![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Włosomaniaczki na diecie
ja niestety będac na studiach nie mam mozliwosci ważenia sie bo zwyczajnie nie mam tam wagi:| wiec jakos co 2/3 tygodnie moge sie zwazyc (czyli kiedy odwiedzam sweet home)
Chociaz moze to i lepiej bo byście na mnie krzyczaly, ze waze tyle a chce jeszcze 3 kg schudnac (poczatkowo bylo 4,5 ale mi zeszlo po swietach to 1,5 kg ktore zjadłam ![]() ![]() Waze 58 kg przy 175 cm (ale to na czczo, rano) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i dobrze, że ważysz się na czczo, rano...:P zresztą to bez znaczenia, ważne, żeby ważyć się o tej samej porze ![]() ![]() Boże, czuję się jak schab przy Tobie ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
no i mówiłam, że taka bedzie reakcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chodziło mi o to, że sama napisałaś, że górę masz chudą a dół nie. W takich wypadkach zawsze najlepsze były ćwiczenia. ![]() Nie miałam nic złego na myśli. Wiem, że waga wadze nie równa ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja raczej musze miec konkretną diete i ograniczyć się jak to jest najbardziej możliwe bo jak powiem sobie ze moge od czasu do czasu cos zjesc, albo siegam po jedno ciastko to w efekcie rzucam się na więcej ![]() Wiem, te na mięsnie to tak zeby jak już schudne [ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
168 :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
no dobra, to ja się pochwalę jak Wy nie chcecie/nie macie jak:p
od wtorku spadło mi -1,1kg. Widać te ćwiczenia tak na mnie działają ![]() ale nie spocznę na laurach, co to, to nie! ![]()
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja troche kręcę hula hopem i zbieram sie do brzuszków, bo kiedys to i 300-400 dziennie potrafiłam zrobic, a teraz 10 mi się nie chce ![]() ale zniechęciłam się, bo robiłam te brzuszki z 2 miesiace, potem robiłam mniej a efekty niewidoczne ![]() dziewczyny wrzucam mój dzisiejszy jadłopsis, bo potem nie będę miała czasu 6:30 płatki bran flakes z mlekiem 0,5% 10:30 ciemna bułka z pasztetem sojowym i papryką 12:30 ciemna bułka z serkiem wędzonym i pomidorem 15:00 2 omlety, jeden z cukinią, drugi z pomidorem i rodzkiewką, jabłko -w między czasi 2 marchewki 17:00 5 wafli ryżowych, 2 zwykłe i 3 cienkie *2 z pasztetem sojowym i zielonym ogórkiem *1 z masłem orzechowym *1 z odrobiną dzęmu dla diabetyków *1 z białym twarozkiem piątnicy łyżeczka masła orzcehowego garść fistaszków na kolacje będzie wiejski lekki z fistaszkami ![]() ![]() przed kolacją ew. jakas marchewka zawsze psuję podwieczorki ![]() kocham pasztet sojowy, masło orzechowe i pieczywo ![]() a teraz to czym zgrzeszę jadę dzisiaj na koncert i będzie piwo ![]() nie będę sobie żałowac na koncert ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-09 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj cały dzien bylam grzeczna i jadłam mało ale kolo 19 mialam spotkanie i zjadlam deser:| Nie wypadało mi odmówić, serio. Także dupa blada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A że tak zapytam: co ćwiczysz? ![]() Cytat:
![]() Ja z alkoholu nie rezygnuje i tak na diecie, bo wystarczy już ze słodyczy jeść nie moge ani innych dobrych rzeczy ![]() Teraz mój jadłopis wczorajszy, zebyście zobaczyły ze ja też świeta nie jestem ![]() S: owsianka na mleku 2%, pomarańcza, żurawina suszona II S:połowa tuńczyka z puszki, sałatka warzywna, 15 orzechów laskowych O:połowa woreczka kaszy, czerwona kapusta, grahamka z serem, z ogórkiem ![]() P:twarożek, grahamka z serem żółtym, z ogórkiem K:2 kromki chleba z serem żóltym +pare kieliszków wódki Nie potrzebuje komentarza, wiem ze od obiadu wszysko zawaliłam ![]() ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-04-10 o 10:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to wczoraj obie popiłyśmy ![]() tez z alkoholu nie zrezygnuję, ale będę sie starac po wypiciu nie pochłaniac tego co pod ręką ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-10 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No najgorzej na jakiś imprezach jak tyle jedzenia, kazdy je a Ty musisz diete trzymać ![]() I wczoraj jak zjadłam ostatni raz o 19 to dzisiaj już się owsianką nie najadłam więc coś w tym musi być ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-04-10 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj znowu miałam płatki na sniadanie ![]() nikt pieczywa nie kupił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Hej ;* Mogę się dołączyć .?
Ja będę od poniedziałku stosować dietę SB. No i oczywiście zaczynam ćwiczyć.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Ćwiczę Insanity Workout. Wpisz w google, tam będzie więcej informacji. Plus jeszcze jak mam siłę to skoki na skakance, taniec
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj też miałam ochotę poszaleć, niekoniecznie alkoholowo i co? ta tragedia w Smoleńsku...ehh:/ ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w wakacje, potem przestałam, a teraz znowu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
a lubicie zacierkę .? wiecie może ile to ma kalorii lub jaki indeks glikemiczny .?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
no i juz mowię, ze jak zwykle popsułam
Karolina kupiłam te kiełki w zalewie i to jest bez smaku, moze lepiej trawe jeść? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
niby nic - dzięki ; *
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
hmm lubię jeść
![]() ale głodem nie przymieram ![]() dobra no to powiem co dzisiaj zjadłam, wiem, ze to co pomiędzy obiadem a kolacją to jakas masakra ![]() ja się nie diete nie nadaję 10:30 bran flaksy z mlekiem 0,5% 13:30 sałata z jogurtem naturalnym 15:00 spora porcja makarony lubella z pełnym ziarnem i 200g białego chudego serka z słodzikiem ![]() potemmm ![]() spora łyzeczka masła orzechowego 3 wafle ryżowe cienkie z dżemem dla diabetyków 1 z masłem orzechowym trochę rodzynek sporo fistaszków garść bran flaksów porcja lodów (nie zebym się usprawiedliwiała, ale kiedys na tvn style mówili, ze na diecie lody nie są zabronione, bo dobrze wpływają na przemiane materii (mówie o takich zwykłych lodach,a nie tych z nadzieniami itp) 19:10 ciemna bułka z serkiem wiejskim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
To tak jak ja, ale najlepsze na to jest znalezienie sobie jakiegoś zajęcia, np wyjsc z domu na spacer, pokręcić hula hopem
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, ja właśnie skończyłam kolacje uroczystą i mam mega wyrzuty sumienia ktore usprawiedliwiam jednak tym, ze jutro wracam na studenckie śmieci i bede mniej jadla;P
jaaaaaa jestem wściekła na siebie...:| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.