sex z wykładowcą :/ - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 00:38   #121
inness653
Przyczajenie

Dot.: sex z wykładowcą :/

Cytat:
Napisane przez Anatomia Pokaż wiadomość
Egzamin ustny czy pisemny? Jak ustny to proponuję schowanie dyktafonu w torbie i nagranie jego przebiegu. W razie gdyby niesłusznie chciał cię oblać to będziesz miała dowód i będziesz mogła wnieść skargę. Jeśli egzam pisemny to możesz w razie czego odwoływać się i żądać udostępnienia swojej pracy. Jeśli będziesz miała wystarczającą ilość punktów to przecież nie możesz nie zdać!

Moim zdaniem ABSOLUTNIE nie możesz dać się tak szantażować i zgodzić na jego warunki. Seks z nim był błędem, no ale trudno, nie cofniesz już tego. Teraz jedyne co możesz zrobić to nie powtarzać tego błędu!

A nie da rady zapisać się do kogoś innego w przyszłym roku na ten przedmiot?

Zgadzam się w zupełności.

Powodzenia.
inness653 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 10:03   #122
maryanna3
Zakorzenienie

No tak sama sobie z tym nie poradzisz, najlepiej powiedz komuś zaufanemu, właśnie może siostrze. I powiedz chłopakowi bo dlaczego ma zasługiwać na życie w kłamstwie, hm? Tzn. moim zdaniem ale oczywiście nie musisz mnie słuchać.
Wiadomo, że popełniła błąd, była głupia, w ogóle jej nie usprawiedliwiam itp. ale teraz ma serio poważny problem i w obliczu tego, że wykładowca chce ją szantażować: seks za egzamin, to mówienie 'lafirynda' 'dobrze Ci tak' 'a masz za swoje' jest jednak trochę nie bardzo. Jeszcze sobie wmówi, że jego propozycje teraz to też całkowicie jej wina i będzie się bała zrobić już w ogóle cokolwiek.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 10:19   #123
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
No tak sama sobie z tym nie poradzisz, najlepiej powiedz komuś zaufanemu, właśnie może siostrze. I powiedz chłopakowi bo dlaczego ma zasługiwać na życie w kłamstwie, hm? Tzn. moim zdaniem ale oczywiście nie musisz mnie słuchać.
Wiadomo, że popełniła błąd, była głupia, w ogóle jej nie usprawiedliwiam itp. ale teraz ma serio poważny problem i w obliczu tego, że wykładowca chce ją szantażować: seks za egzamin, to mówienie 'lafirynda' 'dobrze Ci tak' 'a masz za swoje' jest jednak trochę nie bardzo. Jeszcze sobie wmówi, że jego propozycje teraz to też całkowicie jej wina i będzie się bała zrobić już w ogóle cokolwiek.
Nie mówimy, ze te propozycje, to jej wina... ale cóz, przyczyniła się do nich- nie ma co ukrywac (nie wybielając wykładowcy, który jest zwykłym chamem i prostakiem). Jak się nie panuje nad sobą po alkoholu, to się go nie pije w takich ilościach...

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 10:25   #124
marysienka
Zadomowienie

Zrobiłaś, jak zrobiłaś. Następnym razem ograniczaj spożycie alkoholu, albo w ogóle go nie spożywaj, bo widać, że nie umiesz wypić z umiarem. Nie chcę cię oceniać, ale nie wiem jak można być tak bezmyślnym, żeby nie powiedzieć głupim. Nie będę Ci nic doradzać, bo sama musisz wiedzieć jak znaleść wyjście z tej sytuacji. Naważyłaś sobie piwa to je teraz wypij. Tylko powiedz chłopakowi z którym się spotykasz, po co ma żyć w nieświadomości z jaką dziewczyną się spotyka. Nie napiszę Ci nic miłego, ani pocieszającego, bo to w jakim położeniu się znalazłaś jest tylko i wyłącznie twoją winą.
Stary 2010-06-21, 10:51   #125
nicka01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Naucz się nagrywać rozmowy telefoniczne i nagrywaj od teraz WSZYSTKIE.
jak zadzwoni, poprowadź rozmowę tak, żeby się sypnął o tym seksie za egzamin, albo żeby chociaż dało się z niej wywnioskować, ze tego właśnie oczekuje.
A potem zanieś to rektorowi.
taka szuja, pewnie robi to nie pierwszy i nie ostatni raz i nie tylko Tobie jednej.

