![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
Nadziewane bakłażany są super... Ja chyba zrobię sajgonki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, ja lecę na odbiór. Proszę o kciuki, aby nie było poważnych usterek i żebym wróciła z kluczami ![]()
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jakoś nie moge w tym roku kalafiora ![]() To samo mam z truskawkami- stają mi w gardle normalnie. ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajcie przepis na tę sałątkę z kalafiora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
ja ją robię jako warstwową: na dole różyczki kalafiora, na to pomidor w kawałkach, na to gotowane jajko. Sos w oryginale to był majonez ze śmietaną mniej więcej pół na pół. ja mieszam z jogurtem nat. Jak mam dzień pilnowania się, robię więcej jogurtu, jak nie, mieszam pół na pół. Polewam i posypuję dużą ilością świeżego kopru (cały pęczek). Je się ją na świeżo i bez przyprawiania. Można pomieszać, jak chcesz |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie przeglądam przepisy Nigelli... Czy któraś robiła kukurydzianą zupę z nachosami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie robiłam tej zupy ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- ucichłyście, a ja się zbieram powoli. Mamy dziś imprezę firmową (znaczy wyjście do knajpy na chwilę na obiad chyba) - więc zaraz kończymy. W weekend mnie nie będzie, bo wyjeżdżam, więc udanego weekendu dla wszystkich |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Misku, miłego weekendu....
Dziewczyny, właśnie minął półmetek mojego dzisiejszego dnia pracy. Co za masakra.... Mam serdecznie dość... Ale po pracy,jak uda mi się wyjść punktualnie, to skoczę sobie do Reserved i coś sobie kupię, bo podobno są jakieś fajne przeceny... |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
ja za to kocham truskawki, jem je codziennie z nalesnikami, koktajelm, w cieście lub same
![]() Twin ![]() ja tez poprosze o kciuki. Jutro mam spotkanie z budowlancem i powie mi kiedy bedzie mógł się zająć nasza łazienkę i kawałkiem kuchni (płytki i kran). Bez tego nie mozemy sami nic robic, wiec mam nadzieje, ze wakacje mu się uda. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nad tym nie zastanawiałam w ogóle przy zakupie i nadal nie zaprzątam sobie tym głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też prawie wszystko załatwiłam - może nie wszystko osobiście, ale każdy punkt miałam zapisany i wiedziałam, czym ja się muszę zająć, a w czym mogą pomóc mi rodzice (transport właśnie). Tomek praktycznie załatwił sam jedynie alkohol ![]() Z perspektywy czasu, patrząc na chaotyczne działania swojego brata i jego żony, co chwilę wychwalał mnie i moje zdolności organizacyjne. Wiedział, że ja na pewno zadbam każdy szczegół i jest mi wdzięczny za ten spokój w przygotowaniach ![]() Ad. akcji w sklepach - wkurzyłabym się bardzo. Nie lubię takiego roztrzepania u facetów. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś wyszłam z pracy o 15, razem z szefem. Zawiózł mnie do domu, po drodze wstąpiliśmy po roślinki do jego ogródka ![]() Oddawaliśmy dziś projekt koncepcyjny mojego tematu. Zapytał mnie raz, czy zdążymy. Powiedziałam, że tak. Jak za pół godziny zapytał po raz drugi, opieprzyłam go, że wprowadza nerwową atmosferę, a ja nie mogę się denerwować ![]() Zmykam do sklepu. |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Asiuk a bo mysle jakie farby kupic do mieszkania czy akryl czy lateks i nie wiem
![]() ooo to fajnie, wczesniej weekend zaczęłas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie znam na materacach..teraz jest tyle bajeranckich modeli że trzeba by się mocno zagłębić w temat żeby dobrze wybrać. Ja wiem tylko że na miękkim spać nie umiem ![]() Butter widzę że TY dalej w pracy ![]() Idz do reserved należy ci się ![]() Ja już po obiadku - bakłażany wyszły super. Mąż na siłce...wróci o 20 pewnie, a o 21 ruszamy w miacho ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-06-25 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
a mój męzul dalej w pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
A owszem Haniu, ja dalej w pracy...już mnie wszystko boli - głównie nogi od siedzenia....
