|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim ktoś tytuł zapamięta, część 14. będzie zamknięta - Panny Młode 2011 :)
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim ktoś tytuł zapamięta, część 14. będzie zamknięta - Panny Młode 2011 :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
tysik
![]() kaska ![]() ![]() jenny zaraz wchodzę na stronke orsaya ![]()
#124 |
Zakorzenienie
|
aaa ciesze się że mam takie gadające kolezanki, które co rusz to nowy wątek zaczynają
![]() do ślubów bedzie chyba z 50 odcinek wizazowych gaduł ![]() a jak jeszcze zaczniemy zdawać z nich relacje to już w ogóle bedziemy szły z watkami z predkościa światła ![]() a tak generalnie to spędziłam cudowne popołudnie z Tz ![]() a jutro niestety juz na uczelnie musze śmigac ![]() ale popołud nie znowu z Tz wiec jest dobrze ![]()
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
#129 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-04-06 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- czas pędzi jak głupi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj mi Tz mowił że kolega zaprosił go w sobotę na męski wieczór -> czyt mecz
![]() i tak w sumie gadalismy i wyszło na to że Tż odkąd jestesmy razem nigdzie nie chodził sam z kumplami ![]() a sam był 2 razy na karczmie ale to też tylko dlatego że kobiet nie wpuszczają ![]() normalnie zołza ze mnie ![]()
#132 |
Raczkowanie
|
KUPE czasu:P ale spedziłam go za to bardzo intensywnie w pozytywnym i negatywnym słowa znaczeniu. tak czy siak, teskniłam za wami i chyba doba by musiała miec 48 godzin, zebym mogła tyle spedzac z wami czasu, ile bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
normalnie chyba spac pojde
![]() dobranoc ![]() ![]()
#135 | |||||
Zakorzenienie
|
znów Cię nie poznałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() M. wlasnie pojechał- nie powiedzial mam o slubie, wiedzialam ![]() ![]() jedna sale jeszcze musimy zobaczyc u nas w miesice i najwazniejsze, jest szansa,ze zmiescimy sie w 80 osobach ![]() id esie pluskać ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() bo ostatni raz to chyba rok temu pił tak "sam".no nie licząc kawalerskiego we wrześniu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
w ogóle to świeta miałam do bani przez duze B. pojechałam do rodziców w pr. sobota jeszcze w miare- do popoludnia. a kolo 15 zadzwoniłam z bekiem do mego TŻcika zeby po mnie przyjechal, bo juz miałam dosc. w ogole to wam nie mowilam, bo mi zbyt przykro było, ale u mnie sie straszna jazda rozpetała o wesele i slub... zaczne od poczatku... moi rodziciele mieszkaja w swietokrzyskim. ja juz od 7 lat w KRK. tu mam prace, mezczyzne zycia i w ogole tutaj po prostu jestem. rodzicom sie nie podoba dosłownie wszystko co sie tyczy naszego slubu: miejsce, termin, kościol,zaproszeni goscie (a raczej te gnidy, ktorych ja widziec nie chce) no i chyba w duzej mierze to, ze placimy sami. moi rodzice sa tego typu ludzmi, ktorzy generalnie uwazaja, ze powinnismy sluchac ich "rad", ktorych nie da sie ich zdaniem nie zastosowac, bo po prostu sa najlepsze, wiec jakze by mogło byc inaczej... nie pogratulowali nam zareczyn, bo moj mily nie pojechal (100 km<wow>) do nich najpierw poprosic o moja reke. o od tego czasu temat slubu to droga przez meke. specjalnie porobilismy zdjecia sali - pokazywałam Wam wczesniej, centrum reduta, piekna sala - zeby sie nie martwili ze jakas nore wybaralismy, ale moja mama jak sie dowiedziala, ze mamy juz termin, sale, foto i dj-a , po prostu zamarła i rozpetała sie po prostu burza, tsunami chyba byloby blizsze zeby porownac do sytuacji, jaka miała miejsce u rodzicow. generalnie mieli w powazaniu, co chcemy, liczylo sie to, zeby goscie byli w przyszłosci zadowoleni i tyle. tato powiedzial, ze nie wazne jest gdzie bedzie slub, a zeby gosciom sie podobalo i tak naprawde nie ma znaczenia czy nam sie bedzie podobalo. ale w swieta to w ogole było przegiecie. mama mi naublizala wyciagajac tematy i sytuacje z mojej przeszłości - wiadomo, jak kazdy popelniałam bledy, ale umiałam z nich wyciagnac nauke. tak wiec moja wizyta skonczyla sie duzo wczesniej, niz azmierzałam... mama przeprosila, powiedziała po długiej i strasznie ciezkiej rozmowie, ze w sumie to rozumie itp. ale ja juz nie mogłam spedzic z nimi ani chwili dłuzej.. misio po nmnie przyjechał i wrociłam do krakowa. teraz niby jest jajkos w miare, ale sie zaczynaja teksty:a czemu dj, bo "nam z tata bardzo zalezy zeby był zespol", "bo gosciom nie bedzie sie dj