Rozpuść delikatną sondę wśród studentek ze starszych lat - może któraś go sypnie bo miała podobne z nim kłopoty.

Nie gadaj z nim sama, absolutnie, tylko z władzami uczelni, na osobności, z ich deklaracją o dyskrecji. jasno mów, że jak sprawa wyjdzie i twoje nazwisko wypłynie, lub bedziesz czuła się szykanowana to pójdziesz na policję.
Pamietaj, ze jego siłą jest twój strach i twoja dyskrecja - on na tym bazuje.

każdy twój telefon do niego, każda rozmowa sam na sam, może być potem przedstwiona jako Twoja zachęta, on moze potem twierdzić, ze sama go podrywałaś, namwiałaś a moze nawet szantażowałaś. Nic z nim nie wyjasniaj, nie dzwoń bo rozmowa zostanie na bilingu!
Ewentualnie, jak masz dobry kontakt z któryms z rodziców, mozesz iśc na rozmowe do Pana lowelasa TERAZ z mama albo tata najlepiej i przeprowadzic ją w obecności REKTORA, zeby powiedział co myśli i że jakby co, to wynajmie prawnika i tak mu dupę poszczujecie że w życiu żadnej pracy na żadnej uczelni nie dostanie. A na egzamin zarządać świadka.

Za takie świństwa, grozi mu dyscyplinarne wydalenie z uczelni i dobrze.

Co za szuja swoją drogą, co za świnia

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 11:59   #126
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:

wlasnie uwazam, ze ten blad to jedno- za to sama sie rozlicza ze soba, chlopakiek itd nie wiem..
ale jesli chodzi o szantaz to on jest winny nie ona. ludzie popelniaja bledy ale typa za to ze takie propozyje sklada i ja szantazuje nie mzna wybielac, to co sie stalo wtedy w samochodzie to jej wina ale ze porzadny wykladowca jest szantazysta to juz nie!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 12:00   #127
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

A ja się zgadzam ze słowami Ivy123 i dbq.
Tyle.

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 12:34   #128
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
Nie mówimy, ze te propozycje, to jej wina... ale cóz, przyczyniła się do nich- nie ma co ukrywac (nie wybielając wykładowcy, który jest zwykłym chamem i prostakiem). Jak się nie panuje nad sobą po alkoholu, to się go nie pije w takich ilościach...
zastanawiam się jak by sytuacja wyglądała gdyby ona nie miała chłopaka, przespała się z nim wtedy, i teraz on zaczął ją szantażować, zastanawiam się jakie by były wasze wypowiedzi....bo przecież to w samochodzie to zarówno jego jak i jej wina i nawet jakby nie miała chłopaka to było to głupie i nieodpowiedzialne ale z jego strony też
bo ja się nie zgadzam że ona się przyczyniła do tych propozycji teraz które są już przestępstwem, chamstwem i jakąś ogólną masakrą...przespała się z nim raz, później nie odzywała, nie miał prawa sądzić że będzie chciała następny raz...to mi trochę przypomina gdy się mówi zgwałconej dziewczynie że przecież 'sprowokowała'
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 12:53   #129
dilara
Raczkowanie

