![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy wesołych au pair'ek!
Cytat:
![]() z naciskiem na smell....i treat our women Cytat:
:P lol nie uwazasz ze musi byc cos z facetem nie tak, jak zaklada sobie profil na jakims portalu społecznosciowym czy randkowym i ...szuka kobiety?? hmm nie umie jej znalesc w realu?? aaa Ruciak, ale rozwazasz tak na powaznie spotkanie z ktoryms z nich?? Czy tylko niezobowiązujące pisanie?? bo wiesz, jesli baaardzo sie interesujesz tematem ![]()
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2010-05-18 o 21:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
jak to Kacha, opowiedz
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Roux- gdzie?! u mnie nikt nie mieszka ![]() tak, rozwazam. tylko musze schudnac do czasu spotkania ![]() nie, nie wstawil na portalu. na portalu ma malutkie, wyslal mi sporo zdjec na maila, bo poprosilam ![]() nie jest z nimi nie tak, bo np. ten jest w Iraku. Jedyna jego rozrywka to net. A ja jestem zauroczona zolnierzami, ich postawami. Well i would say black american guys do we let u know that you are looking good, smelling good , what we love about you ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-05-18 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni wlasnie lubują się w kobiecych kształtach. kobieta musi miec czym oddychac i najlepiej gdyby miala mooocnooo zaokrąglone biodra i tyłek. dla nich to symbol płodnosci i kobiecosci, to tez dobry materiał na zone i matke. a co do pogrubionego....to tylko na poczatku. pozniej i tak ...kazdy facet to świnia ![]() ![]() lol
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Czyli to prawda, że czarnoskórzy pachną inaczej?
![]() Myślałam że to takie o gadanie ![]()
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak normalnie tego nie czuc, ale jak powąchasz skóre, lub jak sie pocą to jest to taki specyficzny zapach. lol ja nawet sie kiedys pytałam ex'a co za kremu uzywa, czy balsamu czy czegos, ze zawsze tak fajnie pachnie. ![]() nie jest to nieprzyjemny zapach, taki raczej hmm...delikatny i slodkawy. sama nie wiem jak to opisac. zapomniałam juz zreszta. lol.
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
roux genialne podsumowanie :brawo:
![]() ![]() ![]() mam nadzieje,ze to nie jest dyskryminowanie, ale sadze,ze czulabym sie cudnie z ciemnoskorym mezczyzna. sam on napisal,ze jednak sie roznia. chyba to zmusi mnie do wstapienia do amerykanskiej armii za rok ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- serio inaczej pachna? ; o ja cie. moglam powachac Andrew ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że kiedyś będę miała okazję się sztachnąć porządnie
![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
co to znaczy sztachnac?
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ale dziewczyny,szczerze, co myslicie? mozliwe jest spotkanie przy takiej internetowej znajomosci? moj brat poznal dziewczyne na czacie i bierze slub w tym roku, ale mi sie jakos wierzyc nie chce,ze takie szczescie mnie spotka ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ja swojego exa poznałam przypadkiem w necie
![]() ![]() Najlepiej to ja na tym nie wyszłam... już nigdy więcej takich znajomości ![]()
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
po pierwsze nie mysl o swojej wadze, na pewno jestes piekna dziewczyna, tylko tego nie wiesz i nie doceniasz
![]() Ojjj ja mialam z jednym czarnym facetem fajne fluidy na koloniach w Paryzu x lat temu, byl naszym kucharzem i calowal mnie po rekach, tylko mnie aaaaaaaaaaa i byl taki slodki ![]() ![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o internetowe znajomosci to okej, sprawdzaja sie, ale nei przeciagaj momentu spotkania w nieskonczonosc, bo potem sie pogubisz, zakochasz, a spotkanie nie wyjdzie, a Ty bedziesz miala nadzieje na cos wiecej i tak bedziesz czekac na ksiecia do usranej smierci ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-05-18 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Laski pobudka!
Potrzebuję wsparcia w passato prossimo ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
to jakas nazwa makaronu?
![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
elskede- posikalam sie ze smiechu
![]() to cos jak past simple ? ![]() passato ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
![]() Blisko ... ![]() Jutro mam kolokwium z czasu przeszłego.. (włoski). Masakra ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
normalnie kocham was dziewczyny, takiee słodkiee te wasze rozmowyy
![]() no ja mam niby do tych murzynów jechać, hostka ma mnóstwo znajomych - właściwie sami czarni, i nie powiem że nie ale na fotkach wypatrzyłam sobie jakiegoś fajnego rastamana ![]() ale chyba nie jade do niej, ahh sama już nic nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
kasienka przesylam pozytywne fluidy
![]() ja zaraz kompa wylaczam, bo zaraz mi brzuch lapek wypali, taki nagrzany ![]() martynoszka - ale to ma sie okazac czy jedziesz czy nie, czy jak? ![]() ruciak - ano bylo sie mlodym i glupim ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
haha no ja przeciwko znajomosci przez internet nie mam ...
