Dziurkacze + art. dekoracyjne - akcja :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Papierowy zawrót głowy

Notka

Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-21, 09:37   #121
ADALIRA
Zadomowienie

Dot.: Dziurkacze + art. dekoracyjne - akcja :)

Mam już paczuszkę.
DZIĘKUJĘ

PS. Mam brzegowe kwiatki

Edytowane przez ADALIRA
Czas edycji: 2010-07-21 o 13:48
ADALIRA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 10:55   #122
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Cytat:
Napisane przez magcich Pokaż wiadomość
Kasiu ja znów dostałam nie swój dziurkacz... mam ten co ostatnio.
Madziu, już prawie na pewno wiem o co chodzi...

Nie ma co się kryć, prawie na 100% zawaliłam ja i to dość ostro... W myśl tego cytatu uważam, że wypada podjąć konsekwencje...

"Przyznanie się do błędu nie poniża, jest aktem odwagi; przeciwnie - postawa wykrętna jest przejawem tchórzostwa. Tadeusz Hipolit Czeżowski (1889-1981) "

Więc tak - pamiętacie wzorniki z białymi plamami (brakami)? Wówczas najpewniej tworząc taki wzornik pomyliłam numery dwóch nowych dziurkaczy - koronki i kwiatków. A potem zamieniłam - nadpisałam nowymi, już bez plamek, robionymi od nowa z oryginalnego wzornika. I stąd biedna Madzia dwa razy dostała te (jak mniemam) kwiatki i stąd też (jak dopytałam) Adalirka też znalazła w swojej przesyłce kwiatki zamiast zamówionej koronki. Bardzo ale to bardzo żałuję, że za pierwszym razem Madzi nie dopytałam co za wzór dostała tylko w ślepo jechałyśmy na numerkach. Nie byłoby teraz całej tej sprawy, która dużo będzie mnie kosztować - i wizerunku osoby godnej zaufania i też pojedzie mi po kieszeni ale wykręcać się nie mam zamiaru. Bardzo Was przepraszam za wszystkie błędy... Naprawdę jest mi przykro

Bardzo proszę o wiadomość, najlepiej maila osoby, które dostały nieszczęsne kwiatki zamiast koronki. Stanę na głowie, żeby ściągnąć Wam te koroneczki. Proszę też o informację kto ewentualnie mógłby przygarnąć kwiatowy dziurkacz brzegowy. Jeśli nie będziecie go/ich chciały, to trudno, ustalimy kwestię zwrotu, jeśli zatrzymacie, to będę Was po stopach całować

Raz jeszcze PRZEPRASZAM i czekam na wieści: carrot@przydasie.info

p.s. Dziękuję Adalirce za odgrywanie roli uspakajacza Polecam ją z czystym sumieniem

Edytowane przez carrot
Czas edycji: 2010-07-21 o 10:57
carrot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-22, 00:02   #123
marika05
Raczkowanie

ja też już mam.dzięki
marika05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-22, 21:59   #124
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Na małe pocieszenie za pozwoleniem Kasiuli chciałam Wam pokazać jak ślicznie wygląda ten dziurkacz użyty w pracy w/w Pani

I jak? Podoba Wam się? Kasiula mówi, że idealnie pasuje do falbanki, którą można zrobić zwykłymi dekoracyjnymi nożyczkami!
carrot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-23, 11:32   #125
ADALIRA
Zadomowienie

Piękna praca, dziurkacz pasuje idealnie ehh te kolorki.
Ja też poczyniłam już karteczki z tym dziurkaczem

ADALIRA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-23, 18:13   #126
patusan
Raczkowanie

Droga Kasiu,
baaaaardzo dziękuję za całą akcję. Podziwiam za odwagę i zaangażowanie. Dziękuję za wszystko. Paczuszka już u mnie. Dziękuję za miły dodatek.\

Pozdrawiam Patusan (czekam na następne akcje )
patusan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 14:22   #127
anna_viola
Przyczajenie

Witam,
rozumiem, ze akcja juz zakonczona bez szans na wznowienie ? Potrzebuje pilnie dziurkacz brzegowy - serduszka. za 2 tyg wesele, a mi zlamal sie dziurkacz i nie moge dokonczyc wizytowek wiele sklepow przeszukalam i nigdzie nie ma takiego... Prosze o szybka odpowiedz. Dziekuje i pozdrawiam forumowiczow.
anna_viola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-27, 14:17   #128
asia3city
Rozeznanie

Jest, jest, jest - odebrałam właśnie z poczty moją ogromna paczkę
Carrot przeogromne dzięki, za zaangażowanie, przeprowadzenie, rozliczanie i przesłanie wszystkiego pomimo trudności z hurtownią i domówieniami. Na dodatek jeszcze z prezencikiem - bardzo dziękuję.
Jeśli chodzi o brzegowy to wystawiam stopy wirtualnie do całowania, a przy okazji proszę jeszcze o koronkę, chyba że jeszcze coś będziesz miała innego to dokoptujemy ją do innych bajerków.
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość.

A w biedronkach jeszcze są stemple z akcji "szkoła 1" superowe i tanie- polecam 8,99 komplecik15 szt z 4 tuszami- 6 wzorów do wyboru

Zapraszam też na blogi
Papierowe wariacje Asiola
Digi-Asia
Nalewki domowe
asia3city jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości