|
|
#121 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: sex z wykładowcą :/
Cytat:
Zgadzam się w zupełności. Powodzenia. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
No tak sama sobie z tym nie poradzisz, najlepiej powiedz komuś zaufanemu, właśnie może siostrze. I powiedz chłopakowi bo dlaczego ma zasługiwać na życie w kłamstwie, hm? Tzn. moim zdaniem ale oczywiście nie musisz mnie słuchać.
Wiadomo, że popełniła błąd, była głupia, w ogóle jej nie usprawiedliwiam itp. ale teraz ma serio poważny problem i w obliczu tego, że wykładowca chce ją szantażować: seks za egzamin, to mówienie 'lafirynda' 'dobrze Ci tak' 'a masz za swoje' jest jednak trochę nie bardzo. Jeszcze sobie wmówi, że jego propozycje teraz to też całkowicie jej wina i będzie się bała zrobić już w ogóle cokolwiek. |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłaś, jak zrobiłaś. Następnym razem ograniczaj spożycie alkoholu, albo w ogóle go nie spożywaj, bo widać, że nie umiesz wypić z umiarem. Nie chcę cię oceniać, ale nie wiem jak można być tak bezmyślnym, żeby nie powiedzieć głupim. Nie będę Ci nic doradzać, bo sama musisz wiedzieć jak znaleść wyjście z tej sytuacji. Naważyłaś sobie piwa to je teraz wypij. Tylko powiedz chłopakowi z którym się spotykasz, po co ma żyć w nieświadomości z jaką dziewczyną się spotyka. Nie napiszę Ci nic miłego, ani pocieszającego, bo to w jakim położeniu się znalazłaś jest tylko i wyłącznie twoją winą.
|
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie uwazam, ze ten blad to jedno- za to sama sie rozlicza ze soba, chlopakiek itd nie wiem.. ale jesli chodzi o szantaz to on jest winny nie ona. ludzie popelniaja bledy ale typa za to ze takie propozyje sklada i ja szantazuje nie mzna wybielac, to co sie stalo wtedy w samochodzie to jej wina ale ze porzadny wykladowca jest szantazysta to juz nie! |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się zgadzam ze słowami Ivy123 i dbq.
Tyle.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja się nie zgadzam że ona się przyczyniła do tych propozycji teraz które są już przestępstwem, chamstwem i jakąś ogólną masakrą...przespała się z nim raz, później nie odzywała, nie miał prawa sądzić że będzie chciała następny raz...to mi trochę przypomina gdy się mówi zgwałconej dziewczynie że przecież 'sprowokowała' |
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tzn.ja ogolnie jestem wielka przeciwniczka zdrady w zwiazku, nawiazujac do tego ze dziewczyna ma chlopaka... ale przeciez nie to jest naszym glownym tematem dyskusji, prawda dziewczyny? Ocena moralna tego zachowania za bardzo koncentruje sie na fakcie, ze arystokratka ma chlopaka, a za malo na fakcie ze ten prostak wykladowca nie ma prawa od niej niczego zadac, a juz wogole szantazowac faktem nie zdania egzaminu jak sie z nim jeszcze raz nie przespi. To jest (w przenosni) tak jakbyscie chcialy zobaczyc jak smakuje whisky i wypily lampke tego trunku, a potem ktos by wam kazal to pic zamist herbaty czy kawy.... moze glupie porownanie, ale jakos tak glupio mi sie skojarzylo
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Najważniejsze to nie dać się zastraszyć, myślę, że jak będziesz dobrze przygotowana do egzaminu, to nie będzie miał możliwości Cię oblać. Poza tym, nie wiem nad czym się zastanawiasz, czy stać się dziewczyną na telefon ? Powiedz gościowi NIE i po sprawie.
Ja bym się raczej martwiła o związek,w którym jesteś, chociaż jak przespałaś się z obcym facetem, to wnioskuję, że to nie jest jakiś poważny związek. |
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
dalas d.... doslownie i w przenosni. Czasu jednak nie cofniesz. Zdaj egzamin, powiedz Twojemu chlopakowi co zrobilas i coz zyje sie dalej oby nie robic takich glupich bledow.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko, że w tym przypadku tą słabszą stroną okazała się arystokratka. Nie trzeba wielkiej wyobraźni by dojść do wniosku, że wykładowca (student) nie jest idealnym partnerem do automobilowych igraszek. Wniosek dla innych jest taki, że jak ma się ochotę na niezobowiązujący seks to lepiej unikać relacji typu uczeń/nauczyciel, szef/podwładny, pacjent/lekarz rodzinny itp. |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Masakra .... byłam w pracy i akurat mam taką pracę, że co chwila dzwoni do mnie ktoś kogo nie znam... a dodam, że znamy numer naszego wykładowcy , mamy dostęp do większości numerów wykładowców , bo ciągle coś zamieniamy, przesuwamy i do nich dzwonimy.... więc byłam pewna, że jak zadzwoni to najlepiej nie odbiorę..... ale zadzwonił z zupełnie innego numeru
pewnie kupił jakis starter i byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co zrobić myślałam że to jakiś klient a tu słyszę: witam cię zastanawialem sie czy napisał maila czy zadzwonić(ma mojego maila bo wysyłaliśmy mu różne rzeczy na zaliczenia ).... zapytałam czego chce, i prosiłabym go aby do mnie nie dzwonił, bo sobie tego nie życzę, że stało się jak się stało, tego nie cofniemy ale żeby mnie nie szantażował, bo sobie na to nie pozwole!I czy możemy o tym poprostu zapomnieć? Na co usłyszałam taki ironiczny smiech...........chwila ciszy....... i tekst chyba żartujesz? Dobrze wiemy dlaczego się ze mną kochałaś,( no własnie poza tym że byłam pijana to nie wiem :/) skoro zaczęłaś tę grę to ja mam ochotę ją kontynuować... że jakoś w samochodzie nie zgłaszałam sprzeciwu więc teraz też nie powinnam, i żebym nie była taka wyszczekana bo mogę tego pożałować.... i nie chodzi tu tylko o niezdany egzamin jesli będę probowała mu sie sprzeciwić, powiedziałam mu, że nie mam zamiaru być jego osobista dziwką.. na co on, że on by tego tak brutalnie nie nazwał... i że jak znajdzie chwile przed egzaminem to z chęcią zaprosi mnie na powtórke materiału czy coś takiego :/ nie pamietam dokładnie co mówił bo taka byłam wystraszona, po tym jak mi powiedział o tej powtórce poprostu powiedziałam że tak nie bedziemy rozmawiac i się rozłączyłam..... zupełnie poczułam sie bezsilna, tak jakby wogóle nie bał się konsekwencji tego co robi był tak pewny siebie w tym co mówił ...
