![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
swir94
N.m.z..c ; ** Dziewczynyy.! proszę pilnie potrzebuję tych opisów.. Rolki & skate park] Prosiiii : *** ![]() ' ale jaką mam mieć pewność,powiedz że jutro inny tyłek nie zawróci ci w głowie!`
Jesteś diamentem w piasku.. ![]() różą na blokowiskach ![]() . ostatni drink , ostatni kufel , kolejny flirt .. '.Pfii^^ PięknO w NiedOskonałOści^_^ ![]() Edytowane przez Kocham_zelkiii_x3 Czas edycji: 2010-04-14 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Proźba:
Jakieś opisy o tym, że moja koleżanka stara mi sie odbić chłopaka? wiem, że już takie opisy były ale proszę o więcej. z góry dziękuję talenciary ;*
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Heyy ![]() a macie może jakieś optymistyczne ,
że ogolnie jest super ? albo coś w stylu : .Bo jestem jedna..Takiej drugiej jak ja nie znajdziesz.Oryginał proszę Pana. ^^ x] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#124 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętam tylko te: `Jest zaje**ście, biały proszek i zielone liście .;DD ` Taka zgrabna JA...:d Przesiąknięta euforią ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
` Gdy wokol czai sie falasz i zdrada ... a najblizsi Tobie okazuja sie hienami . ` Masz swojego faceta?Od mojego sie odczep!Nie masz?W sumie to sie nie dziwie. Nie moje..;]
Edytowane przez swir94 Czas edycji: 2010-04-14 o 14:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie myślałam, że będę potrzebowała takihc opisów eh . ;/ można coś o złamanym sercu,bólu , ....
![]()
Edytowane przez Zakochanaaaa Czas edycji: 2010-04-14 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Witam słoneczka ♥
![]()
![]() |
#128 | |
BAN stały
|
Cytat:
przedawkowana milosc serce rozrywa . Miłość... Jakie to dziwne uczucie. Przynosi tylko łzy i rozczarowanie a ludzie i tak za nią tęsknią. Powala ich na kolana, pozbawia godności, poniża a lgną do niej . kac z powodu uczucia / nie do przepicia . zgrzeszylam miloscia do Ciebie , teraz za to pokutuje . nie byla w stanie powstrzymac lez,dzwieku pekanego serca i szronu,ktory pokrywal niegdys jej cieple serce,teraz soplem lodu sie stalo . jezeli masochizmu bedzie mi malo,wtedy sie zakocham.zakocham ponownie... nie wiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Witam w nowym ;*
![]() Prośba... coś o tym że ja zawsze wychodzę na wszystkim najgorzej? we wszystkim... myślę że wiecie o co chodzi... Błagać.! ![]()
![]() |
#130 |
BAN stały
|
a cos typu ze ide wieczorem z kolezankami na miasto na przyslowiowe piwo i cos typu "moje miasto noca" ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Teeee:
`Zawsze ta najgorsza. `Wszyscy bawią się świetnie, a ona jak zawsze wychodzi na wszystkim najgorzej. nie wiem ![]() EjjSenioritta: `Podbój miasta nocą. `W taką noc aż chce się żyć.. `Blask miejskiej ulicy w świetle księżyca..
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Macie może jakieś melancholijne opisy? Byłabym bardzo wdzieczna
![]()
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tu smutek bokiem przemyka. między chwilą a chwilą... ciszy usta zatyka. Pozmieniało się do kola, nie wiem czy to świat zwariował czy to ja łapię lekka schizofrenie i dziwnego dola Niby cudownie, ale wcale nie jest dobrze... w ciszy tak smutno szepce zegarek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
no właśnie, dlatego napisałam, że nie są moje, ale nie wiedziałam kogo..
![]()
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*Zbudzona ze szczęśliwego snu.
*Zaprowadzono mnie na skraj przepaści. *Łzy na twarzy na wspomnienie wczorajszych dni. *Serce rozbite na tysiące kawałków. *Płacz serca zagłuszony przez dźwięk skrzypiec. *'...wyglądała na przygaszoną, jak żarówka z przepalonym włóknem, jak wypalona gwiazda, jak zgaszony płomień..' *"W mym sercu pęka i kruszy się nadzieja.." *"Wieczności można dotknąć przecież tylko jeden jedyny raz" *"Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej." *"Życie przeważnie jest smutne. A zaraz potem się umiera..." *"Miłość na wpisane w siebie cierpienie" *"Wszechświat nie dotrzymał żadnej z obietnic" *"Niebo nie było idealne" *"Świat się nie zatrzymał. Nawet na najkrótszą chwilę. Znowu Bóg niczego nie zauważył.." Część jest z różnych książek.
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
a coś o tym że mam dziś urodziny?
![]() ale nie imprezę, ona będzie potem. coś o tym że z roku na rok jestem starsza i czuję się bardziej odpowiedzialna ze to co robie. ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- ' wiesz, a w moim sercu ciagle tkwi taki malutki płomyk nadzieji, że jednak będzie kiedyś tak jak było. że będziesz znów mój, tylko mój... ' będę czekać na ciebie zawsze. dlaczego? bo cię kocham, mimo tego że mnie ranisz! ' nadal cię potrzebuje, nadal czekam bo nadal cię kocham! ' moje marzenie? aby było tak jak kiedyś. bo ja tego nigdy nie zapomnę. ' czasem to chciałabym zapomieć, chciałabym ale nie potrfaię, nie umiem. ' boli mnie, za każdym razem gdy pomyślę że możliwe że już nigdy nie będę mogła powiedzieć o Tobie 'mój skarb'! nie wiem, nie umiem ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Zawsze jestem sobą dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuje za odpowiedzi na moją prośbę;*
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
' trudno jest kochać kogoś dla kogo jest się tylko przyjacielem. ' widzę codziennie w twoich oczach że czujesz do mnie tylko przyjaźń, szkoda że ty nie widzisz co ja czuje. ' bardziej cię kocham kiedy jesteś w głowie, kiedy w moich myślach ciągle jest o Tobie, kiedy najpiękniejsze rzeczy z Tobą robię a ty o tym nie wiesz, bo dopiero ci powiem. ' chciałabym abyś ty czuł to samo. ' wiem że kiedyś nadejdzie taki dzień kiedy powiem ci wszytsko. mimo tego że się boje twojej reakcji ![]() nie wiem, ja nie umiem. przepraszam ![]()
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-04-14 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
a znajdziecie cos o tym, że kolejny raz zostalam oszukana?
daję sobie spokoj z miłoscią... mogą byc po ang. proszę..
suck my (not existent) dick. ![]() Edytowane przez Michalinaaaaa Czas edycji: 2010-04-14 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
if your on this then i love you.
czy któraś mogłaby mi to przetłumaczyć na polski, tak żeby nie straciło to sensu. ? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ' powiesiłam płaszcz na wieszaku i usiadłam na krawędzi łóżka. wzięłam do ręki kolorowe pismo i przewertowałam kilka stron. łza spłynęła mi po policzku, za nią następna i kolejne. przetarłam oczy i próbowałam czytać, ale po chwili obraz zupełnie się rozmazał. ogarnęła mnie złość. miałam ochotę czymś rzucić, czymkolwiek, wyładować frustrację, która gromadziła się we mnie już od dawna. jak to możliwe, że nic, dokładnie nic mi nie wychodzi? za co się wezmę, porażka. czego nie dotknę, plajta. dlaczego zdradziecka natura obdarzyła mnie pragnieniem twórczego życia, kiedy do niczego, absolutnie do niczego się nie nadaję?! Cytat:
![]() to i ja mam prośbę.
![]() moja dobra koleżanka powiedziała mi dziś całą prawdę, przekazała mi wszystko co mysli o mnie moja była przyjaciółka. i to wcale nie są dobre rzeczy. ona mi zarzuca, że ukradłam jej chłopaka. i proszę o opisy o tym, że trzeba było się wcześniej zastanowić nad tym związkiem i troche sie zaangażować, a nie później zwalać na kogoś, kto był jego przyjaciółka, bo nie ma sie kogo czepic. własciwie to mi jest wszystko jedno co ona o mnie myśli, ale czuje sie głupuio ze wczesniej nie zauwazyłam jej fałszywości. takie niedosłowne, o tym że najpierw ludzie nie traktują czegoś powaznie a poźniej szukają innych wokół, w ogóle nie zwracając uwagi na swoje błędy. bardzo proszę. ![]()
Nous devons soit nous aimer l'un l'autre, soit mourir. Edytowane przez vicky_ Czas edycji: 2010-04-14 o 19:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Zakochan_a
stoo lat ! ;** szczęścia szczęścia i jeszcze raz pieniędzy ! ![]() aby talentu starczyło na długo... ;> ![]() kochane.. SZYBKO potrzebuje czegoś o dwulicowości pewnej dziewczyny. która mnie dobrze zna. i okazała się okropnie dwulicowa. coś o strachu .. (jutro jade do chirurga szczękowego i okropnie się boję..., ale nic z tym związane..) i jakieś smutne coś... wiem, że mało pomagam... ale za dużo problemów ostatnio... ;(
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Z roku na rok coraz starsza, coraz bardziej rozsądna i odpowiedzialna ![]() Z każdym roczkiem nie przybywa Nam tylko lat, ale także i wzrasta odpowiedzialność ![]() Jednak cieszę się z tego, że ludzie mogą o mnie powiedzieć, że jestem odpowiedzialna. ![]() Nie tylko jestem starsza, ale także odpowiedzialna za to co robię... Nie mam weny ![]() Edytowane przez LolinkaxD Czas edycji: 2010-04-14 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Z roku na rok coraz starsza, coraz bardziej rozsądna i odpowiedzialna
![]() Z każdym roczkiem nie przybywa Nam tylko lat, ale także i wzrasta odpowiedzialność ![]() Jednak cieszę się z tego, że ludzie mogą o mnie powiedzieć, że jestem odpowiedzialna. ![]() Nie tylko jestem starsza, ale także odpowiedzialna za to co robię... Nie mam weny ![]() [/QUOTE] ja również dziękuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
najlepsiejszego kochana ; ) i spełnienia marzeń ![]() może spróbuje pomóc ![]() odpowiedzialność wzrasta , bo latka lecą ; ) starsza tylko o rok , bardziej odpowiedzialna aż o rok doświadczeń ; ] impreza z okazji dna dzisiejszego później , narazie świętuje sama ; ) bo po prostu latka lecą ; ) i znów o rok tarza ; ] i znów ten dzień , dzień w którym czuje się coraz bardziej odpowiedzialna za swoje lata , ciągle rosnące latka ; ) nie wiem czy jakoś pomogłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje kochana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
dziękuję...
![]() ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.