![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wiecej nie zniose.....
Cytat:
Wczesniej nie dawal mi zadnych powodow do podejrzen,odkad zobaczylam ta prezerwatywe zaczelam te podejrzenia miec,a to wiele zmienia ,pozatym jest tez kilka innych rzeczy.
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy ... ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Minął tydzień. Czy już przemyślałaś wszystko? Podjełaś jakąś decyzję? A może już coś zrobiłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I jak tam autorko wątku sprawy się mają??
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Witam,troche mnie tu nie bylo....
rozmawialismy kilkakrotnie i doszlismy do porozumienia,kazdy przemyslal swoje zachowanie ,wszystko zostalo wyjasnione .... teraz jest wporzadku ![]()
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale co... czyja ta gumka byla?
![]() |
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Jak to czyja? Brata, przecież ......
![]() Cytat:
A tak na poważnie. Mam nadzieję, że naprawdę przemyślałaś sobie swoje i jego zachowanie i że tym razem wiesz co robisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do reszty.. Tak, ja myślę, że powinnaś trochę zwolnić z facetami, aż zupełnie dojdziesz do siebie . Poza tym.. jeśli już jakiś Ci się spodoba, nie pakuj się od razu w związek, tylko patrz jaki on jest. I to nie chodzi o to, czy Cię adoruje, obsypuje kwiatami i prezencikami ( bo tacy są najgorsi ), tylko jaki jest w stosunku do innych ludzi. Czy zachowuje się grzecznie, kulturalnie, czy innych nie okłamuje.. To są rzeczy, na które się zwraca uwagę. A jeśli do tego jeszcze robi to co wcześniej zapisałam - to już w ogole bajka. ![]() Mnie zdradziło trzech facetów po kolei. Też myslałam że to jakiś wyjątkowy pech, fatum.. Aż nagle nie wiadomo skąd strafił się mój TŻcik. Ale minął prawie rok, zanim zostaliśmy parą. Przez ten czas go bacznie obserwowałam trzeźwym okiem. Efekt jest taki, że przez ponad dwa lata ani razu nie zawiodłam się na nim. Nawet w jakiejś błahostce. ![]() Daj sobie czas ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Nie doczytałam.. ![]() Skoro mówisz że sobie przemyslałś wszystko... Ok, nie moja sprawa. Tylko przemyśl też to co Ci napisałam.. ![]() Żeby później nie było, że nie radziłyśmy dobrze.. ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Aha, to musiało mi coś umknąc.
Może jestem zbyt podejrzliwa z natury, ale ja bym w to nie wierzyła że to brata.
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
[1=1c3a9668cb473eb00ec0f3d ce65be5361e74cda4_63d1c28 200398;19913630]Podobno właśnie takim facetom, którzy zostawiają swoje dziewczyny dla innych sie nie wierzy !
![]() [/QUOTE] ....moja kolezanka własnie taką sytacje miała i niestety psycholog ma racje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
[1=1c3a9668cb473eb00ec0f3d ce65be5361e74cda4_63d1c28 200398;19913630]Podobno właśnie takim facetom, którzy zostawiają swoje dziewczyny dla innych sie nie wierzy !
![]() \ To zależy. Jeśli facet zakończył poprzedni związek, bo zakochał się w innej przed związaniem się z nową miłością, był fair, nie grał na dwa fronty, to uczciwy facet, któremu raczej można ufać. Natomiast co innego, jak facet zdradzał swoją poprzednią partnerkę/partnerki. Wtedy jest duże prawdopodobieństwo, że zrobi to samo obecnej partnerce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to włąsnie jest nie fair..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Czasami tak się zdarza, że będąc w związku zakochuje się w kimś innym i wtedy należy uczciwie zakończyć poprzednią relację a dopiero potem układać sobie życie z nowym obiektem. W tym nie ma nic nie fair, wręcz przeciwnie. Nie fair jest spotykanie się nowym obiektem za plecami dotychczasowego partnera i przyprawianie mu rogów. Natomiast rozstanie z osobą, którą przestało się z jakiś powodów kochać jet jak najbardziej uczciwym wyjściem w ostatecznym rozrachunku wychodzi na dobre obu stronom, także porzuconemu partnerowi, bo bycie z kimś, kto już nas nie kocha, to strata czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.