was emocji ktore moga zwodzic... Foremka, a Tz tez sie nie odzywa? Uparciuchy... PS. Mag, a te przeceny to we wszystkich Inglotach? ![]()
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-03-31 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do Balu..nie wiem kompletnie co zrobię..jeszcze 2,5 m-ca mam ![]() jak TŻ, nadal nic? ![]() A ja właśnie nigdy nie byłam taka 'szybka'. Na wszystko musi przyjść odpowiedni czas. Po prostu tak pod wpływem chwili miałam różne myśli ![]() Cytat:
![]() a Ty gdzie wybywasz? ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-31 o 00:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Raczkowanie
|
Ja teeeż, baaardzo
![]() Sasasaa ![]() Cytat:
I wrzucamy mniejszy bieg. Generalnie stwierdził, że spotykać nadal się możemy często, ale byle by ten dystans w mojej główce był. A ja dziś w ramach tego dystansu nie zostałam na noc ![]() Wogóle laski dziś miałam wykład o uzależnieniach ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
Właśnie... Wczoraj widziałam się z A. Dopiero omówiliśmy całą sytuacje. Mówiłam mu o M, starałam się go uspokoić. Nie zdawałam sobie sprawy, że On tak to przeżyje, że tak Go zranię. Znów padło tyle cudownych słów... Że zajmuje ważne miejsce w jego serduszku i że zawsze tak będzie. Że jestem tak cudowną dziewczyną, tak czystą, nieskazitelną. Nie potrafiłam zapanować nad łzami. On też... Postanowiliśmy, że nadal będziemy się spotykać, w miarę moich możliwości. Utwierdziłam się w przekonaniu że potrafimy ze sobą normalnie rozmawiać, tak jak kiedyś. Nie potrafię sobie tego odmówić... To jest tak cudowny człowiek. Pozatym rozmowy z A pozwolą mi zachować dystans z M ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Apropos uzależnień… Uzależnienie to niemedyczny symptom stresu. Do 1960r. nazywane zboczeniem (!), po 1960r. chorobą. Od 1995r. wg WHO uzależnienie to: przymus wykonywania jakiejś określonej czynności, by zaspokoić potrzebę własną, sprawianie sobie przyjemności. Osoby uzależnione nazywają się tulejami (człowiek uzależniony, który żyje zamknięty w swoim świecie i nie widzi powodu, by wyjść z tego uzależnienia).
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Wampirzyce...
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale szalejemy z postami
![]() Wpadłam życzyć Wam dobrego dnia ![]() Behind no to super Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
elskede związek na odległość? Podziwiam, powiem szczerze że ja bym tak nie umiała. A gdzie wy się poznaliście?
U mnie najbardziej rozbraja mnie luz holendrów. Wszystko 'jakoś tam będzie' po co się przejmować... Mimo że ja przyjechałam tutaj w wieku 13 lat i przejełam jakieś tam ich zachowania, niektóre ciągle wydają mi się dziwne. A wielkanoc tutaj jest tak samo traktowana. Długi weekend poprostu ^^ I widzę że tam służba zdrowia taka jak tu, mi lekarz bóle kręgosłupa paracetamolem leczył ![]() Aivilo problemów z komunikacją nie ma jak zna się język partnera a co do różnic... Wszytsko da się pokonać ![]() mag_a co ta wiosna robi z ludźmi ![]() behind ale super się wam układa! Ja też nie znoszę spóźnień ale on zachował wporządku, napewno było fajnie. A kino jest faktycznie dobrym miejscem na randkę. Szczególnie jak film jest nudny ![]() Miłego dnia dziewczęta! Uciekam do pracy ![]()
#138 | ||||||||
Raczkowanie
|
Wstałam koło 8, żeby się pouczyć dłużej i co robie?
