Czy to normalne u faceta? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 00:04   #121
Feariel
Raczkowanie

Dot.: Czy to normalne u faceta?

Też tak myśle...ale ja cholera chciałabym chociaz wiedzieć o co chodzi..bo zostałam zostawiona z..no właśnie z jakiego powodu? Za długo się zastanawiałam??Nie wiem..to mnie tylko gryzie...to że okazał się tchórzem i to że nie wyjaśnił mi powodu zerwania....

A płacz..teraz juz tylko za psiakiem...najtrudniejsza decyzja w moim życiu...decyzja o jej eutanazji..nie potrafiłam podpisać tych papierów...byłam tam sama...nie miałam się nawet komu wypłakać...zasmarkałam fartuch pani weterynarz
Feariel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 07:46   #122
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Feariel Pokaż wiadomość
Też tak myśle...ale ja cholera chciałabym chociaz wiedzieć o co chodzi..bo zostałam zostawiona z..no właśnie z jakiego powodu? Za długo się zastanawiałam??Nie wiem..to mnie tylko gryzie...to że okazał się tchórzem i to że nie wyjaśnił mi powodu zerwania....

A płacz..teraz juz tylko za psiakiem...najtrudniejsza decyzja w moim życiu...decyzja o jej eutanazji..nie potrafiłam podpisać tych papierów...byłam tam sama...nie miałam się nawet komu wypłakać...zasmarkałam fartuch pani weterynarz
Feariel, jedyna prawdziwa tragedia, jaka się wydarzyła, to Twój ukochany psiak - Twój prawdziwy przyjaciel musiał odejść. To, że ten gość się od Ciebie odwalił, to najlepsze co mogło Cię spotkać. Byłaś o krok od zrobienia czegoś, co zaważyło by na Twoim patrzeniu na związki z facetami, na Twojej psychice, seksualności. I widzisz teraz w imię czego i kogo? W imię kogoś, kto Cię kopnął w tyłek, bo nie chciałaś się zabawiać tak, jak mu się chciało i podobało. Podejrzewam, że miał już nagranego jakiegoś napalonego kolegę, pewnie już dzielili skórę na niedźwiedziu, jak to się będą z Tobą super zabawiać, boś taka naiwna.

Moim zdaniem to jest taki typ - będzie Ci wmawiać, że Ty sama tego chcesz, że to dla Twojego dobra, przyjemności, bądź otwarta, nie zamykaj się na nowe doznania ble ble ble. A to tak naprawdę chodzi o niego - jego przyjemność, jego "ciekawe" doznania. Pewnie nieraz się już tak zabawiał. Piszę to, bo poznałam nieco takich gości i w pewnym momencie zaczęłam omijać szerokim łukiem. Wszyscy niby uroczy, inteligentni, wrażliwi pod pewnymi względami, jak to oni chcą zrobić kobiecie dobrze... Ale tak naprawdę to śliscy jak cholera i na dłuższą metę niszczący wszystko, czego się dotkną - łącznie ze swoimi związkami, kobietami.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 09:13   #123
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
To, że ten gość się od Ciebie odwalił, to najlepsze co mogło Cię spotkać.

coś niedobrego musi się skończyć, żeby mogło zacząć się COŚ -coś wielkiego, prawdziwego, ważnego.

Nie żałuj, nie zadręczaj się myślami, nie doszukuj winy w sobie, ani przyczyny rozstania po swojej stronie. Zrozum-to on jest jednym wielkim chodzącym problemem, nie Ty.
Pie****ny hedonista, egoista, wieczny chłopczyk, który po prostu bawi się w życie, a nie żyje na serio.
Jeszcze wyjrzy dla Ciebie słońce
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 10:32   #124
maria972
BAN stały

może się bał?
maria972 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 11:37   #125
Feariel
Raczkowanie

