|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kiermasze rękodzieła
W Płocku będzie jarmark sztuki i rękodzieła.wszystkiego po trochu biżuteria.obrazy.ceramika szkło 14-15 kwiecień galeria Wisła
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
A kto wybierze sie na XV Wystawę Twórców Ludowych i Rzemiosla
Artystycznego Pogranicza Polsko-Czeskiego do Prudnika? 8 do 10 czerwiec 2012. Byłam w tamtym roku i było bardzo przyjemnie i pożytecznie. |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeci raz z rzędu już
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
a w tym Prudniku to drogie stoisko????
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Ekolinko za darmochę - jeszcze na zakończenie dają upominki i podziękowanie za udział. Trzeba tylko nocleg rezerwować.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie tak kiedyś słyszałam, że w tym Prudniku to się nic nie płaci. Ciekawa jestem jak tam sprzedaż idzie? Ktoś się tam wystawiał?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoś może słyszał o Festiwalu Sztuki i Rzemiosła Targira w Świebodzicach? może ktoś był i wie co i jak , jak to wszystko wygląda i czy się opłaca? dostałam niedawno informacje o tym festiwalu i zastanawiam sie czy warto
. A może ktoś ma na ewentualne pół stoiska?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
I Plenerowy Kiermasz Rękodzieła, który jest integralną częścią Wall Street Festival – Festiwalu Sztuki Ulicznej w Świętochłowicach odbędzie się 19 maja 2012 roku w Świętochłowicach na ul. Kubiny. Kiermasz ma być miejscem spotkania twórców ceramiki, biżuterii, decoupage’u, haftu, malarstwa, witrażu, rzeźby oraz bardzo szeroko pojętego rękodzieła. Organizator jest otwarty na wszystkie wyroby artystyczne i wszystkie formy rękodzieła oraz wszystkie aranżacje stoisk. Zachęcamy Wystawców do czynnego uczestnictwa. Organizator nie pobiera opłat za uczestnictwo w Kiermaszu. Ilość miejsc jest ograniczona. Formularz zgłoszeniowy oraz regulamin imprezy dostępny jest na stronie www.wallstreetfestival.pl. Zgłoszenia można przesyłać do końca kwietnia br.
|
|
|
|
|
#130 |
|
www.dulcedo.pl
|
Dziewuszki i chłopcy jeszcze wam podrzucę jedną alternatywę darmową, połączenie szkolenia i Targów w ramach Funduszy Europejskich. Cech Rzemieślników Artystów który ma siedzibę w Warszawie organizuje Salon Artystów Rzemiosła uczestnictwo jest darmowe http://www.salonartystowrzemiosla.pl/. Zajrzyjcie na stronkę jeśli ktoś ma ochotę polecam się zgłosić ja jestem na wszystkich imprezach.
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy chcesz dołączyć do mnie? Trzeba wysłać im formularz zgłoszeniowy. Lubomirko dziękuję za info. o słynnym już Salonie Artystów Rzem. Warto nad tym pomysleć. |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
A na Tydzeń Kultury Beskidzkiej ktoś się wybiera?
Edytowane przez paola2 Czas edycji: 2012-04-16 o 12:33 |
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Ja od czterech lat stałam na Tygodniu Kultury Beskidzkiej, ale w tym roku raczej się nie zdecyduję
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=EKOLINA;33582389]Ja od czterech lat stałam na Tygodniu Kultury Beskidzkiej, ale w tym roku raczej się nie zdecyduję
[/QUOI jak było? Warto? |
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Paola, wszystko zależy jaką masz biżuterię i jakie poniesiesz koszty. trzeba to samemu przekalkulować. U nas stoisko dość drogie.
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Wkurzające jest to ,że nie dość ,że takich kiermaszy jest jak na lekarstwo to jak już są to ceny za stoisko są kosmiczne.
W zeszłym roku byłam na kiermaszu który wspominam bardzo miło bo organizator nie dość ze zapewniał stoisko z daszkiem i nie trzeba było tachać ze soba stołu to jeszcze każdy wystawca dostawał kupon na darmowy bigos i piwo a na sam koniec każdy z nas dostawał pamiątkowy dyplom.I to wszystko za zupełna darmoche.Da sie ? da sie, tylko organizatorzy musza chcieć a niestety jest jak jest
|
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Słowo kiermasz może niezbyt oddaje charakter tej imprezy, ale w ten weekend w Warszawie odbywa się największa w Polsce Giełda Biżuterii i Minerałów. Miejsc dla wystawców na pewno już nie ma, bo to w sumie za kilka dni, ale był nawet konkurs i można było wygrać stoisko za darmo. Tak czy siak, nie ma miejsca w Warszawie, w którym w ciągu dwóch dni trwa impreza branżowa i jest kilkuset wystawców. Jak ktoś się wybiera i potrzebuje informacji: https://www.facebook.com/events/298303683560772/
A tak na marginesie, to bardzo śmieszne że są organizatorzy targów, którzy nie zapewniają stołów. To jak to jest, wystawca ma kilkaset kilometrów wieźć swój stół?
|
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
No i jadę do Prudnika, klamka zapadła
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
A ja znalazłam coś takiego , jakby któraś była zainteresowana http://polskihandmade.pl
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Jarmark świętego Marcelego w raciborzu, 22-24 czerwca, stoisko bezpłatne
![]() http://www.raciborz.pl/main/strona359.html
|
|
#141 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
30.06 -1.07.2012 obędzie się piknik szybowcowy w lesznie (woj. wielkopolskie). W zeszły roku było 25 tys. odwiedzających. Szukam 1 bądź 2 osób do wystawienia się na tym pikniku. Cena za jeden dzień wynosi 300 zł ( wielkośc stoiska 1,5 -2m - na szerokość). Osoby zainteresowane zapraszam na prv. Czas decyzji do 18 maja. Wiem to mało czasu, jednak sama dowiedziałam się niedawno. Ja tworzę biżuterię zarówno z dostępnych półfabrykatów w sklepach internetowych jak również z przedmiotów znalezionyych w piwnicy taty (nakładki, śrubki itp.) |
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a wybiera się któraś na jarmark dominikański ?? bo jak ja do nich pisałam jakiś czas temu to już nie było miejsc
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
dołączę do Was, bo temat bardzo kusi, startuję ze swoimi wyrobami, najchętniej na początek zwiedziłabym Małopolskę tudzież okolice w stronę śląska bielsko-żywieckiego, jeśli są jakieś informacje w temacie uprzejmie proszę o podzielenie się
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że tak późno się obudziłam, bo właśnie się zorientowałam, że termin zgłoszeń upłynął miesiąc temu
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
Polar Bear
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Czy słyszał ktoś o ArtJarmarku?? Odbywa się w Katowicach Nikiszowcu
|
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Mogłabyś podać jakieś szczegóły?
|
|
#148 |
|
www.dulcedo.pl
|
A w Warszawie się coś dzieje?? bo ja docieram zawsze za późno do informacji.
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się Kasiu ja też. A okolicami Katowic będzie zainteresowana Ekolinka, prawda?
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Poszukuję osób, które robią zakładki do książek, biżuterię książkową np. decoupage z okładkami albo postaciami książkowymi, może być też fimo, torby itp. Chodzi o to, by w jakiś sposób nawiązywało to do czytania. We wrześniu będziemy organizować w Warszawie pewne wydarzenie czytelnicze i chcemy zrobić taki mały kiermasz. Opłata będzie na pewno nie więcej niż 10zł. Więcej szczegółów na maila: majuulla@wp.pl lub na fb: https://www.facebook.com/wiecznie.zaczytana
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

trzeci raz z rzędu już

.