Serio to masakra... Jeszcze mnie jedna baba wkurzyła przez telefon...i wiem, że jeszcze mnie wkurzy jak przyjdzie...ehhhhh... Dzwonił nasz złotnik i okazało się, że w poniedziałek obrączki są do odebrania ![]() ![]() Poza tym TŻ dzwonił, przepraszał, powiedział, że od teraz będzie harował codziennie do ślubu, żebym tylko widziała, że się stara...i że nic nie obiecuje, tylko mi pokaże jaki jest odpowiedzialny i nieroztargniony - wszystko wygipsuje, wszystko załatwi ze ślubem, ściany wymaluje itp itd... ![]() ![]() A nawet gdyby tak było, to obawiam się, że przed ołtarzem mógłby paść trupem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzenie tyle godzin dziennie jest wykańczające!! ja czasem siedzę 9 i ledwo daję radę. Tą ostatnią godzinę to już zawsze sprzątam i łażę po biurze. ![]() ![]() ![]() ..ale może rzeczywiście powiedz mu żeby z tym malowaniem i gipsowaniem nie przesadzał ![]() Jaki w końcu grawer będzie- bo nie pamiętam.
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Butter co chcesz od chłopaka, stara sie
![]() ![]() A co ty dokładnie robisz w tej pracy?? Dzwonił mąz, że bedzie za pół godzinki , fajnie myslałam, ze dłuzej mu się zejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz tyle siedzę, bo obie dziewczyny z pracy miały egzaminy na uczelni i ktoś musiał je zastąpić...ja jako jedyna nie studiująca...szit ![]() Co do TŻ, to jakoś tej jego powalającej miłości nie widzę na pierwszy rzut oka,ale niech się stara-nie mam nic przeciwko ![]() A grawer będzie standard - imię i data...i koniec. Bez cudów na kiju ![]() Cytat:
Znam gada, wiem, że się nie zmieni...ma szczęście, że go kocham ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nuż widelec z 10 razy karty nie zapomni ![]() To już będzie coś ![]() Mój jak obieca że gary będzie częściej mył to tak robi....oczywiście do momentu aż zapomni że obiecał, a co jak co- zapominać o obietnicach umie bardzo szybko. ..no ale tak jak piszesz ma szczęście że go kocham...i że wiem że te gary to pierdoły. Dzięki nim w sumie mamy o co się kłócić ![]() -------- Miłość widać...osoby postronne od razu ją dostrzegają ![]() A u was cały czas iskrzy ![]() ![]() Mi na przykład wszyscy mówią że aż mdli jak się widzi te zakochane oczy Igora wpatrzone we mnie ![]() -------- Pamiętałam że w Spa tylko zastanawiłam sie co tam robisz ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
ach, jak czytam o ślubnych przygotowaniach to widze, że u mnie jest podobnie. tzn. TŻ robi wszystko, ale muszę mu powiedzieć, co ma zrobić. czasem aż mnie strzela :P
i nadal nie czuję się jak księżniczka w swojej sukni. mam jakiś masakryczny czas paszteta ![]()
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz nie masz wyjątkowego faceta ![]() Ważne że umie polecenia wykonywać. Masz jakieś zdjęcie swojej kiecki?? Ja myślę że jak się w nią ubierzesz wyfryzurowana i w makijażu to poczujesz się jak trzeba ![]()
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może iskrzy, wiesz, ja tego nie widzę...ale widziałam to u Was, faktycznie ![]() Twój mąż patrzy na Ciebie z zachwytem ![]() Cytat:
![]() A wkurza mnie najbardziej fakt, że muszę siedzieć w recepcji...po skończonych studiach, ze znajomością dwóch języków ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
et-ko pokaż jaka masz suknię
![]() Butter rzucaj te prace w chol.erę. Tak jak pisały dziewczyny nie masz kredytu, dziecka wiec spokojnie przez jakiś czas z pensji męża sie utrzymacie. Ale czy nie musisz tego zrobić z 3 miesięcznym wypowiedzeniem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
nie mam żadnych zdjęć sukienki..ale obiecuję, że pokaże coś za tydzień
![]()
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się nie czuję jak księżniczka...wręcz przeciwnie, jak wielka kula tłuszczu ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy ludzie (szczególnie z kasą tatusia ![]() ![]() Tak to teraz jest niestety że mało kto pracuje w swoim zawodzie zgodnie ze swoimi możliwościami i predyspozycjami. W takich przypadkach rzeczywiście nic tylko walić głową w mur.
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Jestem padnięta, ale za to mam klucze do mieszkania
![]()
#148 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Butter mnie tez by szlag trafił ![]() ![]() Na wszystko ma czas ![]() ![]() Niestety szanse sa małe, że taka osoba się zmieni, więc trzeba nauczyć się z tym żyć.Tylko jak? ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-06-25 o 21:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.