Dzięki dziewczynki, ale ja powoli zaczynam się bać jakichkolwiek związków...zawsze trafiam na tych co nie trzeba może mam jakiś feler fabryczny czy coś
Stary 2010-06-08, 12:01   #126
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczynki, ale ja powoli zaczynam się bać jakichkolwiek związków...zawsze trafiam na tych co nie trzeba może mam jakiś feler fabryczny czy coś
moze nie chodzi tu o fabryczny feler, tylko o powielanie jakichś błędów...może bagatelizowanie jakichś sygnałów ostrzegawczych, a może nie wiesz sama czego dokładnie oczekujesz od faceta i od związku. A może jesteś za "miękka" i dlatego takie buce lgną do Ciebie jak miś do miodu.
Stary 2010-06-08, 12:12   #127
Feariel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość
moze nie chodzi tu o fabryczny feler, tylko o powielanie jakichś błędów...może bagatelizowanie jakichś sygnałów ostrzegawczych, a może nie wiesz sama czego dokładnie oczekujesz od faceta i od związku. A może jesteś za "miękka" i dlatego takie buce lgną do Ciebie jak miś do miodu.
Powiem szczerze że z tym bym się zgodziła..może faktiko jestem trochę za miękka i za często mrużę na coś oko
Stary 2010-06-08, 12:33   #128
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem szczerze że z tym bym się zgodziła..może faktiko jestem trochę za miękka i za często mrużę na coś oko
A zatem, zamiast się wpędzać w doły, wyciagnij wnioski ze swoich doświadczeń. Zadanie na dziś dla Ciebie to konstruktywna autoanaliza, a nie dołująca samokrytyka. Wszystko się dzieje po coś. Te nieudane związki wydarzyły sie po to, byś mogła się rozwinąć, dojrzeć i nauczyć się wyczuwać "zatruty miodek" na kilometr. Tak na to spójrz.
I myślę, że dobrze by Ci zrobiły małe wakacje od facetów. Ciesz się wolnością, życiem i wszystkim co masz, kim jesteś
Nie wszystko jest do bani, choć rozumiem, że teraz widzisz w czarnych barwach.
Ale spoko, już za jakiś czas optyka Ci się zmieni
Stary 2010-06-08, 13:09   #129
Feariel
Raczkowanie

To może za kilka dni..najpierw chce się pozbierać po stracie wieloletniej wiernej przyjaciółki.Bo szczerze to to boli okropnie bardziej niż strata takiego dupka
Od rana chodzę i ryczę jak dziecko
Stary 2010-06-08, 14:01   #130
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
To może za kilka dni..najpierw chce się pozbierać po stracie wieloletniej wiernej przyjaciółki.Bo szczerze to to boli okropnie bardziej niż strata takiego dupka
Od rana chodzę i ryczę jak dziecko
bardzo Ci współczuję ....ale pomyśl, Mordeczka przynajmniej już nie cierpi..

wypłacz się, musisz to jakoś przetrwać

wiem, pewnie nawet o tym nie myślisz, ale... jest tyle psiaków, które najbardziej pragną tego, by mieć swoją panią i móc ją obdarzyć swoją przyjaźnią...
Stary 2010-06-08, 14:14   #131
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Możliwe, że w tym tkwi problem. Bo twarda, pewna siebie dziewczyna by nawet przez 5 minut nie rozważała tego typu propozycji, jaką Ci on złożył, skoro nigdy jej do czegoś takiego nie ciągnęło, chciała tworzyć związek 1 + 1. Masz prawo wymagać w związku, a nie tylko dawać, dawać, dawać.

Ps. Feariel - dzięki nieudanemu związkowi z naprawdę ogromnym dup.kiem poznałam mojego TŻ (oczywiście to był łańcuch zdarzeń, ale dosyć konkretny) - nic w przyrodzie nie ginie, podejdź do sprawy filozoficznie.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2010-06-08 o 14:19
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 08:44   #132
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
to już pora to zmienić..... bo kto ma miękkie serce musi miec twarda d....
trochę nad soba popracuj a na pewno zobaczysz pozytywne efekty zmian .....
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-08, 13:35   #133
Feariel
Raczkowanie

