![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: robię..............
Ty, Ty... jakbyś nie powiedziała to bym pewna była że kurs masz
![]() ![]() oj przydadzą się-i nie dziękuję ![]() a widzisz, stylistka z Ciebie będzie dobra;p cicho, ale mi się tak nieraz zapomni spryskać ;p ale teraz od jakiegoś czasu staram się nie zapominać;p a Ty kobito tylko ćwicz bo nam tu wielki talent rośnie-tylko chcieć trzeba a jakoś to pójdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() psssssyt nasza słodka forumowa tajemnica ![]() no dobra ..................... koniec offtopów czas na mojego ostatniego muszkietera dopatrzeć się można wielu błędów - wszystkie je widzę (ciekawe czy wy też ![]() to co na fotce żółtego widać -koło bocznych wałów, to oliwka, która się odbija od takiego dziwnego mięska - którego ja nie ruszam(w rzeczywistości bez oliwki ma ono normalny cielisty kolor- na dużej fotce dziwnie się to uwidoczniło, zbliżenie jak to wygląda dokładnie - fotka nr 2)............ co wy robicie w podobnych przypadkach???????? ps. a swoją drogą to dopiero jak zaczęłam robić fotki, zaczęłam zastanawiać się bardziej nad budową ludzkich pazurów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
dobra, to ja już się zamykam
![]() ale co Ty od nich chcesz? ja nic żółtego nie widzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
się całkiem nie zamykaj, bo mi nudno będzie............
![]() ![]() skoro tak wyszło na zdjęciu, to pewnie tak też było i w rzeczywistości (sprawdzę przy okazji najbliższych ploteczek) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Ta fotka trochę bardziej pokazuje zdobienie, które jest genialne! niż budowę pazurka.
Ale podobają mnie się ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
śliczne
![]()
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
ja tam nigdy się nie będę gniewać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Po dupsku dostaniesz jeszcze raz jak wkleisz tu frencha z za bardzo wyciągniętym łozyskiem i za płytkim smajlem!! Jak wyciągasz płytko coverem to obowiązkowo musisz miec głębokiego smajla. Inaczej d**y nie urywa
![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
mag, blue, charolcia dziękuję, dziękuję, dziękuję (muszę iść na kurs fotograficzny
![]() byli tobie też dziękuję .............. ![]() ![]() ![]() ![]() ukarałam się już sama................a ty ![]() ![]() ![]() ![]() ( ten i tak był dłuższy niż poprzedni, a wszystko dlatego, że moje babeczki widzą takie u mnie i jak chcę coś zmienić to wrzeszczą , że ja mam inaczej.................. .... ![]() ![]() zamiast cieszyć się z wolnej soboty................. to ja głupia wzięłam się za sprzątanie i przy odkurzaniu byłam zmuszona patrzeć na te poprzednie pazury u stóp.............. no i ................. sobota minęła............. ale przynajmniej pożytek taki , że w wolnej chwili poprawiłam stopy stwierdzam co następuje: never again!!!!!!!!!! - toć to prawie jak joga ![]() pierwszy i ostatni raz przedłużyłam sobie 8 nożnych pazurów z marnym skutkiem ostatecznie ![]() Edytowane przez frauhelga Czas edycji: 2010-06-13 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Ogłaszam zrzutę na okulary dla hmm.
Albo nie... od razu na psychiatrę :P Py.Sy. Joga dobra rzecz ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
jA SIĘ dorzucę na te okulary, bo pazurki są extra!
