![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziurkacze + art. dekoracyjne - akcja :)
Mam już paczuszkę.
DZIĘKUJĘ ![]() PS. Mam brzegowe kwiatki
Edytowane przez ADALIRA Czas edycji: 2010-07-21 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Madziu, już prawie na pewno wiem o co chodzi...
Nie ma co się kryć, prawie na 100% zawaliłam ja i to dość ostro... W myśl tego cytatu uważam, że wypada podjąć konsekwencje... "Przyznanie się do błędu nie poniża, jest aktem odwagi; przeciwnie - postawa wykrętna jest przejawem tchórzostwa. Tadeusz Hipolit Czeżowski (1889-1981) " Więc tak - pamiętacie wzorniki z białymi plamami (brakami)? Wówczas najpewniej tworząc taki wzornik pomyliłam numery dwóch nowych dziurkaczy - koronki i kwiatków. A potem zamieniłam - nadpisałam nowymi, już bez plamek, robionymi od nowa z oryginalnego wzornika. I stąd biedna Madzia dwa razy dostała te (jak mniemam) kwiatki i stąd też (jak dopytałam) Adalirka też znalazła w swojej przesyłce kwiatki zamiast zamówionej koronki. Bardzo ale to bardzo żałuję, że za pierwszym razem Madzi nie dopytałam co za wzór dostała tylko w ślepo jechałyśmy na numerkach. Nie byłoby teraz całej tej sprawy, która dużo będzie mnie kosztować - i wizerunku osoby godnej zaufania i też pojedzie mi po kieszeni ale wykręcać się nie mam zamiaru. Bardzo Was przepraszam za wszystkie błędy... Naprawdę jest mi przykro ![]() Bardzo proszę o wiadomość, najlepiej maila osoby, które dostały nieszczęsne kwiatki zamiast koronki. Stanę na głowie, żeby ściągnąć Wam te koroneczki. Proszę też o informację kto ewentualnie mógłby przygarnąć kwiatowy dziurkacz brzegowy. Jeśli nie będziecie go/ich chciały, to trudno, ustalimy kwestię zwrotu, jeśli zatrzymacie, to będę Was po stopach całować ![]() Raz jeszcze PRZEPRASZAM i czekam na wieści: carrot@przydasie.info p.s. Dziękuję Adalirce za odgrywanie roli uspakajacza ![]() ![]() Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-07-21 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
ja też już mam.dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Na małe pocieszenie za pozwoleniem Kasiuli chciałam Wam pokazać jak ślicznie wygląda ten dziurkacz użyty w pracy w/w Pani
![]() ![]() I jak? Podoba Wam się? Kasiula mówi, że idealnie pasuje do falbanki, którą można zrobić zwykłymi dekoracyjnymi nożyczkami! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Piękna praca, dziurkacz pasuje idealnie ehh te kolorki.
Ja też poczyniłam już karteczki z tym dziurkaczem ![]()
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Droga Kasiu,
baaaaardzo dziękuję za całą akcję. Podziwiam za odwagę i zaangażowanie. Dziękuję za wszystko. Paczuszka już u mnie. Dziękuję za miły dodatek.\ Pozdrawiam Patusan (czekam na następne akcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Witam,
rozumiem, ze akcja juz zakonczona bez szans na wznowienie ? Potrzebuje pilnie dziurkacz brzegowy - serduszka. za 2 tyg wesele, a mi zlamal sie dziurkacz i nie moge dokonczyc wizytowek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Jest, jest, jest - odebrałam właśnie z poczty moją ogromna paczkę
Carrot przeogromne dzięki, za zaangażowanie, przeprowadzenie, rozliczanie i przesłanie wszystkiego pomimo trudności z hurtownią i domówieniami. Na dodatek jeszcze z prezencikiem - bardzo dziękuję. Jeśli chodzi o brzegowy to wystawiam stopy ![]() Pozdrawiam i polecam się na przyszłość. A w biedronkach jeszcze są stemple z akcji "szkoła 1" superowe i tanie- polecam 8,99 komplecik15 szt z 4 tuszami- 6 wzorów do wyboru
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.