Witam Was dziewczyny.Oto jak dalej potoczyła się ta historia.
Od smsa o twórczej treści nie było odzewu przez kilka dni.Ja wtedy skrzętnie pakowałam jego ciuchy i bibeloty z mojego mieszkania.Miałam zamiar zawieść to jego rodzicom z życzeniami ekscytującego dalszego życia.Co wieczór buczałam nad lampką wina zastanawiając się gdzie ja popełniam błąd jak poznaje faceta.Najchętniej wyrwałabym sobie serce i cisnęła nim o ścianę.W między czasie zostałam prezenterka internetowego radia.Zajmowałam sobie wieczory czytając miłosne pozdrowienia i puszczając spokojna muzykę.Kilka dni temu jednego z odprężających wieczorów otworzyłam konsole pozdrowień.
"Wybacz mi Skarbie za to co zrobiłem i powiedziałem.Pozwól mi wrócić.Twój S."
Odstawiłam kieliszek weszłam na antenę i zaczęłam prowadzić psychologiczny wywód na temat wybaczania i zachowania facetów.Głos lekko się mi łamał ale dzielnie brnęłam odpowiadając na pytania słuchaczy.Na zakończenie rzuciłam tylko : A Twoje rzeczy Skarbie czekają pod drzwiami.
Dzięki radiu poznałam parę osób które były dla mnie wsparciem.Trzymaliśmy się w kupie mimo że dzieliło nas pare kilometrów to utrzymywaliśmy jakies kontakty nigdy się nie widząc.Z jednym z prezenterów zawiązałam nić sympatii, dzwonił kiedy miał problem, kiedy chciał pogadać lub jak po prostu się stęsknił.Tego wieczoru po godzinie usłyszałam dzwonek do drzwi.Myślałam że to S. więc podeszłam do lustra poprawiłam się by wyglądać olśniewająco i otworzyłam drzwi widząc za nimi obcego faceta z butelka wina.Zdębiałam i już chciałam zamknąć drzwi kiedy się odezwał.Myślałam, że upuszczę trzymany w dłoni kieliszek.Był to prezenter z naszego radia.Znalazł mnie po nazwisku a sąsiadki bywają pomocne.Wtedy zauważyłam machająca do mnie starszą panią z mieszkania obok.Zaprosiłam go do środka no przecież nie będę trzymała faceta na progu.Powiedział, że słyszał w moim głosie coś niepokojącego i postanowił mnie odwiedzić bo kiedyś w końcu trzeba a wydaje mu się, że potrzebuje teraz wsparcia.Powiedziałam mu o całym zajściu z konsola pozdrowień, wyjaśniłam co i jak.Przeprosiłam go bo przywitałam go w szlafroczku tylko i wypadałoby się ubrać.I wtedy bach kolejny dzwonek do drzwi.Otwieram, a za nimi stoi S.Skruszony, wyglądał jak pies z podkulonym ogonem.Zaczął się tłumaczyć że nie wiedział co w niego wstąpiło, że nie chciał tego tak rozegrać ale że chyba nie pasujemy do siebie,że mu zalezy..możemy spróbowac ale on nie obiecuje czy coś z tego wyjdzie.Stałam oparta o framugę słuchając jego paplaniny.Po rozstaniu rozpaczałam okropnie, w sumie byliśmy ze sobą krótko ale ja się zaangażowałam.Kolejna była fala złości objawiająca się spakowaniem jego rzeczy, w końcu faza filozofii i obojętności by w końcu pogodzić się z tym, że znów zostałam sama.I masz stoi Ci tu taki i gada od rzeczy w mieszkaniu czeka przystojniak którego widzisz po raz pierwszy a przejechał 100 km bo Ci się głos na antenie załamał.I wtedy M. wyszedł z salonu i stanął za mną.Zauważyłam to po tym że S. zamilkł.Wszystko wyglądałoby inaczej gdyby nie to że ja stałam w szlafroku a M. poluzował krawat i rozpiął górne guziki koszuli.Fer załapała konsternacje zastanawiając się do czego to ma prowadzić.M podszedł kładąc mi dłonie na ramionach i ściskając je lekko.Ja podłapałam o co chodzi, uśmiechnęłam się lekko opierając się o niego plecami.
-S. poznaj M.
S. lekko się zmieszał, wszedł zabrał swoje dwie walizki i wyszedł bez słowa.Później dowiedziałam się, że mnie zdradzał i mu nie wyszło dlatego przypomniał sobie o mnie po miesiącu.Zabolało.
Co do M. kiedy S wypadł z mieszkania jak burza, roześmialiśmy się oboje a on o dziwo przytulił mnie mocno i powiedział słowa które sprawiły że się rozpłakałam:
"Znamy się krótko...ale gdyby to było możliwe, oddałbym Ci całe swoje szczęście bo jesteś cudowną dziewczyną i Ty bardziej na nie zasługujesz."
Cóż...oczywiście ja mając feler fabryczny musiałam wszystko zepsuć...powiedział mi, że jestem cudowna partią na...przyjaciółkę o.O jak zwykle...na co ja lekko się obruszyłam i walnęłam niepotrzebną mowę trawę kończąc ją melodramatycznie płaczem.Trochę go spłoszyłam, ale sam wiedział na co się pisze ładując się do mieszkania kobiecie po rozstaniu z zachwianiami nastrojów.
A ja przynajmniej przekonałam się jaki S. jest naprawdę i jestem sobie szczęśliwie sama....
zobaczymy czy to wszystko skończy się happy endem...

