![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: zlot miłośników decoupage
Sylwia ja mam bardzo dużo preparatów,ale weź teraz tutaj wszystko spakój w torbę i do pociągu.Troce teog będzie z innymi istotnymi rzeczami,któe muszę ze obą zabrać,więc nie ukrywam,że wolałabym mieć to z głowy. Ja preparatów do decu nie szanuję
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- spakuj i muszę sobie wyczyścić klawiaturę bo mi literki nie wchodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
no tak to jest niejaki problem, ale myślę, że każda z nas musi się zastanowić co chce wykonać co poćwiczyć i co trzeba do tego zabrać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Mnie niestety nie będzie bo jestem na wakacjach ale bardzo żałuję bo chętnie bym się z Wami spotkała. Mam nadzieje że następnym razem mi się uda dotrzeć do Was dziewczyny. Życzę Wam miłego spotkania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
No ja to zabiorę to co mam, a to znaczy wygrana w candy
![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Osiołek z zakątka :)
|
Mam w nadmiarze kraka Stamperii Sottile więc go wezmę, wezmę też lakiery żelowe do pokazania jak toto wychodzi. Więc jeśli ktoś będzie chciał sobie pokrakać to nie ma sprawy. Ja pracuję na Stamperii i wszystkie preparaty do spękań mam Stamperii. Mogę też wziąć Stamperię Medium i Classic, to są inne spękania też ciekawe. Myślę, że nie warto się wozić z bazowymi farbami. proponuję żeby dziewczyny które oczywiście mogą bo jadą samochodem wzięły ze sobą zagruntowane i pomalowane kolorem bazowym prace. A z Jolą się dogadajcie na malowanie surówek zakupionych w Drewnianej Dolinie - może niech Jola zapewni dużą puchę farby żebyśmy tego nie woziły
![]() Wezmę też szablony jeśli jesteście zainteresowane tą techniką ![]() Helenko widzisz dostałaś znak od Boga że musisz zacząć dekupażować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Ewuniu szablony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Przed chwilą w rozmowie telefonicznej dowiedziałam się, że wygrana dzisiaj zostala do mnie wysłana. Tralalalalala...
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2010-07-05 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
|
No to masz Helenko wszystko co Ci na początku jest potrzebne
![]() ![]() Bardzo dobre środki, super farbki, pędzle i przedmioty do ozdobienia ... nic tylko brać się za dekupażowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Widzę,że pomału się wszystko klaruje.
Helenka znak z niebios nawet dostała aby odgonić resztkę wątpliwości. Puchę jasnej farby kupię oczywiście.Macie jakieś preferencje?Jak stwierdzicie,że mało to do 14 w sobotę.niedaleko jest sklep z farbami i pędzlami,papierem ściernym,itp.Mogę też kupić z litrę "Śnieżki"lub innego lakieru jeśli wolicie inny. Czy ktoś nastawia sie na zakupy w "DrewnianejDolinie"?
![]() |
#130 |
BAN stały
|
Tak ja ja ja
![]() A jak wygląda sprawa noclegów znalazłabym metę u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Właśnie co do spania siedzę ,liczę i myślę.Tobie Ryniu już przecież obiecałam.Jeśli decydujecie się na spanie w dwójkę(na podwójnym oczywiście łóżku)to w miarę przyzwoitych spań mam7 szt.(1 dwuosobowa kanapa,1 wersalka,1 podwójny materac,1 pojedyncze łóżko)Kolejności zgłoszeń chętna na spanko była:
1.Cycol 2.Babagaga 3Siódemka 4.Asieńczyk 5.zielonabutelka 6.Ryniu 7.Hejaszek na moje osobiste zaproszenie. Poza tym mam dmuchany materac podwójny(ja.nie dmucham i nie składam!!! ![]() Tu czuję,że załapie się Joasiunia. I.... A reszta?To trza dograć.Jeśli będzie jeszcze kilka osób bez noclegu trza dzwonić pilnie do sióstr w Łagiewnikach. Może braknąć kołderek więc jeśli ktoś ma poręczny śpiworek to mile widziany ale jest ciepło i kocyk też można oblec.Więc też to uzgodnijmy aby nie było za dużo i aby nie wozić niepotrzebnie.Chyba,że ktoś samochodzikiem to bez różnicy. Z innych spraw organizacyjnych: 1.Jak ktoś ma daleko i lepiej mu przyjechać w piątek na wieczór,bo ma tak lepszy dojazd to niech przyjeżdza(Pomoże mi posprzątać przed imprezą ![]() ![]() 2.Jak komuś pasuje wyjechać w poniedziałek też nie zastrzelę(Będzie sprzątać po imprezie ![]() 3.Obiadek jemy na mieście(wspomniany bar mleczny lub jadłodajnia na rogu),bo szkoda czasu na gotowanie i zmywanie 4.Kolacje robimy wspólnie.Nie zmywam!!!Brrr.Rachmistrz robi dyżury ![]() 5.w związku z 1 łazienką i bojlerem ustalamy kolejność(rachmistrz),nie bijemy sie,nie przepychamy,nie kąpiemy godzinę. ![]() 6.Nie rozpieszczamy nadmiernie psa(troszeczkę wskazane) 7.Wieczorem idziemy wspólnie na spacer dotlenić mózgi i powdychać atmosfere Krakowa nocą.Kierunek albo w lewo(Kazimierz)albo w prawo(Rynek)do ustalenia większością głosów. 8.Zastrzeżenia i nowe wnioski do rozpatrzenia ![]()
