|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
Nadziewane bakłażany są super... Ja chyba zrobię sajgonki
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następnym razem spróbuję z jajkiem![]() Dziewczyny, ja lecę na odbiór. Proszę o kciuki, aby nie było poważnych usterek i żebym wróciła z kluczami
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziś wychodzę wcześniej z pracy wiec mam czas żeby zrobić to cudo....z ziemniaczkami pieczonymiJa jakoś nie moge w tym roku kalafiora ..zrobi łam ostatnio kalafiorówkę i połowę wylałam do kibelka- blehh.To samo mam z truskawkami- stają mi w gardle normalnie.
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajcie przepis na tę sałątkę z kalafiora
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
ja ją robię jako warstwową: na dole różyczki kalafiora, na to pomidor w kawałkach, na to gotowane jajko. Sos w oryginale to był majonez ze śmietaną mniej więcej pół na pół. ja mieszam z jogurtem nat. Jak mam dzień pilnowania się, robię więcej jogurtu, jak nie, mieszam pół na pół. Polewam i posypuję dużą ilością świeżego kopru (cały pęczek). Je się ją na świeżo i bez przyprawiania. Można pomieszać, jak chcesz |
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi całkiem fajnie. Muszę zrobić, bo pewnie zajmuje to ok. 15 minut ![]() Ja właśnie przeglądam przepisy Nigelli... Czy któraś robiła kukurydzianą zupę z nachosami? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie robiłam tej zupy ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- ucichłyście, a ja się zbieram powoli. Mamy dziś imprezę firmową (znaczy wyjście do knajpy na chwilę na obiad chyba) - więc zaraz kończymy. W weekend mnie nie będzie, bo wyjeżdżam, więc udanego weekendu dla wszystkich |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Misku, miłego weekendu....
Dziewczyny, właśnie minął półmetek mojego dzisiejszego dnia pracy. Co za masakra.... Mam serdecznie dość... Ale po pracy,jak uda mi się wyjść punktualnie, to skoczę sobie do Reserved i coś sobie kupię, bo podobno są jakieś fajne przeceny... |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
ja za to kocham truskawki, jem je codziennie z nalesnikami, koktajelm, w cieście lub same
![]() Twin ![]() ja tez poprosze o kciuki. Jutro mam spotkanie z budowlancem i powie mi kiedy bedzie mógł się zająć nasza łazienkę i kawałkiem kuchni (płytki i kran). Bez tego nie mozemy sami nic robic, wiec mam nadzieje, ze wakacje mu się uda. |
|
|
|
#131 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lateksowa pewnie jest trwalsza, ale niekoniecznie musi być w każdym pomieszczeniu.Ja się nad tym nie zastanawiałam w ogóle przy zakupie i nadal nie zaprzątam sobie tym głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym się wściekła strasznie, mój szwagier NA DZIEŃ PRZED SWOIM ŚLUBEM załatwiał transport gości Ja też prawie wszystko załatwiłam - może nie wszystko osobiście, ale każdy punkt miałam zapisany i wiedziałam, czym ja się muszę zająć, a w czym mogą pomóc mi rodzice (transport właśnie). Tomek praktycznie załatwił sam jedynie alkohol ![]() Z perspektywy czasu, patrząc na chaotyczne działania swojego brata i jego żony, co chwilę wychwalał mnie i moje zdolności organizacyjne. Wiedział, że ja na pewno zadbam każdy szczegół i jest mi wdzięczny za ten spokój w przygotowaniach ![]() Ad. akcji w sklepach - wkurzyłabym się bardzo. Nie lubię takiego roztrzepania u facetów. My teraz mamy twardy tapczan i jest ok, ale kupimy raczej średni (choć twardy ma niższą cenę ). Jak to jest z oddziaływaniem na kręgosłup? Te materace Ikei fajnie się dopasowują do ciała, ale ja miękkich nie lubię Cytat:
Cytat:
Może się skuszę?Dziś wyszłam z pracy o 15, razem z szefem. Zawiózł mnie do domu, po drodze wstąpiliśmy po roślinki do jego ogródka Oddawaliśmy dziś projekt koncepcyjny mojego tematu. Zapytał mnie raz, czy zdążymy. Powiedziałam, że tak. Jak za pół godziny zapytał po raz drugi, opieprzyłam go, że wprowadza nerwową atmosferę, a ja nie mogę się denerwować ![]() Zmykam do sklepu. |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk a bo mysle jakie farby kupic do mieszkania czy akryl czy lateks i nie wiem
ooo to fajnie, wczesniej weekend zaczęłas
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie znam na materacach..teraz jest tyle bajeranckich modeli że trzeba by się mocno zagłębić w temat żeby dobrze wybrać. Ja wiem tylko że na miękkim spać nie umiem ![]() Butter widzę że TY dalej w pracy Idz do reserved należy ci się ![]() Ja już po obiadku - bakłażany wyszły super. Mąż na siłce...wróci o 20 pewnie, a o 21 ruszamy w miacho
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-06-25 o 18:29 |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
a mój męzul dalej w pracy
o 16 wrócił z towarem, teraz musi wszystko powprowadzać do komputerów, okreslic ceny, sprawdzic faktury a wszystko dlatego, ze na jutro wziął sobie wolne i musi zrobic to dziś
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
A owszem Haniu, ja dalej w pracy...już mnie wszystko boli - głównie nogi od siedzenia....