Stary 2010-07-08, 13:48   #134
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was dziewczyny.Oto jak dalej potoczyła się ta historia.
Od smsa o twórczej treści nie było odzewu przez kilka dni.Ja wtedy skrzętnie pakowałam jego ciuchy i bibeloty z mojego mieszkania.Miałam zamiar zawieść to jego rodzicom z życzeniami ekscytującego dalszego życia.Co wieczór buczałam nad lampką wina zastanawiając się gdzie ja popełniam błąd jak poznaje faceta.Najchętniej wyrwałabym sobie serce i cisnęła nim o ścianę.W między czasie zostałam prezenterka internetowego radia.Zajmowałam sobie wieczory czytając miłosne pozdrowienia i puszczając spokojna muzykę.Kilka dni temu jednego z odprężających wieczorów otworzyłam konsole pozdrowień.
"Wybacz mi Skarbie za to co zrobiłem i powiedziałem.Pozwól mi wrócić.Twój S."
Odstawiłam kieliszek weszłam na antenę i zaczęłam prowadzić psychologiczny wywód na temat wybaczania i zachowania facetów.Głos lekko się mi łamał ale dzielnie brnęłam odpowiadając na pytania słuchaczy.Na zakończenie rzuciłam tylko : A Twoje rzeczy Skarbie czekają pod drzwiami.
Dzięki radiu poznałam parę osób które były dla mnie wsparciem.Trzymaliśmy się w kupie mimo że dzieliło nas pare kilometrów to utrzymywaliśmy jakies kontakty nigdy się nie widząc.Z jednym z prezenterów zawiązałam nić sympatii, dzwonił kiedy miał problem, kiedy chciał pogadać lub jak po prostu się stęsknił.Tego wieczoru po godzinie usłyszałam dzwonek do drzwi.Myślałam że to S. więc podeszłam do lustra poprawiłam się by wyglądać olśniewająco i otworzyłam drzwi widząc za nimi obcego faceta z butelka wina.Zdębiałam i już chciałam zamknąć drzwi kiedy się odezwał.Myślałam, że upuszczę trzymany w dłoni kieliszek.Był to prezenter z naszego radia.Znalazł mnie po nazwisku a sąsiadki bywają pomocne.Wtedy zauważyłam machająca do mnie starszą panią z mieszkania obok.Zaprosiłam go do środka no przecież nie będę trzymała faceta na progu.Powiedział, że słyszał w moim głosie coś niepokojącego i postanowił mnie odwiedzić bo kiedyś w końcu trzeba a wydaje mu się, że potrzebuje teraz wsparcia.Powiedziałam mu o całym zajściu z konsola pozdrowień, wyjaśniłam co i jak.Przeprosiłam go bo przywitałam go w szlafroczku tylko i wypadałoby się ubrać.I wtedy bach kolejny dzwonek do drzwi.Otwieram, a za nimi stoi S.Skruszony, wyglądał jak pies z podkulonym ogonem.Zaczął się tłumaczyć że