![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
łooo... super;p to ja też się dołożę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Ale co, ze niewygodnie? Ja tez nie lubie sobie z tego wzgledu robic
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
dlatego ja się ograniczam do stylizacji na swoich stopach:
silikon, kolorówka, silikon ![]() ![]() a stopki bardzo ładne ![]()
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
nie no pełen relaks
![]() ![]() toć tu nie ma co stepować, jakieś 50 kropek, 5 zygzaków, kilka kresek i wsio, całość bazgrania to 10 min roboty ![]() Cytat:
![]() ![]() ps. sknerusy, że niby okulary tańsze ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-06-13 o 00:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Ordnung muss sein!
|
to nam sie dzioucha rozszalala tworczo,ho ho!
laska-okulary nosic,i wszystko bedzie lepiej wygoadac-moze ci sie faktycznie wzrok rozmazuje? ha ha ha a co do tych frenczykow,to pociagnij boczki usmiechu bardziej w gore i bedzie SZEEEEEEKSZIIIIII! ![]() aaaa,i wez ty Piekna zrob no zdjecie stop bez tego ustrojstwa miedzy palcami,bo kfiotka nie idzie dojrzec ![]()
[SIGPIC]https://wizaz.pl/forum/signaturepics/sigpic65015_1.gif[/SIGPIC] Edytowane przez frauhelga Czas edycji: 2010-06-13 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
stópki sa piekne! nie wiem o co Ci chodzi
![]()
![]() |
#138 | |||
Raczkowanie
|
zanecia stópki żałosne, a to jak je robiłam jeszcze bardziej - teraz śmieć mi się chce jak pomyślę o kombinowaniu z szablonami (te duże co mam nijak nie mieściły się między paluchami to sobie wycięłam własnego pomysłu
![]() Cytat:
![]() widzę że ty też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps. dzięki za poprawki w wątku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
stópki mi sie podobaja
![]() duzo duzo lepsze nic przed stylizacja ![]() A malowanki supeeerrrr... W takim razie to i ja zrzucam sie na okulary dla CIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
leo bez stylizacji to tragedia dlatego ja zawsze grzecznie z lakierkami na nóżkach śmigam i chyba do tego wrócę
bóg mi świadkiem , że tego nie chciałam .................... zmuszono mnie do umieszczenia tych bazgrół ![]() ![]() ![]() ![]() ps. informacja dla zbierających na okulary: lewe oko -0,75 prawe -0,5 Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-06-13 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
o kurka blada jakie ladne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Stopki wow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
justi dziękuję choć mi się nie podobają
tasia kurcze ale mi pytanie walnęłaś........... ![]() wiesz co ..........o tipsach do pazurów u stóp słyszałam, ale mi nie po drodze było chodzić z plastikami na nogach ![]() zrobiłam na formie ![]() mi też się nie mieściły, ale że robiłam sama sobie i nie wiem nic o specjalnych formach do stopowych pazurków (może dziewczyny coś wiedzą i się wypowiedzą), to mogłam se zaszaleć i zrobiłam z jednego szablonu 5 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
oki doki to zdradz mi jakiej firmy form uzywasz, bo ja mam wiekszosc od Doberka (nie moge narzekac Summerki sa rewelka) ale nie cha, nie moge ich zamiescic przy ogryzkach na stopach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
chwilowo miałam tylko takie ale nie od doberka (foto) lepsiejsze mi się skończyły (a że klej miały do kitu - grrrrrrrrrr -pieniądze wyrzucone w błoto
![]() ![]() ps. o formy to ty pytaj fachowców a nie mnie........... jeszcze ci jakieś g****o polecę i dopiero będzie chryja ![]() hej dziewczyny jakie formy polecacie??????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Boskie stópki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
ja polecam platinum z NSI :P ale sa drogie za 300szt 70zł, ale sa rewelka, super klej i doslownie sie same sakladaja;p zlote szerokie tez są dobre
![]()
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Śliczne te pazuraski
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1276292617 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1275646231 a wzorki bardzo ciekawe ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1276110885
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam identiko od Doberka, ale je wyrzucilam bo do D byly ten klej to porazka, ale summerki i Goldy super. Narazie jestem na etapie eksperymentow form, wiec jak wyprobuje wszystkie z DR przerobie inne, w tym polecane przez Zann NSI ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
różowe z PB polecam. mój faworyt to zwykłych pazurków salonowych
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.