![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Homo - łączmy się.
Przyszło samo - zdesperowane i brzydkie
![]() Jest jeden klub, który nie jest oficjalnie homo, ale ma wpisane w status jako "klub przyjazny nowym ideom i odmiennościom". Był występ jakiegoś faceta udającego Lady Gagę, ponoć znakomity. Słyszę, że tam się zbiera masa, ale facetów.. A ja geja chętnie poznam, bo nie mam z kim chodzić na zakupy, ale dziewczyny les tam już nie chodzą, z tego co wiem :P Edytowane przez Shade666 Czas edycji: 2010-06-26 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
---
My soul is painted like the wings of butterflies fairytales of yesterday will grow but never die Ican fly - my friends Edytowane przez Naviette Czas edycji: 2014-07-06 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
:d
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Ja znam lesbijkę, notabene nauczycielkę matematyki. Przesympatyczna babka, mimo, iż to moja nauczycielka, bez zadnego zażenowania rozmawiałyśmy na luźnej lekcji o jej orientacji. Kobieta nie wstydzi sie tego (zresztą, przeciez nie ma czego
![]() Natomiast strasznie denerwuje mnie postawa Kościoła wobec homoseksualistów. Oczywiście na religii mieliśmy pogadankę o orientacji. No i księżulek oczywiście rozpoczął swoje wywody, że on wyciągnął jakiegoś chłopaka z tego jak nazwał 'dna', że z geja stał się znowu cyt. 'normalnym facetem' (a co to gej, nienormalny? ![]() A teraz pokrótce mój dialog z ks. ja:Proszę księdza, ale dlaczego homoseksualizm uznawany jest przez Kościół za chorobę? przecież to hipokryzja.. ks.:(5min. dumania)yyy....Dominika a masz jakieś doświadczenie z homoseksualistami? ja:Owszem. Moi rodzice to para przystojnych Panów. ks:.yyyy.zostań po lekcjach Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
co taka cisza...
![]()
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Mogę się dołączyć ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Kiedy powiedziałyście rodzicom i znajomym o tym że jestescie bi/ homo
Tzn. na jakiej fazie ![]() Od razu jak poczułyście że Chcecie być z dziewczyną ? czy jak ? Jak zareagowali znajomi, rodzice |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Kolejna biseksualna się zgłasza
![]() A więc ze mną to było tak, że kiedyś kiedyś po jakiejś imprezie pewna dziewczyna chciała się ze mną umówić ;d Bez zastanowienia powiedziałam`nie`, teraz sama nie wiem czemu. Ale tamto wydarzenie było dla mnie takim przełomem ![]() ![]() ![]() Chętnie bym zajrzała do jednego z tych klubów, niestety nie słyszałam, żeby w mojej okolicy takowy był :< |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
A ja chciałam poruszyć pewną kwestię.
Ale może najpierw coś o sobie ![]() ![]() Miałam kilka przelotnych związków z facetami i dwa poważne. Z kobietami też kilka przelotnych i jeden poważny. O mojej orientacji wie mój TŻ, przyjaciele, część znajomych. Rodzice chyba wiedzą, nigdy nie pytali wprost, ja nie mówiłam wprost ale musieliby być ślepi ![]() Reszta rodziny nie wie bo i po co. Jeśli byłabym w długoletnim związku z kobietą a nie moim chłopakiem to ją a nie jego bym im przedstawiła. A tak to co się będę zwierzać co do moich miłosnych i seksualnych doświadczeń ![]() Ok, ad rem. Mam... miałam, czas przeszły jest tu jednak bardziej na miejscu. Tak więc miałam spore grono znajomych homo. Na początku było wszystko ok, czasem tylko jakieś docinki, uciszanie się wzajemne i pssssykania. Aż wyszło na jaw, że moi przyjaciele, geje, lesbijki uważają ludzi biseksualnych za takich, którym chodzi tylko o sex. Za szpanerów, który chcą poeksperymentować. Za ludzi niezdecydowanych. Zaczęłam uważniej słuchać, czytać, rozglądać się i... to jest powszechne! Nie burzyłabym się gdyby była to opinia hetero ale do cholery jasnej, jak może mówić coś