nie wiedział co w niego wstąpiło, że nie chciał tego tak rozegrać ale że chyba nie pasujemy do siebie,że mu zalezy..możemy spróbowac ale on nie obiecuje czy coś z tego wyjdzie.Stałam oparta o framugę słuchając jego paplaniny.Po rozstaniu rozpaczałam okropnie, w sumie byliśmy ze sobą krótko ale ja się zaangażowałam.Kolejna była fala złości objawiająca się spakowaniem jego rzeczy, w końcu faza filozofii i obojętności by w końcu pogodzić się z tym, że znów zostałam sama.I masz stoi Ci tu taki i gada od rzeczy w mieszkaniu czeka przystojniak którego widzisz po raz pierwszy a przejechał 100 km bo Ci się głos na antenie załamał.I wtedy M. wyszedł z salonu i stanął za mną.Zauważyłam to po tym że S. zamilkł.Wszystko wyglądałoby inaczej gdyby nie to że ja stałam w szlafroku a M. poluzował krawat i rozpiął górne guziki koszuli.Fer załapała konsternacje zastanawiając się do czego to ma prowadzić.M podszedł kładąc mi dłonie na ramionach i ściskając je lekko.Ja podłapałam o co chodzi, uśmiechnęłam się lekko opierając się o niego plecami.
-S. poznaj M.
S. lekko się zmieszał, wszedł zabrał swoje dwie walizki i wyszedł bez słowa.Później dowiedziałam się, że mnie zdradzał i mu nie wyszło dlatego przypomniał sobie o mnie po miesiącu.Zabolało.
Co do M. kiedy S wypadł z mieszkania jak burza, roześmialiśmy się oboje a on o dziwo przytulił mnie mocno i powiedział słowa które sprawiły że się rozpłakałam:
"Znamy się krótko...ale gdyby to było możliwe, oddałbym Ci całe swoje szczęście bo jesteś cudowną dziewczyną i Ty bardziej na nie zasługujesz."
Cóż...oczywiście ja mając feler fabryczny musiałam wszystko zepsuć...powiedział mi, że jestem cudowna partią na...przyjaciółkę o.O jak zwykle...na co ja lekko się obruszyłam i walnęłam niepotrzebną mowę trawę kończąc ją melodramatycznie płaczem.Trochę go spłoszyłam, ale sam wiedział na co się pisze ładując się do mieszkania kobiecie po rozstaniu z zachwianiami nastrojów.
A ja przynajmniej przekonałam się jaki S. jest naprawdę i jestem sobie szczęśliwie sama....
zobaczymy czy to wszystko skończy się happy endem...
przecież powiedział Ci wspaniały komplement co jak zwykle?
nawet jeśli nic Ci z M. nie wyjdzie w sensie związku, to i tak wspaniale, że się pojawił w Twoim życiu. Nie gardź przyjaźnią, to dobra sprawa.
i moze odpocznij troche od związków.....?
Stary 2010-07-08, 14:17   #135
Feariel
Raczkowanie

Wandziu jak zwykle przyjaciółka, koleżanka...oni nie widzą we mnie kobiety....więc chyba jednak coś ze mną nie tak o.O
Co do związków..to fakt...trzeba trochę dychnąć ...
Stary 2010-07-08, 14:21   #136
Madzionia
Raczkowanie

Nie obrażając nikogo - dla mnie to obrzydliwe , nie wyobrażam sobie czegoś takiego a tym bardziej nie wyobrażam sobie żeby mój ukochany mnie o coś takiego poprosił ! Wydaje mi się że jak facet szczerze kocha swoja kobietę to nie chcę się nią dzielić z nikim a tym bardziej pozwalać aby bzykała się z innym na Jego oczach ! O Matko i córko , tak się naczytałam Waszych wypowiedzi że chodzi mi myśl po głowie aby spytać swojego Tż co myśli o trójkątach i nie daj boże aby wypowiedział się pozytywnie...

Z drugiej strony ludzie są różni i kręcą ich różne rzeczy więc nie potępiam, moim zdaniem trójkąt czemu nie , ale wtedy gdy była bym SINGLEM , po prostu czysta przyjemność i eksperyment to uważam za normalne i dopuszczalne ale trójkąt z kimś kogo szczerze kocham i On kocha mnie ? Nieeee. Gdyby ktoś mówił mi że mnie kocha tak bardzo a drugiego dnia zaproponował trójkąt nieważne czy z kobietą czy mężczyzną, od razu bym Go zostawiła. Są różne fantazje ale to jest dla mnie chore.
Stary 2010-07-08, 14:31   #137
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Wandziu jak zwykle przyjaciółka, koleżanka...oni nie widzą we mnie kobiety....więc chyba jednak coś ze mną nie tak o.O
Co do związków..to fakt...trzeba trochę dychnąć ...
umiej przyjąć z wdzięcznościa miłe słowa i ciesz sie z dobrych relacji z facetami. Nie upatruj w każdym facecie który okazuje Ci nieco serca, kandydata na partnera, traktuj ich z większym luzem. i pzrestań sobie wmawiać że jest z Toba cos nie tak. Po prostu jeszcze "nie trafił swoj na swojego"
Stary 2010-07-08, 14:48   #138
Feariel
Raczkowanie

Wandzia...
Wiesz...jak to napisałam na swoim blogu :
Ludzie łącza się, bo czegoś od siebie chcą.Zostają ze soba tak długo, póki nie zechcą czegoś innego od innej osoby.Dopóki są razem, obiecują sobie rzeczy, których nie mają zamiaru dotrzymywać i mówią coś bo tego spodziewa się druga strona.
Tak teraz patrze na związki..ale fakt masz racje muszę lapnąć jakiś dystans i nie dopatrywać się w każdym miłym geście zainteresowania się mną jako przyszła partnerką.Bo chyba zaczyna przemawiać przeze mnie desperacja.

Madzionia powiem tak...jako singiel trójkąt jako eksperyment ok...nie żałuje że się nie zgodziłam.
Stary 2010-07-08, 15:20   #139
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Ludzie łącza się, bo czegoś od siebie chcą.Zostają ze soba tak długo, póki nie zechcą czegoś innego od innej osoby.Dopóki są razem, obiecują sobie rzeczy, których nie mają zamiaru dotrzymywać i mówią coś bo tego spodziewa się druga strona.
przedstawiasz jedynie obraz nieodpowiedzialnych, pustych egoistów, którzy umieją jedynie brać, owszem sporo takich wokół,a le nie wszyscy tacy są
po prostu przechodzisz taki etap, że wątpisz w miłość, bezinteresownosc, w drugiego czlowieka i ja Cię rozumiem, ale to ci minie
Stary 2010-07-08, 15:38   #140
mel89
Zakorzenienie

Nooo, facet się pośpieszył.. tak od razu opowiadać o fantazjach i stawiać warunki spełnienia tych fantazji (że raz na rok na przykład).... szok!

Ile jesteście razem? Czy w ogóle jest to zadeklarowany związek?

Jeśli masz JAKIEKOLWIEK wątpliwości - nie rób tego. Zastanów się dobrze, rozmawiaj z nim o tym, możesz też popytać na jakimś forum o trójkątach.
Stary 2010-07-08, 15:45   #141
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
Nooo, facet się pośpieszył.. tak od razu opowiadać o fantazjach i stawiać warunki spełnienia tych fantazji (że raz na rok na przykład).... szok!

Ile jesteście razem? Czy w ogóle jest to zadeklarowany związek?