Cytat:
zastanawiam się jak by sytuacja wyglądała gdyby ona nie miała chłopaka, przespała się z nim wtedy, i teraz on zaczął ją szantażować, zastanawiam się jakie by były wasze wypowiedzi....bo przecież to w samochodzie to zarówno jego jak i jej wina i nawet jakby nie miała chłopaka to było to głupie i nieodpowiedzialne ale z jego strony też
bo ja się nie zgadzam że ona się przyczyniła do tych propozycji teraz które są już przestępstwem, chamstwem i jakąś ogólną masakrą...przespała się z nim raz, później nie odzywała, nie miał prawa sądzić że będzie chciała następny raz...to mi trochę przypomina gdy się mówi zgwałconej dziewczynie że przecież 'sprowokowała'
dokladnie tez tak uwazam tzn.ja ogolnie jestem wielka przeciwniczka zdrady w zwiazku, nawiazujac do tego ze dziewczyna ma chlopaka... ale przeciez nie to jest naszym glownym tematem dyskusji, prawda dziewczyny? Ocena moralna tego zachowania za bardzo koncentruje sie na fakcie, ze arystokratka ma chlopaka, a za malo na fakcie ze ten prostak wykladowca nie ma prawa od niej niczego zadac, a juz wogole szantazowac faktem nie zdania egzaminu jak sie z nim jeszcze raz nie przespi.
To jest (w przenosni) tak jakbyscie chcialy zobaczyc jak smakuje whisky i wypily lampke tego trunku, a potem ktos by wam kazal to pic zamist herbaty czy kawy.... moze glupie porownanie, ale jakos tak glupio mi sie skojarzylo
dilara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 14:06   #130
_wirginia_
Raczkowanie

Najważniejsze to nie dać się zastraszyć, myślę, że jak będziesz dobrze przygotowana do egzaminu, to nie będzie miał możliwości Cię oblać. Poza tym, nie wiem nad czym się zastanawiasz, czy stać się dziewczyną na telefon ? Powiedz gościowi NIE i po sprawie.

Ja bym się raczej martwiła o związek,w którym jesteś, chociaż jak przespałaś się z obcym facetem, to wnioskuję, że to nie jest jakiś poważny związek.
_wirginia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 14:09   #131
Andrzejj82
Raczkowanie

dalas d.... doslownie i w przenosni. Czasu jednak nie cofniesz. Zdaj egzamin, powiedz Twojemu chlopakowi co zrobilas i coz zyje sie dalej oby nie robic takich glupich bledow.
Andrzejj82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 14:51   #132
Stary_Pryk
BAN stały

Cytat:
Zaryzykowali oboje. Równie dobrze można sobie wyobrazić sytuacje, że ten doktorek pisze teraz na jakimś męsko-profesorskim forum, że przespał się po pijaku ze swoją studentką a teraz Ona go szantarzuje, że albo da jej piątkę, albo o wszytkim opowie na uczelni.
Tylko, że w tym przypadku tą słabszą stroną okazała się arystokratka. Nie trzeba wielkiej wyobraźni by dojść do wniosku, że wykładowca (student) nie jest idealnym partnerem do automobilowych igraszek.

Wniosek dla innych jest taki, że jak ma się ochotę na niezobowiązujący seks to lepiej unikać relacji typu uczeń/nauczyciel, szef/podwładny, pacjent/lekarz rodzinny itp.
Stary_Pryk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 15:34   #133
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arystokratka 24 Pokaż wiadomość
im dłużej o tym myslę, tym w gorszym kierunku moje mysli zmierzają , te wszystkie nagrania, opowiedzenie rektorowi , dziekanowi .. mnie przeraża, nie jestem w stanie tego zrobić, mogę spróbować z nim powalczyć ale osób trzecich na nic innego mnie nie stać
arystokratko co postanowilas? mam nadzieje ze nic glupiego
Stary 2010-06-21, 15:49   #134
arystokratka 24
Raczkowanie