podobal", "bo termin lipcowy nie ma "R" i moze zmienicie ...". mam juz dosc tlumaczenia sie i powtarania w kolko, ze chcemu sie pobrac w krk, ze chcemy, zeby to było 2.07, ze chce miec dj'a, bo nie cierpie kapel weselnych, bo to bo tamto. mam dosc tłumaczenia sie ze swoich marzen... powiedzielismy rodzicom, ze juz mamy wiekszosc kwestii zamknietych i nie rozumieja ze nei chcemy niczego innego, bo to co nam sie wymarzyło to własnie wybralsmy. nie pomagaja tłumaczenia bo ciagle sa namowy- dosc nzaczace- zebysmy zmienili tak naprawde wszystko... jestem dziewczynki juz zmeczona .. mzeczona przygotowaniami do własnego slubu. czy tak powinno byc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo przykro mi z powodu tej całej sytuacji
![]() Nie rozumiem Twoich rodziców, przecież najważniejsze jest WASZE szczęście. To WASZ dzień, Wasz ślub i to Wy macie prawo zorganizować go tak jak sobie wymarzycie. Smutne, że rodzice nie potrafią uszanować Waszych decyzji ![]() ![]() A jak zareagowali rodzice Twojego TŻ? |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki,melduję się,że jestem w części 14
![]() OBIECAŁAM!!! Jutro postaram się zajrzeć do Was ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Jutro zostanie nam 500 dni do ślubu!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maleństwo to zawsze przykre,kiedy rodzice nie chcą cieszyć się razem z dziećmi ich szczęśćiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze starałam sie patrzec na rodzicow, zeby sie nie denerwowali, nie martwili... chyba jestem sobie winna.. teraz doszłam do wniosku, ze musze patrzec na siebie i michasia,bo on bedzie mi najblizszy. rodzice z kolei powiedzieli mi jak jego nie było, ze to rodzice sa najblizsi na całe zycie... jestem umeczona tymi rozmowami, ktore wcale albo niewiele wnosza. nie chce mi sie gadac z nimi, dzielic kolejnymi etapami przygotowan, bo zamiast pogratulowac, bede szlyszala, ze powinnam zrobic cos innego i w ogole to powinnam zmienic to, co zaplanowalismy z michasiem. mama ciagle pyta jak nakrecona "czyj to byl pomysl, zeby wesele i slub byl w krk" sugerujac ze to "wina" michala, ze nie jest tak, jak chca oni, wydaje mi sie ze on mnie kontroluje, a ja ulegam jemu we wszytkim... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sie nie spodziewałam tego po nich jestem jedynaczka, zawsze mi powtarzali, ze pragna mojego szczescia. a tu sie "sprawa rypła". własnie chciałam z nimi rozmawiac, tlumaczyc, ale juz mi sil brakuje na te aluzje, ze to byl pomysł michala, ze powinnismy tak naprawde wszystko zmienic. mama ostatnio powiedziala ze "od niej z rodziny nikt nie przyjedzie i chyba bede musieli dla mojej czesci rodziny pseudo-wesele zrobic tam, skad pochodze"... jest mi chol*rnie ciezko, bo sadzilam, ze co jak co, ale pzed rodzicami bede sie mogła pochwalic. a tak nei mam nikogo, procz Was do tego, by sie dzielic tym, co jest piekne w tych przygotowaniach. z rodzicami jak grochem o sciane. zamknieci na wszystko, co mowie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Malenstwo super, że chociaż w przyszłej teściowej macie jakieś oparcie
![]() A Twoi rodzice, może, tak jak napisała Lusi potrzebują troszkę więcej czasu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
smutne
![]() ![]() ![]() z drugiej strony pewnie gdybym ja chciala robic ślub/wesele w innym mieście niż moje,rodzinne to też bym się nasłuchała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
ojjj takich słów nie powinna mówić nawet w nerwach!
![]() jasne, rozumiem, że nie opłaca wam się jeździć, chodziło mi tylko o moją sytuację ![]() ja z moimi tez bede musiala ostro pertraktowac w niektórych sprawach,ale wiem,że będzie tak jak chcemy, rodzic enam po prostu doradzą... szkoda,że nie masz w nich wsparcia...nam sie zawsze mozesz wygadac/pochwalić ![]() idę spać, jutro do Mika.marwię się, że sis nie odbiera i nie wiem jak się teraz czuje,bidulek nasz ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A słowa Twojej mamy ![]() żeby przez coś takiego mówić takie słowa ![]() Nawet jeśli to były emocje, to takie słowa nie powinny paść ![]() Lusi dobranoc ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-04-06 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
aha, jeszcze M. mi dziś powiedział jak iwypadek mial miejsc ekilka km ode mnie.dwoch kolesi od M. ze wsi jechalo 200km/h i na łuku wypadli z drogi, w powietrzu przekoziołkowali, przecieli drzewo w tym locie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.