![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzamy sie po ciąży/-ach
Hah.No moja byla na piersi jak sie urodzila 24godz na dobe.A jak miala 4m to brala co 15min
![]() Nie wazne kto ile wazy najwazniejsze by sie dobrze czuc w swojej wadze i cieszyc sie zyciem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Drogie koleżanki, czy Wy też zauważyłyście, że autorka wątku w ogóle się nie udziela?
![]()
![]() |
![]() |
#123 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potem pije wode i zaklinam ciało kremami i brzuszki potem mam już + 2 kg na wadze ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
często tak bywa, a właściwie bardzo często, z tego co zauważyłam na wizażu ja też założyłam jakiś czas temu wątek odchudzający, ale tak mnie zniechęcił, że przestałam pisać...
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny, chcialabym sie dolaczyc, jestem co prawda w innym watku, ale cosik mi sie zdaje, ze tam chyba sa dziewczyny chodzace do szkoly i chyba jestem najstarsza.Poza tym one chca schudnac ponizej 60 kg ;-) a mi wystraczy do 60kg;-), to tak na marginesie a na serio to: waze chyba (bateria mi wysiadla w wadze wiec dokladnie nie wiem) 72 kg, przy wzoscie 168 cm, chce schudnac do 62 kg, czyli wagi przed ciaza, mam dwoje dzieci, moja waga przed pierwsza ciaza to wlasnie 62 kg, i tyle chcialabym wazyc, a wiec 10 kilo w dol.
u mnie to troszke dziwne rzeczy sie dzieja z ta waga, moze ktos tez mial tak?otoz w ciagu trzech miesiecy od porodu karmiac piersia schudlam z 80 kg do 65 kg, i tu bardzo sie cieszylam, bo praktycznie nie mialam zadnej diety, jadlam praktycznie wszystko, oczywiscie w racjonalnych ilosciach (nie uczulalo dzieciatka wiec jadlam), natomiast w ciagu nastepnych trzech miesiecy karmiac nadal przytylam 5 kg, po skonczeniu karmienia nastepne 2 kg no i jest 72kg, troche mnie to dziwi ze w trakcie karmienia przytylam z poworotem 5 kg, a nie np. po skonczonym karmieniu, czy ktoras z Was tak miala?? mam problemy z tarczyca po ciazy wiec moze to to?gdzies o tym czytalam, no tez czytalam ze moge miec problem ze schudnieciem;-(, ale nie poddaje sie....a w towarzystwie razniej;-) pozdrawiam;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam taki pożar na dupie po tych preparatach antycellulitowych co sobie kupilam, ze zwariuje zaraz. Piszą że przyjemnie rozgrzewające
![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam Natalia, wiem, ze dla Ciebie to nie jest śmieszne, ale kiedy to sobie wyobraziłam... ![]() Miejmy nadzieję, ze nie cierpisz na darmo. Trzymam za to kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
No nie dziwie sie, bo to jest śmieszne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak poza tym to właśnie dostałam @ , zero motywacji do ćwiczeń, a najchętniej to bym po prostu siedziała pod kocykiem i jadła ![]()
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2010-04-30 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mnie tam przyjemnie to grzeje ![]() ale zauważyłam że mocniej grzeje w rejonach gdzie mam najwiecej cel czyli tyłek i tylna góra ud. a tam gdzie nie m\am np kiedyś łydki posmarowałam to nic nie czułam. i też zależy jak sie mocno przed smarowaniem wypeelingujesz ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co.. bo ja mam 2 te preparaty rozgrzewające: jeden ten antycellulitowy w czerwonym opakowaniu i on faktycznie przyjemnie grzeje, posmarowalam nim sobie uda. Ale mam jeszcze drugi z tej samej serii, do modelowania brzucha i pośladkow, tez czerwone opakowanie tylko troche inny odcień i on to normalnie ogień w żelu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ha!!a ja wczoraj pod Waszym wpływem pojechałam sobie na zakupy w takcie zorientowałam sie słysząc, jak ludzie mówią o tym przez komórke do innych, że jutro-czyli dziś-wszystko zamknięte a ja z pustą lodówką w domu więc porzuciłam fatałaszki i dawaj do auchan , bo mi najbliżej było i tam wlazłam w strefe kobiety- serio tak sie nazywa dział pół kosza załadowałam tymi wszystkim push-up'ami, antyrozstępami , kremami czekoladowymi, truskawkowymi..wszystkim mniam mniam