Masakra .... byłam w pracy i akurat mam taką pracę, że co chwila dzwoni do mnie ktoś kogo nie znam... a dodam, że znamy numer naszego wykładowcy , mamy dostęp do większości numerów wykładowców , bo ciągle coś zamieniamy, przesuwamy i do nich dzwonimy.... więc byłam pewna, że jak zadzwoni to najlepiej nie odbiorę..... ale zadzwonił z zupełnie innego numeru pewnie kupił jakis starter i byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co zrobić myślałam że to jakiś klient a tu słyszę: witam cię zastanawialem sie czy napisał maila czy zadzwonić(ma mojego maila bo wysyłaliśmy mu różne rzeczy na zaliczenia ).... zapytałam czego chce, i prosiłabym go aby do mnie nie dzwonił, bo sobie tego nie życzę, że stało się jak się stało, tego nie cofniemy ale żeby mnie nie szantażował, bo sobie na to nie pozwole!I czy możemy o tym poprostu zapomnieć? Na co usłyszałam taki ironiczny smiech...........chwila ciszy....... i tekst chyba żartujesz? Dobrze wiemy dlaczego się ze mną kochałaś,( no własnie poza tym że byłam pijana to nie wiem :/) skoro zaczęłaś tę grę to ja mam ochotę ją kontynuować... że jakoś w samochodzie nie zgłaszałam sprzeciwu więc teraz też nie powinnam, i żebym nie była taka wyszczekana bo mogę tego pożałować.... i nie chodzi tu tylko o niezdany egzamin jesli będę probowała mu sie sprzeciwić, powiedziałam mu, że nie mam zamiaru być jego osobista dziwką.. na co on, że on by tego tak brutalnie nie nazwał... i że jak znajdzie chwile przed egzaminem to z chęcią zaprosi mnie na powtórke materiału czy coś takiego :/ nie pamietam dokładnie co mówił bo taka byłam wystraszona, po tym jak mi powiedział o tej powtórce poprostu powiedziałam że tak nie bedziemy rozmawiac i się rozłączyłam..... zupełnie poczułam sie bezsilna, tak jakby wogóle nie bał się konsekwencji tego co robibył tak pewny siebie w tym co mówił ...
arystokratka 24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 15:57   #135
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Masakra .... byłam w pracy i akurat mam taką pracę, że co chwila dzwoni do mnie ktoś kogo nie znam... a dodam, że znamy numer naszego wykładowcy , mamy dostęp do większości numerów wykładowców , bo ciągle coś zamieniamy, przesuwamy i do nich dzwonimy.... więc byłam pewna, że jak zadzwoni to najlepiej nie odbiorę..... ale zadzwonił z zupełnie innego numeru pewnie kupił jakis starter i byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co zrobić myślałam że to jakiś klient a tu słyszę: witam cię zastanawialem sie czy napisał maila czy zadzwonić(ma mojego maila bo wysyłaliśmy mu różne rzeczy na zaliczenia ).... zapytałam czego chce, i prosiłabym go aby do mnie nie dzwonił, bo sobie tego nie życzę, że stało się jak się stało, tego nie cofniemy ale żeby mnie nie szantażował, bo sobie na to nie pozwole!I czy możemy o tym poprostu zapomnieć? Na co usłyszałam taki ironiczny smiech...........chwila ciszy....... i tekst chyba żartujesz? Dobrze wiemy dlaczego się ze mną kochałaś,( no własnie poza tym że byłam pijana to nie wiem :/) skoro zaczęłaś tę grę to ja mam ochotę ją kontynuować... że jakoś w samochodzie nie zgłaszałam sprzeciwu więc teraz też nie powinnam, i żebym nie była taka wyszczekana bo mogę tego pożałować.... i nie chodzi tu tylko o niezdany egzamin jesli będę probowała mu sie sprzeciwić, powiedziałam mu, że nie mam zamiaru być jego osobista dziwką.. na co on, że on by tego tak brutalnie nie nazwał... i że jak znajdzie chwile przed egzaminem to z chęcią zaprosi mnie na powtórke materiału czy coś takiego :/ nie pamietam dokładnie co mówił bo taka byłam wystraszona, po tym jak mi powiedział o tej powtórce poprostu powiedziałam że tak nie bedziemy rozmawiac i się rozłączyłam..... zupełnie poczułam sie bezsilna, tak jakby wogóle nie bał się konsekwencji tego co robibył tak pewny siebie w tym co mówił ...
czyli rozumiem ze rozmowe masz nienagrana? klienci dzwonia do ciebie na numer prywatny? wiem ze bylas na maksa zdenerwowana ale wlasnie dlatego wszystkie dziewczyny doradzaly ci nagrywanie rozmowy
Stary 2010-06-21, 15:59   #136
arystokratka 24
Raczkowanie