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2010-07-05 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
BAN stały
|
No ja chętnie jakiś pubik zaliczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
No to ma sie rozumieć.To jest w punkcie"Spacerek"
![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Jolu ja w zasadzie miałabym gdzie nocować, ale to dość daleko od Ciebie, bo nie w samym Krakowie. Musiała bym dojeżdżać. Mam jeszcze przyjaciółkę w Krakowie na ul. Rękawka, ale nie wiem czy w tym czasie będzie w domu, albo czy będzie miała miejsce. U niej zawsze tabuny ludzi, jak u nas, ale ona ma tylko jeden pokój z antresolą i antresole w kuchni nad łazienką.
Szymek chciałby ze mna jechać (ja nie chcę) byłoby lepiej gdybym nocowała u Eli, bo on by tam sobie z nią został. Dam Ci znać jeszcze.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Jolu, ja bardzo dziękuję za spanko u Ciebie,
![]() ![]() Program imprezy bardzo mi sie podoba ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
bardzo mi się podoba program imprezy
![]() co do kolejności w toalecie ![]() ![]() ODLICZANIE ROZPOCZĘTE 33 DNI DO ZJAZDU ![]() A OD 7 SIERPNIA JUŻ TYLKO ![]() ![]() P.S. Ja przywlekę moją drewnianą szkatułkę, jak pisałąm wcześniej coś bym z nią chciała zrobić ekstra ![]()
![]() |
#137 |
BAN stały
|
Mnie nie będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Hm, jednak skorzystam z Twojego zaproszenia Jolu, jesli nadal aktualne. Szymek ze mną nie pojedzie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
Jolu muszę przejrzeć ich ofertę, do tej pory zawsze kupowałam w drewlandii
![]() Do kiedy mam dać Ci znać, że chcę coś zamówić? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
BAN stały
|
A nie wiecie co jednak będę na zlocie. Już nie mogę się doczekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Jak to???
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
Będę kochana będę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
ja przywiozę swoją skrzyneczkę więc nie będę skłądać zamówienia Jolu
![]() ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ryniu to co straszysz... no widzisz jak się cudnie składa...
![]() |
#145 |
BAN stały
|
Miałam chwilową pauzę i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
troszkę nam wątek zjazdowy przyblakł
![]() odliczania ciąg dalszy JUŻ TYLKO 26 DNI i będziemy dekupażować na całego dzięki uprzejmości Jambolaii ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Witajcie moje drogie dziewczyny
![]() muszę chyba jako założycielka tego wątku parę słów skreślić odnośnie zaistniałej obecnie sytuacji na niektórych wątkach. Każda z tu obecnych dziewczyn (niezależnie od wieku ![]() ![]() ![]() ![]() Reasumując bardzo was wszystkie proszę nie rezygnujcie z przyjazdu na zlot. Pokażmy, że mimo chwilowych trudności potrafimy się jednoczyć i tworzyć piękne rzeczy. mam nadzieję że nasz skład nie ulegnie zmianie ![]() P.S. odkąd zajmuję się decu spotkałąm na swojej drodze wiele fajnych dziewczyn i chciałabym na zlocie niektórym z nich osobiście podziękować za wiele dobrych słów i za całokształt (brak mi słów żeby powiedzieć za co jeszcze). Myślę że dla wielu z nas ten zlot jest tym na co długo czekałyśmy. Jest ukoronowaniem naszych twórczych działań decu ![]() Pozdrawiam was gorąco Sylwia - czarownica świętokrzyska (a jak ni eprzyjedziecie to odprawię specjalny sabat i was zaczaruję ![]() ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Jako Matka Przełożona podpisuję sie obiema ręcami.
Amen
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Matko Przełożona za poparcie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
No ładnie, Matka Przełożona popiera czarownice. Koniec świata.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.