itd..zapłaciłam, przekroczyłam linie kas..a moje dziecko mówi : -mamuś, ale my nie mamy nic do jedzenia... więc do auta pędem, wrzuciłam wszystko luzem do bagażnika i dawaj z powrotem po zakupy spożywcze...chryste,aleśm y sie wczoraj zmachały, taki upał był... i dzisiaj wstałam sobie o 6:00 ![]() kąpiel aromatyczna, scurben-peelingen ![]() a po kąpieli wysmarowałam sie każdym cudem w innym miejscu odpowiednim dla odpowiedniego cuda nie kupiłam tych rozgrzewających, bo sie boje, jestem silnym alergikiem ale teraz sieeedzeee i się trzęęęsęęęę jak nigdyyyy codziennie sie smarowałam, ale teraz to jakaś sybieria ubrałam sie, to jeszcze gorzej i jeszcze bardziej przywaliło chłodem to jakiś koszmar ![]() Cytat:
a najlepsze jest to, że przecież i tak jesteśmy ładniejsze ![]() oni nie muszą nic robić poza utrzymaniem czystości tak naprawde a my mało,że ładiejsze to jeszcze sie katujemy i za co cholera dostajemy te rozstępy? za to, że dzieci rodzimy i żywot świata przedłużamy.. co za niesprawiedliwość ![]() Cytat:
no,ja sobie czadu dałam..już godzina mija,a mi nie przechodzi ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Patricia no to sobie zrobilas zastrzyk pielęgnacyjny
![]() ![]() Ja wyjezdzam za chwile za miasto na weekend majowy z moją małą rodzinką, więc życzę Wam również udanego wypoczynku i do "zobaczenia" w poniedzialek ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie no jestem pelna podziwu dla Ciebie ![]() Takie poswiecenie.Wiem,ze w rosyjskim jezyku jest takie przyslowie*uroda wymaga ofiar*W twoim przypadku to 100% prawda ![]() Ja tak naprawde nic nie uzywam, bo szczeze nie wieze w to.Nie wieze w cuda kremy i plastry na odchudzania.Owszem moze taki krem spowoduje ze skora bedzie gladsza ale i ten sam efekt nivejka mozana osiagnac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to głównie takie uspokojenie sumienia i tak nie osiagne tego, co chce, wiem o tym, krem nieda rady ale chce sie przygotować do poważniejszych zabiegów i wiedzieć, że to, co należało do mnie zrobiłam i nie zostaje nic innego
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
![]() weszłam na wage dzisiaj a tu -2 kg<hura> zjadam to co w diecie dozwolone,ale czasme sie skusze na jakas kanapeczke<nie umiem zyc bez chlebka> ![]() ![]() ![]() czekam na dalsze efekty..9 kg do schudniecia |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Witam!
Zaczelam w koncu zrzucac na powaznie moj zbedny balast - wszystko ok, tylko mam pytanie napiszcie mi prosze co jecie na obiad - bo mi juz brakuje pomyslow , jak macie jakies fajne dietetyczne przepisy to chetnie skorzystam , bo brakuje mi weny tworczej , a gotowane piersi z kurczaka juz mnie nudza- dziekuje. Jeszcze tylko zbieram motywacje do cwiczen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Postanowiłam się ważyć raz w tygodniu,bo codzienne ważenie mnie stresuje ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj wrocilam z weekendu majowego z zapaleniem pęcherza, więc kazda wie jaki to koszmar ![]() A weekend... zero diety, co wieczor picie ze znajomymi i wcinanie samych pysznosci. Nie staje na razie na wadze, bo poczekam az mi okres minie najpierw ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
witam, wyjasnijcie mi prosze bo juz nie wiem co o tym myslec;-(, dzisiaj weszlam na wage i o zgrozo zamiast mniej to 1 kg wiecej, mam diete, nie jem od dwoch tygodni slodkiego, ziemniakow i innych rzeczy, pije duzo wodya tu wiecej a nie mniej, juz mi sie odechcialo tego odchudzania;-(,cwicze, poswiecam sie a tu nic....a moze tak to jest???ale zmierzylam sie w pasie no i 2 cm mniej wiec juz nic nie rozumiem....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Hej, hej, ja też obecna
![]() ![]() Na wagę na razie nie wchodzę, bo mam "te dni" ![]() Natalia współczuję, to chyba jedna z najgorszych babskich przypadłości. Gotes1 czasami waga nie jest najlepszym odzwierciedleniem efektów diety, skoro ubyło Ci centymetrów, to jednak robisz jakieś postępy. Nie poddawaj się, najważniejsze to być wytrwałym, a w końcu zobaczysz, że nie tylko centymetrów, ale i wagi zacznie ubywać.