takiego ktoś, kto sam ma problemy w tym kraju, kto jest w mniejszości, kto jest niezrozumiany przez większość?! Jak w Ameryce 'jestem dyskryminowany bo jestem murzynem ale meksy i żółtki to śmiecie'. Jest mi cholernie smutno z tego powodu. Hetero nie jestem, homo też nie. Fakt, jestem po środku. Ale czy to sprowadza mnie od razu do gorszej kategorii? Nie chodzi mi tylko o seks, byłam w 11miesięcznym związku z kobietą, po rozstaniu cierpiałam tak samo jak po rozstaniu z facetem, kochałam ją całym sercem, chciałam by była szczęśliwa, planowałam przyszłość... Czym to się różni od związku heteryka z dziewczyną czy geja z innym chłopakiem? Nie rozumiem. I czuję się coraz bardziej wyalienowana. I uważam, że literka B w skrócie to kpina ![]() Ja rozumiem, że inna orientacja jest teraz modna w niektórych kręgach. Wiem, że sporo dziewczyn na wyrost mówi o sobie 'jestem bi/les' bo chcą poeksperymentować, podniecić kolegów czy faceta obściskując się z inną laską na imprezie. Ale ładowanie wszystkich do jednego wora... ![]() Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2010-07-21 o 04:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
A jakby była hetero i miała problemy z facetem to byś chciała?
To jest taka sama dziewczyna jak inne. Ma związek z drugim człowiekiem, ma problemy w związku- tyle. Skąd Ci się wzięła ta niestabilność? Źle słyszałaś, mój związek był bardzo stabilny... Jak jej dziewczyna będzie zazdrosna to jej problem, a raczej ich. Jeśli pojawią się z jej strony jakieś oskarżenia to powiedz, że jesteś hetero, nie masz zamiaru eksperymentować i już. A jeśli męczy Cię ciągłe wysłuchiwanie o jej problemach to powiedz jej to. Tak samo jakbyś powiedziała innej dziewczynie, żeby przestała ciągle opowiadać o swoim facecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez melt_my_heart Czas edycji: 2010-08-12 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Ok, odswieze troche wątek.
Zgłasza się kolejna BI. ![]() No i napewno nie dla zabawy, jak tu widze, ze zostala poruszona dyskusja ze "bycie bi modne, dla podniecenia facetow bla bla bla" Zauwazylam takie cos, przez tą mode ludzie homo często nie biorą ludzi bi powaznie. Ja aktualnie jestem w związku z kobietą-lesbijką. Nigdy nie dostalam tyle uczucia od mężczyzny, to zupelnie cos innego ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
szłam ostatnio przez miasto z przyjaciółką za rękę i po drugiej stronie ulicy ludzie krzyczeli:
" o ! lesby idą ! " " lesby ! je**ć je w d**e " ![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
nie przejmuję się bo wiem, że nie warto.. mnie również baardzo dziwi ludzka głupota. nie rozumiem takiego zachowania.. nawet gdybyśmy były parą to co z tego?
ahh.. te małe miasta to są jednak zacofane ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Te duże miasta też często są zacofane - niestety
![]() A tak poza tym to zastanawia mnie skąd w ludziach przekonanie, że jak dwie dziewczyny trzymają się za ręce to na pewno są lesbijkami i są parą. Tak jakby nie lesbijki nie mogły się trzymać za ręce... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
hm.. to ja chyba też ograniczona jestem ... ;|
szkoda słów..
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kobietom jeżeli chodzi o tą sprawę jest łatwiej, zauważmy, że u nas na porządku dziennym jest np. pocałowanie koleżanki, przytulenie się do niej itd. Natomiast w przypadku chłopaków zachowujących się w podobny sposób, są etykietki 'pedał, gej' etc.
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
no tak, masz rację..
![]() w sumie chyba nigdy nie popatrzałam na to w ten sposób ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Ja chętnie popiszę, chociaż coś tu cichutko na tym forum ostatnio.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.