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeden numer właśnie, jeden telefon i z wygody moi klienci na niego dzwonią
nie nagrałam nic wnioskowałam z rozmowy że uprawiałam z nim sex z wyrachowania ..... żeby mi było łatwiej na egzaminie, a ja nawet przez moment tak nie pomyślałam :/
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
z takim bezczelnym typem nie masz co isc do rektora bez dowodow bo sie wszystkiego wyprze.... ale po zdobyciu dowodow od razu lecialabym do rektora to raz, a jak to nie da rady to na policje za szantaz. jakie masz kontakty z rodzicami? Mama? Moze oni beda w stanie cie jakos wesprzec i doradzic? bo tu na forum to ciezko cokolwiek doradzac a lepiej zebys nie byla sama z takim problemem
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
porozmawiaj z jakas przyjaciolka na ten temat, z rodzicami, albo kims komu ufasz. moze oni doradza ci lepsze rozwiazanie
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z przyjaciółką.... była w lekkim szoku, ale też doradzała mi żebym mu tylko nie pozwoliła sobą manipulowac, ale ja poprostu nie mam odwagi iść do władz uczelni z dowodem czy bez dowodów
![]() nie potrafie
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
no wiesz ja sama jestem matka, i nie przezylabym gdyby moje dziecko mialo w przyszlosci tak okropne problemy w zyciu, a ja nic bym o tym nie wiedziala i nie bylabym w stanie pomoc.... milosc matki jest bezwarunkowa, na poczatku bedzie zla, zawiedziona Twoim postepowaniem - ale po chwili najwazniejsze dla niej bedzie, aby ci pomoc i dobrze doradzic. Tylko ona tak naprawde zrobi wszystko i bedzie sie dwoic i troic, aby sprawe zakonczyc jak najlepiej dla Ciebie. Tzn.tak ja bym zrobila
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
no wiesz - najgorsze co moglabys zrobic to sie z nim przespac :/ Musisz znalezc troche sily, bo widocznie on widzi ze jestes slaba i dajesz soba manipulowac.
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Nie potrafie nawet pomyśleć o tym, że mogłabym zaprzepaścić sobie życie w ten sposób, że znajomi bedą mnie wytykać, ta praca też była moim marzeniem
as jak sie to wyda to nie będe miała nic poza wstydem, i tym że nikomu nie spojrze w oczy boję się że opn zmanipuluję tę prawdę skoro powiedziała że jesli będę sie sprzeciwiać to czeka mnie o wiele więcej niż tylko niezdany egzamin Na tej dyskotece był z 3 kumplami ja tylko z jedną kumpelą... mogą potwierdzić jego wersję , że sie do niego dobierała itp itp nie wiem sama
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś strasznie lekkomyślna. Sprawa powinna iść na policję za szantaż i tyle...
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a) uprawialas z nim seks po imprezie w samochodzie b) plus przed egzaminem zeby go zdac Wtedy to dopiero bedzie super co? A co jak dostaniesz ta prace na uczelni i dopiero wtedy sie wyda ze Pani doktor spala z wykladowca zeby zaliczyc egzamin? Przemysl sobie wszsytko dokladnie, bo widze ze idziesz w totalnie zlym kierunku. No ale rad juz dostalas chyba wiele, i wiekszosc tej samej tresci. |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
dbq bez dowodow to ja tam wysmieja, choc zgadzam sie ze zaszlo to juz za daleko i sprawa rzeczywiscie rozchodzi sie o 100% szantaz
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Ja to wszystko rozumiem i wiem
i pewnie też bym radziła, tak ja wy ..... ale siedze tutaj po drugiej stronie to już nie jest takie oczywiste i proste
Edytowane przez arystokratka 24 Czas edycji: 2010-06-21 o 16:28 |
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

moze glupie porownanie, ale jakos tak glupio mi sie skojarzylo