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
też sie melduje po weekendzie
ogólnie to jadłam dużo mniej omijałam posiłki rewzygnowałam z obiadów no ale też nie ćwiczyłam bo rodzina przyjechała od czwartku do dziś. niestety zawaliłam wczorajszy wieczór. impreza, znajomi i mnie poniosło czyli 3 kawałki pizzy pół paki krakersów i drinyyy ale mam dziś wyrzuty sumienia. z tego zjadłam dziś 3 bułki na cały dzień. jutro też bez obiadu za kare. i ćwiczenia!!! ![]() ogólnie jestem bardzo na siebie zła ![]()
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
domyslalam sie ze z ta moja waga jest cosik nie tak, dzisiaj znowu sie zwazylam, a wiec jednak 2 kg w dol;-);-), czyli 70 kg obecnie, czekam na 6 przed...normalnie az mi sie zachcialo dalej odchudzac;-);-), pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
hej kobietki, co z Wami?
moja waga stoi, ale sie nie poddaje i nic nie zmieniam dalej brne dzielnie tylko rower odpadł, pogoda mnie odstraszyła
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Hej !!
u mnie juz 1 kg mniej , tylko ciagle walcze z moim brakiem motywacj ![]() Ciagle was podczytuje , jednak zadna z was nie odpowiedziala mi na moja prosbe dotyczaca obiadkow , a moze podeslijcie mi jakiego linka z fajnymi , lekkimi przepisami na obiadek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. szaszłyki smażone na patelni grilowej bez tłuszczu lub pieczone w piekarniku + surówka 2. pierś z kurczaka smażona na patelni grillowej bez tłuszczu w jakiś fajnych przyprawach + surówka 3. pierś z indyka zapiekana w piekarniku + surówka 4. cukinia zapiekana z mięsem mielonym wołowym 5. papryka faszerowana mięsem mielony (jutro na obiad będę miała ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ważne,że objętościowo jet ciebie mniej.A waga to swoją drogą...no tak myślę ![]()
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki a juz kolejnego kg zgubilam i teraz waze 57.Jak dzis sie zwazylam to skakalam z radosci.Zalozylam obcisla bluzke i dopasowane sopdnie i dumnie ruszylam na zakupy
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Heh szczeze to nawet jak sie nie odchudzam to robie malo kaloryczne obiady.Moj organizm zle znosi zbyt tluste rzeczy.Wiec jak nawet smarze warzywa to dodaje tylko troszke oleju i tylko organik czyli jego tluszcze sa latwo spalane i nie zbedne witaminki dla organizmu.Potem dolewam wody.Wiec jest pysznie i nie kalorycznie.Poza tym uwilbiam potrawy z ryzem i kasza gryczana(jest bardzo dietetyczna)Poza tym zapiekam w piekarniku mieso czy rybe czyli beztluszczowo.A najwazniejsze to gotuje na paze.Wtedy zachowane sa witaminy i 100 procent zdrowej zywnosci.A na parze tez mozna robic wszystko czy to mieso czy golabki czy papryka faszerowana.Jest mnostwo dan.A uwielbiam gotowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULUJĘ kilogramów !!! ![]() Ja też zaczęłam gotować beztłuszczowo i bardziej zdrowo.Staram się unikać tłuszczu i ciężkiego jedzenia jak tylko się da,ale czasami pozwalam sobie na "zabicie apatytu" chociaż np.jedną frytką. Jest tyle prodktów w sklepach,że można kombinować dowoli.Ja przestałam jeść ziemniaki do każdego obiadu.Teraz to ewentualnie raz w tygodniu i to pieczone wg mojego przepisu ![]() Wg mnie nie ma co sobie odmawiać smakowitości,bo jak się spotęguje to nie przestaniemy jeść. Miałam tak na owoce.Nie jadłam,bo DUKAN nie pozwala na początku.Ale jak się rzuciłam na owoce (jabłka i pomarańcze) to zjadłam normalnie mega ilości.Także nie wiem czy ma sens katować się na maxa.wystarczy ograniczyć to co najbardziej idzie nam w ![]() Lecę stepperować dalej ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
62 kilo!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Natalia gratuluję spadku wagi po takim weekendzie
![]() Od wczoraj obie z córcią jesteśmy chooooore ![]() W sumie mogę jeść teraz sam szpinak, bo i tak nie mam smaku hah. Ja wciąż wagi nie sprawdzam. Myśle, że może zważę się w sobote, mam nadzieję, że nie dostanę zawału.
![]() Edytowane przez zimnaaga Czas edycji: 2010-05-06 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
brawo !!! ![]() ![]() świetne uczucie i oby dak dalej !! ja wisze nad przepaścią - dobiegam 70 kg ... ![]() teraz to już sie nawet modle, żeby przekroczyć te cholerną 7-ke.. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
ale szpinak jest świetny w diecie poważnie, super na metabolizm odpoczywajcie i wcinajcie szpinak ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.