Mam jeden numer właśnie, jeden telefon i z wygody moi klienci na niego dzwonią nie nagrałam nic wnioskowałam z rozmowy że uprawiałam z nim sex z wyrachowania ..... żeby mi było łatwiej na egzaminie, a ja nawet przez moment tak nie pomyślałam :/
Stary 2010-06-21, 16:01   #137
dilara
Raczkowanie

z takim bezczelnym typem nie masz co isc do rektora bez dowodow bo sie wszystkiego wyprze.... ale po zdobyciu dowodow od razu lecialabym do rektora to raz, a jak to nie da rady to na policje za szantaz. jakie masz kontakty z rodzicami? Mama? Moze oni beda w stanie cie jakos wesprzec i doradzic? bo tu na forum to ciezko cokolwiek doradzac a lepiej zebys nie byla sama z takim problemem
Stary 2010-06-21, 16:03   #138
arystokratka 24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
z takim bezczelnym typem nie masz co isc do rektora bez dowodow bo sie wszystkiego wyprze.... ale po zdobyciu dowodow od razu lecialabym do rektora to raz, a jak to nie da rady to na policje za szantaz. jakie masz kontakty z rodzicami? Mama? Moze oni beda w stanie cie jakos wesprzec i doradzic? bo tu na forum to ciezko cokolwiek doradzac a lepiej zebys nie byla sama z takim problemem
Mam dobry kontakt z rodzicami.... ale nie przejdzie mi przez gardło, że pijana w samochodzie uprawiałam sex z wykładowcą a ten teraz mnie szantażuje:/moja matka by chyba tego nie przeżyła:/
Stary 2010-06-21, 16:05   #139
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Mam jeden numer właśnie, jeden telefon i z wygody moi klienci na niego dzwonią nie nagrałam nic wnioskowałam z rozmowy że uprawiałam z nim sex z wyrachowania ..... żeby mi było łatwiej na egzaminie, a ja nawet przez moment tak nie pomyślałam :/
to moze, (ale to taka wstepna rada) sama zadzwon do niego na numer ktory juz znasz i nagraj cala rozmowe! przemysl dokladnie co mu powiesz przed tym jak zadzwonisz, zaplanuj dokladnie rozmowe i wtedy zadzwon. Musisz miec jakies dowody. i wtedy do rektora, wiem ze nie bedzie latwo i ze bedzie ci wstyd, ale jeszcze bardziej wstyd powinno byc temu chamowi...
porozmawiaj z jakas przyjaciolka na ten temat, z rodzicami, albo kims komu ufasz. moze oni doradza ci lepsze rozwiazanie
Stary 2010-06-21, 16:08   #140
arystokratka 24
Raczkowanie

Rozmawiałam z przyjaciółką.... była w lekkim szoku, ale też doradzała mi żebym mu tylko nie pozwoliła sobą manipulowac, ale ja poprostu nie mam odwagi iść do władz uczelni z dowodem czy bez dowodów nie potrafie
Stary 2010-06-21, 16:10   #141
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Mam dobry kontakt z rodzicami.... ale nie przejdzie mi przez gardło, że pijana w samochodzie uprawiałam sex z wykładowcą a ten teraz mnie szantażuje:/moja matka by chyba tego nie przeżyła:/
no wiesz ja sama jestem matka, i nie przezylabym gdyby moje dziecko mialo w przyszlosci tak okropne problemy w zyciu, a ja nic bym o tym nie wiedziala i nie bylabym w stanie pomoc.... milosc matki jest bezwarunkowa, na poczatku bedzie zla, zawiedziona Twoim postepowaniem - ale po chwili najwazniejsze dla niej bedzie, aby ci pomoc i dobrze doradzic. Tylko ona tak naprawde zrobi wszystko i bedzie sie dwoic i troic, aby sprawe zakonczyc jak najlepiej dla Ciebie. Tzn.tak ja bym zrobila
Stary 2010-06-21, 16:11   #142
dbq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 0nasty0 Pokaż wiadomość
A ja się zgadzam ze słowami Ivy123 i dbq.
Tyle.
Cieszę się, że nie jestem jedyny.
dbq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 16:12   #143
dilara
Raczkowanie

