![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coco Chanel EDP, My Couture, Youth Dew
Wiem
![]() Jakbym jeszcze robiła dokładki to dam znać ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
no niestety, wlasnie wymienilam z wizażanką wszystkie próbki jakie miałam, poza watkiem mam
6 substiane pod oczy 7 redemiców + pod oczy 4 redemiki + 1 serenage avene 5ml 1 eluage avene 5ml ivr żel pod oczy 5 sztuk po 3ml podoba mi się: - Platinum Illuminator Estee Lauder ,ubytek ok.10-15-20 % - Pleasures Estee Lauder edp 20/30 ml no ale zdaje sobie sprawę, że to nie jest warte zamiany ech ![]()
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Trudno.Pozdrawiam!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
spin doctor
|
Gosiu, jak wyceniasz tę bluzeczkę rozm. S, bo bardzo mi się podoba, a nie wiem jakie rzeczy Ci proponować
![]()
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam ją dokładnie rok temu za 45 zł. Ma złą wszywkę z rozmiarem i stąd moja pomyłka. Leży rok w szafie.Nigdy jej nie nosiłam.Oddam z wieeeeeeeeeeeelką chęcią. ![]() ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-05-18 o 06:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
spin doctor
|
Cytat:
odlewki ze wspólnych wizazowych zakupów: Flora Gucci ok 6-7ml w atomku 10ml(atomek z rozlewni Nicole ![]() ![]() Mam też pędzel do różu/pudru Shiseido nr 1(tak płasko ścięty z obu stron, bardzo miękki i delikatny)-uzywany przeze mnie od czasu do czasu, ze trzy razy prany. Gosiu, tylko mam pytanie o wymiary pod pachą , oraz samego dołu bo biust mam 75B, jestem dość wysoka i chuderlawa ![]()
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2010-05-19 o 04:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokonam wiec pomiarów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, oto wymiary
od pachy do pachy 35 cm - mierzone w miejscu dolnego wszycia tych małych rękawków długośc całk - 65 cm szerokośc dół - 51 cm w tym cięciu pod biustem - 39-40 cm Będzie dobra? Ja w zeszłym roku też byłam chuderlawa ....niestety w biuście miałam nieco więcej - 75 d i ta bluzka kiepsko mi się układała właśnie w biuście. Gdyby Ci odpowiadała to bardzo bym chciała ten pędzel i odlewkę J'Ose . Gdybyś uznała,że to zbyt wiele ,to oczywiście coś dorzuce cosik Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-05-19 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.