|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VII
kupiłam dziś jeszcze klapki- japonki z myślą że bedą po domu do chodzenia za 4,99, dziecinne za 3,99.
czy jesteście zadwolone z tego małego parasola z R.? teraz wyszła nowa seria różowe i srebrne.
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, do kiedy ważna jest gazetka z Rossmanna? Bo teraz jest napisane tylko od kiedy obowiązują promocje, a nie wiem czy zdążę dotrzeć do Rossa na czas?
|
|
|
|
#123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ładnie kryje, nie tworzy maski, zdecydowanie najczęściej kupowany jest odcień 103 - true ivory (też go mam), wygląda naturalnie ale był wykupiony ostatnio i musiałam iść do innego Rossmanna. Tylko nie matuje on zbyt dobrze, więc trzeba przy nim się przyprószyć puderkiem Myślę, że jest dość trwały. Na mojej buzi nic nie trzyma się długo ( ), ale on daje radę w sumie spróbuj, polecam
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkie produkty, jakie miałam to była porażka A juz doświadczenia z ich podkładami to istny dramat, więc jeśli jesteś początkująca, to dobrze Ci radzę, wystrzegaj się! Bo się zniechęciesz tylko... I naprawdę szkoda pieniędzy na Rimmel'a ![]() A co jest w poniedziałek?
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
daj znać ile kosztuje
|
#126 |
|
Klientka w krawacie
|
Chodzi ci o te parasole za 12,99? Jeżeli tak to odpisuję: są beznadziejne. Wyglądaja na solidnie wykonane, a są zwyczajnie badziewne. Rozwalają się po kilku otwarciach, nie mówiąc już o tym, że przy trochę silniejszym wietrze łamią się. Ja się zawiodłam. O wiele dłużej służy mi parasol kupiony za 10 zł w Biedronce rok temu.
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Oł... a ja zawsze ląduję w poprzedniej części wątku - i się dziwię, co tak cicho
![]() Moze orientujecie się, czy lakiery Lovely crystal ma m.in odcień ciemne bordo? Sama do rossmana nie mam jak wyruszyć, a brat kolorów nie rozeznaje..
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).
Зачем мы давим на тормоз, не на газ? 'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.' /Terry Pratchett/ Edytowane przez lir391 Czas edycji: 2010-06-01 o 21:59 |
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
. Czasami Was podczytuje. A mam takie pytanie odnosnie prezentow. Co dają w tych prezentach? Kilka razy chyba juz byly, co dostalyscie Pytam tak z czystej ciekawosci Jesli gdzies to bylo a przegapilam (pewnie tak) to sorry, w wolnej chwili poszukam
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
próbki, saszetki, miniprodukty, gadżety (piłka plażowa np.
), produkty pełnowymiarowe (plastry na mole |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam z R. kilka małych składanych parasolek ( każdy w innym kolorze - kupowane co jakiś czas w promocyjnych cenach) i każda działa bez zarzutu. Polecam, za tą cenę na prawdę warto ( nie zawsze droższe znaczy lepsze - miałam małą parasolkę składaną za kilkadziesiąt zł i przy większym wietrze się złamała, więc teraz kupuję tylko te z R.)
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Parasole miałam 4 (3 małe i 1 duży), żaden się nie zniszczył. Dwa mam ciągle, jeden jest we Włoszech, a duży oddałam przy przeprowadzce.
Pewnie się skuszę na jakiś nowy, jaśniejszy ![]() edit: oczywiście mam na myśli wyłącznie parasole z Rossa
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-06-02 o 17:21 |
|
|
|
#137 | |
|
DOMator
|
Cytat:
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;19728474]ja go bardzo lubię
ładnie kryje, nie tworzy maski, zdecydowanie najczęściej kupowany jest odcień 103 - true ivory (też go mam), wygląda naturalnie ale był wykupiony ostatnio i musiałam iść do innego Rossmanna. Tylko nie matuje on zbyt dobrze, więc trzeba przy nim się przyprószyć puderkiem Myślę, że jest dość trwały. Na mojej buzi nic nie trzyma się długo ( ), ale on daje radę w sumie spróbuj, polecam[/QUOTE]Puderkiem mówisz hmm... A jakiego pudru do niego używasz? Bo w kwestii bo w temacie pudrów też jestem totalnie zielona ![]() Cytat:
![]() W poniedziałek powinna być nowa gazetka Dziewczyny wiem, że może to pytanie głupio zabrzmi ale gdzie właściwie powinno się sprawdzać odcień podkładu? Na nadgarstku czy na żuchwie? Byłam dziś w Rossmanie i poprosiłam panią ekspedientkę o pomoc w doborze odpowiedniego odcienia. Byłam pewna, że takie rzeczy robi się na żuchwie (no albo w innym miejscu ale na twarzy). Okazało się jednak, że jestem w błędzie. A i jeszcze jedno czy w Waszych Rossmanach jest ta odżywka: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...jaca-wlosy.htm Ja ostatnio nie mogę jej dostać. Czyżby została wycofana
|
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
ja akurat zawsze sprawdzam na nadgarstku ale trzeba wziąć pod uwagę, że przeważnie łapka jest trochę jaśniejsza od buzi (szczegolnie wewnetrzna strona) i porownac czy byloby dobre do twarzy.