Nie mam już sił do siebie :/ nie moge się ogarnąć. Tyle się dzieje, że ja potrzebuje tego wolnego w święta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Trudno jest być ze sobą na odległość bo po czasie oddalamy się od siebie :/ ![]() Cytat:
![]() Ah to prawdziwa miłość romantyczna! Cytat:
![]() ![]() Ja mam w tym roku 21 Cytat:
Cytat:
![]() A film to wiesz.. w zasadzie nie istotne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobre pytanie! ![]() Cytat:
![]() Dobra zwijam się umyć i powtórzyć jeszcze. Trzymajcie kciuki!! |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |||
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o język, to rozmawiamy po angielsku, co prawda nie jestem mistrzynią w rozmowach, ale dajemy radę, czego się nie dopowie, to się zrobi ![]() ![]() Behind - bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona, bo jesteś i do kina pójdziesz prawda ? ![]() ![]() ![]() Hej Amiro ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o Ciebie to może masz zwyczajnie okres dołów? Ja czasem tak mam, że czuję się beznadziejna, chciałabym z Nim skończyć na amen, nic mi nie wychodzi, nic się nie dzieje. ale potem wychodzi Słońce i jest lepiej, czego życzę Tobie z całego serca ![]() Ojjj psychologia - marzenie niejednej głowy ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-03-31 o 08:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#140 | ||||||
Raczkowanie
|
Od dzisiaj wprowadzamy limit na dzienną ilość postów
![]() ![]() Cytat:
![]() A tam horror, behind pewnie idzie do kina, a nie na film ![]() Cytat:
![]() Ja tam zawsze lubiłam trzynastkę - od kiedy pamiętam była moją szczęśliwą liczbą, a pięć lat temu, 13 (ale w środę) urodziłam Synka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wspomniałam, że wychodząc do miasta nie zamknęłam domu? ![]() ![]() A nie wiem, jak to z tym Inglotem, ale sprawdź, bo warto ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A więc jednak jestem zboczeńcem ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Eh nie no powariowały z tymi postami
![]() Witam wszystkie nowe koleżanki ![]() Eh ja wstałam jak nowonarodzona nie ma to jednak jak spanie we własnym domku, o 5 z kotem poszłam na spacer ![]() ![]() Behind- super, że spotkanie się udało. Trzymam kciuki za następne i koniecznie zdawaj relację ![]() Morire- Ty to jak jakiś temat zapodasz to poprostu paść można ![]() Foremka- jak tam Kochana z tż?? Serpentine- dobrze, że postanowiłaś złapać dystans do tego wszystkiego. Mam nadzieję, że M. ogarnie się z tym wszystkim i będziecie mogli być razem. Amira - eh fakt w UK wszystko jest inaczej i dlatego wkurza mnie ta zaściankowość u nas. To że nie umiemy otworzyć się na nowe rzeczy, tylko ciągle posługujemy się utartymi schematami. elskede- podziwiam związek. szczególnie patrząc na to że to związek na odległość. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Mag_a to znak żeby nas częściej odwiedzać ![]() ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
O i jest Besio
![]() ![]() ![]() ![]() Póki co jest między nami dobrze, nie wiem, co będzie dalej, bynajmniej dość trzeźwo na to wszystko patrzę i On też, to mnie cieszy ![]() ![]() ![]()
#143 |
Wtajemniczenie
|
elskede- czas pokaże czy to ten czy nie. Hehehe co do podglądania to dobrze, że odważyłaś się napisać
![]() ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
bo ja z natury jestem trochę psychiczna
![]() ![]() ![]()
#145 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A to Piękna powiedz mi, mieszkasz w Sztokholmie czy w Warszawie, przepraszam, wścibska jestem brrrrr ![]()
![]() |
#147 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Muszę wszystko poukładać. nie zdałam jej genialnie, raczej tak średnio. Ale to było moje marzenie, robie to co chce i jestem przeszczęśliwa, że się udało :P Cytat:
![]() ![]() Ja też muszę się zorientować czy u mnie będą te promocje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez malgoskagc Czas edycji: 2010-03-31 o 09:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
W WaWie. Nie zmieniłam tego napisu ze Sztokholmem, od czasu powrotu stamdąd. Po prostu dużo wspomnień
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
malgoskagc- to gratulacje zdania
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia na egz, daj znać jak poszlo ![]() Cytat:
![]() besio, jak tam, zdążyłaś już zastęsknić za Panem Empikowcem? ![]() Morire, gdzie uciekłaś? ![]() elskede - ile czasu minęło od momentu kiedy zaczeliście rozmowy przez neta do Waszego spotkania w realu? ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-31 o 10:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.