|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja, kolorówka, perfumy, akcesoria - wszystkie półki. Bierzta co chceta
niestety nic nie znalazlam
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pielęgnacja, kolorówka, perfumy, akcesoria - wszystkie półki. Bierzta co chceta
pędzel do pudru douglas lub cienie Bourjois, Effet Lumiere - potrójne cienie, odcień 48 Prune Royale. Zużycie ok. 10%
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
hej, w ubrankowym nic dla siebie nie zlalazlam a to co mi sie podoba jest na zielono wiec nie wiem czy moge w tym wybierac?
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Vichy, Aqualia Thermal Riche - nawilżający krem kojąco wzmacniający - tylko otwarty, nieużywany + kartonik, 50m
*Avon, Clearskin - oczyszczający tonik przeciw wągrom - ok. 1/2 moge za to oddac 1.Yves Rocher D'oranger 60ml uzyte ze 2 razy 1.Paleta cieni H&M Odcienie brązów,beżów etc 9.Avon złocisty balsam po opalaniu NOWY ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- obie rzeczy sa w trakcie negocjacji
|
|
#127 |
|
Moderator
|
To moze zröbmy tak zamiast rozswietlacza,to co Tobie wpadloby jeszcze do oka.Moze bede miala cos po za wätkiem,mam jeszcze perfumy versace bright crystal lub dodalabys cos jeszcze........
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-06-26 o 22:20 Powód: dop;
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie bym się wymieniła, ale nic nie wpadło mi w oko
szkoda.---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Hehehe,ostatnio wymieniłam się niezwykle korzystnie za 15ml więc w AŻ TAK wielkiej potrzebie nie jestem . Ale dziękuję za propozycję.
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
pisalas u mnie
podoba mi sie: Benefit, Boi-ing - korektor w kremie, odcień - 01 Ivory, zużycie ok 15% (na życzenie dołożę kartonik, ale trzeba będzie na niego poczekać ) - za wish - jak jasny jest ten korektor?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wpadlo mi oko: Vichy, Aqualia Thermal Riche - nawilżający krem kojąco wzmacniający - tylko otwarty, nieużywany + kartonik, 50m Benefit, Boi-ing - korektor w kremie, odcień - 01 Ivory, zużycie ok 15% (na życzenie dołożę kartonik, ale trzeba będzie na niego poczekać Bourjois, Effet Lumiere - potrójne cienie, odcień 48 Prune Royale. Zużycie ok. 10% Roccobarocco, Jeans - czarna wersja, ok 70/75 ml Zegarek firmy Mudd - mały, niebieski
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Moderator
|
Wiec tak,po za wätkiem mam farby nowe 2 op; ale sredni blond 7 garnier.
Profesjonalny kosmetyk Yellow serum kupiony w hurtowni,ponad 1,7 r. sporadycznie uzywany prawie pelna butelka 50ml. bez kartonika Nivea Body Lotion Happy Time o zapachu delikatnej pomaranczy nowy do sköry normalnej i suchej. Maseczki do twarzy Schaebens czekoladowa i luksusowa ze zlotem,szampanem,kawiorem i ostrygami. Clinique - Brush-On Cream Liner - kremowy eyeliner ciemny bräz pare razy uzyty. Szampon Nowy Murnauers Totes Meer przetestowany Pasta wybielajäca nowa przetestowana Pearl weiss Hollywood Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-06-27 o 14:39 Powód: dop;
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź, wiesz ja nie znam tego zapachu Roccobarocoo ! Możesz coś bliżej o nim napisać, nie wiele tez o nim znalazłam??? Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Ja po tej Maroussi to już sama nie wiem! Gdyby zostawał sam początek... ale ona na mnie rozwija się w coś czego nie mogę przetrwać! Właśnie taki słodki... Więc Roko chyba nie. To Etro - Messe de minuit brzmi bardzo atrakcyjnie!
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() a mam pytanie bo nie wiem czy widzialam to u Ciebie czy u kogos innego,czy masz moze na wymiane pedzel do pudru z douglasa? zrobilam dokladke ![]() przepraszam za spowolnienia,ale mam angine i ledwo zyje ![]() wymiarki ciuszkow z dokladki postaram sie podac jutro do popoludnia pozdrawiam serdecznie
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Bourjois, Effet Lumiere - potrójne cienie, odcień 48 Prune Royale. Zużycie ok. 10%
Vichy, Aqualia Thermal Riche cos u mnie? |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
wybacz ślepa baba ze mnie
dopiero teraz dopatrzyłam się,że te napisy w kolorze niebieskawym to dokładki ja poproszę miarki wzrostu dla dziewczynkiTy chciałaś ode mnie parę rzeczy,za piling chętnie wezmę i coś dorzucę.mam np Biustonosz angielskiej znanej marki,kupiłam jak byłam w ciąży i nie ponosiłam,miałam może ze 4 razy góra 70f ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- mam też jedwab użyty 2 razy,świeży,kupiony pod koniec maja |
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie tylko jedna,ale zależy co konkretnie chcesz wyrwać
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- oddam Ci biustonosz ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- mogę oddać:biustonosz,jedwab(u żyty 2 razy),propodia peeling,oraz tusze na spróbowanie i kilka próbek zapachowych i pielęgnacyjnych za 3 miarki,co Ty na to?a mogę oddać (odlewkę,ale nie dużą ) ze swojej profesjonalnej,fryzjerski ej odżywki do włosów osłabionych po zabiegach fryzjerskich.to byłoby na tyle![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- w moim wątku ciuszkowym, ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- to ten turkusowy,mam jeszcze jakieś,ale raczej małe,bo tu z wątku już wielu rzeczy nie ma,w zasadzie on nieaktualny(wątek) ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- ???no,te które masz ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- przecież pisałam,że slepa jestem to poproszę każdą inną zapraszam z adresem i zaraz spakuję rzeczy dla Ciebie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Moderator
|
przypominam sie,bo nic nie nie napisalas....
mikroREKLAMA
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Ceith, idę na to
Moja Tołpa i EDM za korektor Benefita od Ciebie. Ale ma prośbę, czy dorzuciłabyś mi gratisowo 2 swoje rzeczy z "gwiazdką": Oriflame, Gloss Booster - błyszczyk o zapachu Sugar Glaze - ok 30-40% iOzdoby do paznokci w dwóch woreczkach strunowych - kolorowe i zielono-srebrne? Jeśli tak, to możemy chyba wymieniać adresiki
|
|
#148 |
|
Moderator
|
Rozumiem,moze innym razem.Pozdrawiam
mikroREKLAMA
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Zainteresował mnie podkład Pharmaceris ; ))
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Jasny i w miarę lekki. Kryje, ale nie za zasadzie - za wszelką cenę. Użyłam tylko 2 razy, bo na lato odstawiłam podkłady zupełnie. Hipoalergiczny z filtrem - 15. Tutaj więcej: http://www.boots.com/en/No7-Essentia...-40ml_1047639/
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() to czarne to zakiet nie bluzeczka wymiary juz podopisywane ![]() Żakiet inspire New Look,tylko raz założony rozmiar z metki 18/46 dł cał 67cm szerokość pod pachami 60cm x2 szerokość na samym dole 64 cmx2 odpruł mi się taki dodadkowy przezroczysty guzik do zapinaia wewnątrz,ale go mam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

szkoda.