Serio to masakra... Jeszcze mnie jedna baba wkurzyła przez telefon...i wiem, że jeszcze mnie wkurzy jak przyjdzie...ehhhhh... Dzwonił nasz złotnik i okazało się, że w poniedziałek obrączki są do odebrania Koniec, nie odwołujemy ślubu...![]() Poza tym TŻ dzwonił, przepraszał, powiedział, że od teraz będzie harował codziennie do ślubu, żebym tylko widziała, że się stara...i że nic nie obiecuje, tylko mi pokaże jaki jest odpowiedzialny i nieroztargniony - wszystko wygipsuje, wszystko załatwi ze ślubem, ściany wymaluje itp itd... jaaa mhm... ![]() A nawet gdyby tak było, to obawiam się, że przed ołtarzem mógłby paść trupem jak tak aż do ślubu będzie zaiwaniał
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzenie tyle godzin dziennie jest wykańczające!! ja czasem siedzę 9 i ledwo daję radę. Tą ostatnią godzinę to już zawsze sprzątam i łażę po biurze. ![]() Twój przyszły mąż tak Cie kocha że wszystko dla Ciebie zrobi- to widać na pierwszy rzut oka![]() ..ale może rzeczywiście powiedz mu żeby z tym malowaniem i gipsowaniem nie przesadzał ![]() Jaki w końcu grawer będzie- bo nie pamiętam.
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Butter co chcesz od chłopaka, stara sie
ważne ze obiecał poprawe teraz poczekaj na efekty A co ty dokładnie robisz w tej pracy?? Dzwonił mąz, że bedzie za pół godzinki , fajnie myslałam, ze dłuzej mu się zejdzie. |
|
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz tyle siedzę, bo obie dziewczyny z pracy miały egzaminy na uczelni i ktoś musiał je zastąpić...ja jako jedyna nie studiująca...szit ![]() Co do TŻ, to jakoś tej jego powalającej miłości nie widzę na pierwszy rzut oka,ale niech się stara-nie mam nic przeciwko ![]() A grawer będzie standard - imię i data...i koniec. Bez cudów na kiju ![]() Cytat:
Znam gada, wiem, że się nie zmieni...ma szczęście, że go kocham
|
||
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nuż widelec z 10 razy karty nie zapomni To już będzie coś Mój jak obieca że gary będzie częściej mył to tak robi....oczywiście do momentu aż zapomni że obiecał, a co jak co- zapominać o obietnicach umie bardzo szybko. ..no ale tak jak piszesz ma szczęście że go kocham...i że wiem że te gary to pierdoły. Dzięki nim w sumie mamy o co się kłócić -------- Miłość widać...osoby postronne od razu ją dostrzegają ![]() A u was cały czas iskrzy Mi na przykład wszyscy mówią że aż mdli jak się widzi te zakochane oczy Igora wpatrzone we mnie -------- Pamiętałam że w Spa tylko zastanawiłam sie co tam robisz znaczy jesteś recepcjonistką..... i klniesz aktualnie na wszystkich studentów świata
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
ach, jak czytam o ślubnych przygotowaniach to widze, że u mnie jest podobnie. tzn. TŻ robi wszystko, ale muszę mu powiedzieć, co ma zrobić. czasem aż mnie strzela :P
i nadal nie czuję się jak księżniczka w swojej sukni. mam jakiś masakryczny czas paszteta
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz nie masz wyjątkowego faceta więc głowa do góry!Ważne że umie polecenia wykonywać. Masz jakieś zdjęcie swojej kiecki?? Ja myślę że jak się w nią ubierzesz wyfryzurowana i w makijażu to poczujesz się jak trzeba
|
|
#142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może iskrzy, wiesz, ja tego nie widzę...ale widziałam to u Was, faktycznie ![]() Twój mąż patrzy na Ciebie z zachwytem ![]() Cytat:
![]() A wkurza mnie najbardziej fakt, że muszę siedzieć w recepcji...po skończonych studiach, ze znajomością dwóch języków
|
||
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
et-ko pokaż jaka masz suknię
napewno ładnie w niej wyglądasz. Butter rzucaj te prace w chol.erę. Tak jak pisały dziewczyny nie masz kredytu, dziecka wiec spokojnie przez jakiś czas z pensji męża sie utrzymacie. Ale czy nie musisz tego zrobić z 3 miesięcznym wypowiedzeniem?? |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam żadnych zdjęć sukienki..ale obiecuję, że pokaże coś za tydzień
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się nie czuję jak księżniczka...wręcz przeciwnie, jak wielka kula tłuszczu ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy ludzie (szczególnie z kasą tatusia ) nie mają żadnych skrupułówTak to teraz jest niestety że mało kto pracuje w swoim zawodzie zgodnie ze swoimi możliwościami i predyspozycjami. W takich przypadkach rzeczywiście nic tylko walić głową w mur.
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem padnięta, ale za to mam klucze do mieszkania
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
to kiedy zaczynacie działać??
|
|
|
|
#149 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Butter mnie tez by szlag trafił Nie cierpię takiego niezorganizowania.Na wszystko ma czas ![]() Niestety szanse sa małe, że taka osoba się zmieni, więc trzeba nauczyć się z tym żyć.Tylko jak?
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-06-25 o 22:11 |
||||
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

..zrobi łam ostatnio kalafiorówkę i połowę wylałam do kibelka- blehh.

Nie cierpię takiego niezorganizowania.