Bo bywaja lamuny ktorzy naprawde nie potrafia zagadac do dziewczyny ( poza tym , wyobras sobie chlopaka ktory naprawde zle wyglada? pogadalabys z nim? ) ale bywaja tez np jak ruciak napisala zolnierze na misji ktorych internet jest tylko jedyna rozrywka albo obcokraqjowcy w obcym kraju ktorzy nie maja jeszcze żadnych znajomych :P haa co do moich zareczyn ![]() ![]() ![]() bo moje kochanie mialo dostac dzis staly pobyt tutaj zeby go nie deprotrowali ale nie dostal. jesli nie zalatwimy tego do czwartku to wezmiemy slub w polsce zeby mogl tutaj zostac ze mna w europie. wiem ze to wszytsko popsulo jego plany bo wiem ze planowal oswidczyc mi sie w australi bo w grudniu lecimy ale mozemy tak wziasc drugi slub ![]() Edytowane przez adka0401 Czas edycji: 2010-05-18 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
to ja tez dolaczam sie do gratulacji
![]() ![]() Dobra uciekam spać Dziewczęta ![]()
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Ej kaj jest ten cały klub ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
Paradiso łatwo mówić nie poddawaj się ale jak ja widzę że za cholerę mi to nie idzie... Nie interesuje mnie inny kierunek poszłam na ten bo lubię po angielsku gadać i chciałam płynnie rozmawiać... A nie że nauczycielem chce być. Inny mnie nie interesuje kierunek i nie chce kończyć studiów z czegoś co mnie nie interesuje. Co będę robić? Nie wiem. Najpierw muszę przeżyć jak rodzice mnie zabija. Na kampanię wrześniową przyjadę i będę się starała zdać i praktyki zrobię we wrześniu. A jak się nie uda.. Najbardziej to chciałabym zrobić to co chciałam od razu czyli zostać się w Londynie i pracować tam zrobił Toefla i iść tam na studia czy coś.. Ale weź przetłumacz rodzicom... Nie da się.
![]() adka no wyszło w sumie tak szybko ale co tam ![]() ![]() ![]() co do znajomości ja exa poznałam na necie.. Debili i tam i na żywo można spotkać dla mnie to nic dziwnego poznawać ludzi przez net... Pete'ya też poznałam przez fb xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Adus, gratulacje.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
elskede- ja pamietam tylko jednego faceta w Paryzu na ulicy. matko, jak on szedl.
w ogole nie moj typ, ale kazda kobieta sie patrzyla na niego. tak chodzil pewny siebie i wyprostowany ![]() ![]() Ja to sobie pisze z zolnierzami, tylko wiecie - najgorzej jak sie trafi,ze sie pisze ze wspolokatorami albo kumplami z tego samego batalionu ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- cu.Kinia- od razu opowiadaj jak wrocisz!
![]() |
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
Ada a rodzice jak zareagowali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
no to i ja się do gratulacji przyłączam
![]() widzicie,warto być au pair ![]() co do ciemnoskórych, to błagam nie linczujcie,ale nie podzielam Waszej fascynacji (rudych i blondynów wolę ![]() w każdym razie, że inaczej pachną-to fakt. moja debilna nauczycielka z gim.nawet posunęła się do stwierdzenia, że śmierdzą. i jak taki ktoś ma młodzież do dorosłego życia przygotowywać ![]() szkoda słów... a ja swojego ostatniego ex też na necie poznałam ![]() i to gdzie? w Anonsach ![]() jak jeszcze miałam ambitny plan, żeby maturę rozszerzoną pisać i korepetytora szukałam. Kto wie,gdybym rozejrzała się wtedy za korepetytorką, pewnie moje plany byłyby możliwe do realizacji:P wczoraj byłyśmy z kumpelą na "Back-Up Plan",sikałam jak to mówi Ruciak,sikałam momentami ![]() w ogóle mamy ambitny plan do Paryża się na weekend wybrać, ale to wszystko od finansów zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
powiedziala,ze smierdza?;o
co za czlowiek ![]() o wlasnie, jak sie skonczyl ten film? ![]() Od momentu , gdy rzucila go na tym targu jak rozmawiali z jego byla dziewczyna, a on powiedzial, ze to nie jego dziecko? Kurcze, szukaj tych srodkow do Paryza ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
dzieci, bo to bliźniaczki się potem okazały
![]() a wrócili do siebie w dniu ślubu jej babciu, na weselu wody jej odeszły. mimo to pojechała do niego na targ i tak ochh... ![]() a zdecydowała się dlatego, że po cichaczu wykombinował bardziej obrotny wózeczek dla dzieciaczków i tego feralnego dnia rano,akurat go przysłali. och jaka była wzruszona ![]() a co do Paryża, to bilet od nas z Bekonu w obie str.kosztuje 139Ł. nie tak dużo... co więcej tej mojej Andree hostki facet ma apartament w samym centrum miasta ![]() chociaż nie chce mi się wierzyć, że powierzyłby nam klucze. Musimy jakoś delikatnie zagaić;p och jak byłoby pięknie ![]() Edytowane przez pannawtrampkach11 Czas edycji: 2010-05-19 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
ano tak, ten wozek
![]() ![]() apartament w centrum Paryza? ![]() ![]() czemu ludzie maja tak fajnie chyba bede musiala znalezc dobrze platna prace. ![]() Well i have like 2 months left and i will go back to the states and continue my military career. Wanta come? d.pa d.pa d.pa myslalam,ze moze go odesla z powrotem do Europy. duuuuuuuuu.pa ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- ![]() to nic. powiesze sobie jego zdjecie bez koszulki nad lozkiem ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
dzieki laski
![]() nasi rodzice powiedzieli jakies takie tylko "ok" bo chyba do konca nie uwierzyli ":P co do murzynow , moja siostra ma bejbi z murzynkiem, taaaaki slodziudki jest ![]() Edytowane przez adka0401 Czas edycji: 2010-05-19 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.