akurat pudru używam po taniości hihihi (My secred, loose powder transparent) , nie jest zły w sumie, ale na kolana też nie rzuca na to czasem jeszcze nakladam troche tego antybakteryjnego Synergena (męczę go i męczę i nie mogę skończyć, nie polecam)przede wszystkim należy spróbować samemu bo nie zawsze to co komuś innemu odpowiada, służy również i nam... ale jak spróbujesz to podziel się wrażeniami ![]() edit: jeśli chodzi o podkłady porównuję z AA Oceanics tym kryjącym, Essence soft touch mousse, Miss sporty so clear, Maybelline Affinitone i pewnie o czymś jeszcze zapomniałam... ale ten Rimmela jak dla mnie zdecydowanie najlepszy (z tych :P), na razie czaję się na Max Factor Lasting Performance ale to przy przypływie gotówki i jak dokończę aktualny
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-06-01 o 23:01 |
|
|
|
#140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prawidłowo na żuchwie, nie na ręku (sama zresztą tak robię, bo mazanie się po twarzy w sklepie jakoś mi nie leży, a potem tak mam wyjść na ulicę z różnokolorowymi smugami na twarzy? ) Wiem, że prawidłowo powinno być takie miejsce wydzielone, gdzie można sobie sprawdzić odcień, a później go zmyć udostępnionym w tym celu płynem do demakijażu. Tak jest w Sephorach, Douglasach i Naturze, z tego, co kojarzę ![]() |
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie na szyi? By człowieka maski z siebie nie zrobić?
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam kilka tych Rossmannowskich parasolek w domu i wszystkie działają bez zarzutu. Żadna mi się jeszcze nie połamała.
|
|
|
|
#144 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Farmona Nivelazione Antycelulitowy krem wyszczuplający do ciała 200ml
KOD: 2981553798904 CENA: 10,09PLN |
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Tez sie wypowiem w kwestii parasolek
![]() Kupuje te male, bo mieszcza sie w torebce. Pierwszy dosc szybko sie zepsul, jeden z drutow wygial sie na wietrze. Kupilam drugi, uzylam go 2 razy, pierwszy raz przetrzymal, za drugim razem chcialam z niego tylko LEKKO strzasnac wode przed wejsciem do domu i jeden z drutow znow sie popsul. Daje sie go jeszcze uzywac, ale po rozlozeniu musze wlozyc ten maly drut podtrzujacy czasze w ten dlugi, na ktorym jest rozciagniety material. Podsumowujac, rewelacyjne to te parasole nie sa, mam stary parasol, kupiony w jakims normalnym sklepie jakies 10 lat temu i ma sie o wiele lepiej. Przyjrzalam sie temu Rossmanowemu dokladnie i glowna roznica pomiedzy nimi polega na tym, ze ten z Rossa jest wykonany z badzo cienkiego, lekkiego i gietkiego metalu, polaczenia tez nie sa zanitowane, ale po prostu zagiete. Trzeba sie z nimi bardzo ostroznie obchodzic. |
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Farmona Nivelazione Antycelulitowy krem wyszczuplający do ciała 200ml
KOD: 2981553753309
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przeważnie trafiam na niemiłe
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
moja mama też ..
![]() Ja kupiłam sobie parasolkę składaną w sklepie za 5 zł .. 2 lata mi się trzymała ;D W tym roku dopiero wygieło jeden drut , który się już łamie ..Ale ja go jeszcze naprawię, bo był niezniszczalny przez 2 lata xD
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Poszukuję jakiegoś w miarę dobrego i niedrogiego podkładu dla początkującej. (Wstyd przyznać ale moje doświadczenie odnośnie makijażu jest praktycznie zerowe
.) 
Myślę, że jest dość trwały. Na mojej buzi nic nie trzyma się długo (
), ale on daje radę
Wszystkie produkty, jakie miałam to była porażka
A juz doświadczenia z ich podkładami to istny dramat, więc jeśli jesteś początkująca, to dobrze Ci radzę, wystrzegaj się! Bo się zniechęciesz tylko... I naprawdę szkoda pieniędzy na Rimmel'a

).

bo nie zawsze to co komuś innemu odpowiada, służy również i nam... ale jak spróbujesz to podziel się wrażeniami