no wiesz - najgorsze co moglabys zrobic to sie z nim przespac :/ Musisz znalezc troche sily, bo widocznie on widzi ze jestes slaba i dajesz soba manipulowac.
Stary 2010-06-21, 16:15   #144
arystokratka 24
Raczkowanie

Nie potrafie nawet pomyśleć o tym, że mogłabym zaprzepaścić sobie życie w ten sposób, że znajomi bedą mnie wytykać, ta praca też była moim marzeniem as jak sie to wyda to nie będe miała nic poza wstydem, i tym że nikomu nie spojrze w oczy boję się że opn zmanipuluję tę prawdę skoro powiedziała że jesli będę sie sprzeciwiać to czeka mnie o wiele więcej niż tylko niezdany egzamin Na tej dyskotece był z 3 kumplami ja tylko z jedną kumpelą... mogą potwierdzić jego wersję , że sie do niego dobierała itp itp nie wiem sama
Stary 2010-06-21, 16:19   #145
dbq
Raczkowanie

Jesteś strasznie lekkomyślna. Sprawa powinna iść na policję za szantaż i tyle...
Stary 2010-06-21, 16:24   #146
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Nie potrafie nawet pomyśleć o tym, że mogłabym zaprzepaścić sobie życie w ten sposób, że znajomi bedą mnie wytykać, ta praca też była moim marzeniem as jak sie to wyda to nie będe miała nic poza wstydem, i tym że nikomu nie spojrze w oczy boję się że opn zmanipuluję tę prawdę skoro powiedziała że jesli będę sie sprzeciwiać to czeka mnie o wiele więcej niż tylko niezdany egzamin Na tej dyskotece był z 3 kumplami ja tylko z jedną kumpelą... mogą potwierdzić jego wersję , że sie do niego dobierała itp itp nie wiem sama
w takiej sytuacji ja juz ci wiecej nie doradze. Rozwazasz aby przespac sie z tym chamem, bo nie chcesz aby bylo ci wstyd? A nie bedzie ci wstyd, jak sie przespisz jeszcze raz i wtedy sie wyda ze:
a) uprawialas z nim seks po imprezie w samochodzie
b) plus przed egzaminem zeby go zdac

Wtedy to dopiero bedzie super co?
A co jak dostaniesz ta prace na uczelni i dopiero wtedy sie wyda ze Pani doktor spala z wykladowca zeby zaliczyc egzamin?

Przemysl sobie wszsytko dokladnie, bo widze ze idziesz w totalnie zlym kierunku. No ale rad juz dostalas chyba wiele, i wiekszosc tej samej tresci.
Stary 2010-06-21, 16:24   #147
dbq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
no wiesz - najgorsze co moglabys zrobic to sie z nim przespac :/
Ale głupoty piszesz
Stary 2010-06-21, 16:26   #148
dilara
Raczkowanie

dbq bez dowodow to ja tam wysmieja, choc zgadzam sie ze zaszlo to juz za daleko i sprawa rzeczywiscie rozchodzi sie o 100% szantaz
Stary 2010-06-21, 16:26   #149
arystokratka 24
Raczkowanie

Ja to wszystko rozumiem i wiem i pewnie też bym radziła, tak ja wy ..... ale siedze tutaj po drugiej stronie to już nie jest takie oczywiste i proste

Edytowane przez arystokratka 24
Czas edycji: 2010-06-21 o 16:28
Stary 2010-06-21, 16:27   #150
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dbq Pokaż wiadomość
Ale głupoty piszesz
a co moze powinna to zrobic jeszcze raz? i byloby po sprawie nie? to ty glupoty piszesz
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości