![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Herbatoholiczki :)
Muszę spróbować jakiejś zielonej, bo szczerze mówiąc, do tej pory ich unikałam
![]() A teraz biorę sobie torebkę karmelowej i lecę do kuchni piec ciasto na jutro dla TŻa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Mogę też, mogę też?
Chociaż ja to bardziej jestem uzależniona od kupowania i wąchania herbaty ![]() A te co pijam to pomarańczowa, porzeczka z cytryną i yyy... Jakaś jeszcze ale nie pamiętam :X |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18737762]Muszę spróbować jakiejś zielonej, bo szczerze mówiąc, do tej pory ich unikałam
![]() A teraz biorę sobie torebkę karmelowej i lecę do kuchni piec ciasto na jutro dla TŻa ![]() Oj to duzo stracilas jak unikalas zielonych herbat, na prawde jest w czym wybierac, wiadomo nie kazdy lubi ale sprobowac zawsze mozna, ja sprobowalam i wpadlam po uszy i co wiecej nie zamierzam z tego nalogu wychodzic ![]() Ja się bede zabierała za zmiane poscieli bo moj luby niestety nie umie tego zrobic z poduszkami jakos sobie radzi ale kołdra to juz jest kosmos dla niego ![]()
Nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj. Arthur Schopenhauer Edytowane przez kermitowa Czas edycji: 2010-04-21 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
ja piję kilka herbat dziennie, czasem więcej, czasem dwie
ale tylko czarną z cytryną podobno jak się taką pije to się wydziela w organizmie glin, prawda to? .. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- owocowych nie za bardzo lubię- bo smakują jak kompot |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Biofix, malina z wanilią
![]() ![]()
![]() |
#127 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18740956]Obiecuję poprawę
![]() Tak, grejpfrutowa, z opuncja i z cytrynowa trawa kupuje w Biedronce, bo są na prawde dobre ![]()
Nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj. Arthur Schopenhauer Edytowane przez kermitowa Czas edycji: 2010-04-21 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() oj to muszę popatrzeć, ostatnio byłam ale jakos herbatki nie zwróciły mojej uwagi,
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
Dziś na dobudzenie - malinowy grzaniec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry dziewczeta, cos mnie jakies przeziebienie łapie, pewnie przez ta pogode raz cieplo, raz zimno. Wczoraj u mnie padal grad
![]() Musze sobie jakas miksture zrobic zeby sie nie rozchorowac ![]()
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi chodzi po głowie jakaś owocówka tylko w domu nie mam żadnej, muszę się zaopatrzyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Co do rozważań na temat mojego kontaktu z moczem - nie, nie piłam, tak wyobrażam sobie smak moczu na podstawie zapachu
![]() ![]() koniec okropności ![]() Też mnie coś łapie... podobno herbata malinowa jest dobra na przeziębienia.
Wysyłam listy w butelkach. Tyle było dni do utraty sił Do utraty tchu tyle było chwil Gdy żałujesz tych, z których nie masz nic Jedno warto znać, jedno tylko wiedz, że Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Byłam w Biedronce i kupiłam dwie herbatki - zieloną z opuncją i zwykłą czarną z żurawiną i maliną. Zaraz idę zaparzać tę pierwszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
Werdykt: zielona z opuncją jest całkiem smaczna, zupełnie inna niż wszelkie czarne
![]() Zaraz zrobię sobie tę żurawinowo-malinową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
kermitowa: jak smakuje zielona grejpfrutowa? Nie lubię smaku grejpfruta i nie wiem, czy smakowałaby mi herbata - czy jest bardzo gorzka ze względu na posmak?
Dziewczyny, herbata herbatą, ale jesteśmy na plotkowym! Co u was słychać? Jeżeli mamy zamiar być długo na tym wątku, to może poznamy się trochę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
To może niech każda napisze kilka(naście) słów o sobie?
![]() Niech będzie, że zacznę: Lat 19, maturzystka, marząca o studiowaniu turystyki i podróżach dookoła świata, tkwiąca jednak w swoim mieście ze względu na brak funduszy, szczęśliwie zakochana od ponad 3 lat, miłośniczka kartek pocztowych (www.postcrossing-orlica.blogspot.com ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Orlico, gdzie chciałabyś studiować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Licencjat na UMK w Toruniu, nie chcę się stąd wynosić. Nie wiadomo, czy otworzą drugi stopień, jeśli nie, to magisterkę pewnie już w Poznaniu, gdzie możliwe, że BS będzie pracować, a na pewno spędzi tam dwa najbliższe lata...Uch.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj ani kubka herbaty nie wypiłam
![]() ![]() No dobra, więc tak: Moje imię to ...Jessica ![]() ![]() ![]() ![]() no to się rozpisałam. Idę po jogurcik, herbatkę i na Majkę ![]()
![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18758141]Werdykt: zielona z opuncją jest całkiem smaczna, zupełnie inna niż wszelkie czarne
![]() Zaraz zrobię sobie tę żurawinowo-malinową ![]() Opuncja jest smaczna inna niz pozostale herabty, szczegolnie ma fajny zapach. ![]() Cytat:
![]() A odnosnie poznania sie widze iz jestem tu najstarsza. ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18758370]To może niech każda napisze kilka(naście) słów o sobie?
![]() [/QUOTE] mam na imię Alicja (z krainy czarów ![]() ![]() pracuję, studiuję (2 semestr magisterki) w Poznaniu i mieszkam(koło Wrocławia) juz na swoim z Tż ![]() a skąd wiesz że najstarsza? ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- No i zielone herbatka pochłonieta, zaparzyłam ją tak jak marta_md napisała, ale dziś mi to nic nie pomogło (a wczoraj zadziałało) ,ale to chyba przez to że chorubsko mnie jakieś łapie
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Mam na imię Marta (to widać
![]() Pracuję jako nauczyciel (męczę studentów ...), a w niektóre popołudnia męczę dziewczyny i panie na zajęciach fitness. Bardzo lubię myszoskoczki. Mam w tej chwili dwa zwierzaki - samczyki o imionach Łatek i Chudzik. W avatarku jest moja ukochana samiczka Czesia (odeszła niestety w tamtym roku). Pasją są nauki przyrodnicze, fitness, herbaty i kosmetyki ![]() Dzieci nie mam, ale chyba niedługo to się zmieni ![]() Jestem teraz trochę przeziębiona - piję herbatkę owocową (z suszu) z dużą ilością owoców dzikiej róży i hibiskusa. Na przeziębienia najlepsze herbaty z dużą ilością witaminy C - herbaty z róży, hibiskusa, maliny, poziomki. ![]() Edytowane przez marta_md Czas edycji: 2010-04-22 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Miło was poznać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Bo przeczytalam tak pobieznie kilka postow i dziewczyny byly mlodsze, stad wysunelam taki wniosek ale juz zobaczylam ze nie :-]
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Najs tu mit ju, gerls
![]() ![]() Dobra, zaparzyłam sobie chyba 4 już dziś herbatę (grzaniec malinowy) i idę uczyć się geo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Hmmm.... coś o sobie? Karolina, lat 24, od prawie trzech lat posiadaczka małża ver. 1.0 aktualizowanym na bieżąco. Aktualnie studiuję sobie prawo i administrację, kierunek administracja, konkretnie administracja wymiaru sprawiedliwości. Wcześniej przez trzy lata studiowałam dziennikarstwo. Pracuję sobie, chociaż nie znalazłam jeszcze nic na stałe.
Lubię chomiki, jazdę pociągami, nocne rozmowy, mam stadko kubeczków, kilka wyhodowanych kwiatów, i mnóstwo kalendarzy. Uwielbiam żyrafy, herbatę, słone paluszki, pływanie... ![]() I bardzo lubię prać ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18758370]aktualnie żyję w pokoju z dwoma ptasznikami i z wężem[/quote] Że się nie boisz i nie brzydzisz, na filmach owszem, w domu? NIGDY! ![]() Miło Cię poznać ![]()
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
hej hej
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Hey, jestem Marzena, w przyszły poniedziałek obchodze 22 urodziny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Witajcie.
I ja lubię herbatkę. I, jak w Kabarecie Starszych Panów, myślę czasem, co mi pozostanie, jak już nie będę mogła pić herbaty? ![]() Lubię bardzo czarną karmelową. Czerwona karmelowa już mi nie smakowała. I lubię z liczi i wiśniową Dilmah. Czasem kupuję sypane. Wtedy puszczam wodze fantazji (np. piłyście marcepanową?) Ale nie lubię potem wygrzebywania fusów ze szklanki, czy filiżanki. Chociaż wiem, że w sumie znawcy nie poważają herbat w saszetkach, tylko sypane. No, ale ja mam kłopot z tymi fusami. Nie lubię i już.
Sun Tzu prawie powiedział: "Jeżeli przeciwnik jest jak ziemia - bądź jak powietrze. Jeżeli przeciwnik jest jak ogień ......- sp....dalaj, bo z ogniem nie ma żartów!" Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2010-04-23 o 08:57 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.