Jeśli masz JAKIEKOLWIEK wątpliwości - nie rób tego. Zastanów się dobrze, rozmawiaj z nim o tym, możesz też popytać na jakimś forum o trójkątach.
wow, toś zabłysła
Stary 2010-07-08, 16:37   #142
Feariel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość
wow, toś zabłysła
Wanda no chciała pomóc no...

mel89 już jest po związku...xDDD
Stary 2010-07-08, 22:21   #143
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Wanda no chciała pomóc no...

mel89 już jest po związku...xDDD
no chciała, ale wzięła bidulka i nie doczytała

faeriel, będzie nowy związek, spoko loko okazało się, że masz jaja i będzie dobrze, zobaczysz
nie masz za kim płakac, to był jakiś skończony pajac, zresztą TO juz wiesz
Stary 2010-07-08, 23:31   #144
Feariel
Raczkowanie

No wiesz Kochana w sumie to całe 5 stron naszej paplaniny xDD Komu by się chciało czytać wszystko xDD

*sprawdza w spodniach czy ma jaja* no cóż..nie zauważyłam u siebie wyraźnych zmian anatomicznych ale może ja tego nie widzę a inni tak...hyyy.....to pewnie temu nie mogę znaleźć faceta xDDD

Co do pajaca...podpisuję się obiema rękami...
Stary 2010-07-22, 02:21   #145
mel89
Zakorzenienie

ojojojojoj, no wybaczcie, nie mam całego dnia na Wizaż ;p
Stary 2010-07-25, 14:13   #146
Feariel
Raczkowanie

Spokojnie xDDD ja tez nie ale tego wątku chyba nie czyta się tak długo o.O
Stary 2010-07-25, 23:27   #147
_wirginia_
Raczkowanie

Ja bym się nie zgodziła na sex z obcymi facetami , jakieś to dla mnie nienormalne...

Tak się zastanawiam, czy to ma być przyjemność dla Was obojga, czy tylko spełnienie fantazji Twojego faceta ?
Jeżeli myślisz, że będziesz się z tym czuła dobrze i nie wpłynie to na relację w waszym związku to spróbuj....
_wirginia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 23:40   #148
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398
Konto usunięte

....Oo. Masakra .
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 23:40   #149
Sondrina
BAN stały

Hmm... Nietypowe to jest... Mnie osobiście zatkało jak o tym czytałam... Ale ludzie miewają różne fantazje i dopóki obu stronom to pasuje i nikogo nie krzywdzi, to okej...
Ale nie wyobrażam sobie czegoś takiego u siebie, bo jak jestem z moim TŻtem, to inni faceci mnie nie kręcą i zwyczajnie nie znalazłabym w tym frajdy.
Ale zastanów się nad ostateczną decyzją, zeby to nie było wymuszone, musisz być tego absolutnie pewna. No i pamiętaj o ryzyku. Bo Twój facet może o tym marzyć po obejrzeniu jakiegoś filmu porno, ale gdy dojdzie co do czego, to on może to źle odebrać i pomimo deklaracji być zazdrosnym i może to się negatywnie odcisnąc na Waszym zwiazku. No i przy wyborze faceta kieruj się tym, czy go znasz, na ile go znasz, żeby nie mieć żadnych nieprzyjemności.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 03:54   #150
Nabapo
Przyczajenie

hehe, ile to zbokow na tym swiecie Ja tam gosciowy wyje...lem w kly az sie nogami nakryl, za to, ze smial klepnac moja panienke w pupcie (myslal, ze sama byla, bo ja stalem troche dalej ) - a co dopiero, gdyby jakis drugi z owlosiona pupa mial posuwac moja squaw

Ale to tak na marginesie. Wyglada na to, ze dobrze mu sie eksperymentuje z Toba . Moj kolo panience na zakrapianej imprezie ogorka kiszonego wepchnal (wiecie gdzie) i go zgubil - mial fantazje, ona zreszta tez. Ale nikt przy zdrowych zmyslach nie bierze sobie takiego partnera na stale - na zone czy meza bierze sie kogos zwyczajnego, bezpiecznego, szarego, milego. To na drugim marginesie.

A moze to co innego - moze jest biseksualny i to jest jakis wstep do tego, zeby zaczac z facetem?

Jesli masz watpliwosci to nie wchodz w to. Masakra
Nabapo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości