![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Brzydkie, ale moje :)
prace bardzo ładne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Śliczne kartki i karczochy
![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Świetne prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dziękuję każdej z Was za odwiedziny:
lamalama dziękuję ![]() lexor dziękuję ![]() tmacek57 dziękuję ![]() honkus dziękuję ![]() mirosek dziękuję ![]() Czas odświeżyć wątek ![]() 1 zdjęcie - jedno z 80 krzesełek ślubnych (akurat moje ![]() 2 zdjęcie - koń z papieru, grzywa mojego projektu, brązowy papier był barwiony, stąd widać białe ślady na łączeniach, ale w rzeczywistości nie wygląda to źle, chociaż z innego papieru wyszłoby pewnie lepiej 3 zdjęcie - lampka nocna ze 120 elementów, a właściwie to kinkiet oczywiście zdjęcie robione nocą (technika nazywa się puzzle lamp) 4 i 5 zdjęcie - kartki urodzinowe dla dziewczyn 6 zdjęcie - pierwsza męska kartka 7 zdjęcie - jedna z 14 kartek na dzień kobiet 8 zdjęcie - pierwsze szkatułki wykonane decoupage 9-10 zdjęcie - już bardziej wielkanocnie - jajka decoupage na piku (jedyne, których mam zdjęcia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dawno Cię nie było ale widać,że czasu nie marnowałaś ;-)
Wszystkie prace wspaniałe,lampka jest niesamowita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Mnie też lampka urzekła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdolne masz rączki, prace nietuzinkowe i piękne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Malinka_5 Czas edycji: 2013-03-24 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
same śliczności
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Witam,
przejrzałam cały Twój wątek i...w sumie nie wiem co powiedzieć. Zdecydowanie żadnych brzydali tu nie widzę. Próbujesz sił w wielu różnych technikach i wszystkie Twoje dzieła są takie dokładne, dopracowane do ostatniego milimetra! Masz ogromną cierpliwość i jesteś zdecydowanie zbyt skromna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
"Piękne i moje" -tak powinien brzmieć tytuł tego wątku.
![]() Wspaniałe są wszystkie "okazy",masz talent i jesteś ogromnie pracowita i pomysłowa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Najradośniejszych świąt wielkanocnych,
najlepszych wypieków, najkolorowszych pisanek, najsmaczniejszych smakołyków, najbardziej mokrego Śmigusa-Dyngusa ![]()
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
lamalama dziękuję
![]() mirosek dziękuję podwójnie ![]() ![]() ![]() Malinka_5 dziękuję ![]() pastek1 dziękuję ![]() inion_mekhi dziękuję ![]() grubella dziękuję ![]() kasica6662 dziękuję ![]() A teraz zdjęcia: 1- Prezent nagroda od miroska za wygranie wyzwania. Jajka szydełkowe i frywolitkowe, kartka i kolczyki frywolitkowe. 2 - Zdjęcie, którym wygrałam wyzwanie "Ale jaja" 3 - Stado zajęcy z baranem w tle 4 - Zające z kurczakami 5 - Wszystkie ozdoby wielkanocne, jakie zrobiłam z filcu 6 - Co roku w Wielki Piątek maluję woskiem jajka mniej więcej tak ![]() 7 - Stroik jajeczny widziany od góry 8 - Stara praca, pierwszy quilling jaki robiłam, mały bukiecik w doniczce 9 - Tak biało za oknem, że śnieżynki jeszcze można pokazać ![]() 10 - Kusudama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Stado mnie urzekło!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Najśliczniejsze są ozdoby z filcu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Śliczne prace!!gratuluję wygranego wyzwania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Świetne prace, gratuluje wygranej w wyzwaniu, urocze to filcowe stadko!
![]() A pisanki są przepiękne, bardzo lubię takie naturalne. Też kilka razy próbowałam malować woskiem ale efekt na pewno nie był tak dobry jak u Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Ja przeglądnęłam cały wątek i dochodzę do wniosku, że nie ma tu ani jednej rzeczy, która można by włożyć do kategorii brzydkie. Wszystkie są piękne, a o takiej sprawności manualnej mogę tylko pomarzyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Piękne prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Piękne prace
![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() piękne masz prace ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Dobrze, że powróciłaś
![]() cudne Twoje jajowe zajączki i kurcaczki!!! Gratuluję wygranej!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Twoje prace są przepiękne! wygląda to na długą dłubaninę, ale efekty są powalające
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
stonka Twoje prace sa fantastyczne wiec skad ta nazwa wątku,zmień ją natychmiast..chocbym mialam sie skichac w spodnie w życiu nie zrobiłabym takiego papierowego misia czy psiaka(chyba jakis amstaff to byl obok goryla?)jajka itd tez super..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odwiedzinki:
mirra78 dziękuję ![]() honkus dziękuję ![]() lamalama dziękuję ![]() inion_mekhi dziękuję ![]() lexor dziękuję ![]() polskawiosna dziękuję ![]() mirosek dziękuję ![]() Milka_15 dziękuję ![]() Malinka_5 dziękuję ![]() Agly dziękuję ![]() Gapowiczka dziękuję ![]() beatrix28 dziękuję ![]() ![]() Raz na jakiś czas wypadało by odkurzyć wątek, a właściwie to nadrobić zaległości z pokazywania tego co powstało kilka miesięcy temu: Nagrodę w wyzwaniu wygrała Emila3000 i dostała ode mnie: 1 - kominiarza przepychającego komin 2 - przy przekręceniu korbki kominiarz rusza się na prawo i lewo 3 - uśmiechnięta zawieszka 4 - filcowa broszka 5 - kusudama, a w sumie to dwie do powieszenia na żyłce 6 - gra tangram 7 - kartka 8 - ta sama kartka w środku czyli kwiatek wycięty techniką kirigami lub origamic architecture (różnie to się nazywa) Tak żeby wykorzystać post na coś nowego to jeszcze: 9 - kartka ślubna 10 - kartka ślubna od środka Edytowane przez Stoonka Czas edycji: 2013-11-09 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() wrzucaj coś częście ![]()
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Świetne prace!! Kominiarz jest niesamowity i do tego się rusza!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
cudne prace
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
CraftMod
|
Bardzo ładne prace! I różnorodne. Bardzo spodobala mi się kartka ślubna, szczególnie jej wnętrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
PRzepiękne. Gratuluje talentu
![]()
„Dziecko może nauczyć DOROSŁYCH trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił tego czego się pragnie…” Paulo Coelho Lepiej nie klikaj <<<tutaj!>>> grozi uzależnieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.